PS3 sales plummet in second week

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
με εσένα όχι ... με τις βλακείες σου ναι....
Αν είσαι τόσο ανίκανος να γελάσεις και το χιούμορ σου περιορίζεται ανάμεσα στο κεφάλι σου και το μόνιτορ , τι να πώ???
Πλάκα μεγάλε , πλάκα...αν δεν την αντέχεις βάλε Πάνια και μη μας ενοχλείς...
Αυτά που γράφω δεν είναι βλακείες, εξάλλου μόνο άσχετος θα πίστευε πραγματικά ότι η δεύτερη εβδομάδα θα μπορούσε να συγκριθεί με τις πωλήσεις της πρώτης .
(μόνο άσχετος θα μπορούσε να δει το ποσοστό ως αρνητικό)

Αν τολμάς δηλαδή να πεις κάτι πάνω σε αυτό , κάντο και θα δεις ότι θα γελάσουν όλοι όσοι έχουν λίγο μυαλό.
Το χιούμορ-σαχλαμάρα σου για το που χαρίζω το ps3 κλπ, μπορεί να σου προσφέρει κάποιου είδους διασκέδαση , αλλά φυσικά δεν είναι απάντηση σε όσα είπα.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 sales plummet in second week

Ρε blizard τι θα γίνει πια μαζί σου?..................πάλι τα ίδια θ'αρχίσουμε?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 sales plummet in second week

Ρε blizard τι θα γίνει πια μαζί σου?..................πάλι τα ίδια θ'αρχίσουμε?
Sorry , αλλά δεν το είχα δει αυτό το μαργαριτάρι ...

Δεν με πειράζει αν κάποιοι θέλουν να κάνουν πλάκα χωρίς λόγο και να χαλάνε τα topic , αλλά εφόσον αναφέρονται σε εμένα δεν μπορώ να τα αφήσω.

Reaction score
0

Andrew το video σου είναι όλα τα λεφτά..........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...........προς blizard :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 sales plummet in second week

Sorry , αλλά δεν το είχα δει αυτό το μαργαριτάρι ...

Δεν με πειράζει αν κάποιοι θέλουν να κάνουν πλάκα χωρίς λόγο και να χαλάνε τα topic , αλλά εφόσον αναφέρονται σε εμένα δεν μπορώ να τα αφήσω.
Κοίταξε, αν τώρα ο Γιώργος όμως απαντήσει και γίνει και αυτό το thread μπάχαλο.............θα αναγκαστώ να σβήσω πάλι τα μηνύματά σας για να μην το κλειδώσω εντελώς..............:sad:

Reaction score
0
Οκ ... εγώ έγραψα κάτι σοβαρό όπως είδες σε αυτό το topic, και μπορώ να ανεχτώ όσους κάνουν για "πλάκα" ότι δεν καταλαβαίνουν.
Αλλά μέχρι εκεί, όταν αναφέρονται σε εμένα και κυρίως με τέτοιο τρόπο θα απαντάω.

Reaction score
14
"όταν νύχτα περπατείς λάσπες και σκ@τ@ πατείς.."....πολύ σοφό..
...άλλαξα δρόμο Γιάννη...:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 sales plummet in second week

"όταν νύχτα περπατείς λάσπες και σκ@τ@ πατείς.."....πολύ σοφό..
...άλλαξα δρόμο Γιάννη...:prof:
Μπράβο πάντως.............και χρησιμοποίησες @......................όπως όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι............

Reaction score
14
..μέχρι που θα κάνεις τον μάγκα σε κάποιον και μετά θα κάνεις πίσω...:happy_9:
..αν δεν γίνει κάτι τέτοιο δεν έχω λόγο να σου ξανακάνω πλάκα και να μην την καταλάβεις..
:happy_4:

Reaction score
0
Μπράβο πάντως.............και χρησιμοποίησες @......................όπως όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι............
Πολιτισμός φίλε είναι να μην βάζεις την βρισιά , όχι να την βάζεις με τα παπάκια .

Reaction score
14
γιατί δεν ανοίγουμε ένα topic που να πλακωνόμαστε για να μην ενοχλούμε και τους άλλους??:happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Μακάρι , να μην χαλάνε τόσα topic από το πολύ χιούμορ που βγαίνει εδώ μέσα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 sales plummet in second week

Πολιτισμός φίλε είναι να μην βάζεις την βρισιά , όχι να την βάζεις με τα παπάκια .
Το ξέρω, αλλά αν κάποιος μερικές φορές φέρνει κάποιον στα όριά του με τις συνεχόμενες βλακείες που λέει, τις οποίες δεν του τις επισημαίνει μόνο ένας αλλά πολλοί και συνεχίζει, κάτι είναι κι αυτό...................σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν βάζουν όυτε το παπάκι..............

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 sales plummet in second week

Το ξέρω, αλλά αν κάποιος μερικές φορές φέρνει κάποιον στα όριά του με τις συνεχόμενες βλακείες που λέει, τις οποίες δεν του τις επισημαίνει μόνο ένας αλλά πολλοί και συνεχίζει, κάτι είναι κι αυτό...................σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν βάζουν όυτε το παπάκι..............
Οταν κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν βασικά πράγματα που θέλουν μόνο απλή λογική, και αρχίζουν να βρίζουν χρήστες από πάνω .... καλό είναι να τους επιστέφετε η βρισιά χωρίς παπάκια μήπως και αντιληφθούν τι έκαναν.

Reaction score
0

Ρε blizard έλεος.................θα το κλειδώσω το thread............

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934