Φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης....Πως να γινοταν οταν το ενα εχει 231 αλογα και το αλλο 500:respect: ...Ωστοσο επεσα πανω σε μια μπλε Ferrari F430 αποψε στην εθνικη οταν γυριζα σπιτι η οποια μπορει να πηγαινε με 120 αλλα μολις με ειδε να πλησιαζω με 160 αρχισε να χαιδευει το γκαζι και να με αφηνει πισω...Στην αρχη βεβαια δεν ηξερα τι ηταν αυτο μπροστα μου και νομιζα πως θα ηταν ευκολη μαχη :happy_8: Βεβαια δεν το αφησα ετσι και επιασα 250 στο κοντερ ( Οσο παει δλδ λογο περιοριστη που θα τον βγαλω
) αλλα παλι μια χανοταν και μια με αφηνε να την πλησιασω...Εν ολιγοις επαιζε..
Στην Τελικη την περασα στην γεφυρα της Ελευσινας που το "φιδι" αναγκαστικα επρεπε να πεσει στα 40-50 χιλιομετρα αφου αν δεν το εκανε η θα εκτοξευοταν απο τα σαμαρακια η θα κοβοταν στα δυο...Ετσι εγω περασα με 120 και τον αφησα πισω :happy_4:
Δυστυχως δεν προλαβα να παρω φωτογραφια το θηριο αλλα εβγαλα 2 την ωρα που "χαιδευε" το γκαζι.
Μην περιμενετε πολλα ειναι απο κινητο..Πριν 5-6 δευτερολεπτα οταν αρπαξα το κινητο ηταν διπλα μου, και ΠΑΦ πηγε εκει που βλεπετε...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! :cool_1:

Στην Τελικη την περασα στην γεφυρα της Ελευσινας που το "φιδι" αναγκαστικα επρεπε να πεσει στα 40-50 χιλιομετρα αφου αν δεν το εκανε η θα εκτοξευοταν απο τα σαμαρακια η θα κοβοταν στα δυο...Ετσι εγω περασα με 120 και τον αφησα πισω :happy_4:
Δυστυχως δεν προλαβα να παρω φωτογραφια το θηριο αλλα εβγαλα 2 την ωρα που "χαιδευε" το γκαζι.
Μην περιμενετε πολλα ειναι απο κινητο..Πριν 5-6 δευτερολεπτα οταν αρπαξα το κινητο ηταν διπλα μου, και ΠΑΦ πηγε εκει που βλεπετε...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! :cool_1: