SONY PS3

Reaction score
1
Να ένας ακόμα λόγος που πρέπει να τα συνοδεύουμε με πολύμπριζα ασφαλείας και με UPS.

Reaction score
49
Πρέπει να βοηθήσετε......Please.....
Εχθές το βράδυ, άνοιξα το ΡS3 για να παίξω ένα νοικιασμένο παιχνίδι.....(NFS Carbon).
Πάτησα τον διακόπτη αλλά τζίφος....
Το μηχάνημα δεν άνοιξε.....

Έκλεισα το διακόπτη πίσω, έβγαλα και την μπρίζα και όταν το σύνδεσα και πάτησα τον διακόπτη πάλι δεν άναψε.......

Είχαμε έντονη πτώση κεραυνών πολύ κοντά στο σπίτι.....
Λέτε να κάηκε κάτι??? (δεν ανάβει καν το κόκκινο λαμπάκι εμπρός)
Και αν το στείλω στην SONY, αν ακολουθούν την ίδια πολιτική με το PS2, θα στείλουν την κονσόλα έξω και πιθανότατα να μου στείλουν κάποια καινούρια (που σχεδόν σίγουρα) δεν θα είναι made in Japan......

Το κέρατό μου........

Τι κάνω????????????????????????????????????

:pc: :pc: :pc: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Σαφέστατα το παραπάνω κείμενο είναι ένας ακόμα urban legend....
Όλα βαίνουν καλώς με το κουκλί και βεβαίως με τα νεύρα μου....

Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο και για τα νεύρα του Γιώργου που μάλλον τα χρειάστηκε εχθές τα ξημερώματα.....
Φιλαράκι ελπίζω να το ξεπέρασες......:happy_4: :happy_4:

Reaction score
0
Παιδιά γιά όσους έχουν βαλει linux ή γιά όσους ξέρουν.
Εχω έναν εξωτερικό δίσκο NTFS με περίπου 250 Gb υλικό. Αυτόν δεν τον βλέπει το linux. Φυσικά υπάρχουν μεγάλα αρχεία μέσα οπότε δεν είναι δυνατόν να τον φορμάρω σε FAT 32 (αρχεία HD έως 17 Gb το ένα)
Αν τον φορμάρω μέσω linux σε EXT 3/2 (αυτό είναι το format του linux νομίζω?) θα μπορώ να τα ξαναβάλω αυτά τα αρχεία μέσα η θάχω πρόβλημα όπως με το FAT 32?

Reaction score
1
To linux μπορεί να δει ένα NTFS , άλλα όχι να γράψει ... Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τον αντίστοιχο driver ... Πιο αναλυτικά σε linux φορουμ

Reaction score
0
Παιδιά γιά όσους έχουν βαλει linux ή γιά όσους ξέρουν.
Εχω έναν εξωτερικό δίσκο NTFS με περίπου 250 Gb υλικό. Αυτόν δεν τον βλέπει το linux. Φυσικά υπάρχουν μεγάλα αρχεία μέσα οπότε δεν είναι δυνατόν να τον φορμάρω σε FAT 32 (αρχεία HD έως 17 Gb το ένα)
Αν τον φορμάρω μέσω linux σε EXT 3/2 (αυτό είναι το format του linux νομίζω?) θα μπορώ να τα ξαναβάλω αυτά τα αρχεία μέσα η θάχω πρόβλημα όπως με το FAT 32?
Εαν ο σκοπος εγκαταστης του Linux ειναι για να δεις HD ταινιες, εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει player που να τα παιζει (εαν εχει ηδη ειπωθει κατι τετοιο ζηταω συγνωμη,δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες του θεματος).

Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα που μπορει να κανει FAT32 partitions στο σκληρο σου χωρις καν να χρειαστει να τον κανεις format (dont forget the 4GB limit on FAT32) . Μια αναζητηση στο google "Partition Manager" θα βγαλει αρκετα αποτελσματα,ενας καλος κατα την γνωμη μου ειναι της εταιριας "Acronis".

Αν θες να μεταφερεις πολυ μεγαλα αρχεια στο σκληρο του PS3, εχω φτιαξει ενα μινι οδηγο εδω, σου παραθετω αποσπασμα απο τα λεγομενα μου εκει απο κατω αμα βαριεσαι να ακολουθησεις το λινκ:

Μολις τωρα μεταφερω ενα αρχειο 8GB στο PS3 ασυρματα, πραγμα ακατορθωτο με τον τροπο που ξερατε εως τωρα καθως ΟΠΟΙΑ συσκευη συνδεσετε επανω του πρεπει να ειναι FAT32 με αποτελεσμα αρχεια μεγαλυτερα των 4GB να μην μπορουν να μεταφερθουν στη συσκευη οποτε δεν μπορειτε να τα μεταφερετε στο PS3.

2 προγραμματα μεχρι στιγμης το κανουν αυτο (ευτυχως δωρεαν) και ειναι τα εξης:

1) Vivlic Media Center for Playstation 3 (κανει και για Wii)
2) PS3 Media Center X

Οδηγιες χρησης για το 1ο προγραμμα (που κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο για τα πολυ μεγαλα αρχεια)

Οδηγιες χρησης για το 2o προγραμμα καντε scroll τη σελιδα μεχρι να βρειτε το επιμαχο σημειο αναφορας "How to transfer files from PC to PS3"

Αφου πανε ολα καλα τοτε εσεις πατε στον browser του PS3 και χτυπατε τη διευθυνση που σας δινει το Media Center κατα την εκκινηση του στο PC. Eμενα για παραδειγμα ειναι 192.168.1.5:8000 αν χρησιμοποιησω το 1ο προγραμματακι.

Μεσα απο το interface του server (που στηνετε στην ουσια στο PC σας ωστε να δινει τα αρχεια) στον browser του PS3 μπορειτε να διαχειρηστειτε οτι αρχεια θελετε και να τα αντιγραψετε στο σκληρο του PS3. Δεν το εχω ψαξει πολυ να δω εαν εχει batch download, αλλα αν κρινουμε απο το Background Downloading του PS3 κατι τετοιο ειναι αδυνατο.

Aυτη τη στιγμη κατεβαζω ενα .mp4 αρχειο 8 GB στο PS3 ασυρματα, η ταχυτητα που πιανει ειναι 14,50mB/s, σχετικα αργη αλλα στα μικρα αρχεια δεν θα εχετε κανενα προβλημα.

Οτι αποριες εχετε ρωτηστε εδω!

Μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος με το βαλε βγαλε του σκληρου, οχι τιποτα αλλο αλλα με τα τοσα πολλα disconnects και connects μειωνεται η ζωη του.

Μετα απο 35 λεπτα μεταφερθηκε το αρχειο στο PS3 και παιζει κανονικοτατα!!! Αν αντι για ασυρματο LAN χρησιμοποιησετε ενσυρματο τοτε η μεταφορα θα γινει σιγουρα πιο γρηγορα. Με το που θα ξεκινησετε τη μεταφορα του μεγαλου αρχειου, το PS3 τα "χανει" και βγαζει κατ ευθειαν 100% completed αλλα στη πραγματικοτητα το κατεβαζει γι'αυτο αφηστε το να κανει τη δουλεια του μεχρις ωτου πει "Download Completed". Eπισης δεν μπορειτε να κανετε Background Dowloading και θα σας πει οτι "Το μεγεθος του αρχειου ειναι αγνωστο,δεν μπορω να κανω Background Download".

Το αρχειο ηταν το τελευταιο επεισοδιο του Lost με hard subtitles Ελληνικων με video στα 25Mbps,στερεο ηχο και φορμά .m2ts.H μετατροπη εγινε απο .mkv αρχειο και αλλαγη στην αναλυση απο 720p σε 1080p στη τελικη μορφη.Η διαδικασια μου πηρε γυρω στις 6 ωρες σε ενα αρκετα δυνατο μηχανμα. O Player του PS3 δεν μπορει να αναγνωρισει ποσο μεγαλο ειναι το αρχειο ή να δει ποση ειναι η διαρκεια του, παρολα αυτα το παιζει τελεια!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SONY PS3

Εαν ο σκοπος εγκαταστης του Linux ειναι για να δεις HD ταινιες, εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει player που να τα παιζει
Παντως εγω γι'αυτο το λογο σκεφτομαι το linux, με την εγκατασταση του vlc δεν παιζει hd αρχεια?

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: SONY PS3

Παντως εγω γι'αυτο το λογο σκεφτομαι το linux, με την εγκατασταση του vlc δεν παιζει hd αρχεια?
Παίζει, αλλα είναι unviewable. Μέσω δικτύου με τον XP server μου, το άνοιξε το .ts αλλά η εικόνα είχε πολλά σπασίματα και καθόλου ήχο.

Reaction score
62
Ξέρουμε αν ανοίξει ποτέ το playstation network για Ελλάδα?? Έχω κάνει registration ένα account στην Αγγλία, αλλά μου τη σπάει ρε γ...το τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας από τη Sony και την Ms...:mad_1::mad_1:

Reaction score
164
Ξέρουμε αν ανοίξει ποτέ το playstation network για Ελλάδα?? Έχω κάνει registration ένα account στην Αγγλία, αλλά μου τη σπάει ρε γ...το τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας από τη Sony και την Ms...:mad_1::mad_1:
Φυσικό δεν είναι; Γιατί να επενδύσει σε μια τόσο μικρή χώρα, που έχει και δεν έχει ευρυζωνικό internet, και που όταν βγει το τσιπάκι το 95% των παιχνιδιών θα είναι σπασμένα;

Reaction score
4
Εβγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι ολες οι χωρες θα μπουν σιγα σιγα γιατι ετοιμαζουν τα μενου που θα ειναι σε διαφορετικη γλωσσα για καθε χωρα.
Υπαρχουν χωρες που δεν θα μπουν καθολουν επειδη υπαρχουν νομοθετικα κολληματα. Βλεπε αρζεμπαιτζαν.
Οποτε υπομονη.:cool_4:

Reaction score
0
Φυσικό δεν είναι; Γιατί να επενδύσει σε μια τόσο μικρή χώρα, που έχει και δεν έχει ευρυζωνικό internet, και που όταν βγει το τσιπάκι το 95% των παιχνιδιών θα είναι σπασμένα;
Το online δεν είναι (υποτίθεται) μεταξύ άλλων και μέτρο κατά της πειρατείας;

Reaction score
164
Το online δεν είναι (υποτίθεται) μεταξύ άλλων και μέτρο κατά της πειρατείας;
H μαγική λέξη νομίζω ότι είναι το "υποτίθεται". Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν. Αλλά άντε να πείσεις τον μπαμπά να σου πάρει και "κόνεξ"... :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν.
Περίμενε τέλη του 2007 με αρχές του 2008 που τα ιδιόκτητα δίκτυα με τα 4(Tellas),τα 10(Forthnet) και τα 20Mbps(Vivodi) θα καλύπτουν το 80% του πληθυσμού και τα ξαναλέμε..............άσε που μέχρι τότε ακόμα και ο πΟτέ θα δίνει 4 και 8Mbps σε όλη την επικράτεια...............:happy_4:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: SONY PS3

Περίμενε τέλη του 2007 με αρχές του 2008 που τα ιδιόκτητα δίκτυα με τα 4(Tellas),τα 10(Forthnet) και τα 20Mbps(Vivodi) θα καλύπτουν το 80% του πληθυσμού και τα ξαναλέμε..............άσε που μέχρι τότε ακόμα και ο πΟτέ θα δίνει 4 και 8Mbps σε όλη την επικράτεια...............:happy_4:
Ε, ας γίνει αυτό πρώτα και μετά ζητάμε από τη Sony. :happy_8:

Reaction score
4
Αν η χώρα μας είχε φτάσει στο επίπεδο του να θεωρείται αυτονόητο ότι ΚΑΘΕ σπίτι έχει φως-νερό-τηλέφωνο-ευρυζωνική, τότε κάτι μπορεί να γινόταν.
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :happy_5:"happy_1":crazy_3:

Τι ειπες τωρα?

Εδω οι περισσοτερες πολυκατοικιες δεν συνδεονται με το αποχετευτικο συστημα της Αθηνας (εχουν δικους τους βοθρους στα υπογεια και αμα βουλωσουν βουλουσαν ) και εσεις μιλατε για συνδεση καθε σπιτιου με ευρυζωνικη?

ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Reaction score
0
Μπορει καποιος που εχει μια ταινια bluray σε εξωτερικο σκληρο να τη δει μεσω του ps3 ή οχι? Δανεισα εναν εξωτερικο σκληρο σ'ενα φιλο με μια ταινια μεσα bluray αλλα δεν καταφερε να τη δει. Κατι μου ειπε οτι δεν αναγνωριζε καθολου το δισκο. Επειδη θα μου δανεισει σημερα το ps3 μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για συνδεσω το σκληρο μεσω usb και να δω τη Bluray ταινια? (αν αυτο μπορει να γινει βεβαια)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef