ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Reaction score
3
Ωφείλω να συμφωνήσω με τον Βασίλη,λόγω του ότι ταιριάζουμε στο IQ που είναι αρκετά κάτω απο 40 κατά τα γραφόμενα του Κ.Κόγια.

Φυσικά είμαι ακόμη εδώ γιατί την γλύτωσα απο τα λιοντάρια,με βρήκαν και με παρέδωσαν κλπ,κλπ.

Σαν εμένα σκέφθηκαν και πολλοί που έγραφαν στην κατηγορία και σταμάτησαν διότι κάποιοι μας αντιμετωπίζουν σαν να έχουμε κάποια αρρώστια και θέλησαν να μας στιγματίσουν για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους υγειείς ανθρώπους.

Ο καθένας μπορεί σε ένα ελεύθερο forum να γράψει την άποψή του όχι όμως να προσπαθεί να την επιβάλλει με το έτσι θέλω,γράφοντας για όποιους δεν συμφωνούν μαζί του, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και υπογραφές.

Εχω επισημάνει πολλές φορές αυτές τις καταστάσεις στον Ανδρέα και στον Νίκο,τηλεφωνικώς αλλά και κατ'ιδίαν,όμως με την γενικότερη ανοχή μας,φθάσαμε εδώ όπου άνθρωποι με πολλά χρόνια ασχολίας λόγω του οτι έχουν ακριβά μηχανήματα κατα τον Κόγια,να μην τολμούν να γράψουν,για να μην χαρακτηρισθούν και αυτοί κορόιδα.

Ασχολούμε περισσότερο απο 20 χρόνια με άυτό το χόμπι και προσωπικά δεν δέχομαι απο κανέναν να προσπαθεί να μου επιβάλλει την γνώμη του,η να μου μάθει πως μου αρέσει να ακούω.
Ακόμη γνωρίζω οτι "εαν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρώς",και οτι θέλει ταυτόχρονα μελέτη,ψάξιμο και δοκιμές,για να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς.

Εαν μείνουμε μόνο στην θεωρία,δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα,λόγω του οτι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα,ούτε ακόμη και εαν μας φέρουν έτοιμες λύσεις,γιατι δεν θα έχουμε βρέξει τον δικό μας κώλο...
Να μην ξεχνάμε οτι η μουσική αναπαραγωγή είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
Χρειάζετε χρόνια αυτή η κολώνια για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το τι μας αρέσει και πως μπορούμε να το επιτύχουμε,πάντα για τα δικά μας προσωπικά γούστα.

Δυστυχώς διαλέξαμε ακριβό και δύσκολο χόμπι.

Μέχρι να δω πραγματικές αλλαγές απλά θα παρακολουθώ την κατηγορία όπως κάνω εδώ και αρκετό καιρό και συγνώμη για το μακροσκελές.

Reaction score
16
Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Νομιζω οτι καλλιτερα ειναι να τα πειτε κατ ιδιαν και να δωθουν οι οποιες εξηγησεις,και επειτα ας αποφασισει ο καθενας

Reaction score
13
Βαγγελη, εαν θεωρεις πως το site πηρε θεση μεσω της δικης μου απαντησης(εαν δηλαδη αυτο εχει φανει προς τα εξω) δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για το αντιθετο.
Απλα νομιζω πως εχω και εγω το δικαιωμα να λεω καπου-καπου την γνωμη μου.
Εαν νομιζετε πως δεν πρεπει να κανω ουτε αυτο, τοτε οκ!
Στην ουσια παρακαλω. Υπαρχει θεμα ή οχι ?

Reaction score
7
Αντρέα, δυστυχώς η θέση σου συμπαρασύρει μεγάλο βάρος για σένα. Αυτός που θα κληθεί στο τέλος να βγάλει το φίδι απο την τρύπα είσαι σύ ούτε ο Ταρουχάς, ούτε ο Κόγιας ούτε ο κάθε συντονιστής, όλοι αυτοί είναι εναλλάξιμοι. Οταν όμως τίθεται θέμα με τους συντονιστές εσύ πέρνεις θέση σαν site και όχι σαν ένα άλλο μέλος, ούτε θεωρώ θεμιτό ένας συντονιστής να πάρει θέση για εναν άλλο συντονιστή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βαγγελη, Μιχαλη, να με συγχωρειτε παρα πολυ αλλα ειμαι στην δουλεια.
Θα απαντησω εκτετεμενα-εαν θελετε φυσικα την αποψη μου-το βραδυ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Τρία από τα δεκάδες σχετικά παραδείγματα που σχετίζονται με τα

φαινόμενα που προανέφερα είναι τα εξής :

1) Σημαντικό στέλεχος της διαχειριστικής ομάδας εκ συστήματος στην
υπογραφή του αναφερόταν με προσβλητικό τρόπο σε σημαντική μερίδα
μελών της κατηγορίας.
Κατέγραψα σαφώς την ενόχληση μου ! Το αποτέλεσμα ήταν η απόσυρση
της υπογραφής και η αντικατάστασή της με μια φαινομενικά πιο ανώδυνη
αλλά στην πράξη περισσότερο προσβλητική !
Το περί ου στέλεχος της διαχειριστικής ομάδας είμαι εγώ. Τα κατά καιρούς αναφερθέντα στην υπογραφή μου δεν είχαν παρά σκωπτικό χαρακτήρα, και μόνον. Εάν κάποιοι αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι, αυτό συνέβη προφανώς διότι η αντίληψή τους περί χιούμορ είναι πολύ διαφορετική από τη δική μου. Ζητώ την κατανόησή τους, εάν αυτή η σάτιρα ήταν υπέρ το δέον καυστική για μερικούς. Ουδεμία κακή πρόθεση από μέρους μου.

Τις νύξεις περί απαραδέκτων πολιτικών μηνυμάτων τις απορρίπτω κατηγορηματικά, ως εντελώς ανυπόστατες. Αυτό μας έλειπε τώρα, να ξεχάσουμε και τα ανέκδοτα της δεκαετίας του ’80, μόνον και μόνον επειδή αυτά δεν ταιριάζουν στα οξυζενέ γούστα κάποιων νεοκόπων, ημιμαθών αχαρίστων!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101

2) Συνέχισα να εκδηλώνω την ενόχλησή μου και το αποτέλεσμα ήταν η δημοσίευση poll με προτροπή προς τα μέλη του site να ψηφίσουν ποια από πολλές δημοσιευμένες υπογραφές του εν λόγω μέλους-συντονιστή προτιμούν !

Υπογραφές που όλες τους περιείχαν απίστευτη εμπάθεια με χαρακτήρα γελοιοποίησης των λεγόμενων Hi εντάδων ! Ζήτησα εμμέσως πλην σαφώς να αντιμετωπιστεί το θέμα του poll . O Ανδρέας δεν μου απάντησε στο σχετικό μήνυμα και ο Νίκος μου είπε ότι Έχω δίκιο ! Δεν κλείδωσε όμως ούτε έκανε κάτι σημαντικό για την αδρανοποίηση του poll αυτού που συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και σήμερα !

Η δημοσίευση του Poll ήταν κι αυτή σατιρικό χαρακτήρα και μόνον, ε, πια! Ουδεμία εμπάθεια από μέρους μου – άκου εμπάθεια! Μεγάλη η χάρη μου, σιγά ρε παιδιά! Αφού ενόχλησε τόσο, ζητώ συγγνώμη από όσους τους ενόχλησε και ζητώ επίσης την πλήρη διαγραφή αυτού του θέματος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101

3)Είναι αδιανόητο για εμένα να είμαι διαχειριστής σε μια κατηγορία της οποίας

μέλη χαρακτηρίζονται επανειλημμένα από το προαναφερθέν μέλος με

εκφράσεις του τύπου :

“….δεν είναι ηλίθιοι ! Είναι κάτι χειρότερο hi εντάδες …”
Αυτό είναι όντως χοντράδα, και ζητώ συγγνώμη. Δεν θυμάμαι πού το έγραψα, (παρακαλώ να δώσει κάποιος το link).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101

Τέλος δεν αισθάνομαι ότι αξίζει να χάνω τον λίγο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου

σε ένα χώρο όπου επίσημα διαχειριστικά χείλη παραβιάζοντας κάθε αποδεκτή

δεοντολογία αναφέρονται στην γραπτή κατάθεση γνωμών και εμπειριών

μελών με τον εξής τρόπο :

“….Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας, είναι ότι όλα αυτά τα γράφω απευθυνόμενος, όχι στους γνωστούς και μη εξαιρετέους που συχνάζουν επωνύμως σε αυτήν την κατηγορία, αλλά σε όλους εσάς τους υπόλοιπους, που μπαίνετε περιστασιακά και διαβάζετε χαλαρά, με ψύχραιμο βλέμμα και κριτική σκέψη. Σε κανέναν άλλο. Αυτούς εδώ, τους χαϊεντάδες, μην τους λογαριάζετε. Αυτοί ήδη τα έχουν μπήξει χοντρά, τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς, και έτσι δεν μπορούν να παραδεχθούν την πραγματικότητα. Δεν τους το επιτρέπει ο εγωισμός τους. Αφήστε τους στη μοίρα τους….

Και επειδή γνωστοί και μη εξαιρετέοι που γράφουν επώνυμα εδώ μέσα είναι

λιγότεροι από πέντε και επειδή

από αυτούς τους πέντε καταθέτουν συστηματικά εκτεταμένη γραπτή άποψη ένας

δύο είναι προφανές ότι η προτροπή αφορά σε εμένα !

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την όποια άποψη στα θέματα της

κατηγορίας

και είμαι ανοιχτός στην οποιαδήποτε τοποθέτηση ! Αρκεί αυτή να μένει

στο Επίπεδο των επιχειρημάτων και της λογικής τεκμηρίωσης .

Σε θέματα όμως προσβλητικών συμπεριφορών και αψυχολόγητων

χτυπημάτων κάτω

από την μέση είμαι υπερβολικά ευαίσθητος!

Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα προσωπικώς τον Βασίλη, αλλά όλους όσους ασπάζονται την παραφιλολογία περί καλωδίων. Αξιοποίησα τις ερωταποκρίσεις του Βασίλη, επειδή ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτικές και κάλυπταν το ζήτημα. Αυτό ίσως εξελήφθη ότι καταφέρομαι προσωπικώς εναντίον του, αλλά βέβαια ποτέ δεν μου πέρασε από το νου κάτι τέτοιο. Τελικώς, απεδείχθη ότι κακώς τις αξιοποίησα ως είχαν· έπρεπε να τις επεξεργασθώ και να τις παρουσιάσω ως μη ενεχόμενες με αυτόν. Όσον αφορά το συγκεκριμένο απόσπασμα που παραθέτει ο Βασίλης, αλήθεια είναι ότι είναι γραμμένο σε έντονο ύφος, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι, το ύφος αυτό καθ’ εαυτό, θα ενοχλούσε τόσο. Τελικώς, άνοιξα αυτό το θέμα υπό το πνεύμα του συμπράττοντος και όχι ως αντίπαλος του Βασίλη, ασχέτως των περί καλωδίων διισταμένων απόψεών μας. Και, φυσικά, ουδέποτε επετέθην κατ’ αυτού. Απεναντίας, ξέρω ότι έχω ένα άτομο απέναντί μου, με το οποίο μπορώ να συζητήσω σοβαρά. Ούτε θέλω να φύγει από το AVSite, και ούτε ποτέ έγραψα κάτι με την πρόθεση να τον εξαναγκάσω για κάτι τέτοιο. Απλώς, έχω την πεποίθηση ότι το αντικείμενο αυτής εδώ της κατηγορίας προάγεται πολύ περισσότερο με την τοποθέτησή του επί του Ορθού Λόγου, και όχι οπουδήποτε αλλού, και αυτό το εννοώ πραγματικά. Δηλαδή, έχουμε κοινό στόχο με τον Βασίλη, αλλά, απλώς, διαφωνούμε στον τρόπο και τη μέθοδο.

Όσον αφορά όσα του καταμαρτυρούν διότι βοήθησε το παιδί με τον ενισχυτή που είχε προβληματικό ποτενσιόμετρο, ε, καλά!, σιγά μην άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη! Πείτε μου εμένα, να σας δείξω τα κόκκαλα που έχω καταπιεί.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Η αλήθεια είναι, ότι κάτι είχα αρχίσει να υποψιάζομαι εδώ και μερικές μέρες, καθώς δεν είχε γράψει ούτε ένα μήνυμα. Ελπίζω ότι ο υπαίτιος για την αντίδρασή του να είμαι μόνον εγώ, ελπίζω ότι δεν του έβαλαν λόγια διάφοροι καλοθελητές, ώστε να εξέλθει δόξη και τιμή, εξ αιτίας του κακού του Κόγια. Πολύ περισσότερο, ελπίζω ότι αυτές τις αιτιάσεις που παραθέτει εναντίον μου τις πιστεύει, δηλαδή ό άνθρωπος τα αισθάνεται όσα μου καταμαρτυρεί, και ότι αυτά δεν είναι απλώς μια αφορμή για να φύγει, και να πάει σε κάποιο άλλο site, όπου δεν θα υπάρχουν «λογικοί θετικιστές» όπως εγώ.

Συνελόντι ειπείν, Βασίλη, ουδέποτε θέλησα να φύγεις από εδώ, αλλ’ αντιθέτως θέλω να μείνεις. Εσύ;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ..........ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ(ΜΑΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.......ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ....ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ....Η ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ......ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣΑ ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΛΩΔΙΑ(που λυσαξαμε....τωρα στο τελος),τον απιστευτο προ και τελικο,τα τερατα ηχεια ....!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ .
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΒΛΕΠΕ avsite.gr)ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΑΡΑ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΕΧΩ 802 NAUTILUS STO ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΩ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΤΟΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΤΟΥ Ο MORELLO KAI XEΣΤΗΚΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΣ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΜΩΣ ΩΡΕ ΜΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΧΕΙΑ Η ΑΛΛΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.δεν φαγαμε τα μουστακια μας,δεν προσβαλλαμε με τις διαφορετικες μας αποψεις,γιατι απλα δεν χρειαζεται.
ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙΣ Ε?ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?
ΟΧΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...... ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ,45 ΒΑΘΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ?????????
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ΚΑΙ ΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ AIWA ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.............................ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΚΟΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ,ΚΑΤΙ ΜΙΝΑΚΙΑ ΜΠΕΡΚΕΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΟ DAMPING FACTOR?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ PAPARACABLES ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 36000 ΤΟ ΜΙΣΟΜΕΤΡΟ XLR?????????TO EXEI DOKIMASEI KANEIS?

Reaction score
81
Βασίλη,

Ελπίζω να αναθεωρήσεις την απόφαση σου για αποχώρηση από την θέση του Συντονιστή αλλά και από το AVSite γενικώτερα.

Θεωρώ την εν γένει παρουσία σου ιδιαίτερα σημαντική για το forum του Hi-End Audio.

Reaction score
3.576
Βασίλη, άμα κουρευτεί γουλί ο Κόγιας και εμφανιστεί στον ροζ φωτοτυπο, θα συνεχίσεις ?

Mην χαλάς τη ζαχαρένια σου για το τίποτα. Να μην χαθούμε, εννοείται.

Απλώς ο Κόγιας το παρακάνει πολλές φορές με το ιδιόμορφο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.
Στο τέλος θα μας φάει όλους και θα μας βάλει έναν έναν στην υπογραφή του, θα δεις :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Τake care
George

Reaction score
14
Βασίλη, άμα κουρευτεί γουλί ο Κόγιας και εμφανιστεί στον ροζ φωτοτυπο, θα συνεχίσεις ?

Mην χαλάς τη ζαχαρένια σου για το τίποτα. Να μην χαθούμε, εννοείται.

Απλώς ο Κόγιας το παρακάνει πολλές φορές με το ιδιόμορφο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.
Στο τέλος θα μας φάει όλους και θα μας βάλει έναν έναν στην υπογραφή του, θα δεις :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Τake care
George
mmmmm ιδέες Γεώργιε ιδέεεεεες!!!!

Βασίλη σου το ξαναγράφω και αφου ο μίστερ Κογιotte είπε ότι είχε αλλο σκοπό χιουμοριστικό και ζήτησε και συγνώμη κάτι που στο τέλος τέλος τον τιμά ιδιάιτερα, σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς, αν φύγεις θα θλίψεις αρκετό κόσμο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Διαβαζοντας σχεδον ολα τα θεματα του Avsite, και φυσικα και του Hi end (παρ' ολο που δεν το ...ακουμπαω καν, απλα λογω αδυναμιας στην τεχνολογια), και μετα απο ενα χρονο εδω μεσα, να μου επιτρεψετε να πω το εξης απλο: Οτι ΟΛΟΙ εδω μεσα ουσιαστικα ειμαστε ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, Με ποια εννοια το λεω; Ο,τι κανουμε το κεφι μας (=παιζουμε) με τα χομπι μας, και μερικες φορες πλακωνομαστε κιολας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ, ισως ναναι και ΥΓΙΕΣ. Εννοειται βεβαια οταν γινονται κατω απο συνηθεις (τουλαχιστον) συνθηκες συμπεριφορας.Και οφειλω να πω οτι σε ελαχιστες περιπτωσεις παρατηρηθηκαν...αγενειες, τετοιες που να δωσουν λαβη για πραγματικη ενοχληση. Ας πουμε το λεχθεν του Κογια περι χαϊενταδων, κατα τη γνωμη μου ειναι χιουμορ,( και μαλιστα με iq ανω του...40!) και δεν πρεπει να ενοχλησει - μαλλον μια αντιστοιχη απαντηση του χρειαζοταν! Κατανοω ομως πως ισως καποιος (οπως ο Βασιλης) θιχθει θεωρωντας το ως μειωση της προσωπικοτητας του (ισως και κατω απο την πιεση που γενικα δεχονται οι ...τυποι του hiend), τοτε οντως υπαρχει θεμα, που λυνεται πολυ ευκολα και απλα. Αλλωστε λιγο - πολυ γνωριζεστε και προσωπικα εσεις οι...χαμουτζηδες, οποτε μια προσωπικη αποσαφηνιση εκτος site, θα εφτιαχνε τα πραγματα.
Αγαπητε Βασιλη, με την αφορμη αυτης της διαμαχης, ανετρεξα στα μηνυματα σου, και γενικα στην παρουσια σου εδω μεσα.Νομιζω οτι αδικεις τον εαυτο σου με την αποφαση που πηρες (εν θερμω ασφαλως), και επειδη νομιζω πως κι εσυ ευχαριστιεσαι με τα οσα γινονται στο site, και στα οποια συμβαλλεις, νομιζω οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις την αποφαση σου, Και νασαι σιγουρος (ειδικα μετα τις εξηγησεις του ΚΚ) οτι κανεις (ουτε και ο...υποπτος) δεν θελησε να σε μειωσει με οποιονδηποτε τροπο. Αλλωστε για ποιο λογο;

Reaction score
250

Οι ιδιαίτερες πτυχές της ιδιοσυγκρασίας του Κώστα έχουν παρόμοια

χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες του Rdoherty !

Λες και είναι και οι δύο κλώνοι του ίδιου αρχέτυπου !

Δύο άτομα εξαιρετικά ευφυή με πλατιά και βαθιά γενική παιδεία και τρομερή

αντίληψη που τους επιτρέπει με ελάχιστη επαφή με το οποιοδήποτε αντικείμενο

να αποκτούν αδιαμφισβήτητη και ισχυρή γνώση του .

Reaction score
250

Έχουν όμως και οι δύο ένα μεγάλο ελάττωμα !

Δεν ανέχονται την σαθρή προσέγγιση των άλλων στα όποια ζητήματα και

δεν συμβιβάζονται με τις ανεπαρκείς τοποθετήσεις των περισσότερων από

εμάς! !

Αυτή την έλλειψη ανοχής στο μέτριο ή το κουτό ή το γραφικό που

αναπόφευκτα υφίσταται στα περισσότερα άτομα μιας διαδικτυακής

κοινότητας-οικογένειας πολλές φορές την κτυπούν αμείλικτα με τρόπο που

υπερβαίνει εσκαμμένα και όρια!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αδυναμα (ή...αδυνατα) σημεια δεν εχουν; Εχουν σιγουρα. Ε, οποιος θιγεται τα βρισκει και...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas