BMW Z4 3.0I VS FERRARI F430

HV

Reaction score
0
Φυσικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης....Πως να γινοταν οταν το ενα εχει 231 αλογα και το αλλο 500:respect: ...Ωστοσο επεσα πανω σε μια μπλε Ferrari F430 αποψε στην εθνικη οταν γυριζα σπιτι η οποια μπορει να πηγαινε με 120 αλλα μολις με ειδε να πλησιαζω με 160 αρχισε να χαιδευει το γκαζι και να με αφηνει πισω...Στην αρχη βεβαια δεν ηξερα τι ηταν αυτο μπροστα μου και νομιζα πως θα ηταν ευκολη μαχη :happy_8: Βεβαια δεν το αφησα ετσι και επιασα 250 στο κοντερ ( Οσο παει δλδ λογο περιοριστη που θα τον βγαλω :p ) αλλα παλι μια χανοταν και μια με αφηνε να την πλησιασω...Εν ολιγοις επαιζε..
Στην Τελικη την περασα στην γεφυρα της Ελευσινας που το "φιδι" αναγκαστικα επρεπε να πεσει στα 40-50 χιλιομετρα αφου αν δεν το εκανε η θα εκτοξευοταν απο τα σαμαρακια η θα κοβοταν στα δυο...Ετσι εγω περασα με 120 και τον αφησα πισω :happy_4:
Δυστυχως δεν προλαβα να παρω φωτογραφια το θηριο αλλα εβγαλα 2 την ωρα που "χαιδευε" το γκαζι.
Μην περιμενετε πολλα ειναι απο κινητο..Πριν 5-6 δευτερολεπτα οταν αρπαξα το κινητο ηταν διπλα μου, και ΠΑΦ πηγε εκει που βλεπετε...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! :cool_1:

Reaction score
14
πάω με 250 στην κ@λ@εθνική χαιδολογώ το μακρύ πόδι απο το Ελπιδάκι δίπλα μου και με το αλλο χέρι τραβώ φωτογραφίες.... αααα ξέχασα το τιμόνι το έδωσα στον "μήτσο" τον μάστορη μου να το κρατάει καλά και σταθερά όπως μόνο αυτός ξέρει!!!!!!

την "SLR" - την θέλω για να έβγαζα καλύτερες φωτογραφίες!!!!! :)

HV

Reaction score
0
Αν ειχα την Mercedes SLR θα εβγαζα φωτογραφιες της μουρης της F430 :p

Reaction score
0
πάω με 250 στην κ@λ@εθνική χαιδολογώ το μακρύ πόδι απο το Ελπιδάκι δίπλα μου και με το αλλο χέρι τραβώ φωτογραφίες.... αααα ξέχασα το τιμόνι το έδωσα στον "μήτσο" τον μάστορη μου να το κρατάει καλά και σταθερά όπως μόνο αυτός ξέρει!!!!!!

την "SLR" - την θέλω για να έβγαζα καλύτερες φωτογραφίες!!!!! :)
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
17.817
Παιδια...ας χαρουμε τον ΗV oσο τον εχουμε στην παρεα μας...

Ποιος γνωριζει το τηλεφωνο της μανας του?;-)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Eλπιζω να τον εχουμε πολυ καιρο κι ας κανει τρελλες.
Μεγαλωνοντας θα ηρεμησει

HV

Reaction score
0
Η ταχυτητα δεν σκοτωνει , οι ανθρωποι σκοτωνουν παιδακια...
Σκοπευω να ζησω και να τρεχω ( Σε αδειους δρομους οπως βλεπετε στις φωτο ) για πολλα πολλα χρονακια ακομα :)

HV

Reaction score
0
Αν ηξερα τα 6 νουμερακια θα την ειχα την SLR....Χεχεχεχεχεχε.

Reaction score
4
Και εσυ βρε παιδι μου με 120 χιλιομετρα και αντι να κρατας το τιμονι κραταγες το κινητο για να βγαλεις φωτογραφια? :mad_1:

Να προσεχεις !!!

HV

Reaction score
0
Μμμμμμμ βασικα ειχα σχεδον φτασει τα 200 οταν τραβηξα τις φωτογραφιες, ο τυπος ειχε χτυπησει 260 ανετα οταν τις τραβουσα. :p

Reaction score
14
Μμμμμμμ βασικα ειχα σχεδον φτασει τα 200 οταν τραβηξα τις φωτογραφιες, ο τυπος ειχε χτυπησει 260 ανετα οταν τις τραβουσα. :p
τι τραβούσες?? :)

Πάντως είσαι ραλλιάρης τύπος Νίκο!!!

Δεν φοβάσαι τα ραντάρ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.296
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG