Eίναι πολλά τα λεφτά…(Aρη, George, John, κ.λπ)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
preve;501587 Προχθές είδα το πως φτιάχνεται μια Φερράρι στο Discovery.

Είναι αλουμινένια και ναι. Είναι χειροποιήτα.
Δεν θα πιστέψεις από πόσους ελέγχους δια χειρός περνάνε.
Επίσης έχουν ειδική αντιοξειδωτική περιποίηση και ειδικό τρόπο βαφής.
Τι να σκουριασει βρε ;;; Το αλουμινιο ;;

Κάθε κινητήρας είναι μοναδικός.
Το καλούπωμα είναι μοναδικό.
Τα καλούπια δεν φτιάχνονται όπως τα κοινά από άμμο.
Κάθε καλούπι δουλεύεται στο χέρι.
Προφανως αναφερεσαι στις F1 και οχι στις ταπεινες MODENA !!
Κάθε κομμάτι του κινητήρα πάει στο χυτήριο...μόνο του!!!!.
Του δινουν και χαρτζηλικι για να τσιμπησει κατι στο δρομο ;; :happy_8: :happy_8:

Για κάθε κομμάτι που μπάινει πάνω στο αυτοκίνητο υπογράφει άνθρωπος!
Δεν μαθανε στα "κομματια" να υπογραφουν ;;; Εδω τα κομματια του κινητηρα πανε μονα τους στο χυτηριο (να ξανα λιωσουν;; ) !! :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Μπορείς να ανατρέξεις και να βρεις ποιοι άνθρωποι έφτιαξαν την Φερράρι σου.:shock: Με τοσο πολεμο που κανετε στα καλωδια πως να παρω Ferrari ;; Με το Smart θα μεινω :mad_2:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Όποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πώς να παραδεχτεί ότι υπάρχουν και μεταξωτές κορδέλες που δεν είναι φύκια?
Στο συντομο μελλον τα φυκια θα σωσουν την ανθρωποτητα :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καποιος ουαλος φιλος μου ειχε πει οτι το ποσο ειναι κριτιριο για κατι ,πχ αν μας βαλουν 2 προιοντα διπλα διπλα και μας πουνε οτι το ενα κανει 10 ευρο και το αλλο 15 θα σκεφτουμε αμεσως οτι των 15 θα ειναι καλυτερο και θα παμε για αυτο .Αν η τιμη ηταν 1000 και 1500 μπορει να μην μπορουσαμε να αποκτησουμε το ακριβο αλλο σιγουρα τοτε θα σκεφτομασταν οτι ειναι πολυ καλυτερο.
Αν αυριο το πρωι η μερσεντες μειωνε τις τιμες της 300% τι σκεψεις θα εκανε καποιος ,ξεφτηληστηκε η μερσεντες παμε για κατι αλλο που να μην ξεφτιλιζετε η θα απαιτουσαμε απο τη χιουνται μαζι με το αμαξι που θα μας χαρισει να μας δανεισει και μια ζιζελ γιατι απεναντι η κια δανειζει τζουλια αλεξανδρατου
δεν γινεται να γεμισουν οι δρομοι μερσεντες ουτε ζιζελ με χιουνται

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Eίναι πολλά τα λεφτά…(Aρη, George, John, κ.λπ)

Έτσι όπως τα λέει ο Preve είναι για τις Ferrari. Εξαιρετικό το documentary του Discovery.

Για δείτε πως κατασκευάζεται το μοτέρ μιας 612 και τα ξαναλέμε... :prof:

[youtube]sRKL6hDng-Q[/youtube]

Reaction score
3
Αν αυριο το πρωι η μερσεντες μειωνε τις τιμες της 300%
:shock: κάνε έναν υπολογισμό. Αν η μείωση είναι 100%=τζάμπα, 300%=σου δίνουν και λεφτά από πάνω.
Καθόλου κακό θα έλεγα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
να κανουμε demand για τιμες ατιμες ,και επειδη εχω βρεθει σε αρκετα εργοστασια στην ευρωπη 1 εχω να πω σεβομαι τις φεραρι αλλα δεν αντεχουν πολλα ,δυστυχως δεν αντεχει να μπει στη πιστα για παιχνιδια και μετα να βγει απροβληματιστη στο δρομο ,και 1 φημη δεν βγαινει τυχαια.Αυτο απο αμερικη
εδω δεν ειναι σπαστες οι κατοχοι φεραρι

Reaction score
14
Τι να σκουριασει βρε ;;; Το αλουμινιο ;;

Έχεις δίκιο. Κι εγώ αυτό σκεπτόμουν.
Όμως ναι. Κάνουν μπάνιο το αμάξωμα σε ειδικά υγρά για τον σκοπό αυτό.

Προφανως αναφερεσαι στις F1 και οχι στις ταπεινες MODENA !!
Σε όλες ανεξαιρέτως.

Με το Smart θα μεινω :mad_2:

Κι εγώ. :cool_4:

Το Smart δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι τρόπος να ζεις. :happy_2:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το αλουμινο δεν οξειδωνεται ,αν ειναι κακης ποιοτητας μπορει να παρουσιασει ψωριαση.Αλλα στις σκαφες μπαινει για να γινονται καποιες ας πουμε βαφες ωστε να πιανει καλυτερα το χρωμα και να φευγει δυσκολοτερα,αυτο το εκανε και η talbot απο το 80 :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Eίναι πολλά τα λεφτά…(Aρη, George, John, κ.λπ)

Έτσι όπως τα λέει ο Preve είναι για τις Ferrari. Εξαιρετικό το documentary του Discovery.

Για δείτε πως κατασκευάζεται το μοτέρ μιας 612 και τα ξαναλέμε... :prof:

[youtube]sRKL6hDng-Q[/youtube]

Που ειναι βρε αθεοφοβοι η χειοποιητη κατασκευη wall_1 ;;;;;

Δηλαδη οι αλλοι κατασκευαστες πως αλλιως φτιαχνουν τα καλουπια και χυτευουν το μεταλλο ;;; :crazy_1:

Reaction score
14

Δηλαδη οι αλλοι κατασκευαστες πως αλλιως φτιαχνουν τα καλουπια και χυτευουν το μεταλλο ;;; :crazy_1:
Μαζικά.

Reaction score
14
.Αλλα στις σκαφες μπαινει για να γινονται καποιες ας πουμε βαφες ωστε να πιανει καλυτερα το χρωμα και να φευγει δυσκολοτερα,αυτο το εκανε και η talbot απο το 80 :cool_4:
Αυτό το κάνουν σε κάποιο επόμενο στάδιο που ψεκάζουν κάποιες πούδρες...
μετά βάζουν το αυτ/το σε φούρνο ώστε να ψηθούν/στερεοποιηθούν οι πούδρες και μετά το βάφουν.

Άσε. Οι τύποι κάνουν απίστευτη δουλειά.
Το αυτοκίνητο πραγματικά έχει....ψυχή. :-o

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οταν ειχα το δυτροχο καποια στιγμη αποφασισα να βελτιωσω τον διωστηρα κοινως μπιελα .Παω λοιπον σε καποιον που γυαλιζε μπιελες ,καλουπια και τον ρωτησα ποσο ηθελε να μου γυαλισει την μπιελα .Ο τυπος υπολογισε οτι εκανε γυρω στα 30 χιλιαρικα (28 εκανε κοντα επεσε) και μου ζητησε 150 αυτα το 2000.τον ρωτησα ποσο εκανε το μηχανημα που γυαλιζε (φλεξιμπλ) και μου ειπε 60 χιλιαρικα ,και η διαμανταλοιφη του λεω .6800 μου λεει .παιρνω και εγω λαστιχοβουρτσες κετσεδακια και αρχιζω.Το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περιμενα και τον ρωτησα πως θα το εκανα ,και εκατσε και μου εδειξε και την εκανα σαν νικελομενη
συμπερασμα
οταν εισαι εμπορας και πουλας μοναδικα πραγματα τα πουλας οσο θες ,αν μπορουν ας πανε και αλλου:happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σ αυτο εδω το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=UJmfd8UKK7Y&NR=1

που ειναι ενα factory tour στο 1:42 αυμαστε ενα αντικειμενο που πεφτει μαζι με το υγρο μεταλλο μεσα σ ενα δοχειο !!!!

Μετα πως μαζευουν την περισσοτερη ...μουργα και συνεχιζουν την διαδικασια .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Να θυμισω οτι οταν οι κινητηρες της F1 ηταν 1500cc turbo και απεδιδαν 700-1500 αλογα , η BMW χρησιμοποιουσε μεταχειρισμενα μπλοκ 1500cc απο τις ταπεινες 315 .

Αρα μην εξυμνουμε και την εξατομικευμενη κατασκευη των κινητηρων της Ferrari .

Επισης εχει κανεις κανενα βιντεακι με την χυτευση των κινητηρων αλλων κατασκευαστων ;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Eίναι πολλά τα λεφτά…(Aρη, George, John, κ.λπ)

Μούφες οι Ferrari δηλαδή?!
Ρε τον πατέρα μου, δεν έκανε πλάκα τελικά όταν μου έλεγε ότι θα μου πάρει ένα Clio γιατί οι Ferrari χαλάνε!

Reaction score
5
Τα φτερα της δηλαδη ειναι χειροποιητα ;; Τα βαρανε ολημερις και οληνυχτις τα μαστορια με τα σφυρια ;;;

Τα ακρα , τα δισκοφρενα (αν δεν ειναι απο ανθρακονηματα) , τα πιστονια , τον στροφαλο , τα σφυρηλατουν βρωμικοι σωματωδεις Ιταλοι σιδεραδες οπως τα σπαθια των λεγεωνων πανω σ αμονια ;;;

Προς θεου . Μονο τα δερματα να ραβουν στο χερι σε δυο τρια σημεια .

Αποκλειεται ολο τ αυτοκινητο να κοστιζει πανω απο 2 FIAT STILO .

Ολα τα τα υπολοιπα φραγκα του κοστους εχουν να κανουν με τα συνολικα εξοδα της εταιρειας προκειμενου να εδραιωσει την φημη της ωστε να πουλα σ αυτες τις τιμες και φυσικα να κερδιζει τρελλα ποσα .

Για ψαξτε να μαθετε ποσα καθαρα ευρω κερδιζει η PORSCHE ανα αυτοκινητο ;;

Αλλα εδω γιατι δεν πλακωνονται στην κλαψα ολοι οι φαν των αυτοκινητων ;;
Καλάαααααα....βαριέμαι να σου πω σε ΠΟΣΑ από τα παραπάνω έχεις λάθος άποψη. Και σε είχα και για γνώστη των αυτοκινήτων...Κρίμας...:-(
Και έτρεξες και στο 'Ring...τι να πω! :crazy_1:

ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ παραδείγματα...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Μούφες οι Ferrari δηλαδή?!
Ρε τον πατέρα μου, δεν έκανε πλάκα τελικά όταν μου έλεγε ότι θα μου πάρει ένα Clio γιατί οι Ferrari χαλάνε!
Δεν ειπα οτι δεν ειναι σπουδαια αυτοκινητα . Ουτως η αλλως ιταλοφιλος ειμαι στ αυτοκινητα . Αλλα δεν παραμυθιαζομαι κιολας . Αλλοι παραγοντες διαμορφωνουν την τιμη . Οχι παντως το πραγματικο κοστος .

Το ιδιο συμβαινει στις Hi - End συσκευες αλλα και στα καλωδια ( και σ αυτα που πουλαω) . Αν ομως δεν μπορουμε να φτιαξουμε μονοι μας κατι τοσο καλο , εμφανισιμο κλπ κλπ τοτε τα σκαμε !

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τωρα μπορω να παρω τα παραισθησιογονα μου
η φεραρι ξεκινησε απο αμαξια μετα αρωματα μετα ρουχα παιδικα καθισματα ...
η lamborgini απο τρακτερ αυτοκινητα λεβητες και καταληξε σε ζυμαρικα μπαλσαμικο παρμεζανα........
οπως βλεπω οταν τους ανοιγει η ορεξη απλα ολο και τους μεγαλωνει
μολις εβαλα το αρωμα της φεραρι και παω να παρω υλικα χειροποιητα απο lambo για μια υπερηχητικη πιτσα:happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos