Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του

Γ@μώτο κι εγώ έχω ακόμα vga....... :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4:
Πόσες ιντσες έχεις ? μην ξεχνάς ότι το 720p σε 17 ίντσες δεν είναι το ίδιο με τις 32 ...
Αλλά έστω και εκεί, έχεις δοκιμάσει dvi? έχεις ρωτήσει κάποιον φίλο που έχει αν είδε διαφορά, και αν θα τσιγκουνεύονταν λίγα ευρώ για αυτό ?

ΟΚ.......και τα 1.600.000 PS3 είναι όλα σε users?:happy_6:
Ναι... βασικά είναι πιο πολλοί, αλλά ακόμα περισσότερα είναι στα καταστήματα , λόγο και την Ευρώπης τώρα.

H MS επίσης μειώνει πολύ τους ρυθμούς παραγωγής, αφού είχε γεμίσει τον κόσμο τα Χριστούγεννα... είχε στείλει 10.4 εκ μέχρι τότε και θα στείλει μόνο άλλο 1.6 εκ μέχρι το τέλος Ιουνίου , πιθανόν μόνο από τα καινούργια.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το

Πόσες ιντσες έχεις ? μην ξεχνάς ότι το 720p σε 17 ίντσες δεν είναι το ίδιο με τις 32 ...
Αλλά έστω και εκεί, έχεις δοκιμάσει dvi? έχεις ρωτήσει κάποιον φίλο που έχει αν είδε διαφορά, και αν θα τσιγκουνεύονταν λίγα ευρώ για αυτό ?

Ναι... βασικά είναι πιο πολλοί, αλλά ακόμα περισσότερα είναι στα καταστήματα , λόγο και την Ευρώπης τώρα.

H MS επίσης μειώνει πολύ τους ρυθμούς παραγωγής, αφού είχε γεμίσει τον κόσμο τα Χριστούγεννα... είχε στείλει 10.4 εκ μέχρι τότε και θα στείλει μόνο άλλο 1.6 εκ μέχρι το τέλος Ιουνίου , πιθανόν μόνο από τα καινούργια.
Ρε blizard έχω δει τη διαφορά vga και dvi και είναι όντως εμφανής..........εγώ τσιγκουνεύτηκα πριν από 2.5 χρόνια και για 30Ε δεν πήρα την οθόνη με το dvi....(νόμιζα πως δεν θα έχει διαφορά στις 17"..............παρόλα αυτά το μετάνιωσα).............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Και όσο για το PS3 το 70% των αγοραστών του οφείλεται στο ότι θέλουν ένα οικονομικό blu-ray player(τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει στο blu-ray.com) παρά μία κονσόλα.....................:prof:

Reaction score
0
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Blizard προσεχε σε παρακαλω τις εκφρασεις σου.
Δεν είπα κάτι άσχημο... το σχόλιο είναι ηλίθιο και βλακώδες πέρα για πέρα , δεν υπάρχει αμφισβήτηση για αυτό από κανένα σοβαρό άτομο, και μόνο γελοίοι θα συμφωνούσαν με αυτό.

Αν το θεωρείς έξυπνο και αλήθεια με προσβάλεις και τότε θα έπρεπε να κάνεις ban τον ευατό σου.
(ή εμένα βέβαια ... είμαι ρεαλιστής)
Ξεκολλατε επιτελους απο την ποδοσφαιροποιηση των παντων.
Δεν ειμαστε στρατιωτες που ανηκουμε στις εταιριες .
Οι κονσολες ειναι Προιοντα.Και εμεις καταναλωτες .
Τις εταιριες τις νοιαζει να πουλησουν .
Εμας μας νοιαζει να μην πεταξουμε λεφτα τζαμπα,να ευχαριστηθουμε αυτο που θα αγορασουμε ,να εχουμε after sales service.
Κοιταμε το συμφερον μας και οχι το συμφερον των εταιριων .
Ολα τα αλλα ειναι .......(δεν το γραφω γιατι θα πρεπει να με banαρω).
Πολύ σωστά... και όταν βλέπουμες κάποιον να "επιτίθεται" σε χρήστη με ΙΛΙΘΙΑ σχόλια, επειδή λέει την άποψή του για ένα κακό μηχάνημα για να βοηθήσει τον κόσμο , πολύ καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Ο τύπος μπορεί να είναι φανατισμένος και να κάνει την δουλεία του, παρόλα αυτά τα όρια πρέπει να υπάρχουν , ο σχολιασμός δεν μπορεί να είναι του στυλ "παράλληλο σύμπιαν" fanboy κλπ.
(δεν είναι απόλυτος , πείτε και αυτές τις βλακείες , βρίστε με και λίγο αν δεν κρατιέστε, αλλά πέστε μαζί και κάτι σοβαρό επί της ουσίας σε όσα ανέφερα)

Reaction score
14

Ας τον βοηθήσει κάποιος παρακαλώ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

ο σχολιασμός δεν μπορεί να είναι του στυλ "παράλληλο σύμπιαν" fanboy κλπ.
(δεν είναι απόλυτος , πείτε και αυτές τις βλακείες , βρίστε με και λίγο αν δεν κρατιέστε, αλλά πέστε μαζί και κάτι σοβαρό επί της ουσίας σε όσα ανέφερα)
σύμπαν όχι σύμπιαν.....:happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

χεχεχεχεχεχε...............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Οκ, μπορείς να συνεχίσεις τις ηλιθιότητες και μερικοί να διασκεδάζουν, αλλά παρακαλώ από τους Moderators να μην μου ζητάνε και τα ρέστα όταν χαρακτηρίζω ελαφρός το "επίπεδο" των post που λαμβάνω ...
θα τα ανέχομαι βέβαια και υπόσχομαι να μην το παρακάνω στις εκφράσεις μου, αλλά επιτρέψτε μου να προστατέψω και λίγο τον εαυτό μου, ετσι ?

σύμπαν όχι σύμπιαν.....:happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1"
Ο διορθωτής στο αυτόματο τα κάνει αυτά καμιά φορά.

Reaction score
14

Μπορείς να συνεχίσεις το διασκεδαστικότατο παραλήρημά σου όσο θέλεις..
Να είσαι καλά...γελάσαμε όντως..
Καλή σου νύχτα...γενικά...

Reaction score
0

Ακου Blizard πες οτι θες ,γραψε οτι θες ,εσυ εκτιθεσαι και ποσως με νοιαζει.
Το να αποκαλεις καποιον ηλιθιο η να αναφερεις ως ηλιθια τα γραφομενα του
ειναι κατι που σηκωνει ....αλλα πραγματα.
OXI προσωπικοι χαρακτηρισμοι και προσβλητικα σχολια .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ AVSite.
Θα σε ξαναπαρακαλεσω να προσεχεις τις εκφρασεις σου.
Ας κρατησουμε ΟΛΟΙ ενα ΕΠΙΠΕΔΟ ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε.
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Παιδιά ηρεμήστε!!!!!!!!!!!!!!

Μη μου χαλάτε το thread με τσακωμούς.........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο

Ρε blizard έχω δει τη διαφορά vga και dvi και είναι όντως εμφανής..........εγώ τσιγκουνεύτηκα πριν από 2.5 χρόνια και για 30Ε δεν πήρα την οθόνη με το dvi....(νόμιζα πως δεν θα έχει διαφορά στις 17"..............παρόλα αυτά το μετάνιωσα).............:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Ωραίος , οπότε συμφωνούμε 100% ... φαντάσου την MS να επέμενε να μην βάζει HDMI όταν το 90% των tv έχει και όταν η διαφορά είναι τεράστια , απλά για να γλυτώσει λίγα ευρώ!!!!

Περιμένω να δώ αν έχουν να πουν κάτι άλλο οι έξυπνοι που διαφωνούν , πέρα από τις εξυπνάδες βέβαια που ακούσαμε.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκ

Ωραίος , οπότε συμφωνούμε 100% ... φαντάσου την MS να επέμενε να μην βάζει HDMI όταν το 90% των tv έχει και όταν η διαφορά είναι τεράστια , απλά για να γλυτώσει λίγα ευρώ!!!!

Περιμένω να δώ αν έχουν να πουν κάτι άλλο οι έξυπνοι που διαφωνούν , πέρα από τις εξυπνάδες βέβαια που ακούσαμε.
Με τη ευκαιρία θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι...........όταν εγώ έλεγα ότι θέλω το hdmi στο xbox 360 το θέλω για το hd-dvd...........στα παιχνίδια δεν έχει διαφορά(με εξαίρεση το Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 που αναφέρει πίσω από το κουτί 720p/1080i/1080p) και ούτε με ενδιαφέρει....:mad_1:

Reaction score
0

Το να αποκαλεις καποιον ηλιθιο η να αναφερεις ως ηλιθια τα γραφομενα του
ειναι κατι που σηκωνει ....αλλα πραγματα.
Τα γραφόμενα του είναι ηλίθια μεν αλλά δεν θα το έλεγα δημόσια αν δεν αναφέρονταν σε εμένα για να με "προσβάλουν".
(Όπως είπα, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για εμένα , αλλά επιτρέψτε μου να προφυλάξω τον εαυτό μου και να απαντήσω, οκ ? είναι το μόνο τίμιο)

ΥΓ
Τώρα βέβαια mod είστε και κάντε ότι γουστάρετε, δεν έχει άλλο νόημα η συζήτηση και σταματάω ... απλά ελπίζω οι ΙΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ να σταματήσουν, ή αν δεν σταματήσουν να μου επιτρέψετε να τις επιστρέφω με τον ίδιο περίπου τρόπο.
(θα είμαι προσεκτικός και δεν θα αρχίζω εγώ ποτέ αυτές τις βλακείες)

Reaction score
14

Τα γραφόμενα του είναι ηλίθια μεν αλλά δεν θα το έλεγα δημόσια αν δεν αναφέρονταν σε εμένα για να με "προσβάλουν".
(Όπως είπα, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για εμένα , αλλά επιτρέψτε μου να προφυλάξω τον εαυτό μου και να απαντήσω, οκ ? είναι το μόνο τίμιο)

ΥΓ
Τώρα βέβαια mod είστε και κάντε ότι γουστάρετε, δεν έχει άλλο νόημα η συζήτηση και σταματάω ... απλά ελπίζω απλά οι ΙΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ να σταματήσουν, ή αν δεν σταματήσουν να μου επιτρέψετε να τις επιστρέφω με τον ίδιο περίπου τρόπο.

όταν γράφεις πόστ σε δημόσια forums καλό θα είναι να μην κάθεσαι μπροστά σε καθρέφτη γιατί σε ταράζει και μιλάς για ηλίθιους...
Και εγώ απλά επιστρέφω χαρακτηρισμούς..
Λυπάμαι και για το επίπεδό σου αλλά κυρίως για την απερίγραπτη ψυχολογική αστάθειά σου..
Συγγνώμη από τον συντονιστή...
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και είναι κάτι που δυστυχώς φαίνεται έντονα..
Περαστικά σου και καλή τύχη...το εννοώ σοβαρά..
Και πάλι λυπάμαι Andrew...

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Andrew,GTX κάντε κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το thread μου κατάντησε...........δεν μπορώ να το εκφράσω.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Νομιζω οτι δεν καταλαβες αυτα που σου εγραψα.
..........
OXI προσωπικοι χαρακτηρισμοι και προσβλητικα σχολια .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ AVSite.
Θα σε ξαναπαρακαλεσω να προσεχεις τις εκφρασεις σου.
Ας κρατησουμε ΟΛΟΙ ενα ΕΠΙΠΕΔΟ ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε.
Ευχαριστω.
Ελπιζω τωρα να φτασεις στα ΣΩΣΤΑ συμπερασματα.

Reaction score
14

Απολύτως...
Είναι το τελευταίο ever ποστ που θα έχει σχέση με τον συγκεκριμένο χρήστη..
Για πάρα πολλούς λόγους...δυστυχώς..

(και να μην απευθυνόταν αυτό το πόστ σε εμένα andrew εγώ το ίδιο θα έκανα έτσι κι αλλιώς)

Reaction score
0

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και είναι κάτι που δυστυχώς φαίνεται έντονα..
Περαστικά σου και καλή τύχη...το εννοώ σοβαρά..
Και πάλι λυπάμαι Andrew...
Όταν διαφωνείς σε ένα θέμα, να απαντάς δημόσια πάνω στο συγκεκριμένο αν μπορείς... και τις σαχλαμαρίτσες για τον άλλο χρήστη να τις λες από μέσα σου .
(απαντάς αν μπορείς και έχεις να πεις κάτι επί του θέματος , το βουλώνεις αν δεν έχεις)
Σου υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα αρχίσω κάτι εγώ και δεν θα έχουμε ποτέ πρόβλημα.

Τους νέους χαρακτηρισμούς τους αφήνω να περάσουν τώρα γιατί είπα στους mod ότι δεν θα το παρακάνω και θέλω να είμαι εντάξει.
Δεν έβγαλα συμπεράσματα ... ξέρω ότι δεν είμαι σύμφωνος με τους κανονισμούς και εξήγησα τον λόγο, απλά ελπίζω να με καταλάβετε.
Δεν θα το ξανασυζητήσω για να μην γίνω κουραστικός αλλά και δεν θα αλλάξω και κάτι.
Ευχαριστώ πάντως και sorry για την ταλαιπωρία.

Reaction score
0

ξέρω ότι δεν είμαι σύμφωνος με τους κανονισμούς και εξήγησα τον λόγο,
Για τους κανονισμους ( ενας ειναι και τον ανεφερα 2 φορες) οποιος δεν συμφωνει ,η αποχωρει η αναλαμβανει την ευθυνη των γραφομενων του.

....αλλά και δεν θα αλλάξω και κάτι.
Θα το γραψω για ακομα μια φορα.
Ολοι θελω να πιστευω οτι ειμαστε ενηλικες .
Το να μπαινουμε στην διαδικασια καθε φορα των παρατηρησεων και των συνεχων συστασεων το θεωρω ανουσιο και χωρις αξια.
ΟΛΟΙ ειμαστε υπευθυνοι για τα γραφομενα μας .
Ας αναλαβουμε και τις ευθυνες μας .

Reaction score
0

Ανέλαβα την ευθύνη είπα και δεν αποχωρώ ... όταν κάποιος με βρίζει γιατί ανέφερα κάτι άσχημο για το xbox του και την MS πχ θα απαντάω ανάλογα για να προστατέψω τον εαυτό μου, αν και ξέρω ότι απαγορεύετε.

θα ανέχομαι κάποια πράγματα χωρίς απάντηση αλλά όχι συνεχώς, και αν δεν σας αρέσει απλά θα περιμένω το ban.
Δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο ... θα δούμε στην πράξη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός