- Reaction score
- 1
Είμαι ...εμφανώς καλύτεραΑσε να δούμε πρώτα αν έγινε καλά τώρα . και μετά βλέπουμε!!:smoking:

Είμαι ...εμφανώς καλύτεραΑσε να δούμε πρώτα αν έγινε καλά τώρα . και μετά βλέπουμε!!:smoking:
Ουφ! ανακουφιστηκα τωρα. Φοβηθηκα βρε παιδι μου με το ΜΕΣΑΙΟ που εκοψες! ε, σε λιγο καταλαβα τι εννοουσες!!!Είμαι ...εμφανώς καλύτερα
![]()
Ε όχι και έτσι Λάκη μου, όχι και τόσο χάλια...Ουφ! ανακουφιστηκα τωρα. Φοβηθηκα βρε παιδι μου με το ΜΕΣΑΙΟ που εκοψες! ε, σε λιγο καταλαβα τι εννοουσες!!!
Όντως, ωραίο κομμάτι !!!Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό χώρο αλλα ...αυτό που θα ήθελα να ακούσω και δεν το βρίσκω πουθενά είναι το μουσικό θέμα από την διαφήμιση 'ΖΑΓΟΡΙ"
any idea would be of great assistance
thnx in advance
αν θυμάμαι καλά το Paint it black το είχε πει ο Eric Burdon με τους War και όχι με τους Animals. Μία φοβερή διασκευή...Ααα, βάλε και το:
Eric Burdon and The Animals - Paint it Black
:happy_2::bravo:
Βασικά δεν γνωρίζω το κομμάτι, γιατι δεν βλέπω πολύ TV!!!!Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό χώρο αλλα ...αυτό που θα ήθελα να ακούσω και δεν το βρίσκω πουθενά είναι το μουσικό θέμα από την διαφήμιση 'ΖΑΓΟΡΙ"
any idea would be of great assistance
thnx in advance
Το τραγούδι από την διαφήμηση για το ΖΑΓΟΡΙ είναι παραγωγή της διαφημηστικής εταιρείας . Εχει "πατήσει" σύμφωνα με δηλώσεις τους πάνω σε παραδοσιακούς ρυθμούς της Κένυα.Βασικά δεν γνωρίζω το κομμάτι, γιατι δεν βλέπω πολύ TV!!!!
Θα προτιμούσα να μουλέγατε ποιό είναι!:smoking:
..Και εγώ βάζω το:
Artery - A Song for Lena
:happy_2:
ενα γρήγορο quiz: Σε ποιά ελληνική συλλογή (με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο) υπήρχε το τραγούδι αυτό?
![]()
προτείνω αυτά που ακούω τώρα, δοκιμάζοντας τα RS6 :cool_4:
-Jan Garbarek - Evening Land
και
-Duke Ellington and John Coltrane - In a Sentimental Mood
το πιο γλυκό πιανάκι που έχω ακούσει, ο Coltrane απλώς ακολουθεί
:happy_2:
Tα rippάρω και σου τα στέλνω μαζί με τα προηγούμενα.
Τελικά ο φίλος Villa21 μας έδωσε το πολυαναμενόμενο Artey - A song for Lena και τα υπόλοιπα!!!Ααα, βάλε και το:
Eric Burdon and The Animals - Paint it Black
:happy_2::bravo:
αυτό που ανέβηκε είναι αυτό που λέω...Χμμ, δεν τους ξέρω τους War, το δισκάκι που έχω στα χέρια μου είναι το
Eric Burdon and the Animals - Winds of Change του 1968. Το "Paint it Black" είναι το 3ο track, γι'αυτή την εκτέλεση λέω.
..μην στενοχωριέσαι!! Την πήρα εγώ τηλέφωνο και την βρήκα!!!!:happy_9::happy_9:Γιατρέ μου, παίρνω το νούμερο 867-5309, ξέρεις εσύ, της...Jenny...........και δεν απαντάει κανείς, μήπως έχεις κάτι υπ όψη σου;![]()