Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Reaction score
4
Σχεδιαστικα ομως δεν μπορεις να πεις.. Ξεχωριζει απο ολα!

Ποιο ηχειο ειναι?

Τα Ελληνικα απο οσο γνωριζω ειναι τα Crystal Audio, Roister και ... ???

Reaction score
7
Μην ξεχνάμε την Audio Spectrum... για μένα η καλύτερη από τις γνωστές ελληνικές. Τώρα το ηχείο-ζεβρα δεν ξέρω ποια το φτιάχνει, αν και ελληνικές εταιρίες υπάρχουν και άλλες λιγότερες γνωστές από τις παραπάνω.

Reaction score
4
Αυτα που ειναι σαν κωνος θυμιζουν εντονα παρομοια σειρα που ειχε η Roister . Να δεις πως την ελεγαν ...

Reaction score
10
το θεμα με τον Ρενο εχει να κανει με το κοστος αποκτησης των συγκεκριμενων καλωδιων.

To θεμα με τον Ρενο εγινε επειδη πηγε να προωθησει κατι που εχει στο μαγαζι του...Ελα ρε Νικο εξυπνο παιδι εισαι....Τελος παντων whatever......

Reaction score
0

Αυτά τα ηχεία είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά σε εμφάνιση, αν και νομίζω ότι ξεφεύγουν από το πνεύμα του Thread. Θα αντικαταστήσω τα περιφερειακά μου τώρα που μετακομίζω και αυτά εδώ είναι ιδανικοί αντικαταστάτες. Πρόκειται για τα wharfedale pps-1 για όσους δεν τα ξέρουν και συνοδεύονται και από παθητικό ή ενεργό sub (υποχρεωτικά). Η δε εικόνα τους μπορεί να αντικατασταθεί με οτιδήποτε θελήσει ο ιδιοκτήτης ώστε να εναρμονιστούν με τον υπόλοιπο διάκοσμο.

Reaction score
27
Audio Spectrum
Analysis
Audio Technologies
Silver Note
Nexus

και υπάρχουν και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν και είναι κανονικά στην παραγωγή πέραν των πολύ καλών ελληνικών ηχείων ιδιοκατασκευών που σοβαροί μάστορες και γνώστες μπορούν να κατασκευάσουν και να σου πέσουν τα σαγόνια ηχητικά τουλάχιστον.

Οσο για το ηχείο ζέβρα είναι της Μythos audio - κι αυτή Ελληνική!!!

Οσο για εντυπωσιακά ηχεία υπάρχουν πάμπολα και όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και πιο εντυπωσιακά.

Για μένα πάντως οταν "γδύνω" τον ΕΡΜΗ νιώθω κάτι... Αν και μάλλον αυτές οι βάσεις του V2 μάλλον τον αδικούν και θα πάρουν πόδι...

Reaction score
0
Πάντως πιο κοντά στο υπόλοιπο πνεύμα του Thread βρόσκονται τα μεγάλα usher dancer.

Απίστευτος ήχος αλλά και εμφάνιση που με είχε αφήσει μ@λ@κ@.
το WAF τους στο ταβάνι (δεν έχω W αλλά η κοπέλα μου που τα βλέπαμε μαζί μου έλεγε ότι τέτοια γομάρια ευχαρίστως τα έβαζε στο καθιστικό της).
Βέβαια η τιμή τους είναι επίσης στο ταβάνι....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
To θεμα με τον Ρενο εγινε επειδη πηγε να προωθησει κατι που εχει στο μαγαζι του...Ελα ρε Νικο εξυπνο παιδι εισαι....Τελος παντων whatever......
Αυτο ειναι το 2ο σκελος:cool_4:
Και αλλοι εδω μεσα πουλανε καλωδια,ηχεια, ενισχυτες αλλα δεν κανουν ετσι.

Reaction score
1
Ρε παιδιά! Λέτε για το Mythos Obsession!!!

Εχετε την παραμικρή ιδέα πώς ακούγεται... γιατι οτι και να σας πώ απλα δεν θα το πιστέψετε!!! Κάνει πολλά high-end να κρύβονται απο ντροπή!!!

Ελάτε Θεσσαλονίκη να τα ακούσετε και θα καταλάβετε τι λέω.

Reaction score
4.744
Ρε παιδιά! Λέτε για το Mythos Obsession!!!

Εχετε την παραμικρή ιδέα πώς ακούγεται... γιατι οτι και να σας πώ απλα δεν θα το πιστέψετε!!! Κάνει πολλά high-end να κρύβονται απο ντροπή!!!

Ελάτε Θεσσαλονίκη να τα ακούσετε και θα καταλάβετε τι λέω.
Έτσι είναι ....αν και σχεδιαστικά θα ταίριαζε πιο πολύ σε african-style σπίτι κάπου στην ζούγκλα.
Έμενα πάντως και εντύπωση μου κάνει και μου αρέσει σχεδιαστικά-ηχητικά.

Reaction score
5

Αυτά ειναι τα μονα ηχεία που θέλω στην ζωή μου...

Τώρα σε τι κούτα θα μπουν δεν ξερω... άναθεμα το ταμπλό του focus :happy_9::happy_9::happy_9::happy_9:

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Re: Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Αυτά ειναι τα μονα ηχεία που θέλω στην ζωή μου...

Τώρα σε τι κούτα θα μπουν δεν ξερω... άναθεμα το ταμπλό του focus :happy_9::happy_9::happy_9::happy_9:
Δηλαδή αν σου τα αγοράσουμε θα μας αφήσεις ήσυχους; :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Δηλαδή αν σου τα αγοράσουμε θα μας αφήσεις ήσυχους; :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

:happy_4: :happy_4: :happy_4:
τα έχω ήδη Μιχαλη! απλά δεν εχουν τοποθετηθεί ακομα :-(

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Iεροσυλία να μπαίνουν τέτοια ηχεία στη Home-Cinema, αλλά τέλως πάντων...

Πρόσφατα είδα κι αυτό κι έπαθα πλάκα (πολύ ομορφότερο απο κοντά, το αδικούν οι photo):

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ποια ηχεία σας εντυπωσιάζουν σχεδιαστικά?

Τα παλικάρια έχουν κάνει τρελή δουλειά... Πανέμορφα και παίζουν παπάδες.
Αχχ, Mr.Apostolos... Τι θέλω και πηγαίνω απο εκεί, όλο στην πρίζα με βάζει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas