ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Reaction score
250
Αγαπητοί Φίλοι

Παρακαλώ θερμά τους υπεύθυνους της διαχειριστικής ομάδας να με

διαγράψουν από μέλος του avsite .

Η απόφασή μου αυτή δεν ελήφθη εν θερμώ.

Αιτία της εν λόγω απόφασης είναι η έντονη πικρία που έχω για φαινόμενα

που εντάθηκαν κατά την σύντομη περίοδο στην οποία είχα διαχειριστικά

καθήκοντα.

Reaction score
250
Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Τρία από τα δεκάδες σχετικά παραδείγματα που σχετίζονται με τα

φαινόμενα που προανέφερα είναι τα εξής :

1) Σημαντικό στέλεχος της διαχειριστικής ομάδας εκ συστήματος στην

υπογραφή του αναφερόταν με προσβλητικό τρόπο σε σημαντική μερίδα

μελών της κατηγορίας.

Κατέγραψα σαφώς την ενόχληση μου ! Το αποτέλεσμα ήταν η απόσυρση

της υπογραφής και η αντικατάστασή της με μια φαινομενικά πιο ανώδυνη

αλλά στην πράξη περισσότερο προσβλητική !

Reaction score
5
Κύριε Τσαντούλη, μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλα διαβαζω αρκετά πράγματα στην συγκεκριμένη κατηγορία και απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής :

Είσασταν εσείς υπεύθηνος για κάποιο απο αυτά τα φαινόμενα; Γιατι δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντίθετα παρατήρησα οτι απαντούσατε με σοβαρότητα και ξεκάθαρα στα όποια θέματα καθώς και σε οποιοδήποτε μήνυμα αφήνατε στο forum.

Reaction score
14
Βασίλη χωρίς να ρωτήσω λόγους και αφορμή που σε οδηγούν πρός την απόφαση σου αυτή, ένα εχω να σου πώ, απο όλα τα μέλη του avsite η αποχώρηση σου απο συντονιστή αλλά και απο μέλος γενικότερα θα με λυπούσε το περισσότερο.

Το ηθος, η γραφή σου και η προσωπικότητα σου δεν θα αντικατασταθούν ΠΟΤΕ, ξανασκέψου το πλήηηηζ

Γιάννης

Reaction score
250

2) Συνέχισα να εκδηλώνω την ενόχλησή μου και το αποτέλεσμα ήταν η

δημοσίευση poll με προτροπή προς τα μέλη του site να ψηφίσουν ποια από

πολλές δημοσιευμένες υπογραφές του εν λόγω μέλους-συντονιστή

προτιμούν !

Υπογραφές που όλες τους περιείχαν απίστευτη εμπάθεια με χαρακτήρα

γελοιοποίησης των λεγόμενων Hi εντάδων !

Ζήτησα εμμέσως πλην σαφώς να αντιμετωπιστεί το θέμα του poll .

O Ανδρέας δεν μου απάντησε στο σχετικό μήνυμα και ο Νίκος μου είπε ότι

Έχω δίκιο ! Δεν κλείδωσε όμως ούτε έκανε κάτι σημαντικό για την

αδρανοποίηση του poll αυτού που συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και σήμερα !

Reaction score
250

3)Είναι αδιανόητο για εμένα να είμαι διαχειριστής σε μια κατηγορία της οποίας

μέλη χαρακτηρίζονται επανειλημμένα από το προαναφερθέν μέλος με

εκφράσεις του τύπου :

“….δεν είναι ηλίθιοι ! Είναι κάτι χειρότερο hi εντάδες …”

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Βασίλη, σου είχα πει την άποψη μου για τις διάφορες "κόντρες" και τη σημασία τους, στη συνάντησή μας στην Ηχοέκφραση.
Σε παρακαλώ προσωπικά: ξανασκέψου το. :cool_4:

Reaction score
250

Τέλος δεν αισθάνομαι ότι αξίζει να χάνω τον λίγο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου

σε ένα χώρο όπου επίσημα διαχειριστικά χείλη παραβιάζοντας κάθε αποδεκτή

δεοντολογία αναφέρονται στην γραπτή κατάθεση γνωμών και εμπειριών

μελών με τον εξής τρόπο :

“….Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας, είναι ότι όλα αυτά τα γράφω απευθυνόμενος, όχι στους γνωστούς και μη εξαιρετέους που συχνάζουν επωνύμως σε αυτήν την κατηγορία, αλλά σε όλους εσάς τους υπόλοιπους, που μπαίνετε περιστασιακά και διαβάζετε χαλαρά, με ψύχραιμο βλέμμα και κριτική σκέψη. Σε κανέναν άλλο. Αυτούς εδώ, τους χαϊεντάδες, μην τους λογαριάζετε. Αυτοί ήδη τα έχουν μπήξει χοντρά, τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς, και έτσι δεν μπορούν να παραδεχθούν την πραγματικότητα. Δεν τους το επιτρέπει ο εγωισμός τους. Αφήστε τους στη μοίρα τους….

Και επειδή γνωστοί και μη εξαιρετέοι που γράφουν επώνυμα εδώ μέσα είναι

λιγότεροι από πέντε και επειδή

από αυτούς τους πέντε καταθέτουν συστηματικά εκτεταμένη γραπτή άποψη ένας

δύο είναι προφανές ότι η προτροπή αφορά σε εμένα !

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την όποια άποψη στα θέματα της

κατηγορίας

και είμαι ανοιχτός στην οποιαδήποτε τοποθέτηση ! Αρκεί αυτή να μένει

στο Επίπεδο των επιχειρημάτων και της λογικής τεκμηρίωσης .

Σε θέματα όμως προσβλητικών συμπεριφορών και αψυχολόγητων

χτυπημάτων κάτω

από την μέση είμαι υπερβολικά ευαίσθητος!

Reaction score
250

ps

1) Φεύγω χαρούμενος γιατί έκανα εδώ φίλους και γνώρισα

σημαντικούς ανθρώπους!

2) Από την στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα διαχείρισης προσπάθησα να

αντιμετωπίσω με καλή-ζεστή διάθεση κάθε άτομο και υποομάδα του

χώρου

ανεξάρτητα από φιλοσοφία προσέγγισης του χόμπυ και αντίληψης του hiend

αντικειμένου .

Ακόμη και αν είχα θέση προσπάθησα να σταθώ συνήθως στην μέση και να

μην προσβάλλω κανένα !

Παρόλα αυτά εισέπραξα άδικα βολές και από την μεριά των “ μεταφυσικών”

του χώρου και από την μεριά των “λογικών θετικιστών” !

Παραδόξως κατηγορήθηκα και από κάποιους όταν χρησιμοποίησα την γνωριμία μου

με επαγγελματικά στελέχη του χώρου για να βοηθήσω συνφορουμίτες

σε απόγνωση λόγω αγοράς προβληματικού μηχανήματος!

Εν πάση περιπτώσει εδώ είχα διάθεση να χάσω τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου

με την προϋπόθεση να περνάω καλά !

Από την στιγμή που εκτός από χρόνο, ευκαιρία ενασχόλησης με την οικογένεια μου,

τους φίλους μου και τα χόμπι μου χάνω και την καλή μου διάθεση δεν μπορώ

να συνεχίσω…..

Αν κατά την διάρκεια των όποιων δραστηριοτήτων μου στο

forum ενόχλησα κάποιον του ζητώ συγνώμη!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στο avsite.gr προσπαθούμε όλοι να είμαστε μία οικογένεια, και να αντιμετωπίζουμε όλες τις καταστάσεις με αυτή την λογική.

Νομίζω ότι έτσι έχουμε αντιμετωπίσει με ευτυχή κατάληξη τα περισσότερα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Γιατί πάνω από όλα αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για την αγαπημένη μας ασχολία.

Θα επιμείνουμε στην λογική αυτή και θα περιμένουμε λίγες μέρες ώστε να ξαναδούμε την όλη κατάσταση με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εγραψα μεταξυ αλλων.....

Εγραψα μεταξυ αλλων " ........... Φυσικα και ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του αλλα δεν δικαιολογειται ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ επι μονιμου βασεως να λοιδωρει μια αλλη κατηγορια, διαφορετικη απο αυτη που συντονιζει , οπως επισης και τους θαμωνες της . Πλεον οταν καποιος διαμαρτυρεται γι αυτη την συμπεριφορα απειλειται με ενδικα μεσα !!!!

Ολα αυτα πριν λιγες μερες χωρις να υπαρξει η παραμικρη αντιδραση απο οποιονδηποτε .

Τωρα με την παραιτηση του Βασιλη , θα παρει θεση καποιος ;;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Διαβαστε στην πρωτη σελιδα της κατηγοριας ποσα θεματα με αρνητικο η προκλητικο τιτλο εχουν ξεκινησει ... 8 στα 20 , τα μισα απο τα 8 μαντεψτε απο ποιον .

1)ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

2)Τα σύνεργα της απάτης

3)Δεκτή η πρόκληση

4)Why cable reviews are just crap

5)Παραλήρημα Νο2...

6)Ζητείται τιμιότης

7)Έχετε δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά?...

8 )Παραληρημα...

ΓΙΑΤΙ ;

Reaction score
13
Ασχετα εαν και κατα ποσον εχω συμφωνησει με τον Βασιλη στα διαφορα κατα καιρους ζητηματα, εχω την αποψη οτι δεν εχει αδικο να αισθανεται πικρια. Πιστευω οτι οι προυχοντες του φορουμ θα επρεπε, πρωτον, να αναγνωρισουν οτι τα ζητηματα που θετει χρειαζονται διευθετηση, και δευτερον αφου παρουν μετρα προς αυτην την κατευθυνση να ζητησουν να αποσυρει την διαγραφη του.
Πιθανη απουσια του Τσαντουλη, προσωπικα, θα μου αφαιρουσε ενα σημαντικο μερος ενδιαφεροντος για συμμετοχη. Και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που σκεφτεται ετσι.

Reaction score
877
Από τη λιγοστή παρουσία μου στο forum έχω διαπιστώσει και καταλάβει το ύφος του Τσαντουλή Βασίλη που είναι σοβαρό και χαμηλών τόνων, καθώς και το ύφος του ατόμου με την προσβλητική και προκλητική υπογραφή που εκτός από απαράδεκτη για τους ανθρώπους του φόρουμ είχε και απαράδεκτο πολιτικό μήνυμα ????? ... Το ίδιο άτομο έχει την ίδια προκλητική συμπεριφορά και σε άλλο 'άδελφό' φόρουμ και προσωπικά το αγνοώ... Δε θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο, δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, απλά απορώ γιατί περιθάλπτονται τέτοιες συμπεριφορές που έχουν σαν αποτέλεσμα να 'την κάνουν' από το φόρουμ αξιόλογα άτομα...
Εκτός άν θέλουν οι διαχειριστές να μετονομάσουν το φόρουμ από 'hi-end' σε 'low-start' ή μάλλον 'botom-start'...

Reaction score
14

Γιατί δεν λέτε το όνομα αυτού που "ενοχλεί";

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασίλη,
σε σέβομαι και σε θεωρώ φίλο όπως θεωρώ φίλο και τον Καφάτο αλλά και τον Κόγια. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όποτε χρειάστηκε δεν είπα τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό θα κάνω και τώρα.

Θεωρώ τα μηνύματά σου απαράδεκτα.

- Κατ' αρχάς, εφόσον αναφέρεσαι σε φίλους και εφόσον το σκέφτηκες όπως λες καλά, θα έπρεπε να κάνεις τον κόπο να μιλήσεις πρώτα μαζί τους, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Ένα παραπάνω που για το site δεν είσαι ένας απλός θεατής αλλά ανήκεις στην διαχειριστική ομάδα.
- Με την κίνησή σου εκθέτεις το site, την ομάδα στην οποία ο ίδιος ανήκεις αλλά και τους φίλους σου.
- Ακόμη κι αν είναι επιλογή σου να μην προσπαθήσεις περισσότερο γι αυτά που πιστεύεις, νομίζω ότι θα έπρεπε να το συζητήσουμε πρώτα, ως φίλοι.
- Ουσιαστικά, όχι μόνον επιλέγεις την εύκολη λύση της εξόδου, αλλά πετάς και το μπαλάκι στους διαχειριστές, στους φίλους σου, αφορίζοντας μάλιστα εξ ολοκλήρου όλο το οικοδόμημα στο οποίο πίστεψες, αφού δεν θέλεις απλά να διαγραφείς από διαχειριστής αλλά να διαγραφείς εντελώς. Δηλαδή φεύγω επειδή δεν μου βάζετε σωματοφύλακα και όλα αυτά σε ένα... φόρουμ.

Δεν χρειάζεται να μας εξηγείς εμάς τις προθέσεις σου διότι όλοι ξέρουμε ποιός είσαι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είσαι ένας έντιμος άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και αυτό όλοι το γνωρίζουν. Ο χώρος σε χρειάζεται, το ίδιο και το AVSite. Αν δεν σε χρειαζόταν δεν θα σε καλούσαμε στην θέση του συντονιστή.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να κρύψω ότι προσωπικά νιώθω κρεμασμένος από το τσιγκέλι. Ελπίζω ότι θα αλλάξεις γνώμη, όμως δεν μου πέφτει επιπλέον λόγος, ούτε γι αυτό, ούτε για την ολική σου διαγραφή. Συνεπώς δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Θα συμφωνήσω με ότι αποφασίσει ο Γενικός Διαχειριστής.

Reaction score
7
Νίκο, το site πήρε και παραπήρε θεση και έδωσε απάντηση δια μέσου του Ανδρέα Κ.

..................
O Ανδρέας Κ. έγραψε
Originally Posted by Τσαντουλής Βασίλης
Αυτό που κάνεις με πλήρη ασυλία εις βάρος αυτής της κατηγορίας εάν το

έκανες οπουδήποτε αλλού θα είχες υποστεί εδώ και καιρό την δέουσα

μεταχείριση ....

Βασιλη, νε με συγχωρεις πολυ που απομονωνω αυτο το τμημα του τελευταιου σου μηνυματος.Δεν εχω σκοπο να αλλαξω το νοημα του υπολοιπου μερους, απλα δεν θα ηθελα να το κρινω.(διχως αυτο να σημαινει εαν συμφωνω η διαφωνω μαζι σου)
Ομως πληρη ασυλια?
Γνωριζεις εσυ καποιο μελος του AVSite που να εχει πληρη ασυλια?
Δηλαδη ο ΚΚ στην συγκεκριμενη περιπτωση "δρα" με τις ευχες της Διαχειριστικης ομαδας και/η του γραφοντος?
Θα ηθελες να μου το ξεκαθαρισεις αυτο?....................

Ο Ανδρέας Κ έγραψε

Originally Posted by Κυρίτσης Ευάγγελος
Δηλαδή εσένα Ανδρέα δεν σε θίγει η συμπεριφορά του ΚΚ. Απο την στιγμή που οι συντονιστές και οι λοιποί υπεύθυνοι δεν παίρνουν μέτρα σημαίνει ότι συμφωνούν, δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις iq>40 για να το καταλάβεις!

Καλημερα Βαγγελη!
Να με θιγει η συμπεριφορα του?Οχι!
Να με ενοχλουν καποιοι χαρακτηρισμοι του?Μερικες φορες!
Αν καταλαβαινω ποτε θελει να "ξεσηκωσει" χρησιμοποιωντας καθε μεσο? Παντα!
Αν καταλαβαινω ποτε κανει πλακα και ποτε οχι?"Με τα ματια μιλαμε εμεις!"
Εαν θεωρω δικαιολογημενο τον θυμο ορισμενων θιασωτων της κατηγοριας?Ναι και οχι(πιστευω πως ολα αντιμετωπιζονται με σωστες θεσεις, αντιθεσεις, συζητησεις, αποδειξεις)Με λιγα λογια θεωρω δεν κατανοω την σταση ορισμενων "δεν μπαινω στην κατηγορια επειδη υπαρχει ο Κογιας η ο Ντοχερτυ η ο Καφατος" Οποιος πιστευει στις αποψεις του μπαινει και τους αντιμετωπιζει η τους αγνοει πληρως.
Ασυλια δεν υπαρχει για κανεναν.Ουτε για εμενα, ουτε τον ΓΔ ουτε τον global.Τι ειναι ο ΚΚ δηλαδη και θα του παρεχουμε ασυλια? Εχει καλυτερο μαλλι απο εμας?

Βαγγελη, θυμασαι το πρωτο τεστ που καναμε επι avforum στην Θεσ/νικη στου Λαμπριανιδη με τον Βασιλη τον Χουρμουζιαδη?
Ησουν εκει και ηταν και ο ΚΚ
Πανε 7 χρονια απο τοτε...
Ακομα δεν τον εμαθες?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βαγγελη, εαν θεωρεις πως το site πηρε θεση μεσω της δικης μου απαντησης(εαν δηλαδη αυτο εχει φανει προς τα εξω) δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο.
Απλα νομιζω πως εχω και εγω το δικαιωμα να λεω καπου-καπου την γνωμη μου.
Εαν νομιζετε πως δεν πρεπει να κανω ουτε αυτο, τοτε οκ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas