ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα επίσημα ούτε το xbox live ούτε το playstation network..........Επειδή έχουμε λίγο πιο αργές συνδέσεις dsl??????Εντάξει μπορεί στην Πολωνία να έχουν 6Mbit συνδέσεις σε όλη τη χώρα αλλά και στην Ελλάδα τέλη του 2007 το 80% του πληθυσμού θα καλύπτεται από τα ιδιόκτητα δίκτυα των vidodi και forthnet.Και εκτός αυτού αναμένεται και ο διπλασιασμός των ταχυτήτων(ξανά) κατά τον Αύγουστο...........αμάν πια.....:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:
Ο λόγος δεν είναι οι ταχύτητες. Είναι ότι, αναλογικά με τον υπόλοιπο κόσμο, το ποσοστό των Ελλήνων, που ασχολούνται με το "άθλημα" είναι πολύ πολύ μικρό!!

Reaction score
0

Ο λόγος δεν είναι οι ταχύτητες. Είναι ότι, αναλογικά με τον υπόλοιπο κόσμο, το ποσοστό των Ελλήνων, που ασχολούνται με το "άθλημα" είναι πολύ πολύ μικρό!!
Δεν γνωρίζω τι παίζετε, αλλά μήπως έχει να κάνει και με το AΙΧ ή ότι στην Ελλάδα θα ήταν ακριβώς ένας server?
Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι για να συνδεθείς σε ένα site που είναι Ελλάδα, σε πάνε μέσο Αγγλίας μερικοί ISP, οπότε ίσως προτίμησαν να μας αφήσουν επίσημα απέξω και να μπούμε πλάγιος.

Reaction score
0
Ξεκαθαρίζω ότι το PS3 θα το αγοράσω τόσο για να βλέπω BR (όταν έρθουν βεβαίως) και απο παιχνίδια κυρίως 2 τίτλους: Gran Turismo & Tomb Raider.
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

. :cool_3: :happy_9:

Στην πρωτη παρουσιαση....
Για τον Δημητροπουλο εγινε καμμια αναφορα η τιποτα??? :happy_5:

Reaction score
62

Δεν γνωρίζω τι παίζετε, αλλά μήπως έχει να κάνει και με το AΙΧ ή ότι στην Ελλάδα θα ήταν ακριβώς ένας server?
Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι για να συνδεθείς σε ένα site που είναι Ελλάδα, σε πάνε μέσο Αγγλίας μερικοί ISP, οπότε ίσως προτίμησαν να μας αφήσουν επίσημα απέξω και να μπούμε πλάγιος.
Από τη στιγμή, που υπάρχουν "έμμεσοι" τρόποι για να μπείς, εμένα δεν με πειράζει. Ας μην μπει και ποτέ!!:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Το δωρεάν online gaming τουλάχιστον υποστηρίζεται επίσημα?

Reaction score
0
Θα δούμε σε λίγο... πάντως όπως είπε και ο Dimitris , ας μπούμε και δεν έχει σημασία το πως.

ΥΓ
Εκτός από την Lara, ρίξτε μια ματιά και εδώ ... φαίνεται καλό.

Reaction score
0
Απάντηση: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Blizard θα είναι ένα από τα launch games?????????

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Απο οτι έχω δει μέχρι τώρα, όχι..
Και πάλι είναι τέλειο......και με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι θα πάρω το PS3
για τους παρακάτω λόγους.......(για τους οποίους αν γινόταν το αντίθετο δεν θα το έπαιρνα)...........

1.Ανακοινώθηκε επίσημα το upscaling για τα απλά dvd
2.Το launch PS3 κατά 99% θα είναι made in Japan......Το εξακρίβωσα κοιτάζοντας το κουτί του psp μου το οποίο πήρα τη μέρα του launch(Σεπτέμβριος 2005) ενώ πήγα σήμερα στα multirama και είδα το κουτί ενός psp και έγραφε made in China
3.Με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι τίτλοι blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους της FOX και της BUENA VISTA θα κυκλοφορίσουν από την Odeon εντός του 2007..........Επιτέλους...:happy_6: :happy_8: :bravo: :bravo: :bravo::happy_8: :happy_6: Ζήτω το blu-ray......

Reaction score
8
Φυσικά αυτά, τα πρώτα κομμάτια, που θα έρθουν δε θα κάνουν upscaling
στα απλά dvd ή μήπως θα κάνουν ?

Reaction score
0
Το upscaling των dvd θα γίνεται με πρόγραμμα, οπότε με ένα firmware update θα είναι μια χαρά κ ας μην το υποστηρίζει από την αρχή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PS3 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.....

Και πάλι είναι τέλειο......και με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι θα πάρω το PS3
για τους παρακάτω λόγους.......(για τους οποίους αν γινόταν το αντίθετο δεν θα το έπαιρνα)...........

1.Ανακοινώθηκε επίσημα το upscaling για τα απλά dvd
2.Το launch PS3 κατά 99% θα είναι made in Japan......Το εξακρίβωσα κοιτάζοντας το κουτί του psp μου το οποίο πήρα τη μέρα του launch(Σεπτέμβριος 2005) ενώ πήγα σήμερα στα multirama και είδα το κουτί ενός psp και έγραφε made in China
3.Με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι τίτλοι blu-ray με ελληνικούς υπότιτλους της FOX και της BUENA VISTA θα κυκλοφορίσουν από την Odeon εντός του 2007..........Επιτέλους...:happy_6: :happy_8: :bravo: :bravo: :bravo::happy_8: :happy_6: Ζήτω το blu-ray......
Μπράβο ενθουσιασμός! Δηλαδή αν το made in Japan σημαίνει ότι όλα εκτός από την τελευταία βίδα της συναρμολόγησης γίνονται στην Κίνα δεν θα το πάρεις; "happy_1"
Το 3 πολύ ευχάριστο.

Reaction score
0
Πάντως δεν διάβασα να έχει ανακοινωθεί οριστικά και επισήμως το upscaling.

Reaction score
8
Εγώ πάντως χωρίς upscaling στο λογισμικό από την αρχή δε το παίρνω.
Ποιός ο λόγος να περιμένω για το αν και όποτε αποφασίσει η sony να βγάλει
firmware.

Reaction score
0
Εγώ πάντως χωρίς upscaling στο λογισμικό από την αρχή δε το παίρνω.
Ποιός ο λόγος να περιμένω για το αν και όποτε αποφασίσει η sony να βγάλει
firmware.
Για να βλέπεις τα Blu-ray μήπως; :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv