PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Κάτσε ρε συ,πως είναι δυνατόν να έκανε 400.000 πωλήσεις το Wii σε λιγότερο από μια μέρα?
Ο τύπος τις έκοψε από το X-box 360 και μάλλον δεν είχε τι να τις κάνει, γι' αυτό τις κόλλησε στο Wii "happy_1"

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Ο τύπος τις έκοψε από το X-box 360 και μάλλον δεν είχε τι να τις κάνει, γι' αυτό τις κόλλησε στο Wii "happy_1"
Λες? :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι γράφει ψέματα και υπέρ του 360 όμως, και να μην το παίρνεις της μετρητής...

Τεσπα, απλά επειδή αναφέρετε εδώ, είναι καλό να προειδοποιούμε όσους δεν γνωρίζουν και μπορεί να ξεγελαστούν ότι είναι κάτι σοβαρό.
Εγώ θα ήθελα να διαβάσω και τα ψέμματα υπέρ του PS3 αν τάχεις πρόχειρα...
Επίσης νομίζω ότι όσοι παρακολουθούν το τόπικ έχουν καταλάβει πια ότι πολλά από όσα γράφονται εδώ δεν είναι για να τα παίρνεις της μετρητοίς... :happy_6:

Reaction score
0

Δύσκολο, γιατί κατά περίεργο τρόπο βλέπω ότι το 95% των σαχλαμαρο-site λένε ψέματα υπέρ του xbox ... ίσως έχει να κάνει με τα Αμερικανάκια ,την MS ή δεν ξέρω τι , αλλά δύσκολα θα βρεις πχ τόσο χοντρές και εξόφθαλμες κοτσάνες που να είναι "υπέρ" της sony.

Reaction score
62

Δύσκολο, γιατί κατά περίεργο τρόπο βλέπω ότι το 95% των σαχλαμαρο-site είναι υπέρ του xbox ... ίσως έχει να κάνει με τα Αμερικανάκια ,την MS ή δεν ξέρω τι , αλλά δύσκολα θα βρεις πχ τόσο χοντρές και εξόφθαλμες κοτσάνες που να είναι "υπέρ" της sony.
Καλά...μην παίρνεις και όρκο!!!:happy_9:

Reaction score
0

Ίσως βρίσκουν και τα κάνουν , αλλά πρόσεξε λίγο και θα δεις ότι έτσι είναι... αν υπάρχει κάποιο ανάλογο site υπερ της sony είναι εντελώς άγνωστο και έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Το thread μετονομάστηκε σε PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες......................

Reaction score
0
Re: PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

...αρα πρεπει να βαλεις
Wii vs PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες. :cool_4:

Γιατι μας αφηνετε εξω εμας ??
Επειδη εχουμε χαλια γραφικα ???:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

...αρα πρεπει να βαλεις
Wii vs PS3 vs Xbox 360 - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες. :cool_4:

Γιατι μας αφηνετε εξω εμας ??
Επειδη εχουμε χαλια γραφικα ???:happy_9:
Επειδή μερικοί δεν το υπολογίζουν............:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:..........παρόλα αυτά θα το βάλω συνάδελφε........:respect:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Δύσκολο, γιατί κατά περίεργο τρόπο βλέπω ότι το 95% των σαχλαμαρο-site λένε ψέματα υπέρ του xbox ... ίσως έχει να κάνει με τα Αμερικανάκια ,την MS ή δεν ξέρω τι , αλλά δύσκολα θα βρεις πχ τόσο χοντρές και εξόφθαλμες κοτσάνες που να είναι "υπέρ" της sony.
Κοίτα, είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει ότι κάτι είναι σωστό επειδή το λέει ο περισσότερος κόσμος. Αλλά υπάρχει και το παλιό καλό ρητό:
Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Reaction score
0
Κοίτα, είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει ότι κάτι είναι σωστό επειδή το λέει ο περισσότερος κόσμος. Αλλά υπάρχει και το παλιό καλό ρητό:
Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Σωστά … σαν παράδειγμα δες το συγκεκριμένο site που τρώει ντομάτες από όλους σε όλα τα site που είναι ελαφρός σχετικά με κονσόλες, ενώ κάνει μπάμ σε όποιον έχει ελάχιστη ενημέρωση ότι είναι μούφα.
(Δεν υπάρχει αναφορά από σοβαρή πηγή σε αυτό , είναι απλά για γέλια.)

Και όμως δεν εξαφανίζετε τόσο εύκολα όπως άλλα παρόμοια ... πάντα υπάρχουν λίγοι που δεν ξέρουν , ή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μια σελίδα του internet μπορεί να λέει ψέματα , και την πατάνε.
Κατά 95% αυτό συμβαίνει σε site με ψέματα υπέρ του xbox … είναι μεγάλη συζήτηση το γιατί, αλλά υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις.

Reaction score
19
Όπως βλέπεις στο συγκεκριμένο thread ένα περίπου 80% είναι υπέρ του xbox και ένα 20% υπερ του PS3. Είμαστε υποκινούμενοι ψεύτες? Για δώσε μια εξήγηση!

Reaction score
0
Πολύ ενδιαφέρον ερώτημα ... θα ήταν καλό να απαντήσετε εσείς όμως .

Γιατί πιστεύετε αυτό το site πχ που είναι προφανέστατα γελοίο και ψευδές , και το ανακυκλώνετε, ενώ σας έδωσα πολλά στοιχεία για να το διαπιστώσετε.
Τι έχει και επιμένετε ότι λέει αλήθεια ?

Και οτι link και να δώσω είναι περιττό όπως αναφέρθηκε , οπότε πραγματικά έχει ενδιαφέρον για εμένα να καταλάβω τον λόγο που το πιστεύετε.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Πολύ ενδιαφέρον ερώτημα ... και θα ήταν τρομερά ενδιαφέρον να απαντήσετε εσείς .

Γιατί πιστεύετε αυτό το site πχ όταν είναι τόσο προφανέστατα γελοίο και ψευδές , ενώ σας έδωσα πολλά στοιχεία για να το διαπιστώσετε.
Έχει μεγάλα γράμματα και είναι site του ιντερνετ, αλλά τι άλλο έχει και επιμένετε ότι λέει αλήθεια ? δεν βλέπω να το έχετε ψάξει ούτε να σας ενδιαφέρει.

Και οτι link και να δώσω είναι περιττό όπως αναφέρθηκε , οπότε πραγματικά έχει ενδιαφέρον για εμένα να καταλάβω τον λόγο που το πιστεύετε τόσο τυφλά.
Blizard είναι ολοφάνερο.............αν είχες και τις 2 κονσόλες ή αν δεν ήσουν τόσο <πιστός> υποστηρικτής της Sony και του PS3................όλοι θα σε πίστευαν...............:mad_1: ...................εκτός αυτού, μπορεί εσύ να λες ότι το site είναι γελοίο και ψευδές(μπορεί και να είναι).........όμως άλλη γνώμη έχουν στο blu-ray.com(περίπου 5000 μέλη)............συνέχεια αυτό το site συμβουλεύονται...........δεν μπορεί όλοι να είναι τυφλοί............και να μην καταλαβαίνουν...........:mad_1:

Reaction score
1
Johnny δεν γίνεται να στηριζόμαστε σε ψεύτικα στοιχεία , αυτό θέλει να πει , και κάθε αναφορά σε αυτό και τα όμοια προς αυτό site είναι ανώφελο ...

Οτι site και αν είναι , όσα μέλοι και αν έχει , ότι κεφάλια και αν έχει ( πχ Top Programmer κάποιου παιχνιδιού ) δεν έχει βαρύτητα προς την αλήθεια αλλά προς τα δικά τους συμφέροντα. Η αλήθεια μαθαίνεται πάντα τελευταία , και το ποιος θα είναι ο νικητής , θα φανεί όταν περάσουμε στο επόμενο xboxYYY , PS4 και Wiii ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Οτι site και αν είναι , όσα μέλοι και αν έχει , ότι κεφάλια και αν έχει ( πχ Top Programmer κάποιου παιχνιδιού ) δεν έχει βαρύτητα προς την αλήθεια αλλά προς τα δικά τους συμφέροντα.
Όντως, έτσι είναι..................αρκετοί εκεί μέσα δουλεύουν στη Sony,στη M$,στη Walmart,στο Best Buy κ.λ.π.................έτσι ήξερα ότι θα καταργηθεί το 20GB PS3,πότε θα βγεί το Xbox 360 Elite.............κ.λ.π..........και δεν με πιστεύατε.......όταν τα έλεγα ήμουν σίγουρος γι'αυτό και δεν έβαζα link......ορίστε τώρα αποκάλυψα την πηγή μου............τι άλλο θέλετε?.........:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

όμως άλλη γνώμη έχουν στο blu-ray.com(περίπου 5000 μέλη)............συνέχεια αυτό το site συμβουλεύονται...........δεν μπορεί όλοι να είναι τυφλοί............και να μην καταλαβαίνουν...........:mad_1:
Που το είδες αυτό? έκανα και search από περιέργεια(δεν θέλει login) και είδα μόνο φυσιολογικές απόψεις για το πόσο γελοίο είναι το site, χωρίς στοιχεία ,και ότι φυσικά έχει τα shipments για το xbox360.

Πάντως σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν βάλει ακόμα και στην υπογραφή τους και διαδίδουν έτσι τα φανερά ψέματα που γράφει !!!

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παρακολουθείς κάτι που είναι τόσο εμφανέστατα ψέμα και μπορεί να το δει ο καθένας εύκολα, να διαδίδετε και να συνεχίζει να επιβιώνει στο internet ....
Ίσως δεν μιλάμε μόνο για άγνοια και σαχλαμάρα που υπάρχει και στο διαδίκτυο παιδιά ... πραγματικά μου κάνει εντύπωση, κυρίως επειδή σχεδόν όλες οι βλακείες σαν αυτές είναι υπέρ του Xbox.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και γ

Πάντως σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν βάλει ακόμα και στην υπογραφή τους και διαδίδουν έτσι τα φανερά ψέματα που γράφει !!!
Όντως..................και εγώ αυτό κοιτούσα τώρα..............πολλοί το έχουν βάλει ως υπογραφή αλλά δεν το είχα προσέξει :crazy_1: ................το άλλο πάντως ότι είναι shipments για το 360..............δεν το παρατήρησα........και ΟΚ ρε blizard το site γράφει μαλ@κίες :happy_9: .................από πού μπορούμε να δούμε τα νούμερα συγκεντρωμένα?.......................εσύ τώρα μπορεί να τα βγάζεις με κάποιο τρόπο αλλά κανείς δεν πρόκειται να σε πιστέψει γιατί είσαι φανατικός της Sony και του PS3..........................:mad_1:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Πολύ ενδιαφέρον ερώτημα ... θα ήταν καλό να απαντήσετε εσείς όμως .

Γιατί πιστεύετε αυτό το site πχ που είναι προφανέστατα γελοίο και ψευδές , και το ανακυκλώνετε, ενώ σας έδωσα πολλά στοιχεία για να το διαπιστώσετε.
Τι έχει και επιμένετε ότι λέει αλήθεια ?

Και οτι link και να δώσω είναι περιττό όπως αναφέρθηκε , οπότε πραγματικά έχει ενδιαφέρον για εμένα να καταλάβω τον λόγο που το πιστεύετε.
Ρε blizard, πολύ απλά: Πες μας πόσα κομμάτια έχει πουλήσει η κάθε κονσόλα και που το βασίζεις. Όλη η πάρλα εξυπηρετεί σε τίποτα, εκτός να προσθέτει μηνύματα σε σένα και να αφαιρεί χρόνο από εμάς???

Δεν είσαι εδώ μόνος εναντίον όλων (εκ προοιμίου). Δεν έχω καμία προτίμηση για τη μια ή την άλλη κονσόλα. Αλλά αυτή η αντιμετώπιση "εγώ ξέρω κι όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν" έχει καταντήσει κουραστική.

Reaction score
0
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά έχω πει πιο πριν κάποιους αριθμούς ... το 360 πρέπει να έχει 8 με 9 εκ πωλήσεις , και shipments σίγουρα ανάμεσα στα 10.4 και τα 12εκ που θα καταλήξει τον Ιούλιο με το elite.
(πιο κοντά στα 10.4 είναι λογικά αυτή τη στιγμή)

Το ps3 πρέπει να έχει 3 εκ ή λίγο παραπάνω , ενώ Shipments είχαν ανακοινώσει 2 εκ τους 2 πρώτους μήνες , αλλά για τους επόμενους 3 πού πέρασαν περιμένουμε … λογικά θα έχουν τουλάχιστον 2εκ ακόμα , φτάνοντας 4 μέχρι 5 στο σύνολο.
( μάλλον όχι 6 που είχαν στόχο από παλιά.)

ΥΓ
Αυτά δεν είναι ακριβή βέβαια και δεν έχουν τόσο σημασία … περισσότερο εντύπωση μου έκανε το συγκεκριμένο site και το γεγονός ότι το πιστεύουν πολλοί σαν να είναι κάτι σοβαρό , παρότι γενικά μου φαίνετε εύκολο να καταλάβεις ότι δεν είναι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm