Παραλήρημα Νο2...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Τον έχω, τον έχω. :crazy_1: :crazy_3:

Σε σοβαρό τόνο πάντως, πραγματικά δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ γιατί να αλλάζει το κλίμα από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν είχαμε και κάποιο σοβαρό θέμα, ίσως υπήρχε δικαιολογία. Αλλά να τσακώνεσαι από το πληκτρολόγιο για τέτοια πράγματα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Τον έχω, τον έχω. :crazy_1: :crazy_3:

Σε σοβαρό τόνο πάντως, πραγματικά δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ γιατί να αλλάζει το κλίμα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Αρκούν τρία γράμματα: ACA

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Υπάρχει και η λογική που λέει "αδιαφορώ" ή "απαξιώ" όμως, Κώστα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Κάτσε να διαδώσουν και για σένα ότι κωλοτρώγεσαι να γραφτείς, και τα λέμε.

Reaction score
14
Αν βγεί η "Μεθαυριανή" αυτή η Κουριανή 10 σέλιδη εφημερίδα και πεί οτι ο Καφάτος είναι μπερμπάντης θα την πιστέψει κανείς την φυλλάδα αυτή?

Εεε??

Reaction score
2
Δεν με ενδιαφερουν ουτε οι προσωπικες εμπαθειες του καθενος(μεταξυ σας η με τον ονομαζομενο <<προεδρο>>,η δεν ξερω και εγω με ποιον αλλο),εγω και μαλλον πολλη αλλοι,μπαινουν σε αυτοι την αμοιρη κατηγορια για να διαβασουν-γραψουν-μαθουν γιαυτο που γραφετε ΕΣΕΙΣ οι ιδιοι εκει πανω αριστερα HIEND....Αλλα ματαια,μπορεις να βρεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο!!!!!Τουλαχιστον <<ΑΥΤΟΙ>> εκει στο aca,θεωρουνται η και ειναι hiend,προσωπικα δεν με εδιαφερει,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ τουλαχιστον με αυτο που πρεσβευουν,το hiend...........θεωρειστε off topic το μηνυμα αυτο ,αφου ετσι και αλλιως δεν αλλαζει τιποτα με αυτη την σταση που κρατανε μερικοι.Και να εχουν να προσφερουν κατι(που εχουν πολλα)αναλωνονται σε κατινιασματα και π@π@ρολογιες.Εαν αυτο θελετε να πετυχεται γιαυτη την κατηγορια, τα πατε ομολογω ΠΟΛΥ καλα,αλλα αλλαξτε τουλαχιστον αυτον τον τιτλο.Χωρις παρεξηγηση παντα,αφου απλα την γνωμη μου λεω παρακολουθοντας σας απο πολυ καιρο τωρα.........

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
Αγαπητέ μου, προφανώς έχεις πολύ δρόμο ακόμα, για να μάθεις τί είναι high end... Συνέχισε να διαβάζεις, χαμένος δεν θα βγεις.

Reaction score
2
Αγαπητέ μου, προφανώς έχεις πολύ δρόμο ακόμα, για να μάθεις τί είναι high end... Συνέχισε να διαβάζεις, χαμένος δεν θα βγεις.
Μα, ο λογος γινεται γιαυτα ακριβως που διαβαζουμε!!!!!!Αξιζουν τελικα τιποτα???Κερδιζει κανεις οταν παρακολουθει μονο <<κοντρες>> στο ποιος νομιζει πως ξερει τα πιο πολλα???Στο ποιος ανηκει με <<εμας>> και ποιος με τους <<αλλους>>??και τελικα ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι οι αλλοι??ΠΟΙΟΙ προσπαθουν να πεισουν ΠΟΙΟΥΣ και κυριως γιατι?????Υποτιθεται οτι <<ειμαστε>> μια παρεα με κοινο hobby,κοινη τρελα και προσπαθουμε γιαυτο μου μας αρεσει περρισοτερο να κανουμε,να ακουμε την μουσικη μας και να προσπαθουμε να ακουσουμε καλλυτερα.Το βλεπουν ολοι ετσι???Η δεν ειναι ετσι και καθομαι απογευματιατικα και λεω μπουρδες???

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μα, ο λογος γινεται γιαυτα ακριβως που διαβαζουμε!!!!!!Αξιζουν τελικα τιποτα???Κερδιζει κανεις οταν παρακολουθει μονο <<κοντρες>> στο ποιος νομιζει πως ξερει τα πιο πολλα???Στο ποιος ανηκει με <<εμας>> και ποιος με τους <<αλλους>>??και τελικα ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι οι αλλοι??ΠΟΙΟΙ προσπαθουν να πεισουν ΠΟΙΟΥΣ και κυριως γιατι?????Υποτιθεται οτι <<ειμαστε>> μια παρεα με κοινο hobby,κοινη τρελα και προσπαθουμε γιαυτο μου μας αρεσει περρισοτερο να κανουμε,να ακουμε την μουσικη μας και να προσπαθουμε να ακουσουμε καλλυτερα.Το βλεπουν ολοι ετσι???Η δεν ειναι ετσι και καθομαι απογευματιατικα και λεω μπουρδες???
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2
Πάλι καλά που έχουμε εσένα Κώστα και μάς μαθαίνεις τι είναι! Ωραία απάντηση απο συντονιστή προς συμφορουμίτη μπραβο ρε Κώστα! Λυπάμαι για την κατηγορία...HI-END

Reaction score
14
Κ.Κ., ζηλεύω! Κρίμα που δεν πρόλαβα να τους κάνω να με μισήσουν περισσότερο από όσο μισούν εσένα :pc:
Εσένα αγόρι μου σε μισεί ο κόσμος όλος! :happy_8: :happy_5:

(Μετά τον Στάλιν και τον Χίτλερ...και πριν τον Μπους.):happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
14
Φορολολική ενημερώτητα χρειάζεται για να μπείς στο aca???
Φαντάζομαι και αποδείξεις από κάθε τμήμα του συστήματος σου για να εγκρίνουν αν ξόδεψες αρκετά για να γίνεις "μέλος" του aca.
Και μετά σίγουρα ερώτηση τύπου τον ξέρεις τον Σπανουδάκη έτσι δεν είναι?? Δεκτός!!!! :))

Tσ τσ τσ...δεκτός....όχι ακόμα! :twisted:

Προάστιο και γενεαλογικό δένδρο. Απαραιτήτως.
Μοναδική εξαίρεση...το Κολωνάκι.
Οι υπόλοιποι είναι απλά ...λαός. :happy_8: :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λυπάμαι για την κατηγορία...HI-END
Τι ωραία. Μας λυπούνται. :happy_9:
Άσε μας ρε Γιάννη κι εσύ να χαρείς δηλαδή. Μπούχτισα στις μεγαλοστομίες και τα πως καταντήσατε την κατηγορία και π@π@ριές. Που είναι ρε Γιάννη οι χαϊεντάδες? Ποιοί είναι βρε Γιάννη τελικά αυτοί οι χαϊεντάδες? Αυτοί του γλυκού νερού, που ασχολούνται μόνον με καλώδια και κρυογεννέσεις?

Νισάφι, βαρέθηκα τις ανούσιες γκρίνιες από αυτούς που δεν μπορούν να σταθούν και να συζητήσουν, όχι εδώ μέσα, πουθενά. Βαρέθηκα από αυτούς που εδώ και χρόνια... φεύγουν γιατί δεν μας εγκρίνουν. Ακόμη στο δρόμο είναι.

Ειλικρινά, βαρέθηκα...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.239
Εσένα αγόρι μου σε μισεί ο κόσμος όλος! :happy_8: :happy_5:
Μην το λες! :happy_8:
Έχει και καλούς φίλους! :bravo::cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τι ωραία. Μας λυπούνται. :happy_9:

Νισάφι, βαρέθηκα τις ανούσιες γκρίνιες από αυτούς που δεν μπορούν να σταθούν και να συζητήσουν, όχι εδώ μέσα, πουθενά. Βαρέθηκα από αυτούς που εδώ και χρόνια... φεύγουν γιατί δεν μας εγκρίνουν. Ακόμη στο δρόμο είναι.

Ειλικρινά, βαρέθηκα...

Τωρα βαρεθηκες?wall_1

Reaction score
3.579
Τώρα είναι περίοδος διακοπών για το HiEnd και στα δύο forums (avsite & avclub).
Στο ACA δουλεύουν και την περίοδο των διακοπών επειδή ακόμα ψάχνουν να βρουν τη σωστή φάση με το αυτί. Αν δε την βρούν άδεια δεν έχει , θα μείνουν μέσα.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κάτσε να διαδώσουν και για σένα ότι κωλοτρώγεσαι να γραφτείς, και τα λέμε.
Μωρέ αν θέλουν ας το διαδώσουν. Η αντίδρασή μου ίδια θα είναι.

Αναλώνεστε σε ανούσια πράγματα. Κανονίστε για κανένα hi end μπριζολίδιον καλύτερα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ποιοί είναι βρε Γιάννη τελικά αυτοί οι χαϊεντάδες? Αυτοί του γλυκού νερού, που ασχολούνται μόνον με καλώδια και κρυογεννέσεις?
Φανταζομαι οτι αν ασχολουνται και με καλώδια και κρυογεννέσεις θα ειναι της ανοικτης θαλασσης ;;;;

Η εννοεις οτι αν δεν ασχολουνται με καλώδια και κρυογεννέσεις θα εχουν βγει απ το νερο και θα οδευουν προς το hiendικης ολοκληρωσης ;;;;

Σ αυτην σιγουρα θα περιλαμβανεται και η ανα(σο)δομηση της κατοικιας ωστε να διορθωθει ο χωρος . Αλλη φορα οταν αγορασω ηχεια θα ζηταω και αρχιτεκτονικα σχεδια !!!

Αν αποφασισει καποιος να παιξει κιθαρα , πιανο η κατι αλλο σε ενα μη διορθωμενο χωρο τοτε εξ ορισμου θ ακουει λαθος ;;;;!!!! Θα χαλαει η εστιαση , το βαθος σκηνης ,τα δυναμικα wall_1 ;;;;

Σε τσιγκλαω , να τα χωσεις και σε μενα λιγο :happy_5: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos