Sony lsd 40" και 46" σειρά W FullHD

Reaction score
6
Τα 2 χρονάκια υποχρεωτικής ( από EU ) εγγύησης τα ξεχνάει η Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο???? Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο "υποχρεωτική"....??????

Reaction score
0
Απάντηση: Sony lsd 40" και 46" σειρά W FullHD

Εγγυηση 1 χρονο δινει σε ολα τα μοντελα της η Sony και βεβαια το αρμοδιο κομματι του υπουργειου εμποριου μονο ελεγχο της αγορας δεν κανει περιμενει ο καταναλωτης να κινηθει πρωτα να γινει καμμια καταγγελια αφου δεν θα τον καλυπτει η εγγυηση και μετα να επεμβει για αυτο λεω οτι ειμαστε βαθια νυχτωμενοι.

Reaction score
3
Τα δύο χρόνια ισχύον και είναι υποχρέωσή τους σε όλα τα κράτη της EEC.
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κράτη με μικρή έως ανύπαρκτη καταναλωτική συνείδηση όπως εμείς στην Ελλάδα όπου δεν κάνουμε κάποια μαζική κίνηση, όπως προσφυγή στο αρμόδιο Ευρωπαϊκό όργανο, ακόμα και όταν δεν έχουμε άμεσο συμφέρον, δηλαδή ακόμα και τότε που η συσκευή μας λειτουργεί.

Ανεξάρτητα όμως από την πολιτική των εγγυήσεων της SONY ποια είναι η γνώμη σας για την 40W2000 δεδομένης της τιμής που παρουσιάζεται σε εκ Λαρίσης ορμώμενου ηλεκτο-οπτικού μαγαζιού (1760 ευρώ!!!)

Reaction score
84
Απάντηση: Re: Sony lsd 40" και 46" σειρά W FullHD

SONY KDL-40W2000 = 1760 Ευρω σε γνωστο e-shop απο Λαρισσα....
Ποιό είναι?? Μπορείται να μου στείλεται p.m για να μην γίνεται και διαφήμιση.

Reaction score
108
Καλημερα, θα μπορουσα να μαθω κ εγω το site μια κ ενδιαφερομαι για την τηλεοραση? ευχαριστω!

Reaction score
0
Η w2000 ήρθε στην ώρα της και είναι στο καθιστικό μου...!
Η συσκευασία δεν ήταν πολύ ογκώδης αλλά ούτε και πολύ βαριά (γύρω στα 40-45 κιλά).

Νορμάλ συσκευασμένη, με την βάση της όμως χωριστά...
Είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχει και δεύτερο άτομο για να την τοποθετήσετε πάνω στην βάση της (αν και εγώ το έκανα μόνος μου, όμως δεν το προτείνω).

Στην συσκευασία υπήρχαν τα κλασικά καλώδια, βίδες, manual, εγγύηση, control, και ένα λουράκι που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος της βάσης και μετά στο έπιπλο/τοίχο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπόλικο το πλαστικό αλλά θα σας φανεί "φτηνό" το μοντέλο μόνο αν έχετε δει πιο "ακριβά" μοντέλα...!
Αντικατέστησε μια παλιά, 10ετίας και άνω, SONY crt.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου στο 2,80 μ.

Η αγορά της έγινε με την προοπτική θέασης DVD, HD videos, PC games, και ελάχιστης έως καθόλου προγραμμάτων TV...

Λόγω του ότι περιμένω πολύ σύντομα το νέο μου PC και ίσως ένα DVD player με δυνατότητα upscaling επιφυλάσσομαι για μια πιο αναλυτική παρουσίαση και πάνω σε ποιότητα εικόνας ανάλογα με την πηγή...

Πολύ γρήγορα μόνο να πω ότι οι default τιμές στις διάφορες ρυθμίσεις μου φάνηκαν πολύ "εκτός"...
Εννοείται ότι δεν έδωσα και μεγάλη σημασία στην κακή σχετικά ποιότητα της εικόνας σε ποδοσφαιρικό αγώνα κρατικού καναλιού (και γενικότερα σε σχεδόν όλα τα αναλογικά κανάλια) και την πολύ καλύτερη ποιότητα στα 3-4 ψηφιακά κανάλια...

Ισως να είμαι και λίγο αυστηρός
- στα χρώματα, λόγω κατοχής CRT μέχρι τώρα,
- στην κίνηση, λόγω ενασχόλησης με H/Y
ή μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι η απόσταση θέασης είναι σχετικά μικρή και το όποιο προβληματάκι στα κανάλια ή στον upscaler της TV, γίνεται αμέσως αντιληπτό....

Attachments

Reaction score
0
Σε σήμα TV ήταν τα ίδια χάλια...

Η τιμή της ήταν πιο ακριβή επίσης (γύρω στα 500 ευρώ, με τις τωρινές τιμές) σε σχέση με την W... και προφανώς παρέμενε και το ρίσκο εμφάνισης κάποιου χοντρού Backlight προβλήματος παρόλο το "Χ" στον κωδικό της...!!!

υ.γ.
Οχι βέβαια ότι θα μείνουν στην τράπεζα αυτά τα 500 ευρώ.....!!!

Reaction score
0
Μολις παρελαβα την 40w2000 ...τιμη 1975 (απο Μεγαλο Supermarket της Γαλλιας !!!!!!!!!-την αγορασε φιλος που πηγε για δουλεια με το αυτοκινητο)
Πολυ καλη εικονα στα αναλογικα (Nova) , εξαιρετικη στα DVD με LG Upscalling player 720 η 1080i ,δεν εχω HD η B.RAY ...........ακομα ...συντομα τεστ με Playstation 3 , η παλια TV ηταν Phillips CRT με pixel plus (καλη)
Φιλικα Nikosg

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Για να ρωτήσω ρε παιδιά...

Την 40u2000 την έχει δει κανένας;
Αξίζει τον κόπο να την αγοράσεις, δεδομένου ότι η τιμή της είναι πολύ χαμηλή;

Reaction score
0

Μη το σκέφτεσαι.
Όχι δικιά μου γνώμη αλλά άλλων που την έχουν δει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sony lsd 40" και 46" σειρά W FullHD

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
7
Τα δύο χρόνια ισχύον και είναι υποχρέωσή τους σε όλα τα κράτη της EEC.
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κράτη με μικρή έως ανύπαρκτη καταναλωτική συνείδηση όπως εμείς στην Ελλάδα όπου δεν κάνουμε κάποια μαζική κίνηση, όπως προσφυγή στο αρμόδιο Ευρωπαϊκό όργανο, ακόμα και όταν δεν έχουμε άμεσο συμφέρον, δηλαδή ακόμα και τότε που η συσκευή μας λειτουργεί.
Εγγυηση 1 χρονο δινει σε ολα τα μοντελα της η Sony και βεβαια το αρμοδιο κομματι του υπουργειου εμποριου μονο ελεγχο της αγορας δεν κανει περιμενει ο καταναλωτης να κινηθει πρωτα να γινει καμμια καταγγελια αφου δεν θα τον καλυπτει η εγγυηση και μετα να επεμβει για αυτο λεω οτι ειμαστε βαθια νυχτωμενοι.

Τα 2 χρονάκια υποχρεωτικής ( από EU ) εγγύησης τα ξεχνάει η Sony για το συγκεκριμένο μοντέλο???? Η μήπως τελικά δεν είναι και τόσο "υποχρεωτική"....??????
Αντε παλι τα ιδια με τις εγγυησεις απο την ΕΕ....

Ας τα πω αλλη μια φορα για να ξερετε....

Αυτο που λεει η ΕΕ ..
ΔΕΝ ειναι νομος ή υποχρεωση, αλλα ΟΔΗΓΙΑ
Η χωρα πρεπει να τον ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ στις τοπικες καταστασεις. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενη να τον ενσωματωασει....

Απο εκει και περα η ΟΔΗΓΙΑ λεει το εξης... με λιγα λογια...

"Η συσκευη καλυπτεται απο 6 μηνες εγγυηση και η εταιρεια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να καλυψει την επισκευη της.
Αν παρουσιασει καποιο προβλημα τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 18 μηνες (απο τους πρωτους 6 της εγγυησης) ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι το προβλημα αυτο ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ μεσα στο πρωτο 6μηνο και ηταν κατασκευαστικο ελαττωμα.... "

ΑΡΑ... By the book.... Η Εγγυηση ειναι 6 μηνες.... οποτε.. καλος ειναι ο 1 χρονος... Μη γκρινιαζουμε....

Επισης ποσοι απο εσας που δεν εχετε τεχνικες γνωσεις πιστευετε οτι αν χαλασει μετα απο 15 μηνες μια συσκευη... φταιει η συσκευη οτι ηταν ελαττωματικη απο την αρχη;;;

και στην τελικη και 2 χρονια να ηταν, αν χαλαγε μια συσκευη που κανει 5000€ στους 25-26 μηνες ΠΑΛΙ θα θελατε να καλυφθειτε απο την εταιρεια. "Μα εδωσα 5000€ και χαλασε σε 2 χρονια;;;"

Reaction score
3
Επειδή το θέμα της εγγύησης είναι τρομερά πολύπλοκο η ΕΕ αποφάσισε να επιβάλει στους κατασκευαστές τους 6 μήνες ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΗΨΗΣ χωρίς να μπορεί η εταιρία να σου φέρει τις γνωστές δικαιολογίες.
Ακόμα ποιό είναι το πραγματικό βάρος και ισχύς αυτού που ονομάζουμε «Ευρωπαϊκή Οδηγία» ανάθεμά με και αν το ξέρει ακόμα και ο καλύτερος γραφειοκράτης των Βρυξελών.
Αυτά όμως είναι off topic οπότε...

bou

Reaction score
0

Μεταξύ της 40 W και της 40 Χ ποιά να προτιμήσω? Δέν έχω καταλάβει τις διαφορές.
Γιατί η Χ είναι πιό ακριβή και στις 46.
ποια είναι η διαφορά τεχνολογίας
απόσπασμα από τα specifications sto plaisio.

Τεχνολογία οθόνης:
LCD 40'' Bravia KDL-40X2000
TFT/LCD
LCD 40'' Bravia KDL-40W2000
S-PVA Full HD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.249
Members
38.543
Νεότερο μέλος