Audi kai BOSE ηχεια

Reaction score
0
Ο πατερας μου θα παραγγειλει το Αudi Q7. Θα ηθελα να ρωτησω αξιζουν σαν εξτρα ο εξοπλισμος ηχειων της bose με το subwoofer. Θα καταλαβουμε μεγαλη διαφορα σε σχεση με αυτα της μανας του.. Θα ειναι καλα ποιοτικα?

Reaction score
49
Πόσα χρήματα σας ζητούν επιπλέον??
Δώσε μας τα βασικά χαρακτηριστικά και των δύο συστημάτων (οπωσδήποτε μοντέλο για να μπορέσουμε να κάνουμε αναζήτηση αν δεν ξέρεις τις διαφορές τους) ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε αν αξίζει ή όχι.

Συνήθως είναι υπερ-υπερτιμημένα και το πιο πιθανό είναι να συμφέρει κανείς να βάλει κάτι σαν aftermarket.

Τι ακριβώς ψάχνετε???
Οθόνη 7", DVDp, ΜP3p, πλοήγηση κ.ο.κ?
Ή κάτι απλό???

Reaction score
12
Απάντηση: Audi kai BOSE ηχεια

Στην εκθεση αυτικινητου που ειχα μπει στο Α6 3.2 με το ηχοσυστημα της bose ειχα μεινει καγκελο!Δεν αξιζει μονο τα σπαει και πολυ μαλιστα!Η τιμη ειναι οντως τσιμπημενη αλλα αξιζει και με το παραπανω!Η Bose δεν ειναι οποια κι οποια εταιρεια...οποτε μην περιμενεις κατι αναξιολογο απο αυτην
(εχει και ενα ονομα εξαλλου:happy_8:)

HV

Reaction score
0
Η BOSE δεν ειναι οτι ηταν πριν καιρο , εχει πεσει πολυ ποιοτικα και πλεον δεν εχει κατι νεο να δειξει εναντι στον ανταγωνισμο.
Προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω τα ιδια λεφτα και να παρω κατι καλυτερο απο οτι ετοιμο συστημα.

Reaction score
5
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Με τα ίδια λεφτά, ίσως σε aftermarke επιλογές πας σε κάτι πολύ καλύτερο!!

ΥΓ : Δημητρόπουλε... μου την δίνει η γραμματοσειρά σου και τα χρώματά της :happy_8: :happy_8:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Audi kai BOSE ηχεια

Η τιμή ειναι οντως τσιμπημενη αλλα αξιζει και με το παραπανω!

Όταν λέμε ότι μια τιμή είναι τσιμπημένη, εννοούμε ότι το προιόν είναι υπερτιμημένο.
Και η αγορά ενός υπερτιμημένου προιόντος ποτέ δεν αξίζει....τα λεφτά της.
Πολύ απλά διότι "κάνει" περισσότερα.

Συνεπώς...εφόσον η τιμή είναι τσιμπημένη...και εγώ θα πρότεινα να...τσιμπήσει κάτι άλλο.
(Χωρίς να χρειαστεί να κανιβαλίσει το αυτοκίνητο)

Reaction score
1
ο ανθρωπος θα δωσει 100 χιλ. για να παρει το q7 λετε να κολλησει στα 500 € παραπανω??
καποιος που θα δωσει τοσα λεφτα εχει ορεξη να τρεχει στο μαστρο-μητσο να του βαλει ηχοσυστημα??
να του χαλασει και το αυτοκινητο...
δεν ρωτατε μηπως εχει εκτος απο bose και Β&Ο

Reaction score
14
Μπορεί να είναι ακριβός στο κρέας και φθηνός στ' αλάτι....ποτέ δεν ξέρεις. :happy_6:

Reaction score
0

Στο ΤΤ που εχω με bosh και sub απο 'μαμας' οντως σπαει κοκκαλα..... αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω...:cool_4:

Reaction score
5
ο ανθρωπος θα δωσει 100 χιλ. για να παρει το q7 λετε να κολλησει στα 500 € παραπανω??
καποιος που θα δωσει τοσα λεφτα εχει ορεξη να τρεχει στο μαστρο-μητσο να του βαλει ηχοσυστημα??
Εκτός απο τον Μαστρο-Μήτσο υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες στον χώρο :cool_3::cool_3:

Reaction score
49
ο ανθρωπος θα δωσει 100 χιλ. για να παρει το q7 λετε να κολλησει στα 500 € παραπανω??.................................................................

Νίκο, συνήθως δεν είναι μόνο 500€ παραπάνω. Αλλά αν είναι τόση η διαφορά, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ λίγο.......
Και βεβαίως πάντα λύνομαι στα γέλια όταν διαβάζω τις προδιαγραφές των περισσότερων από αυτά τα συστήματα. Γιατί είναι για γέλιο να έχεις πληρώσει πχ 1000€ παραπάνω για να πάρεις ένα "σούπερ-ντούπερ" σύστημα 300W (όχι, δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι rms) με 9 ηχεία (εκπληκτικό!!! Μετρούν σαν ξεχωριστό ηχείο το καθένα από τα 4 tweeter!!!) εκ των οποίων το πανίσχυρο sub είναι ένα ηχείο 6 Χ 9 σε κλειστό κουτί.....Μπουαχαχαχα.......
Aν δε, κρατήσετε στα χέρια σας τέτοια ηχεία (είτε sub είτε woofer/ tweeter πόρτας) θα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν πλαστικό και χαρτί να κοστίζουν τόσα χρήματα......

Βέβαια ρίχνω και κλάμα (για τους ανθρώπους που το πλήρωσαν) όταν ακούω πχ στην Ford ότι θέλουν 3000€ για να βάλουν πηγή 2DIN με οθόνη 6.5" και δύο οθόνες πίσω (και καλά σύστημα multimedia....). Kαι δεν θυμάμαι 100% αν μπροστά θα υπάρχει όντως πηγή με 6.5" οθόνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην μπερδευόμαστε.......
Άλλο η B & O που έχει βάλει κάποια δυνατά συστήματα σε μεγάλα AUDI (δυνατά με την έννοια του ποιοτικά) και άλλο η Bose.
Η Bose, τα τελευταία χρόνια απλά κάνει κάποιες μικρομελέτες εγκατάστασης σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων και βάζει τα αυτοκόλλητά της. Μέχρι εκεί! Το δε ηχητικό αποτέλεσμα είναι σίγουρα καλύτερο από τα "μαμά" σετ αλλά απέχει πολύυυυ από το να χαρακτηριστεί δυνατό / ποιοτικό/ εκρηκτικό........

Reaction score
49

Νίκο, το κακό είναι ότι συνήθως στις αντιπροσωπείες βρίσκει κανείς πλέον μαστρο-Μήτσους. Γιατί για τον φόβο των εγγυήσεων (μέγιστο ψέμα των Ελληνικών αντιπροσωπειών) ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου με εγγύηση αναγκάζεται (με ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ψυχολογική βία) να πάει στον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας (και ο οποίος ως υπάλληλος δεν θα βάλει και κανένα μεράκι...)

Ναι υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες έξω στην αγορά. Αλλά η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι πολύ μειωμένη γιατί απλά ένα λάθος μαγαζί δεν αντέχει στην πίεση του ανταγωνισμού και των λαθών του.......

Όμως κάνοντας μια γύρα, μπορεί κανείς να βρει καταστήματα με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και φτιάχνουν εκπληκτικές κατασκευές και τοποθετήσεις. Χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως ζημιά στο αυτοκίνητο!!!

Μη βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι!!

(παρένθεση για αποφυγή παρεξηγήσεων: ΔΕΝ διαθέτω κατάστημα για ηχοσυστήματα αυτοκινήτων ούτε έχω κάποιο όφελος αν θα πουλήσουν περισσότερες πηγές κάποια καταστήματα......)

Reaction score
1
δεν διαφωνω με αυτα που λετε
αλλα ποσα Q7 `η αναλογης αξιας αυτοκινητων εχετε δει να βαζουν ηχοσυστημα στους "μαστρο-μητσους""?? ( το οτι υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν να το γραφουμε πλεον).
εγω παντως εαν αγοραζα ενα τετοιο αυτοκινητο δεν θα ηθελα να γδυσουν ολο το εσωτερικο για να βαλω ηχοσυστημα

Reaction score
5
εεεε;;;; εχω δει Porsche Cayman, VG R32, Audi A6 3.2 και αλλα πολλα.

Παραλίγο κι ένα Morgan 3lt

HV

Reaction score
0
Εγω ειδα Mercedes CLS 5.5 AMG γεματη ηχεια μεσα και αυτο το αμαξι χτυπαει τα 150.000....
Οπως και να εχει ολοι ηρθατε στα λογια μου :)

Reaction score
1
εεεε;;;; εχω δει Porsche Cayman, VG R32, Audi A6 3.2 και αλλα πολλα.

Παραλίγο κι ένα Morgan 3lt
αυτα που λες δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο με το Q7
ο ιδιοκτητης του Q7 δεν θα ηθελε πιστευω να βλεπει αυτο οταν ανοιγει το πορτμπαγκαζ του

Attachments

Reaction score
5
αυτα που λες δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο με το Q7
ο ιδιοκτητης του Q7 δεν θα ηθελε πιστευω να βλεπει αυτο οταν ανοιγει το πορτμπαγκαζ του
το συγκεκριμένο ήταν να μπεί σε ενα Lexus (τζιποειδές πάλι. δεν θυμαμαι μοντελα.δεν τα παω καλα μ'αυτά). Ο τύπος πέταξε και την ρεζέρβα για να τακτοποιηθεί ο συγκεκριμένος Μάκι και τα 2 sub Utopia της Focal.

Η μούρλα του καθένα ειναι διαφορετική. Και ειδικά στους "χαιεντάδες"... μην την ψάχνεις!

Reaction score
0
Θα συμφωνήσω ότι τα εργοστασιακά συστήματα των εταιριών είναι πάντα υπερτιμημένα.
Ο απαιτητικός ακροατής που έχει ασχοληθεί με το Car Audio παλιότερα, σίγουρα θα στραφεί στη αγορά aftermarket.

Από την άλλη μεριά βέβαια,δεν έχουν όλοι οι ακροατές τις ίδιες απαιτήσεις στον τομέα του ήχου.
Έτσι όταν τους λέει ο πωλητής της αντιπροσωπίας ότι υπάρχει extra ηχοσύστημα
με 9 ηχεία και subwoofer:happy_5: τότε δεν το ψάχνουν και πολύ.
Πόσο μάλλον όταν ξέρουν ότι η επόμενη επιλογή τους είναι "απέξω".

Θα συμβούλευα το φίλο Νικόλα να ακούσει ένα άλλο μοντέλο της Audi με το ηχοσύστημα της ΒΟSE πριν προχωρήσει σε αγορά(περίπου το ίδιο θα είναι σε όλα τα μοντέλα).
Για την ιστορία, να αναφέρω oτι τα 1000 ευρώ που ζητάει η ελληνική αντιπροσωπία της Alfa Romeo για το BOSE στην 147 είναι πάρα πολλά χρήματα για την απόδοση του συγκεκριμένου ηχοσυστήματος.

Reaction score
41
Το να γθυθεί ένα καινούργιο αυτοκίνητο (οποιασδήποτε τιμής) είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αν φυσικά το πας εκεί που πρέπει και όχι όπου να 'ναι...
Επειδή κι εγώ δεν τα έκανα απ' την αρχή όλα, το μετάνιωσα μετά, αλλά χαλάλι. Το αποτέλεσμα μετράει. Και σίγουρα το aftermarket ηχοσύστημα/cinema δεν έχει σχέση με το εργοστασιακό έτσι?
Με τα λεφτά που ζητάνε οι εταιρίες έχεις σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα με aftermarket υλικά.
Πάρτε το απλό και άστε τα Boss στην ησυχία τους. Βάλτε κάτι άλλο.

Reaction score
12

Ρε παιδια εγω δεν ειπα πως βαζοντας τα bose θα πεταξει το αυτοκινητο:mad_1:Αυτο που ειπα ειναι πως ειναι σαφως καλυτερα απο τα μαμα και στο κατω κατω για μενα δεν θα πας στο τουτου να ακουσεις τον υπερλουξ ηχο το να ξοδεβεις περιουσιες για τον ηχο στο αυτοκινητο κατ εμε ειναι μουφα μεγαλη(1341434653656674 ηχεια και αλλα τοσα ενισχυτικα και 45545657676 kg παραπανω και η αναλογια κιλα/ιππο παει φουντο).Ειναι οντως ακριβουτσικα αλλα δεν νομιζω ο πατερας του παιδιου να παει στον κυρ μητσο οπως ειπατε οποτε ειναι μια λυση τα bosakia!Κατι ακουσα για Β&Ο χαχααχαχα για πηγαινετε στον τιμοκαταλογο του Α8...:happy_5::happy_5::happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa