Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
4
Εξαρτάται από το τι θέλεις...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Wifi...
Αν θέλεις να βλέπεις HD από εξωτερικό δίσκο...
Αν θέλεις να βλέπεις HD από το ενσωματωμένο DVD...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Ethernet και δεν έχεις αρκετά σύγχρονο Η/Υ...
Αν θέλεις ένα MP3 Player...
Αν θέλεις ένα απροβλημάτιστο DVD Player...
Τότε, εκ πείρας, θα σου πω ότι θα κλαις τα 300 Ευρώ σου.
Αν θέλεις ένα πολύ καλό DVD Player από ποιότητα (και όχι από αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση)...
Αν θέλεις ένα καλό DivX Player, με Ελληνικούς υπότιτλους, από Wifi, HD, Ethernet, DVD...
Αν θέλεις να βλέπεις HD μέσω Ethernet και έχεις σύγχρονο Η/Υ...
Τότε καλή διασκέδαση!
:happy_5: :crazy_3: :happy_5:

Reaction score
14
και φυσικά χωρίς υποστήριξη του h.264 που σημάινει δεν πάιζει τις μισές απο τις ταινίες που έχω κατεβάσει... άρα τι πάιζει??

Ολα αυτά που είπε σωστά ο Βασίλης.

Reaction score
0
Φίλτατοι, δεν πειράζει καθόλου. Αυτό είναι το αντίτιμο που πληρώνουμε για την αρρώστια μας! Τουλάχιστον wmv sd παίζει κανονικά?

Reaction score
1
Γεια σας παιδιά, έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα για τα KISS... ουφ, επιτέλους τελείωσα!

Κάποιες ερωτησούλες για όποιον γνωρίζει...
1)Τα KISS VR-558 και DP-558 που παίρνουν σκληρό δίσκο γράφουν και DVD?
Αν ναι...
2) Γράφουν DVD απευθείας από εξωτερική πηγή όπως πχ από Scart?
3) Γράφουν DVD από τον σκληρό δίσκο, όπως πχ να διαβάσει MPG, να τα μετατρέψει σε VOB, και να τα γράψει?

Σε ποιο κατάστημα μπορώ να δω σε λειτουργία τα KISS, γιατί δεν έχω ιδέα?

Ακούω κάποια παιδιά που λένε για τα DVD Snazio...
4) Είναι σαν τα KISS αλλά χωρίς προβλήματα?
5) Που μπορώ να τα βρω στην Αθήνα?
6) Κάποιο λινκ με πληροφορίες? Αν υπάρχει κάποιο αναλυτικό τεστ του Snazio ή φωτογραφίες των μενού του, ακόμη καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
0
Το DP-558 με 200 GB που έχω δεν γραφει DVD. To drive του είναι μονο για να παίζει. Το ίδιο και τα υπόλοιπα DP. Μπορει όμως να γράψει από άλλη πηγή (DVD, VCR, DVBS) μέσω των εισόδων του (SCART RGB COMPONENT) στον σκληρό του σε μορφή VOB. Μετά το τραβάς με FTP σε Η/Υ και το καις σε DVD σε οποιαδήποτε μορφή (VOB, divX, Xvid, Nero D κλπ).

Μια ερώτηση για τους ήδη κατέχοντες DP-600. Με δεδομένο ότι έχω ενσύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι (Cat 5E), θα έχει πρόβλημα να κανει streaming περιεχόμενο HD μέσω των NAS ή των σκληρών στους Η/Υ του δικτύου?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

Reaction score
1
Γεια σου adarzentas.
Όταν λές πως το τραβάω με FTP εννοείς πως πρέπει να το μεταφέρω στο PC? Απευθείας κάποια προγράμματα Authoring δεν διαβάζουν τα βίντεο από τον σκληρό του KISS?

Εσύ είσαι ευχαριστημένος από το KISS 558?
Θα το ξαναγόραζες αν έπαιρνες τώρα DVD με σκληρό?

Reaction score
0
Γεια σου adarzentas.
Όταν λές πως το τραβάω με FTP εννοείς πως πρέπει να το μεταφέρω στο PC? Απευθείας κάποια προγράμματα Authoring δεν διαβάζουν τα βίντεο από τον σκληρό του KISS?

Εσύ είσαι ευχαριστημένος από το KISS 558?
Θα το ξαναγόραζες αν έπαιρνες τώρα DVD με σκληρό?
Γεια σου Sakis,
Δυστυχώς τον σκληρό του τον βλέπεις μόνο με FTP, οπότε θα πρέπει να μεταφέρεις αρχεία από και προς μέσω του PC με σχετικά μικρές ταχύτητες.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γαι τη δουλειά που τον έχω, αν και τα 200GB του σκληρού είναι πολλά. Και τα 80 σε τελική ανάλυση θα ήταν αρκετα.
Σαν media streamer με ενσύρματο LAN είναι τέλειος γαι υλικό SD και μουσική. Σαν DVD player από εικόνα είναι πολύ καλός αλλά δεν έχει την ευκολία χρήσης ενός απλου DVD των 50-80€.
Σαν PVR δουλευει τέλεια (time shifting, EPG programming).
To μόνο παράπονο είναι ότι για να δουλέψει σαν streamer χρειαζεται ανοιχτό PC (για να τρέχει το PC linκ) ακόμα και αν χρησιμοποιείς NAS (έχω δύο με συνολικά 1,5ΤΒ γι'αυτό μιλάω) και το ότι δεν μπορείς να φτάξεις Playlists μουσικής με το PC Link. Για τα λεφτά του και σε σχέση με ένα DVD REcorder με HD είναι σαφώς ανώτερος και προσφέρει και το Streaming. Μεγάλη ευκολία από άποψη συνδεσιμότητας επίσης παρέχει το πίσω Panel όπου έχει μιά έξοδο για κάθε είσοδο (ότι μπαίνει βγαίνει).

Πάντως την ίδια σχεδόν δουλειά (εκτός από το να παίζεις δίσκους από το TRAY που δεν έχει) συν του ότι είναι και δορυφορικός δέκτης θα μπορούσες να κάνεις και με τον DREAMBOX 7020-25. Η διαφορά τιμής τους όμως μαζί με σκληρό για το Dreambox είναι +€300.

Αν μπορεί κάποιος με DP-600 να μας πεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για PVR με εξωτερικό σκληρό μέσω USB.

Reaction score
4
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ!ΤΩΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΣΕΧΙΑ!ΡΩΤΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ DP 1600 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

Reaction score
0
Γεια σας και πάλι λάτρεις του Kiss. Μετά από 40 ημερών ενασχόληση με την συσκευή, δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Πρώτα απ' όλα δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να κάνω reset. Υπάρχουν βέβαια και παρατηρήσεις, αλλά αυτό το χάλι που είχατε αντιμετωπίσει στην αρχή, δεν υφίσταται. Υλικό hd πάντως, δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα. Έκανα μια προσπάθεια με το Over The Hedge wmv 1920x1080 3,99Gb γραμμένο σε dvd, αλλά στα 3 λεπτά κόλλησε. Μέσω του pc link, βλέπω όλα όσα είναι avi, divx, κανονικά και με υπότιτλους, αλλά δεν βλέπει τα wmv, τα οποία σημειωτέον, τα βλέπει κανονικά αν συνδέσω εξωτερικό σκληρό με τη usb. Εκεί που έχω μια απορία και θα ήθελα τη γνώμη σας, είναι στο ότι παίζω dvd από τον σκληρό αλλά δεν καταφέρνω να δω υπότιτλους. Το firmware που φοράει είναι το 3.0.34

Reaction score
0
παιδια ξερει κανεις τι κανουμε οταν γεμισει η οθονη του dp-600 απο ενιαρια?

Reaction score
0
Μην βάλετε σκληρό στο kiss σας χωρίς εξωτερική τροφοδοσία εμένα και δεν δούλεψε και μάλλον αποδήμησε εις κυριών και το μηχάνημα

Reaction score
1
γεια σας και απο εμενα επειδη σκεφτομαι να αγορασω κατι που να παιζει hd υλικο και διαφορες αλλες μορφες xvid,dvix.. αυτα τα κανει το kiss ? και αν ναι απο μπορω να το αγορασω ? και κατι τελευταιο υπαρχει κατι καλυτερο απο το kiss? η να προτημησω αυτο ?

Reaction score
164
Τα μοναδικά που κάνει το kiss είναι:
-Να παίζει xvid/divx sd από εξωτερικό δίσκο και με ελληνικούς υπότιτλους. Μάλλον παίζει και με wifi και από το εσωτερικό του dvd.
-Να παίζει κάποια hd με ethernet streaming από δυνατό pc.
Και αυτά ΑΝ τα κάνει. Είναι εντελώς αναξιόπιστο (πχ απόψε ήθελα να δω divx από εξωτερικό δίσκο και πάλευα μισή ώρα για να τον δει, ενώ άλλες φορές τον έβλεπε με τη μία), δεν κάνει για mp3 player, δεν κάνει για dvd player.
Το Snazzio μάλλον είναι πιο αξιόπιστο, παίζει πιο εύκολα τα hd, αλλά δεν είναι και αυτό απροβλημάτιστο. Πάντως σαν την αρρώστια το Kiss δεν είναι. Επίσης, δεν έχει και ελληνικούς υπότιτλους.
Επίσης, ακόμα περιμένουμε ένα καινούριο θαυματουργό firmware που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Μας πάνε από μήνα σε μήνα πολύ καιρό. Μέχρι να το βγάλουν, τα hd dvd και τα bluray θα τα δίνουν οι εφημερίδες και τα player θα έχουν 50€ στα Lidl.
Με μια κουβέντα... Δεν το αφήνεις καλύτερα;

Reaction score
2
To δικό μου παίζει μια χαρά τα πάντα.
Το χρησιμοποιώ για βασικό dvd player, είναι συνδεδεμένο στο οικιακό δίκτυο και παίζει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ όλα τα divx που έχω στο Pc με Ελληνικούς υπότιτλους κανονικά. Από HD πάιζει άνετα τα 720p αλλά με σπασίματα τα 1080p. Toν εξωτερικό σκληρό τον βλέπει μια χαρά όπως και το usb stick. To πρόβλημα (?) υπάρχει στα mp3 όπου δεν πάει μόνο του στο επόμενο της λίστας, αλλά αυτό είναι προφανώς ηλίθια παράλειψη στο software.
Δεν ξέρω... εγώ το συμπαθώ το Kiss. Παρ'όλο που είναι λίγο δύστροπο. Το ίδιο μου συμβαίνει και με τις γυναίκες...όλο πέφτω πάνω σε ιδιότροπες ... :)

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Unforgiven διαφωνώ μαζί σου στα εξής:
(δεν κάνει για dvd player.)
Διαφωνώ, έχει πολύ καλή εικόνα.

(Επίσης, δεν έχει και ελληνικούς υπότιτλους.)
Προφανώς εννοείς στα Divx, όμως πατώντας στο τηλεκοντρόλ το Title menu επαναλαμβανόμενα, προβάλλονται οι ελληνικοί υπότιτλοι. Κατά τα άλλα εγκρίνω και επαυξάνω.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Unforgiven διαφωνώ μαζί σου στα εξής:
Σωτήρη, το "δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους" αναφερόταν στο Snazio.
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι μια συσκευή είναι καλό DVD player αν έχει πρόβλημα με το ψάξιμο μπρος-πίσω: το Kiss πηδάει σε τυχαία σημεία. Καλή εικόνα έχει, αλλά αν χρειαστεί πχ FF, την έκατσες! :pc:

Κωστή, σου παίζει 720p μέσω WiFi; Από εξωτερικό δίσκο; Ενσύρματα παίζει, αλλά τι να το κάνω;
Για να πάει στο επόμενο MP3 πρέπει να το αφήσεις στο ίδιο folder, αν αλλάξεις σταματάει. Ωραίο firmware!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Kiss είναι ότι τα μηχανήματα έχουν προσωπικότητα: δεν υπάρχουν δύο ίδια, κάθε ένα κάνει τα δικά του και ποτέ δεν ξέρεις πού θα πέσεις με την αγορά.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Kiss είναι ότι τα μηχανήματα έχουν προσωπικότητα: δεν υπάρχουν δύο ίδια, κάθε ένα κάνει τα δικά του και ποτέ δεν ξέρεις πού θα πέσεις με την αγορά.
το σωστότερο που εχω διαβάσει για το ΚΙΣΣ!!!

Και είναι και σαν κυκλοθυμική γεροντοκόρη.... την μιά εχει τα κέφια του και πάιζει όλα, και σε 3 λεπτά στα πετάει στην μούρη!!!:cool_4:

Reaction score
164
Γι' αυτό σας λέω... αφήστε το....
Ξέρετε τι ωραία είναι να μην παίζει κάποιο DVD γιατί έτσι του ήρθε;
Να παίρνεις ένα δίσκο γεμάτο HD που άλλο KIss τα έπαιζε, και το δικό σου να δείχνει slideshow;
Να μην έχει ξαφνικά ήχο;
Να μην ανοίγει...
Μακράν η χειρότερη συσκευή που αγόρασα ποτέ μου!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7