ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Reaction score
250
Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Εν πάση περιπτώσει έχω να δηλώσω τα εξής :

- Αποδέχομαι τις εξηγήσεις του Κώστα και τον παρακαλώ να συνεχίσει τον

πολύτιμο ρόλο του στο site χωρίς όμως λοιδορίες και προσβολές .

Οι γνώσεις του και ο ορθολογισμός του είναι απαραίτητα στοιχεία σε

όλους μας !Δεν πρέπει όμως να πνίγει την διάθεση του οιουδήποτε

να καταθέσει εδώ μέσα απόψεις και θέσεις όσο αφελείς και

παιδαριώδεις και αν είναι ή του φαίνονται (του Κώστα)....

- Ζητώ συγνώμη από τον Νίκο που τον υπέβαλα στην ταλαιπωρία να

διαχειριστεί διπλή ψυχοφθόρα κρίση !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βασιλης Τ."- Ζητώ συγνώμη από τον Νίκο που τον υπέβαλα στην ταλαιπωρία να

διαχειριστεί διπλή ψυχοφθόρα κρίση !'

Κερασε τον !!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καποτε πρεπει να τελειωσει το ανεκδοτο των αυτοχρισμενων προστατων του λογου κοστους/αποδοσης .

Εχετε δει κανενα μιασμα-hiEndα να μπαινει στην DIY κατηγορια και να λοιδωρει το απαραδεκτο της εμφανισης των ιδιοκατασκευων ;;

Πως και με ποια λογικη υπαρχουν καποιοι που ως αλλοι ιεροεξεταστες στηνουν στον τοιχο οποιον ξοδευει περισσοτερα απο 10 ευρω για οτιδηποτε ;;

Σας αρεσει που ενας Συντονιστης παραιτηθηκε και αλλος ενας απλως διαβαζει ;;;

Προτεινω πολυ σοβαρα να αναλαβει ο Κ.Κογιας ως συντονιστης την κατηγορια HI END . Απο οτι φαινεται μεχρι τωρα εχει πολλα να πει και αντικειμενικα περισσοτερο ασχολειται με αυτη .

Φανταζομαι πως ο Αντρεας , ο Νικος και ο Χρηστος δεν θα διαφωνουν με την προταση αυτη .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Bασίλη, ευχαριστώ. :cool_4:

Reaction score
3
Κ.Κ.,θα ξυρίσεις το κεφάλι,το επάνω. και θα ασπασθείς τον Hi Endισμό?
Αν ναι συνεχίζουμε όλοι μαζί, αν όχι,αναλαμβάνεις μόνος σου την κατηγορία.:cool_1: :happy_9: :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασίλη,

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε όλοι πραγματικά πολύ τυχεροί που σε έχουμε κοντά μας. Τίποτε παραπάνω...

Να 'σαι καλά ρε φίλε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κ.Κ.,θα ξυρίσεις το κεφάλι,το επάνω. και θα ασπασθείς τον Hi Endισμό?
Αν ναι συνεχίζουμε όλοι μαζί, αν όχι,αναλαμβάνεις μόνος σου την κατηγορία.:cool_1: :happy_9: :happy_9:
Άμα πάρω το τρένο και κατέβω κάτω, εσένα θα σου ξυρίσω ότι σου έχει απομείνει. Θα σε κάνω Ρέγκουνα... :happy_9:

Reaction score
0
Βασιλη νομιζω οτι ειμαι απο τους τελευταιους εδω μεσα που θα σου λεγαν να μεινεις η να φυγεις.
Και αυτο γιατι σε κατανοω απολυτα.
Ολα οσα ανεφερες στα αρχικα σου ποστ (ακομα και στα ψυχογραφηματα των τελευταιων σου ποστ) με βρισκουν συμφωνο.
Δεν θα αναφερθω για το ποιον σου -αλλοι γραψαν παραπανω ποσο σημαντικος εισαι -ουτε την προσωπικη μου αποψη για σενα .
Την ξερεις.
Ομως το να παραιτηθεις Βασιλη δεν ειναι κατι που θα περιμενα να ακουσω απο εσενα.
Η παραιτηση απο μονη της σαν λεξη δεν τιμα κανεναν.
Ο Βλασσης τα ειπε παρα πολυ ωραια.
Χυμα και τσουβαλατα.
Επισης η ΣΥΓΝΩΜΗ του Κογια ειναι κατι που οπως και να το κανουμε μετραει.
Τουλαχιστον για μενα .
Γιατι εγινε ΔΗΜΟΣΙΑ.
Ασχετα αν ο ιδιος εγινε υπερβολικος, μονοτονος ,κουραστικος .
Το μονο που τον δικαιολογει για μενα ειναι η υπογραφη του.
Μεχρι ενα σημειο ομως και ασχετα αν εχω δηλωσει μελος στο fan club του.
Νομιζω οτι καποια πραγματα πρεπει να τα ξεπερναμε .
Επισης το αν ο Ανδρεας Κ.,ο Τσαρουχας η ο Γενικος (γνωστοι και ως η Τριαδα )
ειχαν αλλη αποψη απο αυτη που ειχες εσυ η εγω η ο οποιοσδηποτε για το Poll
δεν σημαινει οτι πρεπει να τα μαζευουμε και να φευγουμε.
Σαν μελη αλλα και σαν Ρολοι δεν ειμαστε σκυλακια κανενος.
Βημα εχουμε ολοι να εκφραζουμε ανοιχτα τις αποψεις μας και τις διαφωνιες μας.
Και να συνεχιζουμε να τις εκφραζουμε.
Τουλαχιστον μεχρι τωρα φιμωτρο δεν εχω δει να περιφερεται στο AVSite.
Το να κλεινουμε την πορτα φιλε Βασιλη δεν ειναι λυση.
Οπως ειδες παραπανω αλλα και ξερεις και μονος σου ποση αξια εχει η περσονα σου σε ανθρωπους που ενδιαφερονται ,
ασχολουνται η θελουν να εμπλακουν με αυτο που εσυ αναζητας η εχεις κατακτησει.Τον τελειο ηχο.
Πιστευω οτι περα απο Καφατους ,Τσαρουχαδες ,Κογιες ,εγωισμους ,η οτιδηποτε αλλο σε εχει θυμωσει ,
πρεπει να σταθεις στους ανθρωπους που περιμενουν απο σενα .
Που θελουν να μαθουν .
Που θελουν να εμπλακουν στο hobby που λεγεται Hi End.

...και απο οτι ειδα παραμενεις.:bravo:
Βασιλη ΣΕ ΤΙΜΑ η σταση σου .:rei:

Οσα ειπα παραπανω ειναι ψεμματα!!! :happy_8:

Reaction score
298
Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες του Rdoherty !
Τώρα που (δείχνετε) να ηρεμήσατε όλοι, θερμά θα παρακαλέσω να μη λαμβάνετε το nickname μου επί ματαίω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω πλεον παρα να συγχαρω τον Βασιλη και τον Κωστα:bravo:

Reaction score
7
Χαίρομαι που είχε τέτοια εξέλιξη το όλο ζήτημα...Πραγματικά χαίρομαι....

Δεν λέω κάτι παραπάνω αφού οι προλαλήσαντες με έχουν καλύψει πλήρως...

Απλά ότι υπάρχουν συντονιστές που είναι συντονιστές με ουσία,προσφορά και έργο και συντονιστές γιαλατζί που είτε είναι είτε δεν είναι το ένα και το αυτό...Έχουμε και από τα 2 είδη...

Ο Κώστας και ο Βασίλης είναι περιττό νομίζω να πώ σε ποιά κατηγορία ανήκουν...

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σου δημιουργούν την επιθυμία να τους γνωρίσεις από κοντά λόγω των γραπτών τους...Και οι 2 ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία...
Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν από τους 2 (και πολύ θα το ήθελα). Τα γραπτά τους όμως και μόνο δείχνουν την πάστα τους και σε κερδίζουν...

Reaction score
14
Μου το χάλασες Βασίλη.

Πάνω που έλεγα να παρακαλέσω κι εγώ... :-( :happy_8:

Όσο για αυτό...

Τώρα που (δείχνετε) να ηρεμήσατε όλοι, θερμά θα παρακαλέσω να μη λαμβάνετε το nickname μου επί ματαίω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

RDOHERTY, RDOHERTY, RDOHERTY! :happy_8: :happy_5:

Reaction score
51
Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Συγχαρητήρια παιδιά!!!
Ευγε Βασίλη!!!!
Να στε καλά πάντα όλοι!!
This is Avsite!!!:respect:

Οι ιδιαίτερες πτυχές της ιδιοσυγκρασίας του Κώστα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες του Rdoherty !
..Λές να ....????"happy_1""happy_1":cool_3:

Reaction score
1
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ (μετά τα χθεσινά μαντάτα) !!! :-D :-D :-D

Σε αυτή τη ζωή θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει λόγος χωρίς αντίλογο, θέση χωρίς αντίθεση, και Hi-end χωρίς τα 2 αυτά σημαντικά -κατά τη σύμφωνη γνώμη πολλών φίλων- μέλη που, μαζί με αρκετούς άλλους φίλους, μας τιμούν αρχικά με την παρουσία τους, αλλά κυρίως με τις γνώσεις και την επιχειρηματολογία τους.

Είναι προφανώς φανατικοί υποστηρικτές των πιστεύω τους, και αυτό τους τιμά, γιατί η όποια αντιπαράθεση γίνεται όχι για την κόντρα αλλά με επιχειρήματα!!!

Και εμείς οι υπόλοιποι βλέπουμε, κρίνουμε, αποφασίζουμε και συντασσόμαστε αναλόγως με την μία ή την άλλη άποψη.....

Δίκαιο και σωστό, ότι ο τρόπος κάποιες φορές (λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία) δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, αλλά διαπιστώνω και διακρίνω, για άλλη μία φορά σήμερα, ότι σε αυτή την παρέα υπάρχουν τουλάχιστον ακόμα στοιχεία-αρετές για τα οποία είμαι περήφανος:

Η ωριμότητα, η ευθυκρισία, και η κριτική σκέψη!

Αξιότιμοι κύριοι - συνδαιτυμόνες, Κόγια και Τσαντουλή

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα παρουσία σας, την προσφορά σας στην ενημέρωσή μας, και τις Ομηρικές κόντρες σας μέσα από τις οποίες γινόμαστε και εμείς λίγο ποιό σοφοί!

Ελπίζουμε όλοι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμα με την ίδια διάθεση και κουράγιο -ο καθένας από το μετερίζι του- να κοσμείτε τις θέσεις σας , να προσφέρετε και να μοιράζεστε με τον ίδιο αφιλοκερδή τρόπο αυτό το πολύτιμο αγαθό της γνώσης που έχετε κατακτήσει.

Να 'στε καλά!

Reaction score
17.574
Η συγκρουση αναμεσα σε εντονες,δυναμικες προσωπικοτητες ειναι μερικες φορες αναποφευκτη και δικαιως ειναι!

Απο τον "Κυριο Θεο μας",μεχρι τον Κ.Κογια και τον Βασιλη Τσαντουλη,(αναφερω ενδεικτικα τωρα αυτους), εχω γινει "πλουσιοτερη" μεσα μου και μονο παρατηρωντας τις αντιδρασεις τους σε προκλησεις!!!

Αυτο που ονομαζουμε "προοδος",επιτυγχανεται μεσα απο την επανασταση,αντιρρηση,διαφωνια,εκρηξη!
Εφοσον ξεκα8αρισε το τοπιο και δοθηκαν οι απαραιτητες διευκρινησεις εκατερωθεν,ας προχωρησουμε στη "νεα χιλιετια" με περισσοτερη εμπιστοσυνη στις καλες προθεσεις των αλλων...

Χαιρομαι για την πολυμερεια και την πολυμορφια που παρουσιαζουν κατα καιρους τα μελη μας,που στο συνολο τους ειναι πολυτιμα στα ματια μου!!!;-)

Βασιλη Τ.,κυριε Κ.Κογια .....Respect!!!:bravo:

Reaction score
5
Αυτο που ονομαζουμε "προοδος",επιτυγχανεται μεσα απο την επανασταση,αντιρρηση,διαφωνια,εκρηξη!
Εφοσον ξεκα8αρισε το τοπιο και δοθηκαν οι απαραιτητες διευκρινησεις εκατερωθεν,ας προχωρησουμε στη "νεα χιλιετια" με περισσοτερη εμπιστοσυνη στις καλες προθεσεις των αλλων...
Χριστίνα, έχεις σκεφθεί να κατέβεις στις εκλογές; :happy_5::happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Χριστίνα, έχεις σκεφθεί να κατέβεις στις εκλογές; :happy_5::happy_5:
Εγώ πάντως δεν θα της το συνιστούσα, όχι πως δεν αξίζει, αλλά γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική "χαλάνε" και δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς μας να συμβεί αυτό στην Χριστίνα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas