- Reaction score
- 14
εχει πάρει φωτιά ο επεξεργαστής μου.... θα στον χρεώσω αν τον πάρω στα χέρια!!!Δεν θα τον πιασω αυτον τον ντρημογιαννο στα χερια μου?
Θα τον σταυρωσω!:happy_5:
εχει πάρει φωτιά ο επεξεργαστής μου.... θα στον χρεώσω αν τον πάρω στα χέρια!!!Δεν θα τον πιασω αυτον τον ντρημογιαννο στα χερια μου?
Όχι! Μην τον σταυρώσεις! γιατί μετά μπορεί να αναστηθεί! :happy_9:Δεν θα τον πιασω αυτον τον ντρημογιαννο στα χερια μου?
Είτε έχει κάποιος το γούστο του Βογιατζάκη είτε το δικό μου (σκοτεινή ρύθμιση vs φωτεινή ρύθμιση) το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο!!!!
Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Με ένα HTPC να κάνει το scaling και Inverse Telecine (3:2 Pull Down) και να τροφοδοτεί τον προβολέα στα 1280χ720 @ 48 η στα 72Hz πιστεύω ότι θα παίζει καλύτερα.Παιδια συγχαρητηρια . Μια απορια εχω για τον πολυ καλο τον Mitsubishi. Αν παιζεις με HTPC θα υπαρχει προβλημα στην κινηση ή οχι; γιατι αν κλειδωνει κανονικα μεσω DVI ή HDMI λογικά ολα αυτα τα περι κινησης θα λυθουν, αλλα μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος ;
Πως παιζει σε συγκριση με τον Optoma HD70 των 1000 ευρω? Και κατι ακομα μιας και αναφερθηκε: H ευρωπαικη τιμη του Mitsubishi ειναι γυρω στα 989 εως 1099, απο ενα μικρο search που εκανα στο idealo. Το ιδιο συμβαινει και στον Optoma HD70 με τιμη απο 867-1010 οπως δηλαδη και για την εγχωρια αγορα για το προβολη της Optoma.
Μηπως μπορει να το λαβει υποψην της αυτο η Ελληνικη αντιπροσωπια της Mitsubishi γιατι τον εχει τiμολογισει 50% επανω; Αν ισχυσουν αυτες οι τιμες περιπου 1000 ευρω, θα γινει πανυγηρι.
Εμμ, λιγη περισσοτερη πληροφορηση εδω pls:roll:τα αρχεία τα κατεβάζετε ενα ενα και μετα με το winrar τα κάνετε ενα αρχείο.
το αποσυμπιεσμένο είναι .wmv
Αφου εχεις κατεβασει και τα 4 αρχεια , αποσυμπιεζεις το πρωτο μονο και θα δημιουργηθει ενα αρχειο στο τελος. Μονο το πρωτο χρειαζεται αποσυμπιεση γιατι το πρωτο βρισκει μονο του τα επομενα 3 , επομενως εχεις 1 αρχειο στο τελος.Εμμ, λιγη περισσοτερη πληροφορηση εδω pls:roll:
Το δικό μου modem δεν κλείνει...............έχω το Sagem που δίνει ο πΟτέ με το conn-x.....................έκανα αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση και μου λέει το ίδιο..................με τον Καφάτο που μιλάμε και είχε/εχει το ίδιο πρόβλημα ενα κλεισιμο το ρουτερ/μοντεμ του και πήρε αλλη IP address και μετά ξανά μανα του δίνει αμεσα download
κλέιστο για 1-2 λεπτά και μετά λογικά η οτενετ θα σου δώσει άλλη IPΤο δικό μου modem δεν κλείνει...............έχω το Sagem που δίνει ο πΟτέ με το conn-x.....................έκανα αποσύνδεση και μετά ξανά σύνδεση και μου λέει το ίδιο..................c:
c:
c:
c:
c:
Δούλεψε το κόλπο......thanks.....:cool_4:κλέιστο για 1-2 λεπτά και μετά λογικά η οτενετ θα σου δώσει άλλη IP
Γιάννη'Αριστα κατα αναγκη βγαλτο απο την μπριζα και κανε υπομονη λιγα λεπτα και σιγουρα θα παρεις αλλη Ip , ολοι ετσι κανουμε.:cool_4:Ρε παιδιά τί κάνω?......................έβαλα επιλογή free και κατέβασα το 1ο βίντεο.............πάω να κατεβάσω το 2ο και μου λέει ότι πρέπει να φτιάξω λογαριασμό Premium...........c:
c:
c:
c:
c:
You have requested http://rapidshare.com/files/24622901/avsite_4_4_07_001.part2.rar (100431 KB).
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 107 minutes)
πείτε του γιατί με έχει φάει να του το περiγράφω τηλεφωνικά...Παιδια, εαν το εχει δει κανεις ας μας πει γνωμες...
Εντάξει είναι...............το κόλπο του ντρημόγιαννου έπιασε :happy_5: ......και η γραμμή μου κατεβάζει στο full(95-105Kbps)...............πάω για το 3ο τώρα...................................:happy_6:Γιάννη'Αριστα κατα αναγκη βγαλτο απο την μπριζα και κανε υπομονη λιγα λεπτα και σιγουρα θα παρεις αλλη Ip , ολοι ετσι κανουμε.:cool_4: