O κ.Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου έρχεται στην Αθήνα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εμένα μου την έσπασε για 2 λόγους:

1. Με την πρώτη επιτυχία διέλυσε τους wham
2. Στα πρώτα του βήματα αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την Κύπρο... λες και ντρεπόταν. Αυτό μου δείχνει κομπλεξισμό...

Reaction score
7
Ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του George Michael θα είναι στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λεω εγω τωρα.... βολικο δεν ειναι να τα μαζεψουν μετα την Ιταλια και να γυρισουν σπιτι; Που να στηνουν παλι στην Ελλαδα....

Reaction score
14
Ανθρωπος που δεν είναι υπερήφανος για την καταγωγή του όποια και να είναι αυτή, είναι απλά κομπλεξικός τελεία και παύλα. Και ο Γεώργιος Μιχαήλ (ακα Παναγιώτου) κόμπλεξ είχε που ο θεός τον έκανε τριχωτό και σκούρο και όχι λουγκρα Εγγλέζα!

Οταν είμουν Αγγλία εβγαινα με μια κουκλίτσα μια Κυπριοπούλα την Λυδία Παναγιώτου πρώτη ξαδέλφη του Γιώργου. Η χρονιά ήταν 1983 και ήταν η αρχική εποχή των "Wham!". 3 φορές έτυχε να βρεθουμε με τον ξάδελφο Κυριακή για φαί στο σπίτι της, και ο τύπος εκανε ότι δεν ήξερε Ελληνικά και μίλαγε μόνο Αγγλικα, σαν κομπλεξικός. Επίσης όταν του ζήτησα κάτι δίσκους 12άρια White label με υπογραφή του (συλλεκτικά κομμάτια αργότερα) εκανε την πάπια και τον χαζό. Γενικά έδειχνε μια εικόνα λιγο ενός μπλαζέ τύπου που δεν ήθελε να έχει πολλά πολλά με Ελληνες.

Γενικά τον είχα στα μαυρα κατάστιχα απο τότε, αν και η μουσική του μου άρεσε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster