- Reaction score
- 7
Χρονια πολλα βρε.....αμα δε θες να φερεις γλυκα....και με παγωτο καιμακι με σιροπακι βυσινο ....περνας τη πορτα.....Ευφημισμός...
Δηλαδη πριν το αποσυνδεσεις ηταν ολα καλα ?Να ζητήσω μια μικρή βοήθεια?
Από προχτές το Oppo μου δείχνει τους υπότιτλους σε divx στα κινέζικα. Το μόνο που έκανα ήταν να το μεταφέρω για να συνδέσω μια άλλη συσκευή. Το μοντέλο είναι το 971 και εξυπακούεται πως είχε περασμένο το firmware του Απόστολου.
Αποστόλη, τι κάνω????????
Ξαναπερνάω το firmware???????????????wall_1wall_1c:
Δηλαδη πριν το αποσυνδεσεις ηταν ολα καλα ?
Πατα setup...9210...και γραψε μου τη version του firmware που εχεις.
Επισης αν προκειται για το Αμερικανικο η Ευρωπαικο μοντελλο.
Προφανως εχεις το 971 με το Black Fat Remote.Ναι, πριν το αποσυνδέσω ήταν όλα μια χαρά.....
Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό μοντέλο. Τα στοιχεία του:
MVersion 05.00.01.07
SUB - VER 00.00.00.01
servo 23.07.10.00
version 971 HSE - 5 - 0919
region code 0
Απόστολε, λύθηκε το θέμα χωρίς να ξαναπεράσω το firmware. Ήταν τελικά τα fonts. Το είχα βάλει στο 1. Γυρίζοντάς το στο 3, όλα δουλεύουν ρολόι!!!!!!!!!!!!!!Προφανως εχεις το 971 με το Black Fat Remote.
Κατεβασε το firmware απο εδω :
http://oppohellas.blogspot.com/2007/05/firmware-dv971h-black-fat-remote.html
περασε το και πες μου.
Αν το εχεις κανει ηδη, κοιτα μηπως εχεις αλλαξει τα fonts μεσα στο firmware....παντα στο font 3.
Περιμενω νεα.
Που να φυγω με σενα που εμπλεξα..........Οπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα, αν δε χαλάσεις δε θα μάθεις, και ύστερα από τα προσωνύμια "Μπομπ ο Μάστορας" και "Κύρος Γρανάζης" που μου προσέδωσαν κάποιοι φίλοι, χθες παραδόθηκε στον Απόστολο το χαλασμένο 971 και αγοράστηκε ένα νέο, με στόχο να πετύχει με την πρώτη πλέον το τιμημένο SDI mod.
Με τη δεύτερη προσπάθεια, πέτυχε και το 971 ταΐζει πλέον μέσω SDI το DVDO VP50, με σημαντική διαφορά σε ευκρίνεια και contrast.
Απόστολε, μπορείς πλέον να διαθέσεις και τα υπόλοιπα 971 που έχεις στην αποθήκη, δε θα τα χρειαστώ.
Αν και μάλλον, την ώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, θα βρίσκεσαι σε κάποια παραλία.
Καλές διακοπές να έχεις.
Καλησπερα και σε σενα.kalispera, exo ton 971 ke exo perazmeno to telefteo firmware apo to site tis oppo, den mou litourgi pia omos to remote control, to mono koumbi pou adapokrinete ine to on-off,
to control sigoura den exi provlima giati to dokimase ke me ena univesral tis philips.
iparxi kapia lisi?..
Αφου δε στο εκανε με το που αλλαξες firmware, μαλλον το κοντρολ ειναι.evala to telefteo pou exis sto site to BLACK_FAT..
alla pali ta idia, mono to on-off doulevi.
pandos afto to provlima mou to parousiase meta apo arketo kero pou ixa vali to telefteo firmware, ke kamia fora akomi ke tora ama to sviso ke to anapso pali .. doulevi.. alla stin poria ta pezi pali...
mipos ta exi peksi ke ine gia petama?..c: