- Reaction score
- 0
αλλαξε τιποτα με το Euro 1080 ?
Περιεργα πραγματα. Μου κατεβασε τα τρια καναλια (hd1, exqi, hd2/5) αλλα οχι το hd4u! Και το hd2/5 εξακολουθει να μην παιζει!Ναι, ανοίγει κανονικά και στο Humax και στο pc (με την κάρτα του καναλιού φυσικά καθώς όλα πλέον είναι κλειδωμένα...)
Σβήστα όλα τα κανάλια του Euro1080 και ξανακάνε scan τον transpoder του, θα πρέπει να παίξει έτσι και το HD2/5 (το HD4U δεν παίζει προς το παρόν)
:mad_2: Μ'εστειλες τωρα! Ειμαι και fan του αθληματος γ@μwτο. Η καρτα προφανως ειναι δηλωμενη Ελλαδα.Το HD2 όμως παίζει κανονικά !!! Χτες μάλιστα το βράδυ έβλεπα Wimbledon live!!!
Έχεις ήχο αλλά όχι εικόνα μέσω hdmi?μετα απο τηλεφωνημα στο καναλι μου ειπαν να διαγραψω το μπουκετακι τους να κανω νεα αναζητηση γιατι με original καρτα δεν ανοιγε τιποτα.τωρα εχω 3 καναλια εχω ηχο αλλα οχι εικονα ......δεκτης humax 1000 πιατο 1,80 περιοχη μυκονο modul red & blue ευχαριστω
:mad_2: Μ'εστειλες τωρα! Ειμαι και fan του αθληματος γ@μwτο. Η καρτα προφανως ειναι δηλωμενη Ελλαδα.
Δηλαδη αυτο που εχω! Αλλα το μαμημενο το καναλι δεν ανοιγει. Εγω εχω τον topfield 7700 αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα να μην μου ανοιγει καποιο καναλι. Τι να πω, κριμα... :mad_2:Η κάρτα δουλεύει σωστά ΜΟΝΟ με το μπλε irdeto με software v1.06