Προταση για το τμημα των αγγελιων

Reaction score
49
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!:happy_5: Γιατι "δεν το ριξες στο γυαλο"?

Νομιζω,πως ο Δημητροπουλος 8α σου απαντησει πανω σ αυτο!!!!:happy_4:

Ασ' τον να λέει Χριστινάκι!!!! :crazy_3:

Στο θέμα μας........
Για να μειωθεί η δουλειά του Μελίδη (μου έταξε ένα αρνί και κατι μπριζόλες γιαυτό :happy_5: ) προτείνω να υπάρχει ελάχιστος αριθμός post τα 10000 μηνύματα. :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Απάντηση: Re: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Για να μειωθεί η δουλειά του Μελίδη (μου έταξε ένα αρνί και κατι μπριζόλες γιαυτό :happy_5: )
Ξέχασες το κεφαλοτύρι σαγανάκι. Σπελιαλιτέ μου.

Reaction score
1
Θα πρέπει να εξετάσουμε το νόημα των περιορισμών:

1) Εάν το νόημα είναι "δείξε μας ποιος είσαι για να σε εμπιστευτούμε", τότε είναι περιττό καθότι αφενός λειτουργεί το ένστικτο του αγοραστή το οποίο δύσκολα εμπιστεύεται αγνώστους, αφετέρου αυτό θα οδηγήσει σε άσχετα μηνύματα και σε λοιπές κατηγορίες. Εάν, φυσικά, ο πωλητής δεχτεί τη δοκιμασία πράγμα αμφίβολο.

2) Εάν το νόημα είναι τα ανταποδοτικά οφέλη, τότε αντίκειται στη φιλοσοφία του φόρουμ το οποίο είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε μη μέλη. Με την ίδια λογική, πριν ζητήσει βοήθεια κάποιος στους "Προβολείς", για παράδειγμα, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν γράφτηκε με σκοπό να λύσει το πρόβλημά του και συνεπώς θα πρέπει να έχουν προηγηθεί μηνύματα γνωριμίας ή/και προσφοράς.

Με απλά λόγια, δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στην ανάρτηση των αγγελιών.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με απλά λόγια, δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στην ανάρτηση των αγγελιών.
Δεν πιστευω σε περιορισμους γενικα.
Οποτε η προταση του zoglair με βρισκει απολυτα συμφωνο:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παρόλο που είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς όταν στον αέρα πλανώνται μυρωδιές ψητού, να η γνώμη μου:

Νομίζω ότι ένας ικανοποιητικός αριθμός post θα ήταν τα 100. Ένας μικρότερος αριθμός θα ωθούσε στην κάλυψή του με spamming, όπως είπε ο Σταύρος spresv, και ένας μεγαλύτερος θα έκλεινε απέξω μέλη που η παρουσία τους μπορεί να μην είναι τακτική, αλλά πάντως είναι υπαρκτή και θα έπρεπε να έχουν "ίσα δικαιώματα" με τα άλλα.

Όσο για την υποκατηγορία "διάφορα", συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται. Ή μάλλον, χρειάζεται και παραχρειάζεται, αλλά η δημιουργία της δεν είναι σκόπιμη, διότι τώρα μπορεί να υπάρχει και κάποιος που διστάζει να βάλει κάτι εντελώς άσχετο. Άμα δημιουργηθεί ειδική κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι ενθαρρύνεται η δημοσίευση αγγελιών για ό,τι νάναι, και το πάρουνε είδηση περαστικοί επισκέπτες, η υποκατηγορία θα γιγαντωθεί. Η εικόνα ασφαλώς και δεν θα είναι ωραία, και ο Μιχάλης θα τρέχει και δεν θα φτάνει, ασχολούμενος με μαρμελάδες, οι οποίες πολύ ευγενώς προσφέρθηκαν ως παράδειγμα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Απάντηση: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Σε λίγο μπορεί να δούμε και τίποτα "κιλίμια, χαλιά, τσουρταλάδες". :happy_5:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

1) Εάν το νόημα είναι "δείξε μας ποιος είσαι για να σε εμπιστευτούμε", τότε είναι περιττό καθότι αφενός λειτουργεί το ένστικτο του αγοραστή το οποίο δύσκολα εμπιστεύεται αγνώστους, αφετέρου αυτό θα οδηγήσει σε άσχετα μηνύματα και σε λοιπές κατηγορίες. Εάν, φυσικά, ο πωλητής δεχτεί τη δοκιμασία πράγμα αμφίβολο.

2) Εάν το νόημα είναι τα ανταποδοτικά οφέλη, τότε αντίκειται στη φιλοσοφία του φόρουμ το οποίο είναι ανοιχτό και προσβάσιμο σε μη μέλη. Με την ίδια λογική, πριν ζητήσει βοήθεια κάποιος στους "Προβολείς", για παράδειγμα, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν γράφτηκε με σκοπό να λύσει το πρόβλημά του και συνεπώς θα πρέπει να έχουν προηγηθεί μηνύματα γνωριμίας ή/και προσφοράς.

+1...

Reaction score
14
ηθελα να πουλήσω ενα κινητό και μπήκα σε γνωστο φορουμ τηλεφωνίας να βαλω αγγελία. είμουν καθημερινός "ακροατής" αλλά ενεργά δεν συμετείχα (ποστάροντας) και ετσι η αγγελία μου δεν γινόταν δεκτή. αναγκάστηκα να αρχίσω να "σπαμμάρω" γράφοντας ποστ που δεν είχα όρεξη να γραψω. Με το ζόρι συμμετείχα και γενικά με ξενέρωσε η επιβολή οριου στις αγγελίες.

Απο την άλλη εχω εκφρασθεί ότι δεν μου αρεσει να βλέπω μέλη/ος που δεν ποστάρουν ποτέ σε κατηγορίες με θεματολογία και όμως είναι τακτικοί "αγγελιοφόροι". Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα με την κατηγορία των αγγελιών. Και νομίζω ότι μια δυο μοναδικές περιπτωσεις που στο κάτω κάτω μπορούμε να ζήσουμε και με αυτές δεν θα έπρεπε να είναι αφορμές να αρχίσουμε την αστυνόμευση και τους περιορισμούς και γενικά να βάζουμε φραχτες κοτετσόσυρμα και ακανθόσυρμα...

Το avsite είναι ελευθερο και ωραίο... let it be so!

Reaction score
1
Θέλω κατηγορίες για να μπορώ να βλέπω τους προβολείς που δίνονται κατα καιρούς σχεδόν τσάμπα ... Ετσι χύμα που είναι , δεν μπορώ να το παρακολουθήσω σε αραιά διαστήματα ... Επίσης θέλω να ειδοποιούμαι για κάθε νέα αγγελία που προστίθεται στην κατηγορία που θέλω ( προβολείς )

ΥΓ Α σας είπα; Θέλω προβολέα!!!

Reaction score
0

O zoglair εχει απολυτο δικιο .:cool_4:
Δεν χρειαζεται να φτιαχτει κανενας νομος που να περιλαμβανει ολες τς περιπτωσεις η τα προιοντα των αγγελιων ενος τεχνικου κατα βαση forum.

Ομως πιστευω και στην καλη θεληση των μελων.
Ρε παιδια ,αν ποσταρα οτι εχω κατι αυγα για πουλημα που μου τα στειλε η μανα μου απο το χωριο και μια λατα φετα ...εεε οσο να΄ναι ειναι προκλητικο.
Οποτε και το καθε μελος να αναλαβει και τις ευθυνες του.
Πιστευω οτι με μια εκ΄των προτερων συνεννοηση με τον Συντονιστη της κατηγοριας για το προϊον της αγγελιας
(και μονο για τα αντικειμενα που ειναι καπως "ξενα" η πολυ extreme)
θα ελυνε οποιαδηποτε παρεξηγηση .
Αρκει να υπαρχει καλη προθεση και καλη διαθεση.

Tωρα για τις "αλλες" προθεσεις νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμενο το καθε forum (Διοικηση) να απολογηθει
για ενα μελος με 300 ποστ που τα 299 ηταν στις αγγελιες ,
ειτε στο ιδιο το μελος για την προκλητικη σταση .
Μπορει να αποφασισει αμεσα .
Και η αποψη μου ειναι οτι μετα τις συστασεις ,ακολουθει ποινη και μετα οριστικη διαγραφη.
Ομως ολα αυτα εξεταζονται κατα περιπτωση και οχι κατα κανονα.
Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που πουλανε κατα καιρους πραγματα.
Ουτε κακο ειναι, ουτε μεμπτο.
Ουτε θα πει η εχει πει κανεις εδω μεσα τιποτα.
Ομως ειναι προκληση καποια πραγματα και ΔΕΝ χρειαζομαστε κανονες η νομους για αυτα.
Προσωπικα δεχομαι και το 1ο και το 2ο και το 3ο και το 4ο και το 5ο ποστ ενος μελους να ειναι στις αγγελιες.
Αμα ειναι 9 στα 10 ρε παιδια και πηγαινει ετσι η βαλιτσα sorry (Ξα :cool_3:) αλλα.....
...μαλλον δεν μπηκε ουτε για να διαβασει ουτε να ρωτησει ουτε να συζητησει.

Το να μπει ο Andrew και να πουλησει τα Jazz Βινυλια δεν τρεχει και τιποτα.:cool_3:
Το να βαλει αγγελια ο Τσαρος οτι πουλαει 3 φρεσκιες τσιπουρες πελαγισιες ξερουμε ολοι πολυ καλα τι εχει να γινει.:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Παρόλο που είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς όταν στον αέρα πλανώνται μυρωδιές ψητού, να η γνώμη μου:

Νομίζω ότι ένας ικανοποιητικός αριθμός post θα ήταν τα 100. Ένας μικρότερος αριθμός θα ωθούσε στην κάλυψή του με spamming, όπως είπε ο Σταύρος spresv, και ένας μεγαλύτερος θα έκλεινε απέξω μέλη που η παρουσία τους μπορεί να μην είναι τακτική, αλλά πάντως είναι υπαρκτή και θα έπρεπε να έχουν "ίσα δικαιώματα" με τα άλλα.

Όσο για την υποκατηγορία "διάφορα", συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται. Ή μάλλον, χρειάζεται και παραχρειάζεται, αλλά η δημιουργία της δεν είναι σκόπιμη, διότι τώρα μπορεί να υπάρχει και κάποιος που διστάζει να βάλει κάτι εντελώς άσχετο. Άμα δημιουργηθεί ειδική κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι ενθαρρύνεται η δημοσίευση αγγελιών για ό,τι νάναι, και το πάρουνε είδηση περαστικοί επισκέπτες, η υποκατηγορία θα γιγαντωθεί. Η εικόνα ασφαλώς και δεν θα είναι ωραία, και ο Μιχάλης θα τρέχει και δεν θα φτάνει, ασχολούμενος με μαρμελάδες, οι οποίες πολύ ευγενώς προσφέρθηκαν ως παράδειγμα...
+1

Reaction score
49
Ή με ένα βαρέλι τσίπουρο δώρο μια ντουζίνα μαρμελάδες!!!:happy_5:
Τι γεύσεις έχετε αγαπητή??:happy_8: :happy_8:

Reaction score
17.453
Αααααααα!!!!Ποσο εχει φτασει το θερμομετρο εκει?

Ο κιμας δεν αντεχει σε υψηλες θερμοκρασιες εξω απ το ψυγειο-----μπρρρ!-----ουτε για δευτερολεπτα!Κινδυνος σαλμονελωσεων!!!!:happy_4:

Reaction score
14
Απάντηση: Προταση για το τμημα των αγγελιων

Μα καλά, δεν υπάρχει κανένας συντονιστής να διαγράψει τα off topic?

Reaction score
17.453
Εσυ Μιχαλη.....προσεχε τις αδεσποτες σφαιρες...!!!Η μηπως εχεις να προσφερεις κατι εδωδιμο?:crazy_3:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo