Αυτο πηρα...

Reaction score
0
Windows mobile δεν έχει;
Αν έχει, τότε εγκαθιστάς όποιο πρόγραμμα θες. Πολλοί προτιμάνε το destinator επειδή έχει καλούς χάρτες και για επαρχία.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτο πηρα...

Μιλαω, μιλαω...:crazy_3:

Να κανω μια ανοητη ερωτηση?
Καθε φορα που χρησιμοποιω το GPS πληρωνω?:crazy_1:
Όχι δεν πληρώνεις εφόσον δεν κάνεις χρήση GPRS. Εγώ χρησιμοποιώ Destinator & iGO και είναι πολύ χρήσιμα. ΕΠίσης, υπάρχει διαθέσιμο εφόσον επιθυμείς Pocket Streets από το Auto Route αλλά νομίζω ότι τα δύο πρώτα υπερτερούν.

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Αυτο πηρα...

Και βέβαια, ανάλογα με το πόσους δορυφόρους έχειs λογκάρει, την ταχύτητα κίνησης, το υψόμετρο, τη διάρκεια βασικά, την ταχύτητα επικοινωνίας και κάποιες άλλες παραμέτρους. Ο λογαριασμός έρχεται με sms. Ψάχνω να σας δώσω και το σχετό λίνκ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Αυτο πηρα...

Και βέβαια, ανάλογα με το πόσους δορυφόρους έχειs λογκάρει, την ταχύτητα κίνησης, το υψόμετρο, τη διάρκεια βασικά, την ταχύτητα επικοινωνίας και κάποιες άλλες παραμέτρους. Ο λογαριασμός έρχεται με sms. Ψάχνω να σας δώσω και το σχετό λίνκ.

Τωρα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο...:crazy_1:

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτο πηρα...

Τωρα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο...:crazy_1:
Ιδού και το σχετικό λίνκ το οποίο και σας υποσχέθηκα!

http://ppc.uiowa.edu/dnn4/TransportationbrPolicyResearch/ITSRoadFinancing/tabid/65/Default.aspx

"GPS uses a $10 billion satellite positioning and navigation system procured by the Department of Defense; there is no fee for receiving signals from this system. Currently, there are 24 satellites and six terrestrial control stations that regulate the satellites' operation. New GPS satellites with much higher technology that will enable far greater accuracy will be placed in orbit over the next few years. Within a few years, the accuracy will be within one meter or so, and most auto companies plan to make GPS receivers standard equipment quite soon.""happy_1"

Με τις υγείες σας και καλοτάξιδο!
Οδήγημα με μέγιστη προσοχή.:mad_1:
Είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθείς.....:pc:
P.S. kai edo eimaste!:happy_4:

Reaction score
0
Destinator PN. Το βάζουν σχεδόν όλοι σε αυτα τα μικρά μηχανάνηματακια και πάνε όπου θέλουν!!

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αυτο πηρα...

Ε άρα δεν πληρώνεις!
χικ!χικ!χικ!:crazy_3:
P.S. Και πάλι μέγιστη πσοσοχή. Μήν κάθεστε να δίνεται διαδρομή ή διόρθωση έν κινήση. Και με τα speedcameras δεν σημαίνει ότι αφού μας δίνει την υποτιθέμενη και πιθανή θέση των μπλόκων ότι θα πρέπει να σπάμε το φράγμα του ήχου.:angel: :angel:
Καλά θά είναι να τοποθετηθεί με βάση βεντούζας στο παρπρίζ, στο κέντρο και έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κινηθεί το κεφάλι πολύ και χάσει το δρόμο από το οπτικό πεδίο και το gps άν είναι εξωτερικό bluetooth με velcro καλά κολημένο κάτω από το παρπρίζ.:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτο πηρα...

Λοιπόν με απλά λόγια Ανδρέα, Destinator 6 ή iGO και
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Δηλαδη Μιχαλη με το tom tom πληρωνω?
Προτεινεις δηλαδη να το παρατησω και να "κατεβασω" το Destinator 6?

bou

Reaction score
0

:crazy_1:Δέν ρωτάς καλύτερα τον ίδιο τον τόμ τόμ. θά ξέρει καλύτερα να σου πεί.:crazy_1:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτο πηρα...

Δηλαδη Μιχαλη με το tom tom πληρωνω?
Προτεινεις δηλαδη να το παρατησω και να "κατεβασω" το Destinator 6?
Προτείνω το Desti που έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλό. Και το iGo είναι αρκετά καλό.
Αν επιθυμείς κάτι από αυτά, ενημέρωσέ με.

bou

Reaction score
0

Εγώ το φθινόπωρο του 05 πήρα το D3 με το HP2210 χωρίς να τα ψάξω και πολύ. Αρκετά αργό το μηχάνημα. Το αγόρασα ως mls navigator. Είδη έξω κυκλοφορούσε το PN. Η ngi.gr η οποία είναι και αυτή που βγάζει και υποστηρίζει τους Ελληνικούς χάρτες αφού το έκανε φίλο και φτερό το έβγαλε βελτιωμένο με νέα έκδοση χάρτη και επειδή οι χάρτες για PN δεν υποστηρίζονταν από το D3 διέθεσε στους παλαιούς της χρήστες την αναβάθμιση του χάρτη μαζί με την αναβάθμιση σε PN μόνο με 50€ αρχές Φεβρουαρίου 06. Μετά έβγαλε και νέα δωρεάν αναβάθμιση του χάρτη μέσα στο καλοκαίρι και τις παραμονές του νέου έτους διέθεσε τελείως δωρεάν το 6.1 μετά από πολύ δουλειά ώστε να λειτουργεί σωστά. Όπως είπα και ποιο πάνω οι Ελληνικοί αυτοί χάρτες είναι και οι μόνοι παγκοσμίως που θέλουν ενεργοποίηση πάνω στο pda που θα εγκατασταθούν. Νομίζω ότι καλά κάνουν διότι η δουλειά τους είναι αξιέπαινη.

Έχει λοιπόν πάρα πολύ καλή υποστήριξη. Μπορείς να βρεις και χάρτες για όλο τον κόσμο, είναι ακλείδωτοι. Υποστηρίζει και TMC δηλαδή trafic managment channell δηλαδή όπου υποστηρίζεται μέσω ενσωματωμένου δέκτη είτε στο bluetooth gps είτε μέσα στο pda λαμβάνει ψηφιακά την κατάσταση των δρόμων και κατάλληλα αναδρομολογεί. Δηλαδή ατυχήματα έργα μποτιλιάρισμα κ.λ.π. Στη Γερμανία και Γαλλία λειτουργεί και βλέπεις πάρα πολλά αυτοκίνητα να το έχουν.
Όσο για το κόστος της υπηρεσίας λήψεως των συντεταγμένων είναι εντελώς δωρεάν.

Φυσικά άν στήλεις με sms το στίγμα σου σέ άλλο pda το οποίο μπορεί να σέ βάλει αυτόματα ώς προορισμό και να σε βρεί πληρώνεις τά όσα αφορούν την κινητή τηλεφωνία.

Reaction score
2
Καλορίζικο Αντρέα, έκανες την καλύτερη επιλογή. Εγώ ήμουν από τους πρώτους που το πήρε πρίν 4 μήνες από Vodafone και με έχει αφήσει καταευχαριστημένο. Βάζω βγάζω προγράμματα ,είναι μέρα νύχτα ανοιχτό και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει ούτε ένα soft reset.

Reaction score
5
Τίποτα δεν πληρώνεις Αντρέα. Το Global Positioning System είναι δωρεάν χρήσης, πληρώνεις μόνο το mapping software (π.χ. Tom Tom).
Υπάρχουν τώρα κάποιες υπηρεσίες, που κατεβάζουν τους χάρτες μέσω GPRS modem που έχει το τηλέφωνό σου, και δεν τους έχουν στην κάρτα μνήμης. Εκεί πληρώνεις για όσο κατεβάζεις.
Αλλά, το Tom Tom, το Destinator κλπ, δεν έχουν αυτό το μοντέλο, έχουν τους χάρτες στην κάρτα μνήμης, κι έτσι δεν πληρώνεις τίποτα.

Reaction score
2
Όχι βρε παιδί μου, δεν πληρώνεις τίποτα! Επειδή όμως όντως τα προγράμματα που έχει μέσα από τη μάνα του είναι χάλια για την Ελλάδα (λόγω ενσωματωμένου χάρτη και όχι λόγω των ίδιων των προγραμμάτων), θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και να πάρεις το Destinator. MHN κατεβάσεις τίποτα! Θα έχεις προβλήματα με το στίγμα. Ειδικά όμως στο P3300 υπάρχει πρόβλημα με το Destinator που από όσο ξέρω λύνεται με κάποιο patch.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Αυτο πηρα...

Ειδικά όμως στο P3300 υπάρχει πρόβλημα με το Destinator που από όσο ξέρω λύνεται με κάποιο patch.
όχι απόλυτα...

Η κατασκευάστρια εταιρία του Destinator θα διορθώσει το πρόβλημα 100% στις επόμενες εκδόσεις του Dest.

Reaction score
173

Αν μου ελεγε καποιος πως να κανω μια συντομευση για ενα προγραμμα θα τον κερνουσα!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.190
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe