Παραλήρημα Νο2...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αυτος εχει πλησιασει πολυ .....

....ετσι για βοηθεια .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Που θα πάει θα τον σπάσω. wall_1

:happy_9::happy_9:"happy_1""happy_1":crazy_3:

Reaction score
3.576
Re: Απάντηση: Re: Παραλήρημα Νο2...

+1. Ακριβώς αυτό που λες, Μαρίνο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Εκτός κι αν το σύστημά μας είναι επαγγελματικά ηχεία και ενισχυτές, με απευθείας σύνδεση με το DAT του στούντιο. Στην καλύτερη περίπτωση.

Τον τελευταίο καιρό τα θυμήθηκα αυτά, όπου πειραματίζομαι ξανά (μετά από πολλά χρόνια) με πρόβες συγκροτήματος και ηχογραφήσεις σε studiο. Απλά καμία σχέση. Και ξεχάστε βλακείες περί σκηνικής παρουσίας, βάθους - ύψους, χροιάς κλπ. [Η δυναμική περιοχή του live είναι απλησίαστη.
wall_1

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Γιώργο, για πες τι δεν κατάλαβες να βοηθήσω. :crazy_3:

Reaction score
14
wall_1

wall_2

:crazy_1:

Δεν είναι τίποτα.
Απλά προπονούμαι γιατί με φώναξε ο Τσαρουχάς να ρίξουμε μια οικοδομή.

:happy_9:

Reaction score
5
Δυστυχώς όχι όλος wall_1
Εγώ σ'αγαπω καλέ μου Αρ-Ντοχερτάκο! :cool_3::cool_3::cool_3:

Ειναι δευτέρα και γενικά δεν μπορώ να μισήσω κανέναν.

Απο αύριο το συζητάμε.

Όσο για το θεμα που δημιουργήθηκε να σας πω το εξής :

ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΕΕ
wall_1wall_1wall_1wall_1

Αουτς. πονάει αυτό μωρή Τσαρουχίτα...

Reaction score
3.576
Γιώργο, για πες τι δεν κατάλαβες να βοηθήσω. :crazy_3:
:smoking: wall_1 :smoking: wall_1

Aσε καλύτερα γιατί τελευταία με πάει πίπα-τοίχο , μας ματιACAνε

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
"happy_1"

Πάντως αυτό που εννοούσα (το γράφω γιατί ίσως παρεξηγήθηκε) ήταν απάντηση στο "να μοιάζει ο ήχος του συστήματός μας με αυτόν του live".

Οσο για τα ηχεία που παρέθεσες στις φωτογραφίες, Μαρίνο, έχω να πω το εξής, μια που τα έχω ακούσει πολλάκις και αυτά και αντίστοιχες υλοποιήσεις από άλλους κατασκευαστές. Ως ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, στην πράξη όμως πάσχει, καθώς οι ηχογραφήσεις γίνονται με σκοπό την αναπαραγωγή από συμβατικά ηχεία. Ως εκ τούτου, με αυτά εδώ τα παντοκατευθυντικά, ο ήχος αποκτά μια πολύ όμορφη ασάφεια. Ο τραγουδιστής είναι κάαααπου εδώ,
ο κιθαρίστας περίιιιιιιπου εκεί, ο drummer είναι παντού (ωραίος οργανοπαίκτης). Κι εμείς (οι φτωχοί πλην hi-end wannabes ακροατές) νομίζουμε ότι έχουμε πάρει βαρβιτουρικά. :crazy_3:

Για surround ηχεία είναι μια χαρά, αλλά πέφτουν κομματάκι ακριβά για να ακούς εξοστρακισμούς σφαιρών και φρεναρίσματα βρε αδερφέ.

Ανοίγω το λάκο μου? Ας βαρέσω κι εγώ λίγο την κεφάλα μου στον τοίχο. wall_1

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ως ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, στην πράξη όμως πάσχει, καθώς οι ηχογραφήσεις γίνονται με σκοπό την αναπαραγωγή από συμβατικά ηχεία. Ως εκ τούτου, με αυτά εδώ τα παντοκατευθυντικά, ο ήχος αποκτά μια πολύ όμορφη ασάφεια. Ο τραγουδιστής είναι κάαααπου εδώ,
ο κιθαρίστας περίιιιιιιπου εκεί, ο drummer είναι παντού (ωραίος οργανοπαίκτης). Κι εμείς (οι φτωχοί πλην hi-end wannabes ακροατές)

Αγαπητε Νικο

εχω ακουσει ηχεια* παραπλησιας κατασκευης με σημαντικες διαφορες κατασκευαστικα , σχεδιαστικα ( τα DUEVEL εχουν προσεγγισει λιγο την βασικη ιδεα). Ο ηχος τους* δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο την ασαφεια και ολα τα μειονεκτηματα που προανεφερες . Ακριβως το αντιθετο .
Θα κινεισαι σε ολο (σχεδον) τον χωρο του χωρου ακροασης και η τοποθετηση των οργανων και των φωνων θα παραμενει αυστηρα καθορισμενη στο ιδιο σημειο , σαν να ακους τους μουσικους στο χωρο αυτο . :cool_3:

Δυστυχως δεσμευομαι να αποκαλυψω περισσοτερα . Ισως στο προσεχες μελλον να ειμαι σε θεση να το κανω .

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μακάρι.

Κάτι τέτοια μας είχαν τάξει και με την τεχνολογία NXT. :happy_5:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Δυστυχως δεσμευομαι να αποκαλυψω περισσοτερα .
Γιατί άραγε; Φοβάσαι μην πνιγούν στα κέρδη; Ή πρέπει πρώτα να περάσει το θέμα από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Τέλος πάντων, το θέμα μάλλον έχει εξαντληθεί. Παρακαλώ, να προχωρήσουμε στο παραλήρημα Νο 3.

Άντε! Ακόμα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα κινεισαι σε ολο (σχεδον) τον χωρο του χωρου ακροασης και η τοποθετηση των οργανων και των φωνων θα παραμενει αυστηρα καθορισμενη στο ιδιο σημειο , σαν να ακους τους μουσικους στο χωρο αυτο . :cool_3:
Μεταξύ μας, αυτό νόμιζα ότι είναι ένα χαρακτηριστικό των καλοστημένων στον χώρο στερεοφωνικών συστημάτων. :happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μεταξύ μας, αυτό νόμιζα ότι είναι ένα χαρακτηριστικό των καλοστημένων στον χώρο στερεοφωνικών
συστημάτων. :happy_9:
Αν πας απεναντι απο το π.χ. αριστερο ηχειο σου ο π.χ. Frank Sinatra εξακολουθει να αδει απο το ιδιο σημειο του χωρου σου ;;; :crazy_1: :crazy_1:
Δεν μετατοπιζεται αριστερα ;;;;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τέλος πάντων, το θέμα μάλλον έχει εξαντληθεί. Παρακαλώ, να προχωρήσουμε στο παραλήρημα Νο 3.

Άντε! Ακόμα;
Τι να θες να σου πω για να εκραγεις ;;; :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
3
..........................................................................
Ως ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, στην πράξη όμως πάσχει, καθώς οι ηχογραφήσεις γίνονται με σκοπό την αναπαραγωγή από συμβατικά ηχεία. Ως εκ τούτου, με αυτά εδώ τα παντοκατευθυντικά, ο ήχος αποκτά μια πολύ όμορφη ασάφεια. Ο τραγουδιστής είναι κάαααπου εδώ,
ο κιθαρίστας περίιιιιιιπου εκεί, ο drummer είναι παντού (ωραίος οργανοπαίκτης). Κι εμείς (οι φτωχοί πλην hi-end wannabes ακροατές) νομίζουμε ότι έχουμε πάρει βαρβιτουρικά. :crazy_3:

Για surround ηχεία είναι μια χαρά, αλλά πέφτουν κομματάκι ακριβά για να ακούς εξοστρακισμούς σφαιρών και φρεναρίσματα βρε αδερφέ.
Οσες φορές άκουσα τα Duevel,αυτά ακριβώς που έγραψε ο olympios διαπίστωνα,ΈΚΤΟΣ απο την ακρόαση που κάναμε στην orpheus audio,όπου ο Γιάννης Μιχαήλος,είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτό ακριβώς για το οποίο έχουν φτιαχτεί αυτά τα ηχεία,δηλ. να φτιάχνουν τρισδιάστατη ολογραφική μουσική εικόνα,και ταυτόχρονα να είναι όλα στην θέση τους.:respect:
Αρα στα ΠΑΝΤΑ υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.:cool_4:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas