Prison Break season 2

VG

Reaction score
0
Πως σας φαινεται η δευτερη season;
Προσωπικα νομιζω οτι εχει πεσει πολυ ο φρενηρης ρυθμος που υπηρχε μεσα στην φυλακη...ειναι σαν να βλεπω αλλη σειρα πλεον :confused:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Prison Break season 2

Έχω δει και τα 14 επεισόδια της νέας σεζόν. Εντάξει, έχει αρκετό ενδιαφέρον, ειδικά όσο προχωράει η σεζόν, αλλά ισχύει ακριβώς αυτό που είπες: Είναι σαν να βλέπεις άλλη σειρά.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη..Στην αρχή είχα ξενερώσει πολύ. Τώρα που προχωράει η σεζόν γίνεται πιο ενδιαφέρον. Εγώ προτιμώ το Heroes πάντως! ;-)

Reaction score
0

Ο β΄κύκλος συνεχίζεται. Προβλήθηκαν ήδη τα επεισόδια 14-15. Έχω δει ήδη το 14. Λίγο υποτονικό σε σχέση με την καταιγιστική δράση των 12-13 αλλά με καλό τέλος.
Πράγματι ο β΄κύκλος είναι άλλη σειρά αλλά συμφωνώ με το maestro: απείρως καλύτερος!

Reaction score
0
...μια χαρα ειναι ...βεβαια το τραβανε απ΄τα μαλλια ,αλλα ετσι ειναι οι σειρες ...:happy_9:

HV

Reaction score
0
Οντως ειναι σπαστικο να βλεπεις να τραβανε οσο μπορουν το καθε επεισοδιο...

VG

Reaction score
0
Η μαγκια ειναι να ΜΗΝ φαινεται οτι το τραβανε, κατι που νομιζω οτι στον πρωτο κυκλο το ειχαν καταφερει αρκετες φορες.Εχω φτασει στο 10 επεισοδιο του δευτερου κυκλου,ακομα δεν εχω ενθουσιαστει αλλα δεν το απορριπτω.

Spoiler ακολουθει!!

Νομιζω ειναι πλεόν εμφανης η απουσια του πολυ καλου "Αμπρουτζι" (απο ολους αυτους,αυτον βρηκανε να καθαρισουν;;;) και το flat/αδιάφορο παιξιμο του "Σκοφιλντ" που τον εσωζε η σκηνοθεσια στον πρωτο κυκλο.Ενδιαφερον χαρακτηρας ο ψυχάκιας μπατσος.Ο Τ-Βag θα ελεγα οτι ειναι ισως ο μοναδικος που τα καταφερνει τοσο καλα και στον δευτερο κυκλο, πολυ πειστικος στον ρολο του.

Reaction score
0
VG αν ο Scofield ειναι ξενεραουα -για μενα μια χαρα ειναι - ο αδερφος του o Burrows "το κτηνος" τι να πει ?
Ειναι ο μονος απο την σειρα που δεν γουσταρω με τιποτα. :mad_2:
Θα προτιμουσα να μην ειχε αποδρασει καν και να χε τελειωσει το θεμα στην ηλεκτρικη . :happy_5:
Συμφωνω για τον T-Bag .
Ειναι ο μονος που εχει μπει στο πετσι του ρολου .
Και ο Mahone δινει και αυτος ρεστα
Τεσπα.
Η σειρα μια χαρα ειναι απλα αλλαξε τελειως το ολο consept.
Νομιω οτι η γοητεια της σειρας ειχε να κανει
με το οτι διαδραματιζοταν κατα κυριο μερος στην φυλακη
και ειχε και το tripακι με το tatoo.
Αυτα χαθηκαν στο δευτερο κυκλο.
Αν το τραβηξουν και για τριτο .....:pc:
δεν εχω ενθουσιαστει αλλα δεν το απορριπτω.
The same mate.:cool_4:

Reaction score
0
.......παει και η season 2!!!
Παιδια πως σας φανηκε???
Τα τελευταια 4 επεiσοδια παντως ,ειχαν συνεχεις ανατροπες με ρυθμο fast forward που τουλαχιστον εμενα - αν και καποιες φασεις ηταν τραβηγμενες απο τα μαλλια - με κρατησαν σε εγρηγορση μεχρι το Sona (επ.22)!!!:cool_4:
Το τελευταιο βαζει τα πραγματα σε μια σειρα για τον 3 κυκλο.:cool_3:
Αντε του χρονου παλι....γμτ και ειχα πει οτι δεν θα το συνεχιζα!!!:mad_2:

Reaction score
0
Άντε η παλιοσειρά πάλι φυλακή με νέους φίλους παρέα! Να δούμε τι παίζει τελικά με τη φυλακή Sona και τον Στρατηγό. Ποιος περιμένει ένα εξάμηνο, σχεδόν, πάλι...

HV

Reaction score
0
Παλι πισω στην φυλακη , παλι σχεδιο για αποδραση και μας βλεπω στην σεζον 10 παλι απο την αρχη...

Reaction score
0
Προσοχη

SPOILERS

Season 3: Δραπετεύουν από τις φυλακές του Παναμά
Season 4: Τρέχουν μέσα στον Παναμά, πάνε στο Μεξικό και καταλήγουν στις φυλακές εκεί
Season 5: Δραπετεύουν από τις φυλακές του Μεξικού
Season 6: Τρέχουν μέσα στο Μεξικό, πάνε στον Καναδά και καταλήγουν στις φυλακές εκεί
.........
.........
Και η οδύσσεια συνεχίζεται!!!!

Reaction score
164
Βρε δεν σου είπα όχι spoilers; :happy_5:
Κάτι μου λέει ότι θα το τραβάνε, θα το τραβάνε, θα το τραβάνε από τα μαλλιά μέχρι που δεν θα βλέπεται άλλο... Κρίμα...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

LOL...Ηave mercy με τα spoilers!Και το έχω αφήσει στη μέση το 22....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis