Στην ουρα για iPhone

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απο το in.gr:

"Χιλιάδες ενθουσιασμένοι πελάτες στις ΗΠΑ περιμένουν στην ουρά για την άφιξη του πιο πολυσυζητημένου τηλεφώνου όλων των εποχών, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

To πρωτοποριακό iPhone της Apple, που συνδυάζει κινητό τηλέφωνο, συσκευή πολυμέσων και πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο, εντυπωσιάζει με την έγχρωμη οθόνη αφής, την απουσία πληκτρολογίου και τον κομψό σχεδιασμό του.
Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στα καταστήματα της Apple και της εταιρείας τηλεπικοινωνιών AT&T στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα. Το μοντέλο με μνήμη 4 GB τιμάται 499 δολάρια (370 ευρώ), ενώ η έκδοση με μνήμη 8GB κοστίζει 599 δολάρια (446 ευρώ). Για την αγορά του τηλεφώνου απαιτείται και η υπογραφή διετούς συμβολαίου με την AT&T, σε τιμές που ξεκινούν από τα 59,99 δολάρια το μήνα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες, το iPhone θα φτάσει στην αγορά της Ευρώπης την αγοραστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η Apple φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Vodafone για την αποκλειστική διάθεση της συσκευής στην Ευρώπη.
Στις ΗΠΑ, πάντως, τα αποθέματα αναμένεται να εξαντληθούν από την πρώτη ημέρα, και η Apple διευκρίνισε ότι κάθε πελάτης μπορεί να αγοράσει μία μόνο συσκευή.
Στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, η ουρά άρχισε να σχηματίζεται τα ξημερώματα της.. Δευτέρας, και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης γύρω στα 60 άτομα περίμεναν με υπνόσακους και φορητές καρέκλες.
Στη Μπενέσια της Καλιφόρνια, πέντε φοιτητές έστησαν την αυτοσχέδια επιχείρηση «iWait» (περιμένω), κρατώντας θέση στην ουρά για όσους βαριούνται να περιμένουν και προτιμούν να πληρώσουν έως και 500 δολάρια για να γλιτώσουν την αναμονή.
Η μετοχή της Apple έχει ανέβει κατά 40% από την πρώτη παρουσίαση του iPhone τον Ιανουάριο και το αφεντικό της εταιρείας Στιβ Τζομπς προέβλεψε πωλήσεις 10 εκατ. μονάδων το 2008. Ο αριθμός αυτός θα εξασφάλιζε για την Apple το 1% της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων."

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=813320&lngDtrID=252

Reaction score
14
i-ψώνια!!

καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του έλεγε σωστά ο παππούς μου.!!!

Reaction score
10
Το εχω τσιμπισει ΣΤΕΓΝΑ..Σαν προβατο θα παω.......Ξερουμε κατι για Ελλαδα (Αφιξη κτλ)?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, η ουρά άρχισε να σχηματίζεται τα ξημερώματα της.. Δευτέρας, και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης γύρω στα 60 άτομα περίμεναν με υπνόσακους και φορητές καρέκλες.
Να και μια ηλίθια συνήθεια που ευτυχώς ποτέ δεν ευδοκίμησε στα μέρη μας...

Reaction score
4
Να και μια ηλίθια συνήθεια που ευτυχώς ποτέ δεν ευδοκίμησε στα μέρη μας...
Μην ορκιζεσαι Μαρια.
Το εχω δει με τα ματια μου και για παιχνιδι στον υπολογιστη κιολας.
Ουρες ατελειωτες πριν 6-8 μηνες για το WOW.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μην ορκιζεσαι Μαρια.
Το εχω δει με τα ματια μου και για παιχνιδι στον υπολογιστη κιολας.
Ουρες ατελειωτες πριν 6-8 μηνες για το WOW.
Δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, αλλά πες μου σε παρακαλώ γιατί έχω μεγάλη περιέργεια: Ουρές από την προηγούμενη μέρα? Κοιμόντουσαν έξω από τα μαγαζιά?
Αν ναι, όντως ανήκομεν εις την Δύσιν...wall_1

Reaction score
0
Δεν έχει GPS, μεγάλο σφάλμα για τέτοιο πολυαναμενόμενο κινητό/PDA.

@Μαρία: στην Ιαπωνία, πριν από κάθε μεγάλη κυκλοφορία παιχνιδιού για κονσόλα, κατασκηνώνουν έξω από καταστήματα 2-3 μέρες πριν την παραλαβή. Οπότε μη λες για δύση!

Reaction score
4
Δεν το αμφισβητώ σε καμία περίπτωση, αλλά πες μου σε παρακαλώ γιατί έχω μεγάλη περιέργεια: Ουρές από την προηγούμενη μέρα? Κοιμόντουσαν έξω από τα μαγαζιά?
Αν ναι, όντως ανήκομεν εις την Δύσιν...wall_1
Επειδη δεν θυμαμαι ακριβως τις ημερομηνιες θα σου τα πω στο περιπου.
Η ολη ιστορια ηταν οπως εγραψα και πιο πανω ηταν οτι εβγαινε ενα παιχνιδι(wow) πες την τεταρτη ταδε του μηνος.
Ε λοιπον , επειδη ειχε μεγαλη ζητηση και ο κοσμος δεν μπορουσε να περιμενει μεχρι την τεταρτη πρωι , δυο γνωστες αλυσιδες καταστηματων αποφασισαν να ανοιξουν τα μαγαζια τους 12 η ωρα τα μεσανυχτα της τριτης για να δωσουν τα εν λογω παιχνιδια.
Ο κοσμος ειχε αρχισει να μαζευται απο τις 8 το απογευμα και οι ουρες οπως καταλαβαινεις ηταν τεραστιες.
Βασικα ετσι οπως εγινε δεν ειχαμε φυσικα το φαινομενο των υπνοσακων αλλα οτι ειχαμε ουρες και νταβαντουρι απο την λυσσα να το παρουν πρωτοι , το ειχαμε και με το παραπανω.
Αν τελικα τα εδιναν τα παιχνιδια την τεταρτη πρωι οπως ηταν και το νορμαλ τοτε φοβαμαι οτι τους υπνοσακους και τα υπολοιπα δεν τους γλυτωναμε.
Ενα μαγαζι ειδικα απο οτι εμαθα αργησε να ανοιξει και τελικα ανοιξε κατα τις 1 το βραδυ οποτε εκει απειληθηκαν επεισοδια και ηταν ετοιμος ο κοσμος να το σπασει.
Ολα αυτα σε 4 σημεια διασπαρτα σε ολη την αττικη.

Reaction score
10
O καθένας με τα παιχνίδια του. Εσένα, για τα δικά σου παιχνίδια σου λένε "get a life";

Εγω δεν περιμενω απο το προηουμενο βραδυ στην ουρα να παρω τα "παιχνιδια" μου ουτε δυο μερες πριν.....Απορω που απαντησες κιολας:crazy_1:

Reaction score
164
Εγω δεν περιμενω απο το προηουμενο βραδυ στην ουρα να παρω τα "παιχνιδια" μου ουτε δυο μερες πριν.....Απορω που απαντησες κιολας:crazy_1:
Μην απορείς γιατί απάντησα. Απαντώ πάντα όταν κάποιος απαξιώνει τις επιθυμίες άλλων. Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο νορμάλ να περιμένει κάποιος να αγοράσει το αγαπημένο του παιχνίδι με τις ώρες, παρά να αγοράσει ένα καλώδιο ρεύματος με επίστρωση μουστάρδας και αλογότριχες που το έπλεξαν 16χρονες παρθένες από το Καζκστάν. :happy_8: Αλλά ούτε αυτόν απαξιώνω, μιας και είναι το δικό του παιχνίδι. Τo get a life, το θεωρώ πολύ απαξιωτικό και εγωιστικό.
Και ίπως θα σου απαντούσε κάποιος από αυτούς που περίμεναν το WOW με τις ώρες, "I am a gamer. I have many lives"! :happy_4:

Reaction score
7
Και προς γνώση και συμμόρφωση οι WoW gamers ποτέ δεν κάνουν κάτι IRL (In Real Life)...'Oτι κάνουν το κάνουν μόνο AFK (Away From keyboard)...
Και στην τελική δεν είναι μόνο το να θές να πάρεις φρέσκο το παιχνίδι...Είναι και ο χαβαλές του να πας με την παρέα και να χαζέψετε...Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά δεν θα με ένοιαζε και πολύ

Reaction score
10
Μην απορείς γιατί απάντησα. Απαντώ πάντα όταν κάποιος απαξιώνει τις επιθυμίες άλλων. Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο νορμάλ να περιμένει κάποιος να αγοράσει το αγαπημένο του παιχνίδι με τις ώρες, παρά να αγοράσει ένα καλώδιο ρεύματος με επίστρωση μουστάρδας και αλογότριχες που το έπλεξαν 16χρονες παρθένες από το Καζκστάν. :happy_8: Αλλά ούτε αυτόν απαξιώνω, μιας και είναι το δικό του παιχνίδι. Τo get a life, το θεωρώ πολύ απαξιωτικό και εγωιστικό.
Και ίπως θα σου απαντούσε κάποιος από αυτούς που περίμεναν το WOW με τις ώρες, "I am a gamer. I have many lives"! :happy_4:
Oκ αν για σενα ειναι φυσιολογικο να περιμενες 48 ωρες εξω απο ενα μαγαζι να παρεις ενα παιχνιδι παω πασο......Αλλα αυτος που το κανει αυτο δεν πρεπει να εχει ουτε δουλεια, ουτε γκομενα, κλπ κλπ....I hope you get my point.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.189
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe