Προσοχή στο ΓΑΛΑ!!!

Reaction score
1.995
Απάντηση: Re: Προσοχή στο ΓΑΛΑ!!!

Αυτό εκμεταλλεύονται οι τύποι που σπάνε πλάκα με το ψέμα που σκαρφίζονται και το βλέπουν να διαδίδεται.

Το συγκεκριμένο είναι αρκετά έξυπνο και θα μας βλέπει κίολας που κοιτάμε κάτω από τα κουτιά στα super market.
(και εγώ θα το κάνω βέβαια :) )
Από την στιγμή που ολόκληρη γαλακτοβιομηχανία έβγαλε ανακοίνωση, τότε καλώς διαδίδεται ότι διαδίδεται.

Από το να λέει ο καθένας μας διάφορα για την κατάληξη του γάλατος, τώρα ξέρεί τι ακριβώς γίνεται.
Και ΑΝ, λέω ΑΝ, πέσει στην αντίληψή του κάτι διαφορετκό, τότε θα μπορεί να πράξει ανάλογα, βασιζόμενος στα όσα δηλώνει η κα Έλενα Αργυράκη (Υπεύθυνη Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ) και όχι σε κάτι που άκουσε.........

:happy_4:

VG

Reaction score
0
Χαχαχαχα...!!! Όπως αυτοί που βρίσκουν 'σημεία' και 'σύμβολα' στο δολάριο και άλλα χαρτονομίσματα...

Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι πραγματικά άπειρη...
Εγω παντως τα βρισκω χαριτωμενα αυτα, και σιγουρα δεν ειναι βλακες οι δημιουργοι τους.

Reaction score
19
Σίγουρα όμως είναι αμφιβόλου νοημοσύνης οι υπόλοιποι που πατάνε Forward. :happy_4:
(στα hoax με τα γάλατα και λοιπά παρόμοια αναφέρομαι)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.878
Σίγουρα όμως είναι αμφιβόλου νοημοσύνης οι υπόλοιποι που πατάνε Forward. :happy_4:
(στα hoax με τα γάλατα και λοιπά παρόμοια αναφέρομαι)
Κι όχι μόνο πατάνε forward, αλλά αφήνουν σε κοινή θέα και όλους τους παραλήπτες που υπάρχουν στη λίστα. Κι επειδή κάποιοι έχουν κάνει χόμπι τη συγκέντρωση διευθύνσεων, λες και έτσι θα καλύψουν τις κοινωνικές τους ανησυχίες, καταλήγεις να λαμβάνεις σαχλο-emails από αγνώστους.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Κι όχι μόνο πατάνε forward, αλλά αφήνουν σε κοινή θέα και όλους τους παραλήπτες που υπάρχουν στη λίστα. Κι επειδή κάποιοι έχουν κάνει χόμπι τη συγκέντρωση διευθύνσεων, λες και έτσι θα καλύψουν τις κοινωνικές τους ανησυχίες, καταλήγεις να λαμβάνεις σαχλο-emails από αγνώστους.
Αυτό ξαναπέστο.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Προσοχή στο ΓΑΛΑ!!!

+1
Καλά δεν αναρωτήθηκαν τι σκ@τ@ είναι αυτό το BCC που βλέπουν εκεί και δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους :mad_3:
Και κάνουν τα mail address μας βόλτα στο internet και μετά μας σκίζουν στο spam και λέμε ότι φταίει ο provider ή δεν ξέρω και εγώ τι...:pc: :pc:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe