- Reaction score
- 6
Τα 2 χρονάκια υποχρεωτικής ( από EU ) εγγύησης τα ξεχνάει η Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο???? Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο "υποχρεωτική"....??????
Ποιό είναι?? Μπορείται να μου στείλεται p.m για να μην γίνεται και διαφήμιση.SONY KDL-40W2000 = 1760 Ευρω σε γνωστο e-shop απο Λαρισσα....
Μη το σκέφτεσαι.Για να ρωτήσω ρε παιδιά...
Την 40u2000 την έχει δει κανένας;
Αξίζει τον κόπο να την αγοράσεις, δεδομένου ότι η τιμή της είναι πολύ χαμηλή;
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για να ρωτήσω ρε παιδιά...
Την 40u2000 την έχει δει κανένας;
Αξίζει τον κόπο να την αγοράσεις, δεδομένου ότι η τιμή της είναι πολύ χαμηλή;
Συμφωνώ!ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα δύο χρόνια ισχύον και είναι υποχρέωσή τους σε όλα τα κράτη της EEC.
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κράτη με μικρή έως ανύπαρκτη καταναλωτική συνείδηση όπως εμείς στην Ελλάδα όπου δεν κάνουμε κάποια μαζική κίνηση, όπως προσφυγή στο αρμόδιο Ευρωπαϊκό όργανο, ακόμα και όταν δεν έχουμε άμεσο συμφέρον, δηλαδή ακόμα και τότε που η συσκευή μας λειτουργεί.
Εγγυηση 1 χρονο δινει σε ολα τα μοντελα της η Sony και βεβαια το αρμοδιο κομματι του υπουργειου εμποριου μονο ελεγχο της αγορας δεν κανει περιμενει ο καταναλωτης να κινηθει πρωτα να γινει καμμια καταγγελια αφου δεν θα τον καλυπτει η εγγυηση και μετα να επεμβει για αυτο λεω οτι ειμαστε βαθια νυχτωμενοι.
Αντε παλι τα ιδια με τις εγγυησεις απο την ΕΕ....Τα 2 χρονάκια υποχρεωτικής ( από EU ) εγγύησης τα ξεχνάει η Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο???? Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο "υποχρεωτική"....??????
Στείλτο μου στο e-mail μου που είναι [email protected]CRISS ΈΧΕΙΣ PM!!! vbmenu_register("postmenu_461346", true);