7 east hd1

Reaction score
6
Ναι, εδώ και λίγες μέρες εκπέμπει ως εξής:
HD1 σε h264 (8Mpbs)
EXQI σε h264 (8Mpbs)
HD2/5 σε Mpeg-2 (20Mpbs !)
Όλα κλειδωμένα πλέον!!!
Για το HD4U εκμπέμπει απλά το SID, δεν έχει καθόλου εικόνα ούτε ήχο

Reaction score
1
Απάντηση: 7 east hd1

Δεν ξερω αν ειναι δικο μου προβλημα αλλα τελευταια δεν βλεπω τα ελευθερα καναλια του euro1080, τα hd 4u και hd 2/5. Τα δυο κωδικοποιημενα hd 1 και exqi παιζουν κανονικα.

Reaction score
6
Ναι, ανοίγει κανονικά και στο Humax και στο pc (με την κάρτα του καναλιού φυσικά καθώς όλα πλέον είναι κλειδωμένα...)

Σβήστα όλα τα κανάλια του Euro1080 και ξανακάνε scan τον transpoder του, θα πρέπει να παίξει έτσι και το HD2/5 (το HD4U δεν παίζει προς το παρόν)

Reaction score
6
Ναι, με 1μ , το πιάνουμε κανονικά....
Το πρόβλημα το είχε ο δέκτης μου, μετά την αλλαγή πλακέτας δουλεύει τζάμι...
Το παρκάτω pdf δείχνει τα footprints των δορυφόρων που εκπέμπει το euro1080:
http://www.euro1080.tv/euro1080/files/Satellites-footprints.pdf

Αυτό που μας ενδιαφέρει:

Δείτε και εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38177

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 7 east hd1

Ναι, ανοίγει κανονικά και στο Humax και στο pc (με την κάρτα του καναλιού φυσικά καθώς όλα πλέον είναι κλειδωμένα...)

Σβήστα όλα τα κανάλια του Euro1080 και ξανακάνε scan τον transpoder του, θα πρέπει να παίξει έτσι και το HD2/5 (το HD4U δεν παίζει προς το παρόν)
Περιεργα πραγματα. Μου κατεβασε τα τρια καναλια (hd1, exqi, hd2/5) αλλα οχι το hd4u! Και το hd2/5 εξακολουθει να μην παιζει!

Reaction score
6
Πράγματι, από χτες έχει "εξαφανιστεί" το HD4U !!! (ούτε σε εμένα το βγάζει πλέον...)
Το HD2 όμως παίζει κανονικά !!! Χτες μάλιστα το βράδυ έβλεπα Wimbledon live!!!

Μάλλον τελικά φταίει η κάρτα σου !!!! Σε ποια χώρα είναι δηλωμένη??? Το Wimbledon δεν το δείχνουν για όλες τις χώρες:
Matches from Centre Court and No.1 Court will be exclusively available live on HD2 across a wide range of European countries including Israel, Estonia, Latvia, Slovakia, Lithuania, Poland Gibraltar, Andorra and Liechtenstein.

Σε εμένα πάντως με την "βέλγικη" κάρτα χτες βράδυ έδειχνε εικόνα κανονικά !!! (το βράδυ θα δοκιμάσω και την "ελληνική" να δω τι γίνεται...!!)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 7 east hd1

Το HD2 όμως παίζει κανονικά !!! Χτες μάλιστα το βράδυ έβλεπα Wimbledon live!!!
:mad_2: Μ'εστειλες τωρα! Ειμαι και fan του αθληματος γ@μwτο. Η καρτα προφανως ειναι δηλωμενη Ελλαδα.

Reaction score
0
μετα απο τηλεφωνημα στο καναλι μου ειπαν να διαγραψω το μπουκετακι τους να κανω νεα αναζητηση γιατι με original καρτα δεν ανοιγε τιποτα.τωρα εχω 3 καναλια εχω ηχο αλλα οχι εικονα ......δεκτης humax 1000 πιατο 1,80 περιοχη μυκονο modul red & blue ευχαριστω

Reaction score
1
αποκλείεται , κανονικά παίζει ... Firmware update έκανες;

ΥΓ δεν έχω το δέκτη, αλλά μου φαίνεται απίστευτο αυτό που λες ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
μετα απο τηλεφωνημα στο καναλι μου ειπαν να διαγραψω το μπουκετακι τους να κανω νεα αναζητηση γιατι με original καρτα δεν ανοιγε τιποτα.τωρα εχω 3 καναλια εχω ηχο αλλα οχι εικονα ......δεκτης humax 1000 πιατο 1,80 περιοχη μυκονο modul red & blue ευχαριστω
Έχεις ήχο αλλά όχι εικόνα μέσω hdmi?

Ο Humax 1000 παίζει κανονικά τα κανάλια αυτά...

Reaction score
0
συνδεση hdmi, εχω ηχο αλλα οχι εικονα. θα δω το καλωδιο...το luxe hd παιζει μια χαρα.....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: 7 east hd1

:mad_2: Μ'εστειλες τωρα! Ειμαι και fan του αθληματος γ@μwτο. Η καρτα προφανως ειναι δηλωμενη Ελλαδα.

Τελικά περιορισμός χώρας δεν ισχύει....
Και η ελληνική αλλά και η βέλγικη κάρτα μου ανοίγουν κανονικά και τα 3 κανάλια του Euro1080 !!!
Εγώ πάντως έχω τον HDCI-2000 με το τελευταίο 1.00.11 firmware !

Προσοχή με το cam που χρησιμοποιείς, με το κόκκινο irdeto (συνήθως είναι v1.10) ,αλλά και με το μπλε αν το έχεις αναβαθμίσης στην 1.11 version (!!) θα έχεις μόνο ήχο και όχι εικόνα!!!
Είναι πρόβλημα καθαρά των νεώτερων irdeto cam σε συνδυασμό με την κάρτα του καναλιού!
Η κάρτα δουλεύει σωστά ΜΟΝΟ με το μπλε irdeto με software v1.06 ή με το dragon cam & t-rex (ούτε στο diablocam δουλεύει!) !!! Μόνο με ένα από τα παραπάνω cam θα έχεις ΚΑΙ εικόνα ΚΑΙ ήχο !!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 7 east hd1

Η κάρτα δουλεύει σωστά ΜΟΝΟ με το μπλε irdeto με software v1.06
Δηλαδη αυτο που εχω! Αλλα το μαμημενο το καναλι δεν ανοιγει. Εγω εχω τον topfield 7700 αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα να μην μου ανοιγει καποιο καναλι. Τι να πω, κριμα... :mad_2:

Reaction score
6
Το t-rex για να δουλέψει πρέπει να έχεις προσθέσει το caid 0624...
θα σου στείλω ένα Predator 3.55 με το σωστό caid να δοκιμάσεις....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv