Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

GTX

Reaction score
39
Άντε και οι υπόλοιποι ρε παιδιά ακόμα είναι πολύ λίγες! :cool_4:

Reaction score
5
Ρε παίδες, συγγνώμη που είμαι αρνητικός αλλά δεν μου αρέσουν οι φρούδες ελπίδες.

Σοβαρά πιστεύετε ότι ανεβάζοντας ένα petition, σε ένα site που το μόνο που κάνει είναι να 'γκρινιάζει' και να 'ζητάει', τις περισσότερες φορές άσχετα μεταξύ τους πράγματα, που ξεκινούν από το πολύ σοβαρό (φαλαινοθηρία, κακοποίηση γυναικών) μέχρι το πολύ γελοίο (να μείνει ο τάδε ηθοποιός στην τάδε σειρά TV, να μετονομαστεί ένα κτίριο πανεπιστημίου, να μην φοράει γούνες ο Πάπας), θα ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ οι απόψεις μας;

Εγώ, να ψηφίσω. Δεν έχω πρόβλημα. (Μόλις ψήφισα). Έχω κάνει και πιο άχρηστα πράγματα στη ζωή μου. Στο συγκεκριμένο θέμα μας βλέπω ότι έχουν ήδη ψηφίσει ο 'Καραμανλής', ο 'Παπανδρέου', η 'Παπαρήγα', ο 'Τσιτουρίδης' κλπ. Τι να πω, αν νομίζουμε ότι κανείς θα μας πάρει στα σοβαρά, αυτοαπατώμαστε...:lol:

Θα ήθελα να αντιπροτείνω, μια σοβαρή τέτοια επιστολή να αποσταλεί στο επίσημο ταχυδρομείο των μεγάλων studios, που τελικά, μπορεί να την δει και κάποιος, έστω η γραμματέας της γραμματέως του ανθυποταχυδρόμου.
Να γίνει ένα ωραίο Press Release (ξέρω ότι κάποιοι εδώ μέσα έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου) και να πάει στις εφημερίδες, τοπικές και διεθνείς, στο Digg.com, στο Theregister.co.uk, στο Theinquirer.net κλπ.
Εκεί θα δούμε την πραγματική δύναμη του internet.

Γιατί στο εν λόγω γκρινιαροsite, μόνο εμείς και εμείς θα την δούμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

+1 κι από μένα. Φτάσαμε τους 316.

Το Link μπήκε και στο www.thelab.gr από συμφορουμίτη, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και σε spam-mail. :crazy_3:

Reaction score
3

Κι εγώ χθες, αλλά παρέλειψα να το γράψω...

Reaction score
6

1206 εε συγνώμη 1213 μια στιγμή 1216
Χα χα ο ρυθμος είναι απιστευτος.
Μπράβο σε ολους για την άμεση ανταπόκριση

Reaction score
0
Αναρωτιέμαι αν έχουν πουληθεί 1216 δισκάκια στην Ελλάδα, από αυτά που έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Τέλος πάντων, μακάρι να συνεχίσουμε σ' αυτό το ρυθμό αλλά δεν ξέρω ποιος θα πεισθεί. Εγώ έχω ψηφίσει και με το πορτοφόλι μου πάντως, πιστεύω πως μετράει.

Reaction score
6

Πώς να πωληθούνε βρε marvin
Ολο και ολο 10 τιτλοι κυκλοφορούν με ελληνικά και ως ταινίες είναι επιεικώς απαράδεκτες όχι μονο για αγορά, αλλα ακόμα και για ενοικίαση.

Reaction score
164
Μα οι διαμαρτυρόμενοι είναι αυτοί που ΔΕΝ αγοράζουν, όχι αυτοί που αγοράζουν!
Δηλαδή τι θα τους πούμε; "θέλουμε Ελληνικά, αλλά αγοράζουμε και χωρίς", ή "έχετε πουλήσει Χ ταινίες χωρίς υπότιτλους και οι ενδιαφερόμενοι και διαμαρτυρόμενοι είναι, 10Χ";

Reaction score
0
Μα οι διαμαρτυρόμενοι είναι αυτοί που ΔΕΝ αγοράζουν, όχι αυτοί που αγοράζουν!
Δηλαδή τι θα τους πούμε; "θέλουμε Ελληνικά, αλλά αγοράζουμε και χωρίς", ή "έχετε πουλήσει Χ ταινίες χωρίς υπότιτλους και οι ενδιαφερόμενοι και διαμαρτυρόμενοι είναι, 10Χ";
Υπάρχουν και 25-30 ταινίες με ελληνικά, σε αυτές αναφέρθηκα. Ναι το ξέρω ότι είναι λίγες και οι περισσότερες απ' αυτές μέτριες, αλλά υπάρχουν.
Απλά ήθελα να πω ότι το να ρίξει μια υπογραφή κάποιος άσχετος δεν κοστίζει τίποτα.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά ο ρυθμός με τον οποίο πέφτουν οι "υπογραφές" δεν με πείθει.
Δηλαδή πόσοι απ' αυτούς έχουν κατάλληλο player? Θα κάνουν και petition για την πτώση των τιμών του hardware μετά;

Reaction score
6

Άσχετος με τι;
Με το να παρακολουθεί ταινίες;
Ξερεις πόσοι άσχετοι κάθε μερα τριγυρνούν στα βιντεο κλαμπς ψάχνοντας για κανένα καλό dvd;
Ως άσχετοι να είσαι σίγουρος πως δεν νοικιάζουν dvd R1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Άσχετος με τι;
Με το να παρακολουθεί ταινίες;
Ξερεις πόσοι άσχετοι κάθε μερα τριγυρνούν στα βιντεο κλαμπς ψάχνοντας για κανένα καλό dvd;
Ως άσχετοι να είσαι σίγουρος πως δεν νοικιάζουν dvd R1
Αυτοί που παρακολουθούν ταινίες >>>> αυτοί που θέλουν τις ταινίες τους σε κορυφαία ποιότητα ΤΩΡΑ, πολύ πριν τους άλλους (ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μιλάμε για mainstream σε κανένα μέρος του κόσμου).

Κι εγώ μπορώ να υπογράψω ελαφρά τη καρδία ένα petition κατά της εκμετάλλευσης των καλλιεργητών καφέ της Αφρικής, αν την άλλη μέρα όμως αγοράσω π.χ. Jacobs και όχι καφέ με στάμπα Fair Trade θα είμαι ανακόλουθος, σωστά;

Τέλος πάντων, δε θέλω σε καμία περίπτωση να υπονομεύσω μια προσπάθεια στην οποία συμμετείχα και ο ίδιος.

Reaction score
1

Ειμαι ο 73ος που υπεγραψα και μπηκα τωρα να δω ΑΝ υπεγραψε κανενας και βλεπω 1440 υπογραφες. ΜΠΡΑΒΟ ρε παιδια, πολυ χαρηκα. Τουλαχιστον μην (αν) πεσουμε με κατω τα χερια.:cool_4:

Reaction score
0
Παιδιά προσέχτε τα σχόλιά σας γιατί αυτά μπορούν να μπλοκάρουν όλη τη προσπάθεια!

Τα σχόλια θα πρέπει να πείσουν ευγενικά, ότι υπάρχει εδώ αγορά και ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους από τα επιπλέον έξοδα που τους ζητάμε να κάνουν -όχι να τους προσβάλουν!

Έχετε πείσει ποτέ κανέναν με προσβολές; :confused:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος