Audi kai BOSE ηχεια

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Audi kai BOSE ηχεια

Ρε παιδια εγω δεν ειπα πως βαζοντας τα bose θα πεταξει το αυτοκινητο:mad_1:Αυτο που ειπα ειναι πως ειναι σαφως καλυτερα απο τα μαμα και στο κατω κατω για μενα δεν θα πας στο τουτου να ακουσεις τον υπερλουξ ηχο το να ξοδεβεις περιουσιες για τον ηχο στο αυτοκινητο κατ εμε ειναι μουφα μεγαλη(1341434653656674 ηχεια και αλλα τοσα ενισχυτικα και 45545657676 kg παραπανω και η αναλογια κιλα/ιππο παει φουντο).Ειναι οντως ακριβουτσικα αλλα δεν νομιζω ο πατερας του παιδιου να παει στον κυρ μητσο οπως ειπατε οποτε ειναι μια λυση τα bosakia!Κατι ακουσα για Β&Ο χαχααχαχα για πηγαινετε στον τιμοκαταλογο του Α8...:happy_5::happy_5::happy_5:
Καταρχην οι αναγκες του καθενος ειναι εντελως διαφορετικες, ουτε χρειαζεσαι πανω απο ΤΟ ΠΟΛΥ 7 ηχεια για ΚΟΡΥΦΑΙΟ ηχο στο αυτοκινητο και 3 ενισχυτακια, ακομα και με 2. Απο εκει και περα οταν χρησημοποιεις πολλες ωρες το αυτοκινητο και πας τα ταξιδακια σου γουσταρεις να μπαινεις μεσα και οσο διαρκει να ακους την μουσικουλα σου χαλαρα και ομορφα!! και οχι τα 9 ηχεια της Bose που τα πληρωσες μια περιουσια για να σου γρατζουνανε τα τυμπανα!!

Reaction score
12
Απάντηση: Audi kai BOSE ηχεια

Αγαπητε τη γνωμη μου για το caraudio ειπα!Προσωπiκα στο τουτου θα πεταγα 2 τουιτερακια μπροστα 2 μιντ-τουιτερ στη μεση και 2 γουφερ πισω(οχι sub) ενα καλο ενισχυτικο και μια καλη πηγη συνολο 1000-1500ευρο!Thats all folks για μενα παντα!Αν θελω να ακουσω σοβαρα μουσικη το κανω στον/ους χωρους μου και μην μου πεις πως δεν θα ευχαριστηθεις μουσικη με αυτα!Τωρα θηριοsub και αλλες τετοιες μπαρουφες στο αυτοκινητο ειναι κιτς-art:happy_4:

HV

Reaction score
0
θα πεταγες 2 τουιτερ μονα τους μπροστα , 2 mid στην μεση και 2 woofer πισω ??
Αυτο πως θα το καταφερνες ακριβως ??
Μαλλον εννοεις ενα 2-3 δρομων μπροστα , 1 mid στην μεση και 2 woofer πισω....

Reaction score
1

Καταρχήν,ο άνθρωπος λέει ότι θα το παραγγείλει καινούριο,άρα δεν υπάρχουν Μαστρομήτσοι.
Η εγκατάσταση γίνεται στο εργοστάσιο και όχι στην εδώ αντιπροσωπεία.
Βέβαια,καλό είναι να το ρωτήσει αυτό ο πατέρας σου πριν αποφασίσει να το παραγγείλει.
Είναι πολύ σημαντικό,όποια επέμβαση γίνει,να γίνει στο εργοστάσιο και όχι εδώ από οποιονδήποτε.
Το αν αξίζει είναι εντελώς υποκειμενικό.
Ο μπαμπάς σου σε τι εντάσεις ακούει;
Αναζητά την ποιότητα ή θα το έχει απλά για συντροφιά;
Ότι είναι υπερτιμημένο σε σχέση μ΄ένα aftermarket σύστημα,είναι σίγουρο,όμως αν το τοποθετήσουν στο εργοστάσιο και ο μπαμπάς σου ζητάει αυτό το κάτι παραπάνω τόσο στις εντάσεις όσο και στην ποιότητα,τότε μάλλον αξίζει.
Περιμένουμε όμως να δούμε και την τιμή του για να δώσουμε κάποιες περισσότερο συγκεκριμένες απαντήσεις.

Reaction score
14
Το Allroad που έχω με το Bose συστημα και το Sub, είναι πολύ πολύ καλό.

Aπό ότι είδα 710 Ευρώ το έχουν το Bose Surround plus, στο configurator της Audi στο γερμανικό website τους. Δεν είναι πολλά, για αυτό που σου δίνει.

Να το βάλεις. Και καλοτάξιδο το Q7, τρομερό SUV

Reaction score
2

Πριν 2 μερες ακουσα το συγκεκριμενο αυτοκινητο . Ο ηχος του με τα 2 sub κατω απο τα καθισματα του οδηγου-συνοδηγου και ολη η εγκατασταση του με την 6,5αρα οθονη του ηταν παρα πολυ καλη και οπτικα και ακουστικα για εργοστασιακη εγκατασταση. Τον ηχο του τον ευχαριστιεσαι και στις ταινιες και στην μουσικη.Βεβαια ο συγκεκριμενος δεν ηθελε να κανει αλλαγες στα πραγματα που φορουσε και απλα ηθελε να προσθεσει 2 οθονες στα προσκεφαλα και ενα ΝΑΝΟ για να αποθηκευει την μουσικη του. Το ολο αποτελεσμα ηταν πολυ καλο .

Reaction score
0
Αντε σας έφτιαξα πάλι..:happy_8:
Βρήκα τις συσκευές του συστήματος.
Δυστυχώς η BOSE δεν ανακοινώνει τεχνικά χαρακτηριστικά.
Πάντως όπως βλέπετε το γουφερ ειναι 13.5cm!!!
Ελπίζω να εννοούν την ακτίνα του,
γιατί αμφιβάλλω εάν ένα τέτοιο γούφερ μπορεί να γεμίσει την τεράστια καμπίνα του Q7.

Όποιος ξέρει το κόστος ας μας πει για να κάνουμε μια καλύτερη ανάλυση.:happy_6:

http://www.bose.co.uk/GB/Images/Syst_Audi_Q7_EN_tcm6-7152.pdf

Attachments

Reaction score
0

Attachments

Reaction score
0
Sorry που αργησα να απαντησω..
Αυριο θα παμε να καταληξουμε στον τελικο εξοπλισμο του αυτοκινητου και να το "κλεισουμε".

Τα ηχεια εχουν 990 ευρω και ειναι 14 στο συνολο και ενα sub. Aυτα ελεγε στο χαρτι που μας εδωσαν..

Στα 3000 ευρω εχει το συστημα με dvd και navigator.. Δεν σκεφτομαστε να το βαλουμε αφενος για δεν βλεπουμε dvd στο αμαξι και αφετερου γιατι απο οτι ξερω το navigation system δεν ειναι τοσο καλο οσο το destinator για την ελλαδα.. Σκεφτομαστε να παρουμε ενα Tibo για αυτο το σκοπο. Τι λετε?

Μιλαμε για την εκδοση 3.0 TDI Ή ΓΙΑ ΤΗΝ 4.2TDI

Για αυτο το συστημα μιλαμε
http://avsite.gr/vb/attachment.php?attachmentid=2125&d=1173381502
Αληθεια για τα B&O στην αντιπροσωπεια της audi να ρωτησω?

Reaction score
49
Sorry που αργησα να απαντησω..
Αυριο θα παμε να καταληξουμε στον τελικο εξοπλισμο του αυτοκινητου και να το "κλεισουμε".

Τα ηχεια εχουν 990 ευρω και ειναι 14 στο συνολο και ενα sub. Aυτα ελεγε στο χαρτι που μας εδωσαν..

Στα 3000 ευρω εχει το συστημα με dvd και navigator.. Δεν σκεφτομαστε να το βαλουμε αφενος για δεν βλεπουμε dvd στο αμαξι και αφετερου γιατι απο οτι ξερω το navigation system δεν ειναι τοσο καλο οσο το destinator για την ελλαδα.. Σκεφτομαστε να παρουμε ενα Tibo για αυτο το σκοπο. Τι λετε?

Για αυτο το συστημα μιλαμε
http://avsite.gr/vb/attachment.php?attachmentid=2125&d=1173381502
Αληθεια για τα B&O στην αντιπροσωπεια της audi να ρωτησω?

Στα 1000€ είναι καλή επιλογή.
Οπότε πιστεύω ότι θα είναι καλή κίνηση, αφ' ενός γιατί κάτι αξιόλογο θα σας στοίχιζε τα ίδια ή παραπάνω και αφ' ετέρου δεν ξέρω αν ο πατέρας σου θα ήθελε να δει το (νέο) αυτοκίνητό του αποσυναρμολογημένο (ακόμα και αν ήταν υπερβολικά προσεκτικός ο εγκαταστάτης)

Αν αργότερα το ψάχνεις κι άλλο μπορεί να αλλάξεις κάτι (για βελτίωση) αν δεν είσαι ικανοποιημένος......

Δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλεύει το σύστημα πλοήγησης της AUDI στην Ελλάδα, Πιθανότατα να μην δουλεύει.....
Και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λες ότι δεν θέλετε να βλέπετε ταινίες στο αυτοκίνητο.

Επίσης πολύ σωστά έχεις αποφασίσει να επιλέξεις ένα φορητό σύστημα πλοήγησης (όπως πχ το TiBO ή το AtlasNAVI) με χάρτες Destinator, αφού αποδεδειγμένα είναι (σχεδόν) τα μόνα που δουλεύουν αξιόπιστα σε ΌΛΗ την Ελλάδα. Έχω στο αυτοκίνητό μου το TiBO (περίπου 8 μήνες) και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος (και το έχω χρησιμοποιήσει σε Πάτρα- Αθήνα- Θεσ/κη- Κρήτη και ενδιάμεσες διαδρομές όπως Κατερίνη, Λάρισα, Καρδίτσα κ.ο.κ). Το ίδιο ευχαριστημένος είμαι και από το ATLASNAVI (που κάνει πάλι χρήση Destinator)

Για τα Β & Ο ρώτα (έχω την εντύπωση ότι βγαίνουν μόνο για το Α8 ) αλλά έτσι κι αλλιώς θα είναι πανάκριβα και δεν πιστεύω να αξίζει να ανέβει τόσο ψηλά το ζήτημα......

Reaction score
49

Αυτό είναι το TiBO S-1000 (4" οθόνη)
Υπάρχει και το Α-1000 (3.5" οθόνη) που είναι πολύ κομψό και φθηνότερο

Reaction score
49
AtlasNavi AN-400 Destinator 6

Το συγκεκριμένο το έχω στα χέρια μου εδώ και 1+ μήνα (σε δοκιμή για το περιοδικό).
Πλεονέκτημα η καλή του μπαταρία (κρατάει χαλαρά 1 μέρα μεικτή χρήση ή 3+ ώρες συνέχεια ανοικτό) (εδώ χάνει το TiBO που δεν κρατάει και πρέπει να είναι συνεχώς στην "μπρίζα")

Reaction score
5
Χωρίς να είμαι ειδικός στα Audi, μιλάς για τον 3.0TDI και τον 4.2FSI έτσι;
Μιας και σκέφτεσαι και τον πετρελαιοκινητήρα, στην Αθήνα/Θεσαλλονίκη δεν θα μπαίνεις; Πρέπει να λάβετε υπόψιν και την κακή ποιότητα του diesel στην ελληνική αγορά, και την κυριολεκτική καταστροφή που αυτή μπορεί να κάνει σε μοντέρνο πετρελαιοκινητήρα...
Just my twopence...

Reaction score
0
Χωρίς να είμαι ειδικός στα Audi, μιλάς για τον 3.0TDI και τον 4.2FSI έτσι;
Μιας και σκέφτεσαι και τον πετρελαιοκινητήρα, στην Αθήνα/Θεσαλλονίκη δεν θα μπαίνεις; Πρέπει να λάβετε υπόψιν και την κακή ποιότητα του diesel στην ελληνική αγορά, και την κυριολεκτική καταστροφή που αυτή μπορεί να κάνει σε μοντέρνο πετρελαιοκινητήρα...
Just my twopence...
Exει βγει και 4.2TDI τα πρωτα αμαξια θα ερθουν σε λιγο στην Ελλαδα.. Μενουμε σε προαστιο της θεσσαλονικης και δεν εχουμε προβλημα.. Αλλα και παλι απο οτι μας ειπαν τα 9 στα 10 Q7 που πουλανε ειναι diesel.. Ειναι θεμα χρονου να επιτραπει η κυκλοφορια diesel αυτοκινητων σε Αθηνα Θεσσαλονικη καθως ειναι οδηγια της ΕΟΚ. Ασε που κανενας δεν ασχολειται με το θεμα. Οι ιδιοι οι πωλητες μας ειπαν να παμε σε diesel οντας πολυ πιο οικονομικο..

Αυτο με την ποιοτητα μας το τονισαν.. Εναν καλο βενζινα μας ειπαν και δεν θελετε τιποτα αλλο..

Reaction score
1

To Navigation της Audi,δούλευε άψογα στο δικό μου Α4,τουλάχιστο στην Αθήνα όπου μένω.
Ο Γιάννης-DreamGr- ίσως μπορεί να σου πει περισσότερα για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αν σου πει ότι δουλεύει,προτίμησέ το,αφού είναι διαφορετικό από το να έχεις τις οθονίτσες τύπου Destinator κολλημένες στο ταμπλό σου.
Θα γελάει ο κόσμος...
Έδωσες 100 χιλιάρικα για το αμάξι και λυπάσαι τις 3000;

HV

Reaction score
0
Βασικα ηταν θεμα να επιτραπουν αλλα βγηκε νεα αποφαση που τα απαγορεψε παλι.
Η Οδηγια της EE δεν ειναι υποχρεωτικη , απλα προτεινουν για φθηνοτερη λυση το πετρελαιο αφου η σουπερ αμολυβδη εφτασε τα 1.2 ευρω το λιτρο.

Reaction score
0
Τα ηχεια εχουν 990 ευρω και ειναι 14 στο συνολο και ενα sub.
Mόνο?
Νικόλα εγώ θα το έπαιρνα το πακέτο!!!
Η τιμή είναι φοβερή συν το γεγονός ότι το αμάξι θα έρθει "δεμένο" από το εργοστάσιο.:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm