Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
Γι' αυτό σας λέω... αφήστε το....
Ξέρετε τι ωραία είναι να μην παίζει κάποιο DVD γιατί έτσι του ήρθε;
Να παίρνεις ένα δίσκο γεμάτο HD που άλλο KIss τα έπαιζε, και το δικό σου να δείχνει slideshow;
Να μην έχει ξαφνικά ήχο;
Να μην ανοίγει...
Μακράν η χειρότερη συσκευή που αγόρασα ποτέ μου!
Για το PS3 δεν εχεις να πεις τιποτα???:happy_8:

Reaction score
164
Α, ναι... συγγνώμη!
Το Kiss είναι η χειρότερη συσκευή που αγόρασα ποτέ.
Το PS3 είναι η χειρότερη συσκευή που ΔΕΝ αγόρασα! :happy_9:

Αν και PS3 θα πάρω, αργά ή γρήγορα (μάλλον αργά). Κάτσε να αποκτήσει κανένα παιχνίδι της προκοπής πρώτα! :happy_8: Wii δεν παίρνω, γιατί είναι κουραστικό. Σιγά μην σηκώνομαι από τον καναπέ και να κάνω τον Federer στα γεράματα και με +30 κιλά! :happy_5:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

το σωστότερο που εχω διαβάσει για το ΚΙΣΣ!!!

Και είναι και σαν κυκλοθυμική γεροντοκόρη.... την μιά εχει τα κέφια του και πάιζει όλα, και σε 3 λεπτά στα πετάει στην μούρη!!!:cool_4:
Ασφαλώς και είναι το σωστότερο, συμφωνώ.
Unforgiven, για τη παρεξήγηση γράψε λάθος.:respect:

Reaction score
1
ευχαριστω για της απαντησης
πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ !!! μαλλον θα περιμενω ! τι να κανω ?
μπορει να μου πειτε που τα πουλανε εδω ελλαδα ? να παρω ενα τηλ . ετσι να ρωτησω ?

Reaction score
0
Το δικό μου πάντως που χάλασε (στον 1 μήνα) το πήγα στην infoquest αυτή το εισάγει τώρα αν θες να μάθεις που θα το βρεις κοίτα στο http://www.skroutz.gr

Reaction score
0
Καλά, μετά απ όλα αυτά που διαβάζεις, θα έδινες λεφτά στην Kiss; :mad_1:
Κοιτα, αυτο ειναι φτιαγμενο απο την Linksys. Πιστευω οτι θα ειναι πιο σταθερο...
Αλλιως, τι αλλο μπορω να παρω για να βλεπω avi's, και HDTV υλικο απο το PC στην TV ? (Μη μου πεις HDPC....)

Reaction score
1
Κοιτα, αυτο ειναι φτιαγμενο απο την Linksys. Πιστευω οτι θα ειναι πιο σταθερο...
Αλλιως, τι αλλο μπορω να παρω για να βλεπω avi's, και HDTV υλικο απο το PC στην TV ? (Μη μου πεις HDPC....)
το ειδα και εγω φιλε geovass ,με ενδιαφερει και εμενα να βλεπω αυτα που θες και εσυ !πιστευω να ειναι καλυτερη συσκευη αραγε που μπορουμε να ρωτησουμε ?

Reaction score
14
το 1600 θα έχει 1000 προβλήματα λιγότερα απο το 600.... αλλά πάλι θα εχει προβλήματα

Reaction score
2
Μετά από ένα κόλλημα, όταν ξαναάνοιξε το μηχάνημα,από τον πίσω διακόπτη,
βγάζει μονίμως στην οθόνη του 9999999999999999 (τα εννιάρια που έχω διαβάσει) και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτε.Αυτό σημαίνει ότι ως εδώ ήταν;
Και τώρα τι γίνεται;(Το μηχάνημα είναι ευτυχώς ακόμη μέσα στην εγγύηση).

Reaction score
14
hardware reset, πατάς το reset για 10 δεύτερα και ίσως το σώσεις. Αλλιώτικα RMA!

Reaction score
164
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει σχετική αναφορά στα επισημασμένα θέματα στο forum του www.mpcclub.com Για κάνε μια βόλτα...

Reaction score
2
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει σχετική αναφορά στα επισημασμένα θέματα στο forum του www.mpcclub.com Για κάνε μια βόλτα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ mpcclub.com

1.Κλείνουμε το μηχάνημα με το κουμπί από πίσω.

2.Ξανανοίγουμε το μηχάνημα με το κουμπί από πίσω.

3.Κρατάμε πατημένο το Stanby στο τηλεκοντρόλ.

4.Πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί Stop πάνω στο μηχάνημα (μπροστά).

5.Κρατάμε τα δυό κουμπιά πατημένα ταυτόχρονα για τουλάχιστον 45 sec.

6.Εφ'όσον τα έχουμε κάνει σωστά,(το τηλεκοντρόλ να έχει οπτική επαφή με
το μηχάνημα) το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση και ξαναδουλεύει κανονικά.

Στις οδηγίες που βρήκα έγραφε να το κλείσουμε μετά από το πίσω κουμπί και
να το αφήσουμε κλειστό για 15 sec. Σ'εμένα δε χρειάστηκε γιατί μετά τα 45
sec έκανε επανεκκίνηση μόνο του και άνοιξε κανονικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους απάντησαν στο θέμα (και ιδιαίτερα τον unforgiven που μου έδειξε που θα βρω τη λύση) γιατί με έβγαλαν από μεγάλο μπελά!!!:cool_4: :cool_4:

Reaction score
4
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ mpcclub.com

1.Κλείνουμε το μηχάνημα με το κουμπί από πίσω.

2.Ξανανοίγουμε το μηχάνημα με το κουμπί από πίσω.

3.Κρατάμε πατημένο το Stanby στο τηλεκοντρόλ.

4.Πατάμε ταυτόχρονα το κουμπί Stop πάνω στο μηχάνημα (μπροστά).

5.Κρατάμε τα δυό κουμπιά πατημένα ταυτόχρονα για τουλάχιστον 45 sec.

6.Εφ'όσον τα έχουμε κάνει σωστά,(το τηλεκοντρόλ να έχει οπτική επαφή με
το μηχάνημα) το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση και ξαναδουλεύει κανονικά.

Στις οδηγίες που βρήκα έγραφε να το κλείσουμε μετά από το πίσω κουμπί και
να το αφήσουμε κλειστό για 15 sec. Σ'εμένα δε χρειάστηκε γιατί μετά τα 45
sec έκανε επανεκκίνηση μόνο του και άνοιξε κανονικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους απάντησαν στο θέμα (και ιδιαίτερα τον unforgiven που μου έδειξε που θα βρω τη λύση) γιατί με έβγαλαν από μεγάλο μπελά!!!:cool_4: :cool_4:
Αφου δεν χρειαστηκε να σφαξεις κανα κοκκορα , μια χαρα εισαι. :happy_8:

Reaction score
0
Τρεις και απόψε για το νέο firmware του αμαρτωλού Kiss (σύμφωνα με πληροφορίες από το MPC Club θα παρουσιαστεί την 1η Ιουλίου και θα to μετατρέψει από DP-600 σε DP-1600).
Θα μου πουν κάποιοι ότι στην εποχή του Blue ray και του HD είναι πισωγύρισμα το να ασχολούμαι με το KISS, έλα όμως που έχω μαζέψει αρκετό HD υλικό και δεν το έχω χαρεί ακόμη.
Και ένα πρόβλημα:
Εδώ και κάποιους μήνες το KISS δεν αναγνωρίζει την HDMI έξοδο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα firmware ή βλάβης. Στην περίπτωση βλάβης μπορώ να την επιδιορθώσω εγώ ή κάποιος τεχνικός;

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Τρεις και απόψε για το νέο firmware του αμαρτωλού Kiss (σύμφωνα με πληροφορίες από το MPC Club θα παρουσιαστεί την 1η Ιουλίου και θα to μετατρέψει από DP-600 σε DP-1600).
Θα μου πουν κάποιοι ότι στην εποχή του Blue ray και του HD είναι πισωγύρισμα το να ασχολούμαι με το KISS, έλα όμως που έχω μαζέψει αρκετό HD υλικό και δεν το έχω χαρεί ακόμη.
Και ένα πρόβλημα:
Εδώ και κάποιους μήνες το KISS δεν αναγνωρίζει την HDMI έξοδο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα firmware ή βλάβης. Στην περίπτωση βλάβης μπορώ να την επιδιορθώσω εγώ ή κάποιος τεχνικός;
Πριν κανεις οτιδηποτε δοκιμασε και αλλο καλωδιο γιατι εχει γινει απο καπου γνωστο(δεν θυμαμε απο που) πως οι επαφες των καλωδιων HDMI ειναι ευπαθεις ειδικα αν εχουν συνδεθει-αποσυνδεθει αρκετες φορες.
Για το firmware ευχαριστο το νεο που ανεφερες και οσο για το πισωγυρισμα δεν εισαι ο μονος που θελεις να χρησιμοποιησεις τις αρχικα υποσχομενες δυνατοτητες του μηχανηματος, οπως επισης μην νομιζεις οτι ειναι
πολλοι οι γαλαντομοι που σκανε με ανεση 600αρες ευρω τουλαχιστον για να δουν HD δισκους (μπλε-κοκκινους δεν εχει σημασια) χωρις Ελληνικους υποτιτλους...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510