PS3 GAMES VS XBOX 360 GAMES VS WII GAMES

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 GAMES VS XBOX 360 GAMES VS WII GAMES

Έβαλα και το Wii στον τίτλο για να είμαστε πιο δίκαιοι.........αν δεν σε πειράζει φίλε GeoGeoGeo.....:respect:

Reaction score
5
Wii FTW!

Πάει και τελείωσε! Το gameplay κανει το gaming!

ΑΛΛΑ,
κρατάω και ενα ενδεχόμενο για το PS3 όοοοοοοοοοοοοοοοοταν αποφασίσει να βγάλει σοβαρό παιχνίδι.
Ελπιζω συντομα.
γιατι αν βγει μετά το Warhammer OnLine, το PS3 μου απλά θα πιάνει χώρο..

Α! μην ξεχάσω, το Age Of Conan το οποίο για κάποια περίοδο ήταν το "Most Anticipated MMORPG" πριν ξεπεραστεί από το Warhammer OnLine, στο mmorpg.com, Θα κυκλοφορίσει για XBOX 360. Μαγκάκια; mmoRPGs για XBOX? και ούχι για PS3?

κάποιος τον ήπιε...

και όπως μας έχει δείξει η ιστορία, τα mmorpgs (βλέπε WoW) πουλάνε και έχουν καλό μεροκάματο!!!

Το πολύ πολύ η sony να μας παρουσιάσει το, δικό της, everquest 2 στο PS3, το οποίο μπορει και να ειναι ηδη πεθαμένο...

ασχετα αν καποτε ήταν κορυφη!

Reaction score
0
Μιάς και τό έθιξες, φαντάσου keyboard + mouse support και WoW...Το οποίο το είχα παρεξηγήσει και με εξέπληξε ευχάριστα.

Reaction score
0
Κακιές γλώσσες θέλουν το the darkness στο PS3 να μην έχει antialising + motion blur στο PS3...Παλίο reviewers... Πάλι ψέμματα λέτε!

Reaction score
5
Μιάς και τό έθιξες, φαντάσου keyboard + mouse support και WoW...Το οποίο το είχα παρεξηγήσει και με εξέπληξε ευχάριστα.
καλα... όλους τους amateurs των mmorpgs τους εντυπωσιάαζει το WoW (which is fdp imho).

τα hardcore mmos να δουμε τι θα γινει!!! και επιπλέον. εμενα δεν με νοιαζει αν καποια απο τις κονσολες παίζει mmo...εχω το PC γι'αυτη την δουλειά...

ΑΛΛΑ! οταν το XBOX μπαίνει σε ενα χώρο, με όπλο ενα απο τα πιο αναμαινομενα mmoRPGs του 2007 και το PS3 έχει στα χέρια του ΜΟΝΟ ενα βαρετο everquest 2, το οποίο ειναι για PC, δεν ξερω αν εχουν αποφασίσει να το μεταφερουν για να χτυπησουν τον Age Of Conan,

εεε...είναι σφαλιάρα για το PS όπως και να το κανεις.

Reaction score
0
καλα... όλους τους amateurs των mmorpgs τους εντυπωσιάαζει το WoW (which is fdp imho).
Ώχ με πήρανε χαμπάρι:crazy_3:

Έπαιζα και παλιότερα λιγο Lineage αλλά δεν με κράτησε.

Reaction score
5
Ώχ με πήρανε χαμπάρι:crazy_3:

Έπαιζα και παλιότερα λιγο Lineage αλλά δεν με κράτησε.
ααααααααλλο γτπ :happy_5::happy_5::happy_5:

Dark Age Of Camelot FTW!

αλλα μας τέλειωσε κι αυτό...

Τώρα είπαμε! Warhammer OnLine και Age Of Conan τα επομενα TOP mmoRPGs και το ένα απο τα δύο θα βγει και σε xbox...

εχουμε ακομα μπροστά μας καιρό...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 GAMES VS XBOX 360 GAMES VS WII GAMES

Έβαλα και το Wii στον τίτλο για να είμαστε πιο δίκαιοι.........αν δεν σε πειράζει φίλε GeoGeoGeo.....:respect:
Καλά έκανες!!Έτσι θα φουντώσει η μάχη.....

Reaction score
14
ps3 ? games? τι ειν τουτ ?

Wii...το είδα στον Λάμπρο...φοβερό control για παιδικά παιχνίδια...
Αν θέλεις ακρίβεια και άμεση απόκριση ,άντε γειά...
Γραφικά χειρότερα από cube που το έχω ...
Παιχνίδια όμως για να τα "ευχαριστιέσαι" και να χαβαλεδιάζεις πολύ !!!

Xbox360...Στο σύνολό της η καλύτερη με μεγάλη διαφορά ΚΟΝΣΟΛΑ παιχνιδιών.. ( δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση..)

PC...Αν δώσει κάποιος 3 χιλιάρικα παίρνει υπερμηχάνημα.. Αν δε , έχει και 1080ρ προβολέα/τηλεόραση άντε να τον πιάσουμε....

Reaction score
0
Xbox360: τίποτα ιδιαίτερο , ακριβό, προβληματικό και σαν παιχνιδομηχανή τελειωμένο... ότι είχε να δώσει το έδωσε και πλέον θα το βαρεθείς πολύ γρήγορα.

Wii : πολύ μέτρια γραφικά και περιμένουμε έξυπνα παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται το gamepad ... εγώ δεν θα το είχα για βασική κονσόλα.

Ps3 : Το καλύτερο σύστημα με πολύ μέλλον, και προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα κλασικά του 360-pc ... πλέον λόγο της δύναμής του δεν θα υστερούν ούτε τα port.
Αρνητικό ότι θέλει λίγο θάρρος και ικανότητα για να καταλάβεις ότι τα 650 ευρώ δεν είναι τελικά πολλά.

Reaction score
5
Xbox360: τίποτα ιδιαίτερο , ακριβό, προβληματικό και σαν παιχνιδομηχανή τελειωμένο... ότι είναι να δώσει το έδωσε και πλέον θα το βαρεθείς γρήγορα.

Wii : άσχημα πλέον γραφικά και περιμένουμε έξυπνα παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται το gamepad, εγώ δεν θα το είχα για βασική κονσόλα.

Ps3 : Το καλύτερο σύστημα με πολύ μέλλον, και προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα κλασικά του 360-pc ... πλέον λόγο της δύναμής του δεν θα υστερούν ούτε τα port που γίνονται από εκεί.
Αρνητικό ότι θέλει λίγο θάρρος και ικανότητα για να καταλάβεις ότι τα 650 ευρώ δεν είναι τελικά πολλά.
ΙΕΡΟΣΥΛΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ PS3 KAI NA MHN ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ SONY, ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΑΣΧΕΤΕ GAMER ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ PS3 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ PC????

ΑΠΟ ΤΑ PC ΡΕ ΑΘΛΙΟ, ΣΚΟΥΛΙΚΙ;; ΙΕΡΟΣΥΛΕ;; ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ;

ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;

IGNORE LIST ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ! ΕΛΕΟΣ!

Μακάρι να σε συγχωρέσει η Αγια-AMD για την κουβέντα που είπες...

Γιατί τώρα πραγματικά έδειξες ΤΙ γνωρίζεις απο gaming (ΤΙΠΟΤΑ) και οτι τόσο καιρό μας λες μονο αυτά που εχεις δει. Δηλαδή πέρα απο το PS3 δεν εχεις δει τιποτα.

βγάλε ρε την κουκουλα απο το κεφάλι γιατί ξεχάσαν απο την sony Να σου ανοιξουν τρύπες στα μάτια για να βλέπεις...

αει σιχτίρ απο 'δω χαμο που θα ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ έστω και να ΣΚΕΦΤΕΙΣ οτι μπορεί το PS3 να περάσει σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ τομέα τα PCs!

ANTE ΓΕΙΑ!
και ignore list ναουμ γιατί βαρέθηκα να σε διαβαζω...
kthxbye

Reaction score
0
Καλά, μάλλον θίξαμε την MS τώρα !!!!

Που αν δεν έμπαινε μετά την επιτυχία του playstation για να τρελαθεί στις ζημιές προσπαθώντας να ανακόψει την φόρα του , θα βλέπαμε με τι ρυθμούς θα συνεχιζόταν η κατρακύλα του pc gaming ...

ΥΓ
Και ελπίζω να είσαι τελικά σοβαρός εσύ και να κάνεις πράξη το ignore, όχι σαν κάποιους άλλους.

Reaction score
14
Φίλε , το 360 είναι σαν τον Ριβάλντο...κορυφαίος ,γερασμένος , πρωταθλητής...
Το ps3 είναι σαν τον Δημούτσο.. ΜΠΟΡΕΙ να σου βγει καλός...
Αν δεν σου βγεί θα πάρεις τον ...δη..μούτσο....
Και όταν/αν σου βγει θα είναι πολύ αργά....Θα έχεις χάσει πολλά πρωταθλήματα..

Τα 650 δεν είναι πολλά για bd και media server ...
Είναι ΠΑΡΑ πολλά για την πιο άχρηστη παιχνιδοκονσόλα ever...
Για να μπορέσει ΛΙΓΟ να δικαιολογήσει τα χάλια του πρέπει να βγάλει 2-3 φορές καλύτερο παιχνίδι από το 360 της διετίας...
Αυτό δεν προβλέπεται κάν ..... Ιδια γραφικά στην καλύτερη...

GTX

Reaction score
39
Λάμπρο οι χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται! θα σε παρακαλούσα να κάνεις να κάνεις edit το post σου και να τους σβήσεις.

Reaction score
0
Αν είναι να με κάνει ignore, άστους..... καθένας δικαιούται ένα ξέσπασμα εφόσον είναι σοβαρός, και δεν αρχίσει να απαντάει ξανά από αύριο.

Reaction score
5
Λάμπρο οι χαρακτηρισμοί δε χρειάζονται! θα σε παρακαλούσα να κάνεις να κάνεις edit το post σου και να τους σβήσεις.
Δεν κανω edit κανένα post! Και θα προτείνω μάλιστα σε Mods, admins και globals (τους κανονικούς, οχι γιαλαντζί σαν εμενα) το ΑΜΕΣΟ και ΜΟΝΙΜΟ BAN του Κάπταιν-Παραπληροφόρηση, του Υπουργού Ασχετίδη.

Τολμά να κατηγορήσει άλλους για trolling, xbots, παραπληροφόρηση, ασχετοσύνη και λοιπά και λοιπά και μετά τολμά να πει

Το καλύτερο σύστημα με πολύ μέλλον, και προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα κλασικά του 360-pc ... πλέον λόγο της δύναμής του δεν θα υστερούν ούτε τα port που γίνονται από εκεί.
λυπάμαι πολύ....

Ανθρωπος που αποκαλείτε gamer και γνώστης των πραγμάτων και μου συγκρίνει το PS3 με το PC δεν ειναι παρα ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΝΙΔΕΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ σε ενα χώρο όπως ενα gaming forum (οπως ειναι αυτό το τμημα του AVSite).

O άνθρωπος χρειάζεται ΑΜΕΣΑ να τον βάλουμε με το ζόρι να παιξει XBOX, Wii και σε PC για να μπορέσει, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ PS3...δεν θα ήθελα κατι τέτοιο.αν του αρεσει εμενα μου περισεύει.

ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ %$#%#$

αει σιχτιρ...

τελος

δεν ξανασχολουμε

οσοι θελουν να ακουν την γνώμη κάποιου που μπορει να συγκρινει τα PC με το PS3,οκ. περισαστικά τους..
ο ανθρωπος ειναι εστια παραπληροφόρησεις λόγω ασχετοσυνης...

GTX

Reaction score
39
Xbox360: τίποτα ιδιαίτερο , ακριβό, προβληματικό και σαν παιχνιδομηχανή τελειωμένο... ότι είχε να δώσει το έδωσε και πλέον θα το βαρεθείς πολύ γρήγορα.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ???

Από αυτά που λες το μόνο που στέκει είναι το προβληματικό, εγώ σε αντίθεση με εσένα είμαι αντικειμενικός και δε λέω ψέματα. Ναι τα xbox χαλάνε, το ξέρουμε όλοι, το δικό μου ήδη έχει πάει μια φορά για service και γύρισε καινούριο, από τη στιγμή που τα αλλάζουν δε με νοιάζει.

Τώρα τα: τελειωμένο, οτι έχει να δώσει έδωσε κτλ ούτε εσύ ρε Blizard δε τα πιστεύεις αυτά. Θα το βαρεθείς??? Γιατί???? Επειδή βγαίνουν συνέχεια παιχνιδάρες??? Τις οποίες εγώ σε αντίθεση με σένα μπορώ να σου απαριθμήσω...μη ξεχνιόμαστε ε, ακόμα περιμένω να μου πεις τις παιχνιδάρες του PS3.

Wii : πολύ μέτρια γραφικά και περιμένουμε έξυπνα παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται το gamepad ... εγώ δεν θα το είχα για βασική κονσόλα.
Σχεδόν συμφωνώ μαζί σου, μέτρια γραφικά ούτε εγώ το έχω για βασική κονσόλα αλλά αν είχες παίξει φίλε θα ήξερες οτι αν σκοπός σου είναι η διασκέδαση και το γέλιο σίγουρα είναι η πιο αποτελεσματική κονσόλα και από τις 3.

Ps3 : Το καλύτερο σύστημα με πολύ μέλλον, και προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα κλασικά του 360-pc ... πλέον λόγο της δύναμής του δεν θα υστερούν ούτε τα port.
Εδώ είναι που παραληρείς ομως. Ποιό μέλλον βρε blizzard που θα κλείσει χρόνο και ακόοοοοοομα παιχνίδι της προκοπής δε βγήκε??? Που το GT θα βγεί μαζί με το καινούριο Xbox 720??? Που τολμάς να συγκρίνεις το PS3 με το PC??? Τα 650 δεν είναι πολλά??? Σε ποιά χώρα βρε Blizzard??? Στπ Μονακό μένεις???? Ρε φίλε κατάλαβε το όπως και πολλοί άλλοι την πάτησες πήγες και τα ακούμπησες στη Sony με την ελπίδα οτι θα πάρεις την καλύτερη κοσνόλα όλων τον εποχών. Δε σε κατηγορώ, δε είσαι μόνος σου, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις οτι αυτά που λές ούτε από τη Sony δε τολμάνε να τα πούνε. Θα σκάσω αν δε ρωτήσω, τί διαφορετικό σου πρόσφερε από τα PC και το 360??? Το Tekken??? Το Resistance (AXAXAXAXA)??? Το γυαλιστερό μαύρο χρώμα του????

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll