Προταση για το τμημα των αγγελιων

Reaction score
1.380
Επειδη βρισκω κουραστικο να βρισκονται ολες οι αγγελιες στον ιδιο χωρο προτεινω μια μικρη αλλαγη, τρεις υποκατηγοριες:

Τμημα ΗΧΟΥ (δικαναλος & 5.1)
Τμημα ΕΙΚΟΝΑΣ (τηλεορασεις/οθονες, Φωτογραφικες/βιντεο καμερες, προβολεις, DVD, PC)
Τμημα με ΔΙΑΦΟΡΑ (απο αυτοκινητα και ρολογια μεχρι σπιτια και οικοπεδα)

Κανω αυτο το διαχωρισμο γιατι το AVSite ειναι ενα audio/video forum και πολλα μελη συχναζουν εδω με πρωταρχικο σκοπο τη πληροφορηση για ηχο & εικονα. Οσο κουραστικη βρισκω τη σημερινη λειτουργια αλλο τοσο πιστευω θα ηταν να φτασουμε στα ακρα και να κανουμε 10 υποκατηγοριες για ηχεια, βιντεο, πικαπ κτλ.

Πειτε τη γνωμη σας.

Reaction score
0
To PC όμως δεν είναι εικόνα, αλλά συνδιασμός.

Ίσως πρέπει να γίνουν περισσότερες υποκατηγορίες, ώστε να βρίσκεις ευκολότερα αυτό που θέλεις.

HV

Reaction score
0
Εγω εκανα προταση να αλλαχτει το HDTV και το CAR AUDIO και με γειωσαν....
Για ολα φταιει ο Αντρεας :p

Η ιδεα δεν ειναι ασχημη , τετοιες υποκατηγοριες πρεπει να υπαρχουν παντου.

Reaction score
62
Συμφωνώ κι εγώ για το χωρισμό σε υποκατηγορίες. Είναι κουραστικό, όπως είναι τώρα...

Reaction score
0
Απάντηση: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Οσο κουραστικη βρισκω τη σημερινη λειτουργια αλλο τοσο πιστευω θα ηταν να φτασουμε στα ακρα και να κανουμε 10 υποκατηγοριες για ηχεια, βιντεο, πικαπ κτλ.
Συμφωνώ απόλυτα...........:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Είμαι της γνώμης ότι αν είναι να διαιρεθεί σε κατηγορίες θα έπρεπε να είναι το πολύ τέσσερις.

ΗΧΟΣ
ΕΙΚΟΝΑ
PC - GADGETS
ΔΙΑΦΟΡΑ

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Είμαι της γνώμης ότι αν είναι να διαιρεθεί σε κατηγορίες θα έπρεπε να είναι το πολύ τέσσερις.

ΗΧΟΣ
ΕΙΚΟΝΑ
PC - GADGETS
ΔΙΑΦΟΡΑ

Είπες ....Gadget...τα φωτογραφικά είδη; :shock: :mad_2:

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Χμμ. Πως να τα πω;
Συσκευές σύλληψης εικόνας; :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Η δική μου η γνώμη είναι ότι 4 κατηγορίες δεν φτάνουν. Δηλαδή αν σε μια εφημερίδα δεις 5 σελίδες "σπίτια" και άλλες τόσες "αυτοκίνητα" είναι ευανάγνωστη; Θα πρέπει να είναι χωρισμένη σε Ενοικιάσεις, πωλήσεις, περιοχές, κυβικά κτλ. Νομίζω ότι πρέπει αρχικά να αυξηθούν σε 4 και αργότερα, οι κατηγορίες που έχουν πολλές καταχωρήσεις να σπάσουν.

Καλά για την τωρινή κατάσταση δεν το συζητάω. Στο παράδειγμα της εφημερίδας είναι σαν να πας στη σελίδα των αγγελιών και να βλέπεις μόνο 1 κατηγορία των 30 σελίδων με τίτλο "ΑΓΓΕΛΙΕΣ". Άντε βρες αυτό που ψάχνεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για το θέμα τον υποκατηγοριών:
Όσο πιο απλά είναι τα πράγματα τόσο πιο καλά είναι, που σημαίνει ότι όσο πιο λίγες είναι οι υποκατηγορίες τόσο πιο ευανάγνωστο είναι το forum. Κατά την άποψή μου οτιδήποτε πάνω από 3 υποκατηγορίες είναι πλεονασμός. Μπορεί κάποιος να θέλει να υπάρχει η κατηγοριοποίηση αλλά μπορεί κάποιος άλλος να θέλει αν τα βλέπει όλα με 1 κλικ λιγότερο.

Λαμβάνοντας υπόψη σας τα παραπάνω, μπορείτε όσοι συντονιστές θέλετε να μου στείλετε τις προτάσεις σας για τις κατηγορίες σας, έτσι ώστε να τις συζητήσουμε με τον Γενικό και τον Ανδρέα και να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Reaction score
7
Νίκο το μέτρο με το max 3 υποκατηγορίες δεν νομίζω οτι είναι σωστό εφόσν κάθε περίπτωση έχει τις δικές τις ανάγκες...Δηλαδή θα είναι πιο δύσκολο για κάποιον που ψάχνει πχ φωτογραφική να κοιτάει όλες τις σελίδες στα υπόλοιπα από το να έχει ξεχωριστή υποκατηγορία?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ μια άποψη είπα, δεν έβγαλα νόμο του κράτους ούτε κάποιο... μέτρο. :crazy_1:

Reaction score
7
Όχι νόμιζα...Γιατί αλλιώς ξέρεις...Εγώ θα ανέβω Σαλόνικα και εσύ θα πας στο Βέλγιο ανθρακωρύχος...:p

Reaction score
50
Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν είμαι κι εγώ κατά της υπέρμετρης κατηγοριοποίησης. Αν γίνεται να μη σπάσει μια κατηγορία και καθόλου ακόμα καλύτερα. Αν βέβαια η κατηγοριοποίηση βοηθάει (καλή ώρα όπως στις αγγελίες) και πάλι νομίζω ότι δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να καταλήξουμε με... μια υποκατηγορία για κάθε thread (ok επίτηδες η υπερβολή).

Reaction score
4.737
Εγώ πάντως πολλές φορές βλέπωντας όλες τις αγγελίες χωρίς να με ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο βρήκα πράματα που ενδιαφέρθηκα , ενώ αν ήταν σε υποκατηγορία δεν θα έκανα καν κλικ εκεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv