Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Reaction score
1
Γατε τα πρωτα σε τι τιμη ερχεται το ζευγαρι?
Σε ταινιες εχεις καλη stereo εικονα?
Φαντάζομαι τώρα πρέπει να έχουν γύρο στα 900ε.
Οσο για την εικόνα stereo σε ταινίες λίγο δύσκολο να το κρίνω. Πες μου τι ακριβως ενοείς stereo εικόνα σε 5.1 υλικό; Το κατα πόσο αντιλαμβάνεσε απο πού έρχεται ο ήχος; Τα περιφεριακά μου ηχεία είναι οτι νάναι οπότε χαλάνε την εικόνα... σε στέρεο υλικό είναι αρκετά καλα αλλα έχω ακούσει και καλύτερα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Εμένα πάλι μου αρέσουν τα ηχεία που είναι με μαύρη γυαλιστερή λάκα.
Σαν το πιάνο. Καθρέπτης.
Βέβαια το μειονέκτημα είναι ότι επάνω τους φαίνεται αμέσως και η παραμικρή σκόνη.
Κι εγώ δεν φημίζομαι για το ξεσκονόπανό μου αλλά τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλη.

Reaction score
10
Να πω και γω ????
Οχι δε κανει.....

Παντως τα θηρια που εχω στο σπιτι δεν τα αλλαζω με τιποτα για μουσικη.
Δε λεω μαρκα...ειναι αμερικανικα, εχουν 15ιντσο γουφερ, 102db, και στα 4 μετρα αποσταση καταλαβαινεις το μπασο στο καναπε.

Reaction score
1.594
Τώρα να μιλήσουμε για ηλεκτροστατικά ή είναι εκτός συναγωνισμού...Προσωπικά τα θεωρώ μακράν τα ομορφότερα ηχεία...

Reaction score
1
Τώρα να μιλήσουμε για ηλεκτροστατικά ή είναι εκτός συναγωνισμού...Προσωπικά τα θεωρώ μακράν τα ομορφότερα ηχεία...
Ελα ντε; πως και δεν είπε κανένας τα Martin Logan? Αλλα όπως λές είναι άλλη φάση και δεν είναι συγκρίσιμα.

Reaction score
0
Ενας έρωτας μεγάλος...και μερικοί αν ποτέ τα ακούσουν θα κόψουν τα αυτιά τους (αυτοτιμωρία για αυτά που άκουγαν μέχρι τώρα...)

Reaction score
10
Και τα καλωδια του LUXMAN παιζουν τα παντα καλα, αλλα το θαψατε το παιδι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Και τα καλωδια του LUXMAN παιζουν τα παντα καλα, αλλα το θαψατε το παιδι.
το θεμα με τον Ρενο εχει να κανει με το κοστος αποκτησης των συγκεκριμενων καλωδιων.

Reaction score
0
Ενδέχεται δε, να στο κυνηγάει στο σαλόνι κάνα λιοντάρι που το πέρασε για ζέβρα...

Reaction score
0
Τώρα που το ξαναβλέπω... και κάνας δεσμοφύλακας μπορεί να στην πέσει για απόκρυψη καταδίκου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas