SONY PS3

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Η έκδοση των 20GB....................δεν συμφέρει καθόλου τη Sony................τα έχουμε ξαναπεί..........το ίδιο γίνεται και με τη M$ όμως η M$ δεν μπορεί να το καταργήσει(θέλει αλλά δεν μπορεί)....................γιατί τότε θα πρέπει να προμηθεύσει με περίπου 3,000,000 σκληρούς δίσκους τους αγοραστές του.....................:prof:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: SONY PS3

Η έκδοση των 20GB....................δεν συμφέρει καθόλου τη Sony................τα έχουμε ξαναπεί..........το ίδιο γίνεται και με τη M$ όμως η M$ δεν μπορεί να το καταργήσει(θέλει αλλά δεν μπορεί)....................γιατί τότε θα πρέπει να προμηθεύσει με περίπου 3,000,000 σκληρούς δίσκους τους αγοραστές του.....................:prof:
Δεν νομίζω να είναι 3.000.000 οι Core Αγοραστές. Αρκετά λιγότεροι. Πάντως μπορεί να κάνει discontinue το core ότι ώρα θέλει, αφου΄υπάρχει HD ώς accessory.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Δεν νομίζω να είναι 3.000.000 οι Core Αγοραστές. Αρκετά λιγότεροι. Πάντως μπορεί να κάνει discontinue το core ότι ώρα θέλει, αφου΄υπάρχει HD ώς accessory.
Ούτως η άλλως το core είναι σπάνιο............αλλά όμως εχτές είδα πίσω από το κουτί του Crank και έλεγε ότι απαιτείται ο σκληρός για online multiplayer.............βγάλτε συμπεράσματα......................:sad:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Ούτως η άλλως το core είναι σπάνιο............αλλά όμως εχτές είδα πίσω από το κουτί του Crank και έλεγε ότι απαιτείται ο σκληρός για online multiplayer.............βγάλτε συμπεράσματα......................:sad:
Ποιό είναι το Crank?

Και πιστεύω πώς είναι γνωστό πώς αν θές Xbox Live θές και σκληρό.

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι είναι πιο βασικό....το GT ή το PROEVO6 ????
Και τα δύο, καθώς και το God of War. Για αυτά τα τρία κρατάω το PS2 συνδεδεμένο και είναι βλακώδες. Το GT4 δε φορτώνει καθόλου, το PES τρώει κολλήματα και το πιο κουφό απ' όλα, το God of War φαίνεται να φορτώνει κανονικά αλλά προκαλεί πτώση της επικοινωνίας της κονσόλας με το χειριστήριο. Kratos - Bluetooth = 1-0. :pc: Η λίστα στον κόσμο της "No known issues to date" για το GoW1, μην την εμπιστεύεστε - τουλάχιστον τη βρετανική για Ελλάδα. Εσείς ποιά ελέγχετε;
Τα στατιστικά του στυλ 1800 από τα 2500 είναι για γέλια. Έπρεπε να φροντίσουν να υποστηρίξουν τα 100, το πολύ 150 κορυφαία παιχνίδια που το 99% του κόσμου δεν θα θέλει να αποχωριστεί περνώντας στη νέα κονσόλα και ,να μην ασχολούνται με αηδίες. Και εγώ έχω κι άλλα παιχνίδια "γρήγορης καύσης" αλλά όταν δεν τα παίζω εδώ και καιρό στο PS2, θα τα θυμηθώ στο PS3?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Ποιό είναι το Crank?

Και πιστεύω πώς είναι γνωστό πώς αν θές Xbox Live θές και σκληρό.
Είναι σε στυλ Grand Theft Auto........................
Δεν το ήξερα..........:cool_4:

Reaction score
0
Και τα δύο, καθώς και το God of War. Για αυτά τα τρία κρατάω το PS2 συνδεδεμένο και είναι βλακώδες. Το GT4 δε φορτώνει καθόλου, το PES τρώει κολλήματα και το πιο κουφό απ' όλα, το God of War φαίνεται να φορτώνει κανονικά αλλά προκαλεί πτώση της επικοινωνίας της κονσόλας με το χειριστήριο. Kratos - Bluetooth = 1-0.
Το gof of war δεν το έχω. Μήπως αν το χειριστήριο το έχεις συνδεδεμένο με το καλώδιο να έπαιζε ???

Reaction score
0
Το gof of war δεν το έχω. Μήπως αν το χειριστήριο το έχεις συνδεδεμένο με το καλώδιο να έπαιζε ???
Εκνευρίστηκα εκείνη την ώρα γιατί είχα διαβάσει ότι παίζει χωρίς προβλήματα και δεν δοκίμασα. Για θεωρητικούς περισσότερο λόγους θα το κάνω αλλά το PS2 ούτως ή άλλως θα μείνει ακλόνητο στη θέση του, δυστυχώς.

GTX

Reaction score
39
Μιας και το έφερε η κουβέντα, πόσο καραγκιόζηδες είναι οι άνθρωποι με το καλώδιο που έχουν βάλει μέσα? που είναι τόσο κοντό που για να παίξεις με το καλώδιο πρέπει να πάρεις και το PS3 στην αγκαλιά σου.

Και κάτι άλλο, αν αγοράσετε επιπλέον χειριστήριο δεν έχει καλώδιο μέσα.

Reaction score
0
Μιας και το έφερε η κουβέντα, πόσο καραγκιόζηδες είναι οι άνθρωποι με το καλώδιο που έχουν βάλει μέσα? που είναι τόσο κοντό που για να παίξεις με το καλώδιο πρέπει να πάρεις και το PS3 στην αγκαλιά σου.

Κ εγώ αυτό αντιμετώπισα αλλά με ένα καλώδιο από ένα usb memory stick που είχα αγοράσει παλιότερα, το ένωσα κ το καλώδιο έγινε από μισό μέτρο που είναι στο 1,5 κ τώρα οκ, κ φορτίζει κ δουλεύει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Είναι σε στυλ Grand Theft Auto........................
Δεν το ήξερα..........:cool_4:
Για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω πώς Xbox Live μπαίνεις και με Memory Card, αλλά δεν έχει νόημα. Τι να προτοκατεβάσεις εκεί; Για να δούμε τώρα όμως με την καινούρια στα 512ΜΒ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Όντως....την πρώτη μέρα μου έσπασε τα νεύρα.......(παλιοτσιγκουνο-Sony).........κόλλησα πάνω στην tv κυριολεκτικά.............:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Για να δούμε τώρα όμως με την καινούρια στα 512ΜΒ.
Η οποία έχει ένα πενηντάρικο..........:mad_2: .............................θέλω να δώ η 1GB πόσο θα κάνει(όταν βγεί)......................:happy_6:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Η οποία έχει ένα πενηντάρικο..........:mad_2: .............................θέλω να δώ η 1GB πόσο θα κάνει(όταν βγεί)......................:happy_6:
Ακριβή είναι; Η κάρτα των 8MB για το PS2 έχει... 24€! Κατ' αναλογία, η 512 θα έπρεπε να είχε... 1536€! :crazy_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Ακριβή είναι; Η κάρτα των 8MB για το PS2 έχει... 24€! Κατ' αναλογία, η 512 θα έπρεπε να είχε... 1536€! :crazy_1:
Σωστά...χαχαχα "happy_1":happy_5::crazy_3:
Πάντως με λίγα παραπάνω στο 360 μπορείτε να αγοράσετε τον νέο δίσκο στα 120gb...!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Φυσικά και είναι φθηνή σε σχέση με τα προιόντα της Sony...................απλά με 100Ε παίρνεις το σκληρό των 20GB και με 180Ε των 120GB...................:happy_6:

Reaction score
4
Ολοι ειναι κλεφτες πανω στα περιφερειακα τους.
Εδω στο λαπτοπ αν θες να αλλαξεις οθονη πληρωνεις 600 ευρω και μνημη για 1024 πληρωνεις 240 ευρω. Σιγα ρε παιδια δηλαδη.....
Ειναι να τρελλαινεσαι......:crazy_1:

Reaction score
0
Το ps3 όμως δεν έχει περιφερειακά....δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πάρεις από την sony, ούτε καν το online.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Το ps3 όμως δεν έχει περιφερειακά....δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πάρεις από την sony, ούτε καν το online.
Όντως έτσι είναι..................δεν του λείπει τίποτα......γι'αυτό άλλωστε και το πήρα.............:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7