Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Reaction score
4
Είστε λάτρεις του κλασσικού σχεδίου?
Της ξύλινης επένδυσης?
Του μοντέρνου σχεδιασμού?
Το twitter το θέλετε έξω από την καμπίνα του ηχείου η μήπως μέσα?

Προσωπικά μου αρέσουν τα κλασσικά ηχεία με ξύλινη επένδυση στην καμπίνα.

Σχεδιαστικά με συγκινούν τα Roister status 6
Ακουστικά μπορω να πω ότι την πάτησα αλλα πραγματικά σαν ηχείο το θεωρώ κόσμημα.

[FONT=&quot]Εσεις περα από την ακουστική (Ας μιλήσουμε για το σχέδιο μονο) τι προσέχετε και τι σας εντυπωσιάζει περισσότερο σε ένα ηχείο.

Τα δικα μου ...

[/FONT]

Reaction score
2
Να μην ειναι πολυ εκκεντρικο. Το θελω σοβαρο, στιβαρο, σαφως και μονο στο χρωμα του ξυλου, και οχι με πολυ σκουρα χρωματα, η επενδυσεις. Ε, και να φαινεται και λιγο ψαρωτικο οταν βγαινει η σητα :happy_9:

Reaction score
14
Σχεδιαστικά με συγκινούν τα Roister status 6
Ακουστικά μπορω να πω ότι την πάτησα αλλα πραγματικά σαν ηχείο το θεωρώ κόσμημα.
[FONT=&quot][/FONT]

Γιατίιιι; :crazy_11:

Μια χαρά "παίζουν" τα status 6.
Πολύ καλύτερα από διάφορες ακριβότερες...σούπες.
Για τα λεφτά τους μάλιστα είναι super.

Reaction score
4
Σε μουσικη stereo μου αρεσουν.
Σε παρακολουθηση ταινιων δεν μου αρεσουν. Ιδιως τα left right. Θα ηθελα κατι περισσοτερο σε υψηλες ισως...

Δεν εχω την στερεο εικονα που θα ηθελα. Δεν ξερω γιατι. Ισως φταιει και ο χωρος. Μαλλον σιγουρα φταιει ο χωρος.

Σχεδιαστικα ομως οπως εγραψα με ικανοποιουν πληρως!

Καποια στιγμη θα τα οδηγω με τελικο τα μπροστα οταν παρω HD dvd.
Τοτε ισως να καταλαβω διαφορα...

Reaction score
4
Πχ μου αρεσαν στην παρακολουθηση ταινιας παρα πολυ τα crystal audio. Ειχαν παρα πολυ καλη στερεο εικονα και διαυγεια στον ηχο.
Βεβαια σε μουσικη αστα να πανε...

Μηπως εγω που θελω περισσοτερο ταινιακα ηχεια θα επρεπε να την ειχα ψαξει αλλιως...

Παντως σχεδιαστικα αυτη ειναι η γραμμη που ακολουθω παντα! Κλασσικουρα και ξυλινη επενδυση! ειναι MUST :cool_4:

Reaction score
1
SensysDC2_NG_350px.jpg
Αυτά είναι που γουστάρω (σχεδιαστικά) και τα έχω (εντελός στα γούστα μου ήχος) και μου αρεσει ΤΟΣΟ πολυ που αυτά που βρίσκω 100% στα γούστα μου σχεδιαστικά με ικανοποιούν (οχι σεξουαλικά!"happy_1" ) στον ήχο τους.
---
fs127titanb.jpg
Αυτά είναι επίσεις του γούστου μου αλλα ηχητικά για τα περίεργα στο αυτί μου γούστα τα ELAC 330 JET είναι perfect (σχεδιαστικά & ηχητικά)
elac330_3jetb.jpg

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν μιλαμε για cinema καταστασεις μονοδρομος το mirage 260 το omni guide ειναι το μονο που ανεβαζει διαλογους ψηλα στο πανι κανενα αλλο ηχειο δεν κανει κατι τετοιο συν ειναι το πιο εξαφανισμενο ηχειο στο χωρο μετα ολα τα αλλα ειναι απλα ηχεια .Που μπορει να παιζουν καλα η καλυτερα αλλα για cinema τσου για μουσικη sonus faber αξιζει να τα αγορασεις μονο και μονο για να τα κοιτας

Attachments

Reaction score
4
Δεν γραφουμε και τις τιμουλες απο κατω ετσι για να ξερουμε τι παιζει?
Τα Roister 6 κοστιζουν περιπου 550 ευρω.

Για να δω και τα υπολοιπα...

Τα mirage 260 ποσο κοστιζουν? Και αυτα καλα φαινονται. Ιδιως σε μια φωτο που τα βρηκα με σκουρο χρωμα...
Ο σχεδιασμος του Twitter του πρεπει να κανει ολη την δουλεια οπως το χαζευω στη φωτογραφια...

Reaction score
2
Το ζευγος RF-83 αν δεν απατωμαι κοστιζει περι τα 1200-1300 ευρω. Αν μπορει να μας πει καποιος σιγουρα τιμ, ας το κανει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πριν 4 χρονια ειχαν γυρω στα 1200 ευρο το ζευγος και ηταν made in canada
ο απογονος του κανει γυρω στα 750 και ειναι κινεζικης συναρμολογησης με καναδεζικα υλικα

Reaction score
10
Τα ηχεια που με εντυπωσιαζουν σχεδιαστικα απεχουν πολυ απο το να χαρακτηριστουν ηχεια home-cinema.Μηπως θα επρεπε το θεμα να κατεβει λιγο πιο νοτια??:happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas