Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Όχι δεν πληρώνεις εφόσον δεν κάνεις χρήση GPRS. Εγώ χρησιμοποιώ Destinator & iGO και είναι πολύ χρήσιμα. ΕΠίσης, υπάρχει διαθέσιμο εφόσον επιθυμείς Pocket Streets από το Auto Route αλλά νομίζω ότι τα δύο πρώτα υπερτερούν.Μιλαω, μιλαω...:crazy_3:
Να κανω μια ανοητη ερωτηση?
Καθε φορα που χρησιμοποιω το GPS πληρωνω?:crazy_1:
Και βέβαια, ανάλογα με το πόσους δορυφόρους έχειs λογκάρει, την ταχύτητα κίνησης, το υψόμετρο, τη διάρκεια βασικά, την ταχύτητα επικοινωνίας και κάποιες άλλες παραμέτρους. Ο λογαριασμός έρχεται με sms. Ψάχνω να σας δώσω και το σχετό λίνκ.
Ιδού και το σχετικό λίνκ το οποίο και σας υποσχέθηκα!Τωρα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο...:crazy_1:
χικ!χικ!χικ!:crazy_3:Ε άρα δεν πληρώνεις!
Λοιπόν με απλά λόγια Ανδρέα, Destinator 6 ή iGO καιΤωρα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο...:crazy_1:
Δηλαδη Μιχαλη με το tom tom πληρωνω?Λοιπόν με απλά λόγια Ανδρέα, Destinator 6 ή iGO και
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Προτείνω το Desti που έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλό. Και το iGo είναι αρκετά καλό.Δηλαδη Μιχαλη με το tom tom πληρωνω?
Προτεινεις δηλαδη να το παρατησω και να "κατεβασω" το Destinator 6?
όχι απόλυτα...Ειδικά όμως στο P3300 υπάρχει πρόβλημα με το Destinator που από όσο ξέρω λύνεται με κάποιο patch.