- Reaction score
- 14
Απάντηση: Προταση για το τμημα των αγγελιων
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
ηθελα να πουλήσω ενα κινητό και μπήκα σε γνωστο φορουμ τηλεφωνίας να βαλω αγγελία. είμουν καθημερινός "ακροατής" αλλά ενεργά δεν συμετείχα (ποστάροντας) και ετσι η αγγελία μου δεν γινόταν δεκτή. αναγκάστηκα να αρχίσω να "σπαμμάρω" γράφοντας ποστ που δεν είχα όρεξη να γραψω. Με το ζόρι συμμετείχα και γενικά με ξενέρωσε η επιβολή οριου στις αγγελίες.
Απο την άλλη εχω εκφρασθεί ότι δεν μου αρεσει να βλέπω μέλη/ος που δεν ποστάρουν ποτέ σε κατηγορίες με θεματολογία και όμως είναι τακτικοί "αγγελιοφόροι". Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με την κατηγορία των αγγελιών. Και νομίζω ότι μια δυο μοναδικές περιπτωσεις που στο κάτω κάτω μπορούμε να ζήσουμε και με αυτές δεν θα έπρεπε να είναι αφορμές να αρχίσουμε την αστυνόμευση και τους περιορισμούς και γενικά να βάζουμε φραχτες κοτετσόσυρμα και ακανθόσυρμα...
Το avsite είναι ελευθερο και ωραίο... let it be so!
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!Σταυρός Θεσσαλονίκης...
Και στο Ιόνιο καλά είναι. :cool_4:Aυτη την περιοδο......μου λειπει μια βιλιτσα με 8εα (σ)το Αιγαιο!!!!!:happy_4:
Yeap! Το site πρεπει να είναι γρήγορο... πολλές κατηγορίες θα μας κάνουν να χάνουμε χρόνο να τις βλέπουμε μια μιαΕίμαι της γνώμης ότι αν είναι να διαιρεθεί σε κατηγορίες θα έπρεπε να είναι το πολύ τέσσερις.
ΗΧΟΣ
ΕΙΚΟΝΑ
PC - GADGETS
ΔΙΑΦΟΡΑ
Διαφωνώ, έχεις πάει Ιόνιο;Σαν το Αιγαιο.. τιποτα!!!!!!!
Ναι πολλές φορές...Διαφωνώ, έχεις πάει Ιόνιο;