ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θαυμαστε Συντονιστη .....

" Τόσες μέρες κρατάω την υπομονή μου και δεν μιλάω για το θέμα αλλά δεν πάει άλλο.

Ναι ρε φίλε παπαρολογείς και μάλιστα χωρίς να ξέρεις κι εσύ τι λες. Και για να μην λες ότι στα λέω σαν συντονιστής αυτή την στιγμή παραιτούμαι και προτείνω να αναλάβεις την θέση μου. Να γίνεις κι εσύ "θαμώνας του συντονισμού" (που μάλλον για αυτό κολωτρώγεσαι τόσο καιρό).

Και τώρα που παραιτήθηκα και είμαι ένα απλό μέλος μπορώ να σου πω την γνώμη μου για σένα. Είσαι ένας κακός έμπορός και ακόμα χειρότερα ημιμαθής και περιχαρακωμένος στην βλακεία σου. Αντί να ξεστραβωθείς και να μάθεις κάτι μας μιλάς τόσο καιρό για ότι σου κατέβει αντιδρώντας έντονα σε ότι θίγει τα "μικροεμπορικά" σου συμφέροντα. Προσωπικά και να ήθελα να αγοράσω κάτι από το μαγαζί σου απλά ΔΕΝ θα το κάνω γιατί με απωθεί αυτός ο τρόπος σκέψης και ενσυνείδητα τα τελευταία χρόνια μποϊκοτάρω την ηλιθιότητα...

Επί του πρακτέου τώρα πάρε ένα δισκάκι διάλεξε ένα τραγούδι μετάτρεψέ το σε mp3 σε διάφορες αναλύσεις, κάψε άνα δισκάκι με το αυθεντικό και με τα mp3 στήσε ένα σύστημα στο μαγαζάκι σου και ζήτα από ένα φίλο σου να αλλάζει σε τυχαία σειρά τα κομμάτια και προσπάθησε να αναγνωρίσεις ποιο είναι ποιο. Μέχρι να το κάνεις αυτό και να καταλήξεις σε εσυμπεράσματα σε παρακαλώ μην μας ζαλίζεις τον έρωτα κε Συντονιστά... "

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Συνεχεια του ιδιου Συντονιστη ....

Η απόφασή μου για παραίτηση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Όσο για τα υπόλοιπα όποιος έχει διαπιστώσει ότι έχω ή είχα ποτέ κάποιο συμφέρον από την ενασχόλησή μου με το avsite να το καταθέσει με στοιχεία. Αν δεν το κάνει κανείς, σε 2 μέρες κε Ντόκο θα λάβετε το εξώδικό μου και αν δεν ανακαλέσετε θα ακολουθήσω την δικαστική οδό.

Το ήθος μου μπορεί να σας απωθεί αλλά η ημιμάθειά σας δεν σας απωθεί;

Όσο για το τι ανακάλυψε και ποιος και πότε μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι ανακαλύψατε τον τροχό ούτε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα...

Τέλος ελπίζω τα γραπτά σας να συγκινήσουν τους μελλοντικούς πελάτες σας και να τρέξουν κατά χιλιάδες να αγοράζουν τα καλώδιά σας. Με τέτοιες γνώσεις θα τους ενημερώσετε επί παντός επιστητού και με τέτοιο ευρύ πνευματικό ορίζοντα θα τους συναρπάσετε.

Πάντα τέτοια εμποράκο... "

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Σ αλλο θεμα της ιδιας κατηγοριας εξ αφορμης αλλης διενεξης απευθυνω το παρακατω μηνυμα στον Χρηστο Ακρατοπουλο στον οποιο ειχα αποστειλει pm ια τα "προλεχθεντα" και δεν ειχε παρει θεση .....

" Originally Posted by LUXMAN
Αγαπητε Χρηστο Ακρατοπουλε

1) Απαιτεις να χρησιμοποιουνται κοσμιες εκφρασεις απο ολους εκτος απο τους Συντονιστες .
2) Απαιτεις σεβασμο απο ολους εμας προς τους συνομιλιτες μας εκτος απο αυτον που θα οφειλαν να επιδεικνυουν οι Συντονιστες προς τους υπολοιπους .
3) Οσον αφορα το 3 σκελος μαλλον το αντιθετο εκφραζουν τα Εγω και τα περι Παπαρολογιας και η παντελης απουσια της Ιδιοκτησιας και της Γενικης Διαχειρισης .

Να μην πουμε βεβαια για την νεα μοδα δικαστικων απειλων οταν στερευουν τα επιχειρηματα .

Να ειπωθει βεβαια οτι ολοι οι παραπανω Συντονιστες ανηκουν στους συμπαθουντες του τροπου και υφους γραφης του μελους Ντοχερτυ ο οποιο παντοιοτροπως παραβαινει καθε εννοια κανονισμων και καλης συμπεριφορας .

Ο Χρηστος απαντησε ....

Αν θεωρείς ότι έχω αδικήσει κάποιον ή κάποιους υπάρχει αυτό το θέμα για τέτοια ζητήματα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37387

Από εκεί και πέρα εδώ είναι μία τεχνική κατηγορία που δεν χωράει εκφράσεις που προσβάλουν ολόκληρο το avsite και εσένα ως ενεργό μέλος του όπως η έκφραση "συντονιστάκια" από έναν τύπο που μόνο φασαρία δημιουργεί και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Περιμενω εδω λοιπον την συνεχεια απο τον Χρηστο .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Και η φαντασιωση και η απειλη ...

"Ααα και περιμένω τα στοιχεία ότι έχω συμφέροντα. Και μην φοβάσαι, ο δικηγόρος μου έχει ήδη επιληφθεί του θέματος... "

Η ποινικοποιηση της συμμετοχης σε φορουμ . Ο Υβριστης Συντονιστης ΑΠΕΙΛΕΙ με ενδικα μεσα . Να θυμισω οτι ειναι ο δευτερος μετα τον ετερο Υβριστη Συντονιστη Κογια .

Τωρα ποιος απο τους δυο μας θα καταδικαζοταν στο δικαστηριο ειναι ενα αααααλλο θεμα .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Aπ οτι καταλαβα ολη η συντονιστικη ομαδα ειναι εναντιον σου!
ΟΚ Ρενο,εισαι αδικημενος.
Θα θελα μονο να σκεφτεις γιατι συμβαινουν σε ΣΕΝΑ ολα αυτα και οχι σε μενα π.χ.:respect:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Κρατιέμαι εδώ και μέρες...

Απειλώ με ένδικα μέσα όταν κάποιος αχρείος εμποράκος άνευ αποδείξεων με κατηγόρησε ότι έχω "μεγαλοσυμφέροντα". Μήπως γνωρίζεις τον αχρείο αυτόν Ρένο?

Και επίσης περιμένω αποδείξεις για τα συντονιστικά μου μεγαλοσυμφέροντα....

Σήμερα έχουν περάσει 2 μέρες και αποδείξεις δεν έχει φέρει ο αχρείος. Τι πρέπει να κάνω;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παρακολουθώ με πολλή προσοχή όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις κατηγορίες του Ήχου στο avsite.

Λυπάμαι γιατί βλέπω να δημιουργούνται συνεχώς προστριβές...

Έχω να πω τα εξής:

1. Το avsite είναι ένα ανοιχτό σε όλους φόρουμ με μοναδικό σκοπό να μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψή του για το αγαπημένο μας χόμπυ και να συζητήσει γι' αυτό ελεύθερα.

2. Στο avsite υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο. Κανέναν δεν ενοχλεί με την προυπόθεση να το γνωρίζουν αυτό όλα τα μέλη μας.

3. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Και πρέπει να είναι και κόσμια. Και των επαγγελματιών του χώρου αλλά και των απλών μελών. Επίσης το ότι κάποιος είναι συντονιστής δεν του δίνει αυτόματα το παράσημο του γκουρού και του παντογνώστη. Την άποψή τους καταθέτουν. Δεν επιλέχθηκαν μόνο με κριτήρια γνώσεων οι Συντονιστές ούτε με βιογραφικά σημειώματα. Άλλα ήταν τα κριτήρια πολύ πιο ουσιαστικά για τον ρόλο τους.

4. Περισσότερο από όλους προσεχτικοί και στις εκφράσεις τους και στις απόψεις τους θα πρέπει να είναι όσοι ενδεχομένως να έχουν "συμφέρον" από μία συζήτηση. Δεν θα κάνω μαθήματα marketing και Δημοσίων Σχέσεων σε κανέναν όμως από την δική μου πλευρά οφείλω να τονίσω ότι θα πρέπει να είναι ΔΙΠΛΑ προσεχτικοί και σε ότι γράφουν και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούν.

5. Στην ιστορία με τον συγκεκριμένο Συντονιστή και το μέλος LUXMAN αυτό που εγώ βλέπω είναι μία πρωτόγνωρη αντίδραση από έναν άνθρωπο που επί 3 χρόνια Συντονιστής στο avsite το μόνο που έκανε ήταν να "σβήνει" φωτιές... χωρίς ΠΟΤΕ να έχει δημιουργήσει έστω και 1 πρόβλημα. Αυτό για μένα πρέπει να προβληματίσει το μέλος LUXMAN πολύ σοβαρά. Δεν μπορεί ξαφνικά να "στράβωσε ο γυαλός". Την δε φωτιά που σβήσαμε με μεγάλο κόπο φροντίζει να την ξαναανάψει. Άραγε είναι υπερήφανος γι' αυτό;;;

6. Το avsite λειτουργεί μέχρι σήμερα με μία εντυπωσιακή αυτορύθμιση. Παράλληλα οι Συντονιστές του κάθε άλλο παρά ασκούν την "εξουσία" που έχουν. Σε σημείο που ίσως να είναι και λάθος τελικά. Εδώ και μία εβδομάδα η πολιτική του avsite έχει διαφοροποιηθεί. Γι' αυτό ζητάω από τους Συντονιστές να επεμβαίνουν ΑΜΕΣΑ και ακόμα και να διαγράφουν μηνύματα που θεωρούν ότι είναι προσβλητικά είτε για τους ίδιους είτε για το avsite γενικότερα!

Δεν ξέρω αν τα παραπάνω βοήθησαν το μέλος LUXMAN να καταλάβει πως λειτουργεί το avsite αλλά δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο. Το θέμα λήγει εδώ.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Aπ οτι καταλαβα ολη η συντονιστικη ομαδα ειναι εναντιον σου!
ΟΚ Ρενο,εισαι αδικημενος.
Θα θελα μονο να σκεφτεις γιατι συμβαινουν σε ΣΕΝΑ ολα αυτα και οχι σε μενα π.χ.:respect:
Γιατι εσυ εισαι ενας ....ΑΓΓΕΛΟΣ :angel:

:happy_5: :happy_5: :happy_5:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Κρατιέμαι εδώ και μέρες...

Απειλώ με ένδικα μέσα όταν κάποιος αχρείος εμποράκος
το ιδιο θαυμαστο υφος
άνευ αποδείξεων με κατηγόρησε ότι έχω "μεγαλοσυμφέροντα".

Οταν δεν μπορεις να καταλαβεις ενα λογοπαιγνειο μικροσυμφερονταεμπορακου vs μεγαλοσυμφεροντα Συντονιστη τι να σου πω . Εσυ πιστευεις οτι υπονοω οτι χρηματιζεσαι ;;; Αν καταλαβες αυτο τοτε λαθος καταλαβες . Αλλα βλεπω εχεις την την μυγα .

Μήπως γνωρίζεις τον αχρείο αυτόν Ρένο?

Και επίσης περιμένω αποδείξεις για τα συντονιστικά μου μεγαλοσυμφέροντα....

Σήμερα έχουν περάσει 2 μέρες και αποδείξεις δεν έχει φέρει ο αχρείος. Τι πρέπει να κάνω;

Να του στειλεις εξωδικο να σου φυγει ο νταλκας .
Με κοκκινο επισημαινονται οι υβρεις του .

Με μωβ οι παρατηρησεις μου .

Reaction score
1
Άντε πάλι!!!!

Τελικά εσείς μυαλό δε βάζετε...
Είστε τόσων χρονών άνθρωποι και παίζετε με τις λέξεις, απλά "σε δουλειά να βρισκόμαστε"...

Επιτέλους πότε θα ωριμάσουμε - όλοι μας!
Ο καθένας έχει τις απόψεις του.
Άψογα! Υποστηρίξτε τις με πάθος όχι όμως με λάθος (τρόπο)...

Επιτέλους, αυτή η ιστορία κάθε φορά καταντάει κουραστική για όλους μας, δεν το καταλαβαίνετε???

Δηλαδή τί θέλουμε έναν, δύο ή τρείς μπαμπούλες (aka Καφάτος, Τσαρουχάς ή Ακρατόπουλος) για να "τραβάει το αυτί" αυτών που παρεκτρέπονται κάθε φορά???

Λίγο μέτρο Κύριοι, από όλους, δεν έβλαψε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Γράφε γράφε προσελκύεις πελάτες με αυτό τον τρόπο εμποράκο. Στο έχω ξαναπεί μπορεί να μην με θες σαν πελάτη αλλά σε θέλω σαν συντονιστή για να γελάω...

Παρόλα αυτά δεν έχεις φέρει αποδείξεις για τα "μεγαλοσυντονιστικά μου συμφέροντα" όμως...

Αν η λασπολογία σου λοιπόν, είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορείς να κάνεις στα προϊόντα σου τότε χαίρομαι που σε βοηθώ να επιβιώνεις. Αλλά θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες...

Reaction score
1
Και για την ιστορία (χωρίς καμία πρόθεση, υπαινιγμό, η διάθεση υποστήριξης της μίας ή της άλλης πλευράς) κάποια σχόλια μπορεί όντως να είναι μειωτικά και αήθη ή εκτός ορίων, αλλά μη νομίζετε ότι κανένα δικαστήριο θα ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με αυτά...

Μόνο κάτι δικηγόροι που είναι βούτυρο στο ψωμί τους γιατί αυτή είναι η δουλεία και το πάθος τους και οικονομάνε τα προς το ζην από αυτά...

Μη γίνεστε δικολάγνοι φίλοι μου.
Κρατήστε τα λεφτά σας και κάντε κάτι καλύτερα ό,τι "..-end" κι αν είναι!!!
Τουλάχιστον έτσι θα κάνετε και το κέφι σας!!!

p.s. Mαρίνο, sorry, αλλά ετυμολογικώς και μόνο η λέξη αχρείος προέρχεται όπως θα θυμάσαι από το α+χρεία (=χρησιμότητα). Ε, το να χαρακτηρίσεις κάποιον "άχρηστο" και να θεωρηθεί νομικά ύβρις...σηκώνει πολύ "κουβέντα"...
(και πολλά λεφτά φίλε στους δικηγόρους! ;-) )

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ......

Γράφε γράφε προσελκύεις πελάτες με αυτό τον τρόπο εμποράκο. Στο έχω ξαναπεί μπορεί να μην με θες σαν πελάτη αλλά σε θέλω σαν συντονιστή για να γελάω...

Παρόλα αυτά δεν έχεις φέρει αποδείξεις για τα "μεγαλοσυντονιστικά μου συμφέροντα" όμως...

Αν η λασπολογία σου λοιπόν, είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορείς να κάνεις στα προϊόντα σου τότε χαίρομαι που σε βοηθώ να επιβιώνεις. Αλλά θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες...
Καλά βρε Σπύρο και εσύ δεν παλέυεσαι!

Γράψαμε 2 γραμμές παραπάνω και μας "έγραψες" κανονικά...
Μην το συνεχίζετε πιά. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!!
(υπάρχουν και τα pm, πηγαίνετε εκεί και λύστε τις διαφορές σας, αν νομίζετε ότι έχετε δηλαδή...)
Εμείς δε σας χρωστάμε τίποτα! Κάνω λάθος;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαρίνε, όπως βλέπεις βήμα έχεις για να πεις τον πόνο σου. Όμως κανείς δεν σε καταλαβαίνει... :happy_9:

Κοινώς, για ψάξε λίγο μήπως και κάνεις κι εσύ κάποιο λάθος... :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μαρίνε, όπως βλέπεις βήμα έχεις για να πεις τον πόνο σου. Όμως κανείς δεν σε καταλαβαίνει... :happy_9:

Θα τους ....ξηγησω απο κοντα !!! Αγγελε κομμενες οι παραγγελιες !! :happy_8:

Κοινώς, για ψάξε λίγο μήπως και κάνεις κι εσύ κάποιο λάθος... :cool_4:

Οπως ειπε και η μεγαλη αοιδος .....ουδεις ασφαλτος :happy_5:

.....

Reaction score
0

Θα πάω κόντρα στο ρεύμα (λέμε τώρα) και θα πάρω το μέρος του Μαρίνου.
Ο Σπύρος, θα έπρεπε ΙΜΟ πρώτα να γίνει δεκτή η παραίτησή του από συντονιστή και μετά ας έλεγε ότι έλεγε.
Και θεωρώ (ανεξάρτητα αν με τον Σπύρο έχω μιλήσει και είναι απ τα άτομα που συμπαθώ πάρα πολύ) ότι το να κάνεις δυσφήμιση στο μαγαζί του άλλου έστω κι αν έχεις δίκαιο, δεν είναι σωστό.
ΙΜΟ πάντα και φιλικά

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ποιος θα παρει θεση αν δικαιουται καποιος να βριζει και κυριως αν προκειται για στελεχος (Συντονιστη)του Φορουμ ;;;

Μεχρι στιγμης εχουμε δυο 2 Συντονιστες που χρησιμοποιουν απρεπεις εκφρασεις και κατα συμπτωση ανηκουν στους φαν του ...μπαναρισμενου .

Οσον αφορα τα περι δυσφημησης προσωπικα πιστευω οτι ο υβριστης δυσφημει αμετακλητα τον εαυτο του , τον χωρο που τον φιλοξενει και αυτους που τον ανεχονται η τον ακομα χειροτερα επικροτουν την σταση του .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv