Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Status
Not open for further replies.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ποια Ταινια Ειδες χθες?

Τριαντάρης από σπίτι

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι ο Τριπ, ένας άντρας που έχει μπει προ πολλού στα τριάντα και ζει ακόμα με τους γονείς του. Και ποιος άλλωστε μπορεί να τον κατηγορήσει; Έχει δωρεάν διαμονή, ένα υπέροχο δωμάτιο και μια μητέρα (Κάθι Μπέιτς) να του πλένει τα ρούχα. Απελπισμένοι να τον βγάλουν έξω από το σπίτι, οι γονείς του προσλαμβάνουν μια όμορφη γυναίκα, την Πόλα (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για να του δώσει μια μικρή... ώθηση! Όμως η αντίδραση του Τριπ είναι κάτι που κανείς δεν περιμένει...
Η Ζούι Ντεσανέλ, ο Τζάστιν Μπάρθα, ο Τέρι Μπράντσο και ο Μπράντλι Κούπερ του "Alias" συμπρωταγωνιστούν σ' αυτή τη ρομαντική διαμάχη που αποδεικνύει ότι όπου κι αν πας, στο σπίτι θα γυρίσεις...

Σκηνοθεσία: Τομ Ντέι
Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζάστιν Μπάρθα, Ζούι Ντεσανέλ

www.megamarket.gr

ευχαριστη ταινιουλα...:cool_4:
Βρε Κατερινακι ( με την νεα - μεσα στην γλυκα φωτο) ριξε και μια μάτια στα υπάρχον τοπικ

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=29686&highlight=FAILURE+TO+LAUNCH

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
συνωωωωωμηηηηη:oops: :oops: :oops: και ευχαριστω :cool_4:

αλλα τελικα σε αυτο το τοπικ τι θα γραφουμε???:crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0

Τριαντάρης από σπίτι

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι ο Τριπ, ένας άντρας που έχει μπει προ πολλού στα τριάντα και ζει ακόμα με τους γονείς του. Και ποιος άλλωστε μπορεί να τον κατηγορήσει; Έχει δωρεάν διαμονή, ένα υπέροχο δωμάτιο και μια μητέρα (Κάθι Μπέιτς) να του πλένει τα ρούχα. Απελπισμένοι να τον βγάλουν έξω από το σπίτι, οι γονείς του προσλαμβάνουν μια όμορφη γυναίκα, την Πόλα (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για να του δώσει μια μικρή... ώθηση! Όμως η αντίδραση του Τριπ είναι κάτι που κανείς δεν περιμένει...
Η Ζούι Ντεσανέλ, ο Τζάστιν Μπάρθα, ο Τέρι Μπράντσο και ο Μπράντλι Κούπερ του "Alias" συμπρωταγωνιστούν σ' αυτή τη ρομαντική διαμάχη που αποδεικνύει ότι όπου κι αν πας, στο σπίτι θα γυρίσεις...

Σκηνοθεσία: Τομ Ντέι
Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζάστιν Μπάρθα, Ζούι Ντεσανέλ

www.megamarket.gr

ευχαριστη ταινιουλα...:cool_4:
Ωραίο είναι?

Reaction score
6

αλλα τελικα σε αυτο το τοπικ τι θα γραφουμε???:crazy_1: :crazy_1:

Παιδια το εχω ξαναγραψει.
Είναι καλυτερα να γράφουμε τις απόψεις μας για μια ταινια σε ξεχωριστό τοπικ.
Να ειστε πάντα σίγουροι πως υπάρχουν τα αντίστοιχα τοπικ στην κατηγόρια , αλλα και αν δεν υπάρχουν δεν κανει τιποτα να ανοίξετε ένα καινούργιο.

Εδώ χάνουν την αξια τους.

HV

Reaction score
0
H πηγη σου ειναι το MegaMarket ???
Δλδ και εμεις να παραθετουμε τα ονοματα των Video Clubs η των αντιπροσωπων ? :p

Reaction score
49
Tις τελευταίες μέρες είδαμε:

Ιλουστρασιόν & Λίστα γάμου: Ελληνικότατες και πολύ διασκεδαστικές!!

BORAT & DATE MOVIE: Προς αποφυγήν.........

A Little Trip to Heaven με τον Forest Whitaker: Σκοτεινή, αργή και αρκετά ασήκωτη. Αν έχετε πρόβλημα με την ασφαλιστική σας ΜΗΝ την δείτε.....Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν μου άρεσε ή μου κάθησε περισσότερο στο στομάχι.....Και μάλλον είναι καλό δείγμα αυτό.....

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
H πηγη σου ειναι το MegaMarket ???
Δλδ και εμεις να παραθετουμε τα ονοματα των Video Clubs η των αντιπροσωπων ? :p
Να σου πω μην γινεσαι κουραστικος...εβαλα τον τιτλο στο google και ηταν ενα απο τα αποτελεσματα...μην σπαταλας το χρονο σου για κατι ανευ ουσιας...:happy_4:

Reaction score
3
300
Πολύ καλή ταινία -για το είδος της-,την ευχαριστήθηκα (άντε,πλην των "Ούγκα-Ούγκα" των Σπαρτιατών).Όσοι δεν την έχετε δει ακόμη,την συνιστώ.

Reaction score
3
Τώρα άμα πω μια ταινία που είδα χτες, θα γελάσετε.
Αλλά αξίζει τον κόπο:
Heidi (Χάϊντι)
Με τους Emma Bolger (Heidi) και Max von Sydow (παππούς).
Κι όμως, αν και παιδική άξιζε και με το παραπάνω.
Δείτε την για ένα ευχάριστο απόγευμα με ΟΛΗ την οικογένεια.
ΥΓ. Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω link, αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να τη δείτε, τι να το κάνετε το link;

Attachments

Reaction score
3
Μια και δεν ξέρω αν θα ανοιχτεί θέμα για τα παραπλανητικά DVD όπως είπε κι ο HomeCinema Maniac, θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ εδώ για μια ταινία που νοίκιασα χτες και θα την επιστρέψω σήμερα ΧΩΡΙΣ να την δω:
Streets of Legend (Τέρμα τα γκάζια)
Όπως δείχνει και η φωτό παρακάτω, το φαινόμενο του enchanced (εδώ λέγεται enhanced) στον ήχο γίνεται δημοφιλές.
Αλλά υπάρχει και το θέμα της εικόνας: Θολή 4:3 και παραμορφωμένη :mad_1:
(Μάλλον την προόριζαν για 16:9 και κάτι πήγε στραβά).
Δεν πρόσεξα τι γράφει το κουτί όταν την νοίκιασα, αλλά θα το δω σήμερα και θα σας πω αύριο.

ΥΓ. Πάντως μου βγήκε σε καλό, γιατί είδα τη Heidi (όπως γράφω πιό πάνω).

Attachments

HV

Reaction score
0
Να σου πω μην γινεσαι κουραστικος...εβαλα τον τιτλο στο google και ηταν ενα απο τα αποτελεσματα...μην σπαταλας το χρονο σου για κατι ανευ ουσιας...:happy_4:

Εβαλες τον τιτλο της ταινιας που ειδες στο Google ???
Δλδ μονη σου δεν μπορουσες να μας πεις εντυπωσεις , εκανες δλδ ενα Copy-paste ??

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo