Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πρέπει να βοηθήσετε......Please.....
Εχθές το βράδυ, άνοιξα το ΡS3 για να παίξω ένα νοικιασμένο παιχνίδι.....(NFS Carbon).
Πάτησα τον διακόπτη αλλά τζίφος....
Το μηχάνημα δεν άνοιξε.....
Έκλεισα το διακόπτη πίσω, έβγαλα και την μπρίζα και όταν το σύνδεσα και πάτησα τον διακόπτη πάλι δεν άναψε.......
Είχαμε έντονη πτώση κεραυνών πολύ κοντά στο σπίτι.....
Λέτε να κάηκε κάτι??? (δεν ανάβει καν το κόκκινο λαμπάκι εμπρός)
Και αν το στείλω στην SONY, αν ακολουθούν την ίδια πολιτική με το PS2, θα στείλουν την κονσόλα έξω και πιθανότατα να μου στείλουν κάποια καινούρια (που σχεδόν σίγουρα) δεν θα είναι made in Japan......
Το κέρατό μου........
Τι κάνω????????????????????????????????????
c:
c:
c: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν ο σκοπος εγκαταστης του Linux ειναι για να δεις HD ταινιες, εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει player που να τα παιζει (εαν εχει ηδη ειπωθει κατι τετοιο ζηταω συγνωμη,δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες του θεματος).Παιδιά γιά όσους έχουν βαλει linux ή γιά όσους ξέρουν.
Εχω έναν εξωτερικό δίσκο NTFS με περίπου 250 Gb υλικό. Αυτόν δεν τον βλέπει το linux. Φυσικά υπάρχουν μεγάλα αρχεία μέσα οπότε δεν είναι δυνατόν να τον φορμάρω σε FAT 32 (αρχεία HD έως 17 Gb το ένα)
Αν τον φορμάρω μέσω linux σε EXT 3/2 (αυτό είναι το format του linux νομίζω?) θα μπορώ να τα ξαναβάλω αυτά τα αρχεία μέσα η θάχω πρόβλημα όπως με το FAT 32?
Παντως εγω γι'αυτο το λογο σκεφτομαι το linux, με την εγκατασταση του vlc δεν παιζει hd αρχεια?Εαν ο σκοπος εγκαταστης του Linux ειναι για να δεις HD ταινιες, εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει player που να τα παιζει
Παίζει, αλλα είναι unviewable. Μέσω δικτύου με τον XP server μου, το άνοιξε το .ts αλλά η εικόνα είχε πολλά σπασίματα και καθόλου ήχο.Παντως εγω γι'αυτο το λογο σκεφτομαι το linux, με την εγκατασταση του vlc δεν παιζει hd αρχεια?
Φυσικό δεν είναι; Γιατί να επενδύσει σε μια τόσο μικρή χώρα, που έχει και δεν έχει ευρυζωνικό internet, και που όταν βγει το τσιπάκι το 95% των παιχνιδιών θα είναι σπασμένα;Ξέρουμε αν ανοίξει ποτέ το playstation network για Ελλάδα?? Έχω κάνει registration ένα account στην Αγγλία, αλλά μου τη σπάει ρε γ...το τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας από τη Sony και την Ms...:mad_1::mad_1:
Εβγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι ολες οι χωρες θα μπουν σιγα σιγα γιατι ετοιμαζουν τα μενου που θα ειναι σε διαφορετικη γλωσσα για καθε χωρα.Ξέρουμε αν ανοίξει ποτέ το playstation network για Ελλάδα?? Έχω κάνει registration ένα account στην Αγγλία, αλλά μου τη σπάει ρε γ...το τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας από τη Sony και την Ms...:mad_1::mad_1:
Το online δεν είναι (υποτίθεται) μεταξύ άλλων και μέτρο κατά της πειρατείας;Φυσικό δεν είναι; Γιατί να επενδύσει σε μια τόσο μικρή χώρα, που έχει και δεν έχει ευρυζωνικό internet, και που όταν βγει το τσιπάκι το 95% των παιχνιδιών θα είναι σπασμένα;
H μαγική λέξη νομίζω ότι είναι το "υποτίθεται". Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν. Αλλά άντε να πείσεις τον μπαμπά να σου πάρει και "κόνεξ"... :happy_8:Το online δεν είναι (υποτίθεται) μεταξύ άλλων και μέτρο κατά της πειρατείας;
Περίμενε τέλη του 2007 με αρχές του 2008 που τα ιδιόκτητα δίκτυα με τα 4(Tellas),τα 10(Forthnet) και τα 20Mbps(Vivodi) θα καλύπτουν το 80% του πληθυσμού και τα ξαναλέμε..............άσε που μέχρι τότε ακόμα και ο πΟτέ θα δίνει 4 και 8Mbps σε όλη την επικράτεια...............:happy_4:Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν.
Ε, ας γίνει αυτό πρώτα και μετά ζητάμε από τη Sony. :happy_8:Περίμενε τέλη του 2007 με αρχές του 2008 που τα ιδιόκτητα δίκτυα με τα 4(Tellas),τα 10(Forthnet) και τα 20Mbps(Vivodi) θα καλύπτουν το 80% του πληθυσμού και τα ξαναλέμε..............άσε που μέχρι τότε ακόμα και ο πΟτέ θα δίνει 4 και 8Mbps σε όλη την επικράτεια...............:happy_4:
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :happy_5:"happy_1":crazy_3:Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν.