Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Xbox elite!!!

Σκεψου ομως μετα οτι θα ανεβαινε και η τιμη..και γιατι ρε φιλαρακι να καταργησει τις προηγουμενες γιατι να μην υπαρχουν επιλογες... ο καθενας αγοραζει με τις δικε στου αναγκες...
Ειπα εγω να τις καταργησει? καλα κανει και τις διατηρει. Αυτο που ειπα ειναι οτι αφου ΔΕΝ θα καταργηθουν δε μπορει κανεις να την κατηγορησει οτι αυτα που ελεγε προηγουμενως για το PS3 με το ενδωματομενο Blueray κλπ ηταν αρλουμπες και κανει κολοτουμπα.....μια εκδοση "elite" θα ειναι και τιποτα παραπανω , οποιος θελει τα σκαει και την παιρνει και δεν επηρεαζει τις αλλες και το marketing, εγω ετσι το βλεπω.

Τωρα αν δεν υπαρχει η τεχνικη δυνατοτητα (dvd speed) οκ, αλλα και αυτο λιγο τραγικο ειναι απο αλλη σκοπια (αυτη των hd-dvd drives).

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox elite!!!

Το Xbox 360 Elite κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 29-4-2007 με τιμή 479$ δηλαδή 359,25Ε......................και φυσικά στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται το καλώδιο hdmi............σε αντίθεση με την τσιγκουνο-Sony που μας δίνει μόνο composite..............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

http://www.circuitcity.com/ccd/prod...&c=1&cm_re=midpage banner-_-xbox elite-_-link

Reaction score
0

Το καλώδιο πάντως είναι πολύ φτηνό, standar , και όποιος δεν έχει ήδη , πάει και αγοράζει αυτό που τον βολεύει ...

Αντίθετα η πραγματική τσιγκουνιά είναι που δεν έβαλε η MS Hdmi έξοδο ... και τώρα που έβαλε τσιγκουνεύτηκε να βάλει hdmi 1.3.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=148897

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Αντίθετα η πραγματική τσιγκουνιά είναι που δεν έβαλε η MS Hdmi έξοδο ... και τώρα που έβαλε τσιγκουνεύτηκε να βάλει hdmi 1.3.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=148897
Απίστευτο!!!!!!!!!!!:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: Δεν το ήξερα.................thanks.....:cool_4:

Reaction score
1

Τι να το κάνει το HDMI 1.3 ; εαν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του 1.3 θα δείτε ότι είναι υπερβολικό στην περίπτωση του xbox ... 1.2α και μια χαρά ... Αχ αυτή η παραπληροφόρηση με το 1.3.

Reaction score
0

Τι να το κάνει το HDMI 1.3 ; εαν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του 1.3 θα δείτε ότι είναι υπερβολικό στην περίπτωση του xbox ... 1.2α και μια χαρά ... Αχ αυτή η παραπληροφόρηση με το 1.3.
Dolby TrueHD & DTS-HD μήπως?................:mad_1: ......Αν και για να είμαστε σωστοί ούτε το PS3 υποστηρίζει DTS-HD από το hdmi 1.3...........(αν και θα μπορεί μέσω αναβάθμισης του firmware.........:cool_3: )....................:happy_4:

Reaction score
0

Δεν αμφιβάλω ότι το 1.3 παρά το διπλάσιο bandwidth του φαίνεται περιττό προς το παρόν (εκτός ίσως για multichannel LPCM ήχο από ότι λένε) ... και σίγουρα η MS θα γλύτωσε 5-6 ολόκληρα ευρώ με αυτή της την επιλογή.

Εχει πλάκα για το θέμα τις τσιγκουνιάς που λένε μερικοί ... έφτιαξαν νέο μηχάνημα με αλλαγή ΜΟΝΟ την προσθήκη HDMI , και δεν έβαλαν το νέο standar !

ΥΓ
Ισως στην επόμενη version....

Reaction score
62

Καλά εδω που τα λέμε η Sony δεν πάει πίσω!!! 670€ δίνω ρε Sony!! Βάλε ένα HDMI, ή έστω ένα Component μέσα και ένα demo δώρο!!!:mad_1:

Reaction score
0

Εχει πλάκα για το θέμα τις τσιγκουνιάς που λένε μερικοί ... έφτιαξαν νέο μηχάνημα με αλλαγή ΜΟΝΟ την προσθήκη HDMI , και δεν έβαλαν το νέο standar !
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμονή σου.............μπορεί το xbox 360 να μην έχει hdmi 1.3 αλλά με σκληρό δίσκο 120GB και καλώδιο μέσα στη συσκευασία η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από το PS3........και εγώ έχω το PS3 αλλά δεν κάνω έτσι...............έλεος................ :mad_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμονή σου.............μπορεί το xbox 360 να μην έχει hdmi 1.3 αλλά με σκληρό δίσκο 120GB και καλώδιο μέσα στη συσκευασία η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από το PS3........και εγώ έχω το PS3 αλλά δεν κάνω έτσι...............έλεος................ :mad_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Τα έχουμε πει 100 φορές ρε παιδιά, δεν βαριέστε;;;

Δείτε ένα ενδιαφέρον link για το θέμα.

Υπερβολικό σίγουρα, γιατί λίγοι θα τα πάρουν όλα αυτά, αλλά δείχνει τα κρυμμένα κόστη της κάθε πλευράς.

Reaction score
0

Έλεος πως κάνεις για το 360 jonny ... το elite κοστίζει 530 ευρώ με ένα χρόνο live, και αλλά 200 το HD-dvd player πάει πάνω από 700 , ενώ το ps3 αρχίζει από 500.
(οπότε δεν είναι πολύ χαμηλότερη η τιμή του xbox για να χτυπάς το κεφάλι σου τόσο δυνατά, δεν έχω δει κανέναν να ξεχνάει τα πάντα επειδή θα του δώσουν ένα καλώδιο των 10 ευρώ.)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Τα έχουμε πει 100 φορές ρε παιδιά, δεν βαριέστε;;;

Δείτε ένα ενδιαφέρον link για το θέμα.

Υπερβολικό σίγουρα, γιατί λίγοι θα τα πάρουν όλα αυτά, αλλά δείχνει τα κρυμμένα κόστη της κάθε πλευράς.
Όντως αν τα προσθέσουμε όλα αυτά η τιμή είναι ίδια............:cool_4:

Απλώς έγραψα το παραπάνω post γιατί ο blizard έστω και έμμεσα αναφέρθηκε προσωπικά σε 'μένα..........:mad_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Όντως αν τα προσθέσουμε όλα αυτά η τιμή είναι ίδια............:cool_4:
Για να τα βγάλουν ίδια θεώρησαν πχ ότι θα διαλέξεις hdmi καλώδιο των 60 ευρώ για το ps3 , και ακουστικά των 110ευρώ !!!!!
(καλώδιο βρίσκεις με 15ευρώ , και τα headset δεν αξίζουν πάνω από 30 με καμία κυβέρνηση)

ΥΓ
Αλλά βέβαια δεν πειράζει που άφησαν έξω το hdmi και τώρα έβαλαν το 1.2 , εμείς κοιτάμε ότι δίνουν hdmi καλώδιο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Για να τα βγάλουν ίδια θεώρησαν πχ ότι θα διαλέξεις hdmi καλώδιο των 60 ευρώ για το ps3 , και ακουστικά των 110ευρώ !!!!!
(καλώδιο βρίσκεις με 15ευρώ , και τα headset δεν αξίζουν πάνω από 30 με καμία κυβέρνηση)
Το λένε και οι ίδιοι αυτό. Και από την άλλη δεν είναι απαραίτητο ότι ενδιαφέρονται όλοι για το HD-DVD add-on που ανεβάζει πολύ την τιμή του XBox 360. Δεν βγαίνει άκρη έτσι, απλά είναι ενδεικτικό για το ότι οι τιμές είναι αρκετά πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Όταν πρωτοβγήκε το Xbox 360 όλοι έλεγαν ότι το Premium ήταν η καλύτερη επιλογή σε σχέση με το Core και ήταν πράγματι έτσι. Τώρα γράφεται και πάλι ότι η καλύτερη επιλογή είναι το Elite αν και οι απόψεις είναι μοιρασμένες.
Είναι σαφές κατά τη γνώμη μου ότι η MS άφησε πολλά απ' έξω στην προσπάθεια της να κρατήσει την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερα και τώρα αντί να ρίξει την τιμή "υποχρεώνεται" να την ανεβάσει, πράγμα πρωτοφανές στο χώρο.

ΥΓ. HDMI με 15 € δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, από την άλλη εγώ ως headset θα χρησιμοποιήσω το BT handsfree μου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Το λένε και οι ίδιοι αυτό. Και από την άλλη δεν είναι απαραίτητο ότι ενδιαφέρονται όλοι για το HD-DVD add-on που ανεβάζει πολύ την τιμή του XBox 360. Δεν βγαίνει άκρη έτσι, απλά είναι ενδεικτικό για το ότι οι τιμές είναι αρκετά πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
Όταν πρωτοβγήκε το Xbox 360 όλοι έλεγαν ότι το Premium ήταν η καλύτερη επιλογή σε σχέση με το Core και ήταν πράγματι έτσι. Τώρα γράφεται και πάλι ότι η καλύτερη επιλογή είναι το Elite αν και οι απόψεις είναι μοιρασμένες.
Είναι σαφές κατά τη γνώμη μου ότι η MS άφησε πολλά απ' έξω στην προσπάθεια της να κρατήσει την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερα και τώρα αντί να ρίξει την τιμή "υποχρεώνεται" να την ανεβάσει, πράγμα πρωτοφανές στο χώρο.

ΥΓ. HDMI με 15 € δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, από την άλλη εγώ ως headset θα χρησιμοποιήσω το BT handsfree μου.
Έχω παρατηρήσει ότι έχεις γίνει format και console neutral.........όπως εγώ και αρκετοί άλλοι βέβαια......... :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Έχω παρατηρήσει ότι έχεις γίνει format και console neutral.........όπως εγώ και αρκετοί άλλοι βέβαια......... :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:
Όχι καθόλου. Είμαι τόσο απόλυτος όσο ποτέ (μη σου πω και περισσότερο από τότε που έχω το PS3 στα χέρια μου) στις προτιμήσεις μου, απλά προσπαθώ να μη γράφω πράγματα που δεν ισχύουν.
Το να είσαι console neutral δεν λέει τίποτα, πάντα υπήρχαν περισσότερες ασύμβατες μεταξύ τους κονσόλες και πάντα θα υπάρχουν. Όποιος θέλει αγοράζει και όποιος δεν θέλει προσπερνάει.
Format neutral δεν είμαι και δε θα γίνω ποτέ. Πιστεύω ότι είναι άσκοπο και ότι καθυστερεί την εξελικτική μετάβαση στην υψηλή ευκρίνεια και αν μπορούσε το HD-DVD να πεθάνει αύριο το πρωί θα ήμουν πάρα πολύ ευτυχής.
Βρήκες λύση με την optical out του PS3 τελικά; Το κοίταξα και είναι απλούστατο, στα settings στο audio έχει επιλογή μεταξύ HDMI, Optical & Multi AV.

Reaction score
0
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

sorry kai pali gia ta greekenglish pou vgazi to ps3 mou
an mporousa sto 360 mou na egrafa ellinika ...

mou fenete oti me to 360 elite mpike o dourios ipos sto XBOX

to kalodio tou elite distixos tha einai hdmi 1,2 kai oxi 1,3 (Ps3)
to 3ero akougete para3eno se merikous alla

1,2 = 1080p (1980x1080)me 8 channels agnoston prodiagrafon
1,3 = 1440p (2560x1440)me TrueHD , DTS-HD

pou simenei oti me tis kenourges lcd HDTV se 5 (to poli) xronakia to Ps3 tha saronei se games stin sigekrimeni analisi (2560x1440)
kai epidi 3eroume apo tin istoria oti h sony tin stivi tin konsola mexri telefteo chip, mou fenete oti an h e3odo tou elite den exei visma pou na ipostirizei HDMI 1,3 tha doume treles patentes tis telefteas stigmis pali

oso gia ta 120gb disko katantaei gelio gia kapion pou exei exoterikous diskous ton 300gb (apla poulane mouri)

Linux sas leei kati ????

Reaction score
0

johnny to elite tha exei hdmi 1,2 port

distixos kanena episimo hdmi add on gia ta apla 360

minas

Πισιά
Reaction score
4.189

Φίλε fpetro, καλωσήρθες στην παρέα μας. Νομίζω άδικα ξέθαψες το τρέχον thread, αφού ήδη υπάρχουν αρκετά ενεργά με την συγκεκριμένη συζήτηση.
Μπαίνω σε πειρασμό όμως να σου κάνω μια ερώτηση:
Θεωρείς ότι καλώς η Sony έβγαλε το PS2 slim?
και η αυτονόητη συνέχεια:
Θεωρείς ότι κακώς έβγαλε η MS το xbox elite?

Μερικές ακόμα παρατηρήσεις:
Στο HDMI 1.2, είναι εντελώς διαφορετικό να πεις 8 κανάλια μη καθορισμένων προδιαγραφών από "αγνώστων".
Η αστήρικτη μελλοντολογία σου περί "πατεντών της τελυταίας στιγμής" αφαιρεί παρά προσθέτει αξιοπιστία στην άποψή σου. Καλό είναι να μιλάμε με δεδομένα.

Όπως για παράδειγμα ότι τα 120GB είναι καλύτερα από τα 20 ή τα 60.
Όπως ότι το Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει ελληνικά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491