Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
163
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

παιδια μη μου πειραζετε τον μπλιζακο.μας εχει κανει να γελασουμε με την καρδια μας σε τοσα φορουμ!

Reaction score
0

Τι εννοείς ? δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο για να γελάσει κάποιος normal άνθρωπος με ελαφρά αντίληψη τι του γίνεται.
(κάποιοι μπορεί να γελάνε κατά βούληση κυρίως όταν δεν έχουν να πούν κάτι, άλλα είναι δικό τους το θέμα)

Reaction score
0

Ε μην το λές!

Όσοι από εμάς σε ξέρουμε και από το Insomnia έχουμε πολλούς λόγους να γελάμε!

Καλορίζικό το PS3 σε όσους Sony Fans χωρίς παρωπίδες το πήραν / θα το πάρουν. Happy Gaming!:D:D:D

Reaction score
0

Οκ, αλλά κατά την γνώμη μου μόνο ***** μπορεί να γέλαγαν πραγματικά εκεί.

Για να καταλάβουν όλοι τι λέμε, ενας mod έμπαινε με διάφορα nick μαζί με 1-2 άλλους και έβριζε τον κόσμο συνεχώς , ενώ όσοι αντιδρούσαν και απαντούσαν ανάλογα τους έκανε ban !!! ήταν αστείο πραγματικά ....

Σε εμένα να καταλάβεις έσβησαν post μου που έλεγε μόνο ... "το παραπάνω είναι συκοφαντία και σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς" και έγινα ban !!!
(και φυσικά το απο πάνω του mod έμεινε!!!)

ΥΓ
Γέλιο μεν, αλλά πολύ "φτηνό" κατά την γνώμη μου.

Reaction score
62

Παίδες (κι αυτό ισχύει για όλους). Προσέξτε τα λόγια σας. Αν θέλετε να συνεχίσετε την αντιπαράθεση, τότε καντε το με πολιτισμένο τρόπο. Αλλιώς, αν συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοί, το θέμα ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ...

Reaction score
0

Αν και δεν με ενδιαφέρει αν θα κλειδώσει αυτό το θέμα, έβαλα αστεράκια σε μια "κακια" λέξη.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που σε πείραξε βέβαια, ενώ δεν ξέρω και πως να απαντήσω πιο "πολιτισμένα" σε αυτά που γράφονται για εμένα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Παίδες (κι αυτό ισχύει για όλους). Προσέξτε τα λόγια σας. Αν θέλετε να συνεχίσετε την αντιπαράθεση, τότε καντε το με πολιτισμένο τρόπο. Αλλιώς, αν συνεχιστούν οι χαρακτηρισμοί, το θέμα ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ...
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Τι θα γίνει ρε παιδιά?....................τσακωθείτε κάπου αλλού.......στο δικό μου thread βρήκατε να λύσετε τις διαφορές σας?Τα τελευταία 20 posts έχουν ξεφύγει εντελώς από το θέμα.........έλεος δηλαδή.....:crazy_1:

Reaction score
1

Υποστηρίζω τον Bliz εκεί που έχει δίκιο, αλλά μακάρι να μην έγραφε σε κάθε σχόλιο του καθένα , καταντάει κουραστικό ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Τι θα γίνει ρε παιδιά?....................τσακωθείτε κάπου αλλού.......στο δικό μου thread βρήκατε να λύσετε τις διαφορές σας?Τα τελευταία 20 posts έχουν ξεφύγει εντελώς από το θέμα.........έλεος δηλαδή.....:crazy_1:
Ανοίγεις θέμα με φήμες περί παιχνιδοκονσόλας και σου κάνει εντύπωση που γίνεται κάθε τρεις και λίγο flame? :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Ανοίγεις θέμα με φήμες περί παιχνιδοκονσόλας και σου κάνει εντύπωση που γίνεται κάθε τρεις και λίγο flame? :happy_5:
Ναι ρε marvin,φυσικά και δεν μου κάνει εντύπωση αλλά αν παρατήρησες η συζήτηση κατάντησε προσωπική διαμάχη ορισμένων......................και μη μου πείς ότι δεν είναι έτσι.....................:mad_1:

Reaction score
62
Xbox elite!!!

Είχαμε πεί παλιότερα για τις φήμες, που υπάρχουν για μια νέα έκδοση του ΧΒΟΧ. Σύμφωνα με τη Microsoft η πάραπάνω έκδοση του Xbox δεν υπάρχει. Όμως, από τη μία οι φήμες, που οργιάζουν, αλλά και οι αποκαλύψεις από τρίτες πηγές, από την άλλη, αποδεικνύουν το αντίθετο!! Μάλιστα το μόνο πιά που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft!!! Η έκδοση, που παρουσιάζεται, θα λέγεται ΧΒΟΧ360 elite!! Θα έχει 120GB σκληρό, ποτ θα πωλείται και ως add on, HDMI θύρα και καλώδιο στο πακέτο, θα είναι μαύρο και η τιμή του?? Φημολογείται στα $479!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox elite!!!

Είχαμε πεί παλιότερα για τις φήμες, που υπάρχουν για μια νέα έκδοση του ΧΒΟΧ. Σύμφωνα με τη Microsoft η πάραπάνω έκδοση του Xbox δεν υπάρχει. Όμως, από τη μία οι φήμες, που οργιάζουν, αλλά και οι αποκαλύψεις από τρίτες πηγές, από την άλλη, αποδεικνύουν το αντίθετο!! Μάλιστα το μόνο πιά που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft!!! Η έκδοση, που παρουσιάζεται, θα λέγεται ΧΒΟΧ360 elite!! Θα έχει 120GB σκληρό, ποτ θα πωλείται και ως add on, HDMI θύρα και καλώδιο στο πακέτο, θα είναι μαύρο και η τιμή του?? Φημολογείται στα $479!!!

Σε πρόλαβα εδώ και μια εβδομάδα......άρθρο 84...........:prof:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34823&page=9

Reaction score
62

Reaction score
0
Re: Xbox elite!!!

Εχω διαβαση οτι θα ειναι συλλεκτικα θα κυκλοφορησουν περιπου 2.000 τεμαχια... αμα οντως αληθευει η φημη..

Reaction score
62

Εχω διαβαση οτι θα ειναι συλλεκτικα θα κυκλοφορησουν περιπου 2.000 τεμαχια... αμα οντως αληθευει η φημη..
Καλά, αν ισχύει, η MS θα είναι για τον π.......!!! Αλλά δε νομίζω...

Reaction score
0

Αποκλείεται να τους συμφέρει κάτι τέτοιο, η ύπαρξη HDMI σημαίνει διαφορετική γραμμή παραγωγής.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos