PS3 sales plummet in second week

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Συγνώμη, αλλά αυτό μπηχτή για εμένα δεν ήταν ? τι ήθελες δηλαδή να κάνω ?
Μπράβο πάντως.............και χρησιμοποίησες @......................όπως όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι............
Και αφού σου έχω πει ότι θα απαντάω μάλιστα !!!
Κλειδωσέ το αφού θες και μην μας βασανίζεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 sales plummet in second week

Συγνώμη, αλλά αυτό μπηχτή για εμένα δεν ήταν ?

Και αφού σου έχω πει ότι θα απαντάω, τι περίμενες ?
Κλειδωσέ το και μην μας βασανίζεις.
Να σου κάνω μία ερώτηση?.........................όταν πριν από 10-12 posts είπα να σταματήσετε τη διαμάχη και οι περισσότεροι σταμάτησαν............εσύ ρε blizard μετά από λίγο γιατί ξεκίνησες προκαλώντας το Γιώργο?....................γι'αυτό είπα αυτό με το παπάκι..............έλεος δηλαδή...................:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 sales plummet in second week

PS3......μόνο και μόνο για το blu-ray...........:respect:

Reaction score
0
PS3 vs. Wii

Eσεις τι θα αγοραζατε ???:crazy_3:
Η γκόμενα του wii θα έπρεπε να είναι 50 χρονών κανονικά , ένα gamecube με διπλάσιο χρονισμό είναι, σχετικά γερασμένη τεχνολογία.
(και να σας δώ εδώ αν περνάνε τα .... "δεν έχει σημασία η εξωτερική εμφάνιση και τα γραφικά " )

Reaction score
49
Παιδιά θεωρώ τουλάχιστον παιδαριώδες να χαλάμε την ζαχαρένια μας για:
1. πολιτικά
2. ποδόσφαιρο - μπάσκετ
3. κονσόλες
4. αυτοκίνητα - μοτ/τες
5. γκόμενες
6. ......
7. .......

και η λίστα δεν έχει τέλος!!!

Όσοι έχουν δεδομένες απόψεις αποκλείεται να τις αλλάξουν και να αποδεχθούν κάποιες νέες.
Μόνο ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει πληγές ή να μας διδάξει για τα λάθη του παρελθόντος. Ή απλά να μας κάνει να χαρούμε για το ότι είχαμε δίκιο....:happy_6: :happy_6:

Αφήστε τον χρόνο να μας αποδείξει ποιος είχε δίκιο.

Ένα μόνο είναι δεδομένο....
Οι τσέπες των μεγαλομετόχων της SONY & της MS θα είναι κατά πολύ πιο γεμάτες μέσα από τέτοιες "διαμάχες"

Reaction score
1
Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος αλλα προχτες το απογευμα στο Carefour στου Ρεντη ειχε μια μικρη ντανα PS3, σαν αυτες που φτιαχνουν για τις ταχα μου προσφορες ξερετε.

Reaction score
5
Κανένας άνθρωπος μυαλό δεν μπορεί να πει ότι έχω άδικο, γιατί δεν λέω τίποτα πέρα από την απλή λογική.... απλά δεν κατάλαβες τι γράφω, ξαναδιάβασε γιατί ο φανατισμός σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς σωστά.

Η "μείωση" των πωλήσεων σε σχέση με το launch είναι απλά φυσιολογική και δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά .... oι πωλήσεις είναι πολύ καλές και όποιος πάει να βγάλει άλλο συμπέρασμα από το ποσοστό απλά δεν έχει ιδέα τι γίνεται.
εγω φανατισμενος????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φιλε μου δεν ειμαι καθρεπτης και επισης δεν αγοραζω κονσολες...

παραταυτα... δευτερη εβδομαδα ειναι ακομη launch... δε μιλαμε για γαριδακια που δοκιμασε ο κοσμος και σε μια εβδομαδα τα βαρεθηκε...
σοβαρεψου και ανοιξε τα ματια σου!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: PS3 sales plummet in second week

Οταν κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν βασικά πράγματα...

δηλαδη το οτι παντου εισαι μονος σου δε σε κανει να σκεφτεσαι οτι τελικα λαθος αρμενιζεις ε..?

σκεψου ποσο φανατισμενος εισαι που σε τοσα φορουμ, σε τοσα τοπικ, τοσοι ανθρωποι σου λενε κατι και εσυ δεν ακους τιποτα και κανεναν!!!
Τελικα ειναι ολοι λαθος κα φανατισμενοι εκτος απο εσενα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:bravo::bravo::bravo: :cool_1::cool_1::cool_1: :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
62
Λυπάμαι, αλλά το θέμα θα κλειδώσει, όχι μόνο γιατί τα έχουμε αναλύσει ξανα και ξανά, αλλά γιατί και εγώ και ο συνδιαχειριστής της κατηγορίας, έχουμε κάνει άπειρες ενστάσεις για άπρεπους χαρακτηρισμούς. Αν συνεχιστούν αυτοί θα ληφθούν κι άλλα μέτρα....
Κάτσιος Δημήτρης.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv