Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
1
ως φοβερα πρωτοπορος και καινοτομος που ειμαι σκεφτηκα να αποσυμφορησουμε τα αλλα thread σχετικα με το gaming, απο posts που εκφραζουν τη δυσαρεσκεια μας απεναντι σε καποια κονσολα, κανοντας αυτο το επαναστατικο thread. ετσι αν π.χ. καποιος ξυπνησει το πρωι και νιωθει να τον πνιγει το δικιο για το ποσο τον εκμεταλευεται η sony, microsoft ή nintendo θα την εκφραζει ελευθερα και χωρις εξηγησεις και λογοκρισια εδω μεσα και οχι σε αλλα thread sxetika me γραφικα, games, physics κ.τ.λ. θα κανω εγω την αρχη μ'αυτα που ΜΙΣΩ!!!

1. μισω το wii. το μισω γιατι δε το εχω και δεν εχω αλλα λεφτα για να το παρω μετα την αγορα του 360 και του ps3. και να το αγοραζα ομως θα το μισουσα γιατι στη συσκευασια δε περιεχει αποσμητικο. ετσι οταν θα επαιζα θα ιδρωνα και θα βρωμουσα. και επειδη μου αρεσουν παρα πολυ οι μεριδες γυρου με απ' ολα ΚΑΙ με τζατζικι, ο ιδρωτας μου θα μυριζε τζατζικιλα. επισης θα το μισουσα γιατι οταν παιζω παθιαζομαι. και οπως ολοι ξερουν το wiimote και το nuchuk ενωνονται με καλωδιο. ετσι πανω στο παθος μου θα κινδυνευα να αυτοστραγγαλιστω...αρα μακρια απο το wii

2. μισω το 360. ναι, ξερω οτι εχω 360 αλλα το μισω...γιατι? ενας πολυ σοβαρος λογος ειναι οτι δεν εχει hdmi ωστε να δειχνει σε 1080p τα παιχνιδια. ετσι σε 5-6 χρονια που θα αγορασω 1080p τηλεοραση θα φαινονται ξεπλημενα...ημαρτον δηλαδη. επισης ενω εχει παρα πολλα και πολυ καλα παιχνιδια εγω αδυνατω να παιξω μεσω component ακομα και τωρα. τα ματια μου ειναι απιστευτα εμπειρα και εντοπιζουν το παραμικρο σφαλμα απεικονισης. πως να ευχαριστηθεις ενα game ετσι? τι να πει κανεις για το live??? ΑΙΣΧΟΣ!!! βλεπετε το live υποστηριζει την υπερτιμημενη λειτουργια του ingame chat και της ανοικτης επικοινωνιας μεταξυ των team mates σου. εμενα ως αγοραφοβικου αυτη η λειτουργια και μονο με κανει οχι μονο να μισω το 360 αλλα και να το φοβαμαι.

3. δε θα κρυψω οτι μισω και το ps3...πως να μη το μισεις οταν κυκλοφορει με backwards compatibility τοσο περιορισμενη που δε παιζει τις παιχνιδαρες του 360. ΟΠΟΙΟ δισκακι του 360 και αν δοκιμασα ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!!! και ηλπιζα να απολαυσω το gears of war μεσω hdmi...γιατι sony? και να ρωτησω και κατι αλλο? θεωρειται τωρα επανασταση το blu-ray? για αλλη μια φορα εχουμε στρογγυλα δισκακια ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα DVD...ας τα εκαναν τουλαχιστον μεγαλυτερα ή μικροτερα σε διαμετρο!!! ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ??? τελος μισω πραγματικα αυτο το μηχανημα για το why(?)-fi. μια λειτουργια που προκαλει ερωτηματα απο μονη της και ακομα δεν εχω βρει τι κανει αλλα τη πληρωσα.

αυτα απο μενα...νιωθω οτι μου εφυγε ενα βαρος. εκτονωσα λιγο το μισος μου και ελπιζω να συνεισφερω και σε σας επινοωντας κατι τοσο μπροστα απο την εποχη του. ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!

Reaction score
0
Γιατί είναι άχρηστα:D

Μισώ τον kutaragi που μας επέβαλε αυτό το σιχαμένο μαύρο γυαλιστερό και ........ (ξέρεις τι sub_code):happy_9:

Μισώ τον Peter Moore γιατί έχει πιο πολλά τατουάζ από εμένα και άρα έχει και τα καλύτερα γκομενάκια. :happy_9:

Μισώ τον Link που παρόλο που είναι κοντός και περίεργος (βλέπε μυτερά αυτιά και πράσινο σκούφο) πάντα, μα πάντα, τον γουστάρει η Zelda:happy_9:

Reaction score
7
Μισώ τον kutaragi που μας επέβαλε αυτό το σιχαμένο μαύρο γυαλιστερό και ........ (ξέρεις τι sub_code):happy_9:
Αυτό που και οι 2 ξέρουμε συμβαίνει όταν το γυαλιστερό αντικρύζει 360 fanboys...και φυσικά όταν συμβαίνει αυτό στήνονται στα 4 και υποκλίνονται... Έλα από το σπίτι μου μετά τη δουλειά...μάλλον το θέλει ο κ..λος σου το γυαλιστερό :happy_4:

Reaction score
1
Μισώ τις κονσόλες λόγω υψηλού κόστους , αλλά στο τέλος θα πάρω τηλεόραση με δώρο ένα PS3 ( φαν του GT φυσικά ) Πότε έρχονται οι πρώτες προσφορές για πακέτα τηλεοράσεων - pS3 είπαμε;

Reaction score
0
Αυτό που και οι 2 ξέρουμε συμβαίνει όταν το γυαλιστερό αντικρύζει 360 fanboys...και φυσικά όταν συμβαίνει αυτό στήνονται στα 4 και υποκλίνονται... Έλα από το σπίτι μου μετά τη δουλειά...μάλλον το θέλει ο κ..λος σου το γυαλιστερό :happy_4:
Ευχαρίστως να έρθω sub. Κανένα game έχεις να δούμε ή απλά θα κοιτάμε πόσο γυαλιστερό είναι:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
7
Ευχαρίστως να έρθω sub. Κανένα game έχεις να δούμε ή απλά θα κοιτάμε πόσο γυαλιστερό είναι:crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Όχι απλά μιάς και είπες Bye-Bye στο Live αφού η κονσόλα σου χάλασε (ξανά) και επίσης επειδή ο πόλεμος τελείωσε και ο ουρανός έγινε πάλι μπλέ (blu για την ακρίβεια), έλα να δούμε κανένα δισκάκι blu-ray που θα βρούμε στα Seven της γειτονιάς μου! Μην ζητήσεις HD-DVD... αυτά τα νοίκιαζε το Seven Προ-πολεμικά.... για τις λεπτομέρειες του πολέμου....εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37964 :happy_4: "happy_1" :happy_4:

Reaction score
0
Όχι απλά μιάς και είπες Bye-Bye στο Live αφού η κονσόλα σου χάλασε (ξανά) και επίσης επειδή ο πόλεμος τελείωσε και ο ουρανός έγινε πάλι μπλέ (blu για την ακρίβεια), έλα να δούμε κανένα δισκάκι blu-ray που θα βρούμε στα Seven της γειτονιάς μου! Μην ζητήσεις HD-DVD... αυτά τα νοίκιαζε το Seven Προ-πολεμικά.... για τις λεπτομέρειες του πολέμου....εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37964 :happy_4: "happy_1" :happy_4:
Καλά τελείωσε ο πόλεμος και δεν λέτε τίποτα; Και εγώ ο μ@λάκας είμαι χωμένος σε ένα χαράκωμα εδώ και ένα μήνα:mad_3::mad_3::mad_3:

Λοιπόν πέρνω το πρώτο Ρέο για πίσω. Νοίκιασε κανένα στρουμφάκι εσύ, εν τω μεταξύ:happy_9:

Reaction score
7
Καλά τελείωσε ο πόλεμος και δεν λέτε τίποτα; Και εγώ ο μ@λάκας είμαι χωμένος σε ένα χαράκωμα εδώ και ένα μήνα:mad_3::mad_3::mad_3:

Λοιπόν πέρνω το πρώτο Ρέο για πίσω. Νοίκιασε κανένα στρουμφάκι εσύ, εν τω μεταξύ:happy_9:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: (johnny20 mode: ON)

Reaction score
0
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: (johnny20 mode: ON)
Έπρεπε να βάλεις και Comic Sans MS με τεράστια πράσινα γράμματα για Johnny20 mode:happy_9:

Να έτσι!:happy_9:

Reaction score
7
Έπρεπε να βάλεις και Comic Sans MS με τεράστια πράσινα γράμματα για Johnny20 mode:happy_9:

Να έτσι!:happy_9:
A! Ξέχασα να το κλειδώσω, περίμενε..... "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
7
Aχχ! με πρόλαβες για ένα λεπτό.....:crazy_3:
Ε ναι... ούτως η άλλως άχρηστο ήταν... "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Thread "μίσους" απέναντι σε οποιονδήποτε συντονιστή!... "happy_1"

ΥΓ. Μου βγήκε λίγο ξεπλυμένο το χρώμα αλλά μ' αρέσει.

Reaction score
7
ΥΓ. Μου βγήκε λίγο ξεπλυμένο το χρώμα αλλά μ' αρέσει.
Μάλλον η οθόνη σου δεν έχει xv.colour ούτε HDMI 1.3 όπως το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις PS3... Αλήθεια στο xbox Elite γιατί έβαλαν HDMI 1.2? Ακόμα ένα άχρηστο μηχάνημα από τη Microsoft για να σας πάρει τα λεφτά και αντί να αντιδράσετε και να μην την προτιμήσετε, λέτε σαχλαμάρες για κάποιους που γνωρίζουν...

Reaction score
0
Μάλλον η οθόνη σου δεν έχει xv.colour ούτε HDMI 1.3 όπως το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις PS3... Αλήθεια στο xbox Elite γιατί έβαλαν HDMI 1.2? Ακόμα ένα άχρηστο μηχάνημα από τη Microsoft για να σας πάρει τα λεφτά και αντί να αντιδράσετε και να μην την προτιμήσετε, λέτε σαχλαμάρες για κάποιους που γνωρίζουν...
Θα βγάλουν update HDMI Version ->1.3 ρε!!! Το XBL μαμεί:D

Τώρα ήσουν σε Mode blizzard? Γιατί δεν σε διάβαζα πολύ καθαρά:crazy_3:

Reaction score
0
Μάλλον η οθόνη σου δεν έχει xv.colour ούτε HDMI 1.3 όπως το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις PS3...
Η οθόνη μου έχει και x.v.colour & HDMI 1.3 (τέλος! :happy_5: ) αλλά αυτά τα άχρηστα τα Windows της τρισκατάρατης παραμορφώνουν το αποτέλεσμα.

Reaction score
7
Θα βγάλουν update HDMI Version ->1.3 ρε!!! Το XBL μαμεί:D

Τώρα ήσουν σε Mode blizzard? Γιατί δεν σε διάβαζα πολύ καθαρά:crazy_3:
"happy_1" "happy_1" :happy_5: :crazy_3: χε χε... κάτσε να βγώ από αυτό το mode μη σκάσει μύτη ο Regunus και πιάσουν οι κατάρες περί καψίματος PS3 και να μην πιάσω το χειριστήριο του PS3 ποτέ μου...Άσε που μπορεί να μεταμορφωθώ σε κεφτεδάκι...οπότε... Blizard Mode: OFF "happy_1" :crazy_3: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv