Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Reaction score
1
Είτε έχει κάποιος το γούστο του Βογιατζάκη είτε το δικό μου (σκοτεινή ρύθμιση vs φωτεινή ρύθμιση) το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο!!!!

Έτσι ακριβώς είναι Χρήστο, όταν όλα τα υπόλοιπα σε έναν προβολέα έχουν ρυθμιστεί σωστά, η θέση της σταθερής ίριδας που θα προτιμηθεί, καταντάει προσωπική προτίμηση του καθενός από εμάς.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Στη πορεία μου τα τελευταία τέσσερα σχεδόν χρόνια στη βιντεοπροβολή έχω αναθεωρήσει αρκετές φορές απόψεις και προτιμήσεις, αναγνωρίζοντας τα λάθη μου, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα και δημόσια. Το θεωρώ ένα είδος «αυτοκάθαρσης», να πεις «έκανα λάθος σε αυτό που πίστευα», για να προχωρήσεις ωριμότερος παρακάτω.
<o:p> </o:p>
Πιστεύω λοιπόν τώρα πια, ότι το να έχεις τρισδιάστατα, με άφθονο κοντράστ και χωρίς πέπλα σκοτεινά πλάνα, έστω κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις στα φωτεινά, είναι η «πεμπτουσία» της βιντεοπροβολής. Η πλειοψηφία των άρρωστων και φανατικών της βιντεοπροβολής του πλανήτη, αναζητεί μετά μανίας αυτή τη λεγόμενη «νιρβάνα των σκοτεινών πλάνων» ή «νιρβάνα του contrast» αν θέλεις. Γι’ αυτό υπάρχει αυτό το συνεχές και ανελέητο κυνήγι για όλο και περισσότερο contrast!

Reaction score
1
Παιδια συγχαρητηρια . Μια απορια εχω για τον πολυ καλο τον Mitsubishi. Αν παιζεις με HTPC θα υπαρχει προβλημα στην κινηση ή οχι; γιατι αν κλειδωνει κανονικα μεσω DVI ή HDMI λογικά ολα αυτα τα περι κινησης θα λυθουν, αλλα μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος ;

Πως παιζει σε συγκριση με τον Optoma HD70 των 1000 ευρω? Και κατι ακομα μιας και αναφερθηκε: H ευρωπαικη τιμη του Mitsubishi ειναι γυρω στα 989 εως 1099, απο ενα μικρο search που εκανα στο idealo. Το ιδιο συμβαινει και στον Optoma HD70 με τιμη απο 867-1010 οπως δηλαδη και για την εγχωρια αγορα για το προβολη της Optoma.

Μηπως μπορει να το λαβει υποψην της αυτο η Ελληνικη αντιπροσωπια της Mitsubishi γιατι τον εχει τiμολογισει 50% επανω; Αν ισχυσουν αυτες οι τιμες περιπου 1000 ευρω, θα γινει πανυγηρι.
Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Με ένα HTPC να κάνει το scaling και Inverse Telecine (3:2 Pull Down) και να τροφοδοτεί τον προβολέα στα 1280χ720 @ 48 η στα 72Hz πιστεύω ότι θα παίζει καλύτερα.

Απ' ότι θυμάμαι ο optoma 70 δεν ήταν τόσο καλός και μάλλον μιλάμε για σύγκριση με τον Optoma 72.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία όντως πρέπει να επανεξετάσει την τιμολογιακή της πολιτική.

Reaction score
14
To avsite πάντα πρώτο σε όλες τις καινοτόμες ιδέες!!!!

Το τέστ που κάναμε στις 4/4/2007 βιντεοσκοπήθηκε για σας. Και μάλιστα σε HDV format.

Ετσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ανα ενότητα το τέστ μας, ώστε να νοιώσετε και εσείς την εμπειρία μας και να ακούσετε και να απολαύσετε το ambience και την ατμόσφαιρα των τέστ μας.

Ο ορίτζιναλ ήχος εχει διατηρηθεί οπότε απο εδώ και εμπρός οι παρευρισκόμενοι πρέπει να είναι ιδιάιτερα προσεκτικοί με τα λόγια τους...

http://rapidshare.com/files/24612089/avsite_4_4_07_001.part1.rar
http://rapidshare.com/files/24622901/avsite_4_4_07_001.part2.rar
http://rapidshare.com/files/24633653/avsite_4_4_07_001.part3.rar
http://rapidshare.com/files/24645232/avsite_4_4_07_001.part4.rar

τα αρχεία τα κατεβάζετε ενα ενα και μετα με το winrar τα κάνετε ενα αρχείο.

το αποσυμπιεσμένο είναι .wmv

YΓ οι υπόλοιπες ενότητες του τεστ ακολοθουν

Reaction score
15.548
Απάντηση: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Θα πω την αποψη μου για τον sharp 21000 μονο....

Ολα τα μικρα ηταν μια χαρα για μενα....λιγο το ενα καλυτερο εκει λιγο το αλλο εκει .....μια η αλλη .....με τοσα λεφτα να ψαχνεις τρελά,νομιζω οτι δεν αξιζει.....προσωπικη αποψη παντα.....

Για τον sharp 21000 να πω οτι ειναι ενα ολοκληρωμενο μηχανακι......
Κανει οπως γουσταρεις την εικονα.....
Οπως ειδαν και τα παιδια εαν δεν ρυθμιστη εστω και στα βασικα ενα μηχανακι καλο (περαν του ακριβου η οχι) δεν βλεπετε....
Εαν δεν ρυθμιστη με βαση καποια στανταρ βλεπεις κουκουρουκου....

Λοιπον:
Ειναι πολυ καλος σε ολα........
Χανει ενα 10-15% περιπου χαμηλα και το ιδιο ψηλα.....
Σιγουρα στο μελλον αυτο θα γινει καλυτερο ...θα ερθουν τα ακρα ποιο καλα χανωντας λιγοτερο απο το ιδανικο.......
Δεν εχω δει κατι παρομοιο...!!!!!!!!!

Θεωρω οτι οβερολ μαλλον ειναι κορυφαιο(δεν εχω δει τον jvc ακομα)
Εαν τα δυο προβολια (sharp-jvc) θεωρητικα εχουν την ιδια συμπεριφορα χαμηλα και ψηλα η εστω με μια μικρη αποκλιση.....σιγουρα ο jvc θα χανει σε συγκλιση και καθαροτητα ......
Φυσικα μιλαω για μενα ετσι.........
Ομως και τα 2500 ευρω διαφορα ειναι κατι......

Θεωρω οτι το καλυτερο του ειναι με λαμπα νορμαλ και High Contrast mode...
Οθονη εως 100" ιντσες μαξιμουμ......
Δεν θα σας παρουσιαση προβλημα στην θεαση σε καμια σκηνη.....
Και τα σκοτεινα ειναι καλα,αλλα και τα φωτεινα......

Οι αλλες θεσεις πλην του High Contrast mode ειναι για μεγαλυτερες οθονες ως επι το πληστον....οπου σε καμια περιπτωση δεν θα παρεις την εικονα που θα παρεις απο την High Contrast...

Αυτα τα ολιγα με 5 λεπτα δουλεια που εγινε.....

Reaction score
4
Εμμ, λιγη περισσοτερη πληροφορηση εδω pls:roll:
Αφου εχεις κατεβασει και τα 4 αρχεια , αποσυμπιεζεις το πρωτο μονο και θα δημιουργηθει ενα αρχειο στο τελος. Μονο το πρωτο χρειαζεται αποσυμπιεση γιατι το πρωτο βρισκει μονο του τα επομενα 3 , επομενως εχεις 1 αρχειο στο τελος.
Ποσο μεγαλο ειναι το βιντεο?

Reaction score
14
το τελικό αρχείο είναι 400mbytes και είναι 1440χ1080 (δηλαδή "καμερίσιο" 1920χ1080)

για την αποσυμπίεση θέλετε το winrar

http://www.rarlab.com/rar/wrar37b6.exe

οταν θα έχετε κατεβάσει και τα 4 αρχεία (avsite_4_4_07_001.part1.rar, avsite_4_4_07_001.part2.rar, avsite_4_4_07_003.part4.rar, avsite_4_4_07_001.part4.rar) σε ένα κοινό φάκελο στο PC σας θα κάνετε δεξί κλίκ πάνω απο το πρώτο αρχείο (avsite_4_4_07_001.part1.rar) και επιλογή "Extract here" μετά όπως είπε ο Pseiras όλα θα γίνουν αυτόματα και μετά το τέλος της ρουτίνας του winrar θα εχετε το τελικό αρχείο "avsite_4_4_07_001.wmv"

Καλή διασκέδαση και πούστε???

Ολα τα λεφτά είναι η ανάλυση Βογιατζάκη/Γενικού για τα 24p των "Γουέστερν"...

Ολα τα λεφτά!!!!

Reaction score
0

Ρε παιδιά τί κάνω?......................έβαλα επιλογή free και κατέβασα το 1ο βίντεο.............πάω να κατεβάσω το 2ο και μου λέει ότι πρέπει να φτιάξω λογαριασμό Premium...........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

You have requested http://rapidshare.com/files/24622901/avsite_4_4_07_001.part2.rar (100431 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 107 minutes)

Reaction score
14
με τον Καφάτο που μιλάμε και είχε/εχει το ίδιο πρόβλημα ενα κλεισιμο το ρουτερ/μοντεμ του και πήρε αλλη IP address και μετά ξανά μανα του δίνει αμεσα download

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

με τον Καφάτο που μιλάμε και είχε/εχει το ίδιο πρόβλημα ενα κλεισιμο το ρουτερ/μοντεμ του και πήρε αλλη IP address και μετά ξανά μανα του δίνει αμεσα download
Το δικό μου modem δεν κλείνει...............έχω το Sagem που δίνει ο πΟτέ με το conn-x.....................έκανα αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση και μου λέει το ίδιο..................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Το δικό μου modem δεν κλείνει...............έχω το Sagem που δίνει ο πΟτέ με το conn-x.....................έκανα αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση και μου λέει το ίδιο..................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
κλέιστο για 1-2 λεπτά και μετά λογικά η οτενετ θα σου δώσει άλλη IP

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

κλέιστο για 1-2 λεπτά και μετά λογικά η οτενετ θα σου δώσει άλλη IP
Δούλεψε το κόλπο......thanks.....:cool_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Ρε παιδιά τί κάνω?......................έβαλα επιλογή free και κατέβασα το 1ο βίντεο.............πάω να κατεβάσω το 2ο και μου λέει ότι πρέπει να φτιάξω λογαριασμό Premium...........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

You have requested http://rapidshare.com/files/24622901/avsite_4_4_07_001.part2.rar (100431 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 107 minutes)
Γιάννη'Αριστα κατα αναγκη βγαλτο απο την μπριζα και κανε υπομονη λιγα λεπτα και σιγουρα θα παρεις αλλη Ip , ολοι ετσι κανουμε.:cool_4:

Reaction score
14
Παιδια, εαν το εχει δει κανεις ας μας πει γνωμες...
πείτε του γιατί με έχει φάει να του το περiγράφω τηλεφωνικά...

αφού εχει κάρβουνο η adsl του!!!! Και θέλει 3 ώρες να το κάνει download!!!

Bάλτα να κατεβαίνουν και πήγαινε μια με τον επιτάφιο... "ολο τον γύρο των Θρακομακεδόνων" και μόλις γυρίσεις θα είσαι έτοιμος

Reaction score
0

Ανδρέα τι γραμμή έχεις?............Εγώ έχω 1Mbit........και κατεβάζει(στο full) περίπου 95-102Kbps δηλαδή περίπου 11 με 13 λεπτά για ένα βίντεο των 100MB..............σε καμιά ώρα θα τα έχω κατεβάσει όλα....................

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Γιάννη'Αριστα κατα αναγκη βγαλτο απο την μπριζα και κανε υπομονη λιγα λεπτα και σιγουρα θα παρεις αλλη Ip , ολοι ετσι κανουμε.:cool_4:
Εντάξει είναι...............το κόλπο του ντρημόγιαννου έπιασε :happy_5: ......και η γραμμή μου κατεβάζει στο full(95-105Kbps)...............πάω για το 3ο τώρα...................................:happy_6:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.706
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.