Παραλήρημα Νο2...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Πάντως Κώστα εδώ στον κάμπο διαδόθηκε ότι κ@λ#τρωγώσουνα να γίνει μέλος στο ACA, αλλά δεν πληρούσες τις προδιγραφές!!! αληθεύει;
Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Με ονόματα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Πάντως Κώστα εδώ στον κάμπο διαδόθηκε ότι κ@λ#τρωγώσουνα να γίνει μέλος στο ACA, αλλά δεν πληρούσες τις προδιγραφές!!! αληθεύει;
Βαγγέλη περιμένω το όνομα αυτού που διαδίδει αυτές τις ανοησίες. Περιμένω.

Reaction score
4.747
Φορολολική ενημερώτητα χρειάζεται για να μπείς στο aca???
Φαντάζομαι και αποδείξεις από κάθε τμήμα του συστήματος σου για να εγκρίνουν αν ξόδεψες αρκετά για να γίνεις "μέλος" του aca.
Και μετά σίγουρα ερώτηση τύπου τον ξέρεις τον Σπανουδάκη έτσι δεν είναι?? Δεκτός!!!! :))

Reaction score
7
Ε ρε Κώστα τώρα μην κάνεις ότι έχεις iq<40. Μάλιστα είπε ότι υπ'αρχουν και photo. Eγώ πάντως είμαι με το μέρος σου. Θα δεχθώ την δήλωση μετανοίας σου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121

Κύριε Κυρίτση, δεν ξέρω γιατί το ρωτήσατε αυτό δημοσίως, αλλά εάν το κάνατε επί τούτου, αυτά όχι σε εμένα.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, κακώς πιστέψατε αυτές τις ανοησίες. Μόνον ένας ηλίθιος θα μπορούσε να πιστέψει κάτι τέτοιο. Στην εικόνα αυτή φαίνεται η πρώτη απόπειρα του συγκεκριμένου ατόμου να διαδώσει αυτή τη φημολογία, και δημοσιεύθηκε στο φόρουμ του ACA την Fri Dec 10, 2004 10:19 am. Η τακτική είναι γνωστή: Όταν δεν μπορείς αλλιώς, αρχίζεις να πετάς λάσπη. Επειδή εδώ και χρόνια προέβλεψα τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου τόμου, φρόντισα και κράτησα αντίγραφα των γεγραμμένων του. Εάν υπάρχουν φωτογραφίες μου, όπως λέτε, αυτές είναι προϊόν πλαστογραφίας.

In his humble opinion... Θα το ήθελε πολύ ο Σκαλούμπακας, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ουδέποτε επεδίωξα να γίνω μέλος του ACA, και ούτε πρόκειται ποτέ αυτό να συμβεί. Ουδέποτε γνωρίστηκα με αυτό το άτομο, και ουδέποτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Ελπίζω να έλυσα την απορία σας.

Και κάτι ακόμα: Η έκφραση «κωλοτρίβομαι» είναι πολύ κάτω από το επίπεδό μου, και θα τη χρησιμοποιούσα μόνον εάν ήμουν ανάγωγος όπως εσείς. Εάν αρμόζει στο δικό σας επίπεδο, έχετε τουλάχιστον ένα από τα προσόντα που είναι απαραίτητα για να γίνετε μέλος του ACA, μιας και, τέλος πάντων, δεν χάσατε την ευκαιρία να συναντηθείτε με αυτό το άτομο κατά τις διακοπές του Πάσχα. Ελπίζω να ήμουν απόλυτα σαφής.

Attachments

Reaction score
298
Κ.Κ., ζηλεύω! Κρίμα που δεν πρόλαβα να τους κάνω να με μισήσουν περισσότερο από όσο μισούν εσένα :pc:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Μήπως έχεις στρωμένα καλώδια και δεν το ξέρεις; Για τσέκαρέ το. Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται.

Reaction score
7
Α τώρα έγινα Κος Κυρίτσης΄, νόμιζα ότι μέχρι σήμερα ήμουν Βαγγέλης,
Το ανάγωγος τεκμαίρεται απο τα γραπτά και την πορεία του καθενός, έχουμε πολλά χρόνια και οι δύο στα δύο φορουμ.
Τώρα με το πρώτο crash test και διαχείριση κρίσης πας να αποδείξεις ότι έχεις και iq<40, δηλαδή χωριάτικα ενός κοκόρου γνώση.
Και όλα αυτά προς απόδειξιν στον Αντρέα Κ για την απάντηση που μου έδωσε
....Καλημερα Βαγγελη!
Να με θιγει η συμπεριφορα του?Οχι!
Να με ενοχλουν καποιοι χαρακτηρισμοι του?Μερικες φορες!
Αν καταλαβαινω ποτε θελει να "ξεσηκωσει" χρησιμοποιωντας καθε μεσο? Παντα!
Αν καταλαβαινω ποτε κανει πλακα και ποτε οχι?"Με τα ματια μιλαμε εμεις!"
Εαν θεωρω δικαιολογημενο τον θυμο ορισμενων θιασωτων της κατηγοριας?Ναι και οχι(πιστευω πως ολα αντιμετωπιζονται με σωστες θεσεις, αντιθεσεις, συζητησεις, αποδειξεις)Με λιγα λογια θεωρω δεν κατανοω την σταση ορισμενων "δεν μπαινω στην κατηγορια επειδη υπαρχει ο Κογιας η ο Ντοχερτυ η ο Καφατος" Οποιος πιστευει στις αποψεις του μπαινει και τους αντιμετωπιζει η τους αγνοει πληρως.
Ασυλια δεν υπαρχει για κανεναν.Ουτε για εμενα, ουτε τον ΓΔ ουτε τον global.Τι ειναι ο ΚΚ δηλαδη και θα του παρεχουμε ασυλια? Εχει καλυτερο μαλλι απο εμας?

Μόλις κάποιος σου μίλησε με τα ίδια τα όπλα σου, έχασες την ψυχραιμία σου και άρχισες να εξαπολύεις ύβρεις και να δείχνεις πιο ακριβώς είναι το επίπεδό σου. Ευτυχώς και σε εχαριστώ που δεν θα μου κάνεις μήνυση.
Τς Τς Τς Τς Κε Κόγια παρεκτρέπεσαι! που είναι το επίπεδό σου!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Κύριε Κυρίτση, οι νύξεις μου περί χαμηλού IQ δεν είχαν προσωπικό χαρακτήρα, εν αντιθέσει με σας. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Και στο κάτω της γραφής, εσείς δηλώσατε γραπτώς ότι δεν σας αγγίζει αυτή η νύξη. Σωστά;

Και εκτός αυτού, βάλτε στη ζυγαριά το IQ<40 και το ρήμα "κωλοτρώγομαι". Αν σας φαίνονται της ίδιας αισθητικής, έχετε ένα ακόμη προσόν για να ενταχθείτε στο ACA.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλημερα Βαγγελη,
Με την απαντηση που σου εδωσα δεν διεκδικω ουτε το αλαθητο του Παπα, ουτε καποιας μορφης δυναμη που αποφασιζει και δικαζει χαρακτηρες.
Ενας απλος ανθρωπος ειμαι με τα λαθη του και τα ελαττωματα του.
Και το κυριωτερο, απο την στιγμη απου εχω αποφασει να γραφω σε ενα φορουμ θεωρω δεδομενη την θετικη αλλα και αρνητικη κριση στα οποια συμπερασματα/γνωμες μου.

Hint και για τους δυο σας:
Eγω παντως εαν ζουσα στον καμπο και ειχα εναν διαδικτυακο φιλο καμμια 60αρια χλμ παρα περα θα τον προσεχα πως και τι για να αντιμετωπιζουμε μαζι το υδροκεφαλο τερας:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και κατι ακομα:
Οταν πειραζεις, θα πρεπει να μαθεις να δεχεσαι και τα πειραγματα.

Αλλα τι ξερω εγω απο αυτα τωρα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ενας απλος ανθρωπος ειμαι...
Δεν τα αφήνεις αυτά λέω εγώ ρε?...
Πως είναι δυνατόν ένας απλός άνθρωπος να ζει τόσους αιώνες. Μήπως είσαι ο highlander? :happy_9:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Για κανονίστε να έχουμε κι άλλες παρεκτροπές. Θα φέρω το Δημητρόπουλο από τα νότια να σας βαρέσει με το PS3 στο κεφάλι να συνέλθετε.

Τι είναι αυτά τα πράγματα? Ούτε μικρά παιδιά...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μόνο ένα πράγμα έχω να φοβηθώ. Για όλα τα υπόλοιπα, υψώνω ανάστημα και προχωράω στην πρώτη γραμμή.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Έπρεπε να το έχεις ήδη καταλάβει, αφού διαβάζεις Asterix. :prof: :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά... αν την ψωνίσει καμιά μέρα ο Λαζάρου και σου την πέσει, θα σου πω πόσο μικρούλης θα σου φανεί ο ουρανός. :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos