Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
7
Για τα δισκάκια έχω το 360. Όταν θέλω να ξύσω τίποτα άλλο φωνάζω εσένα:smoking:

Που να σου καεί ένα Pixel από την Sharp και να μην έχεις ποτέ 1080p:happy_9: Να έχεις TrueHD-1:crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Τελικά τι συνέβη με το ματς ξυσίματος 360 VS. Gears Of War? Δεν έλεγαν για το Gears ότι ίσα που έξυσε τις δυνατότητες Hardware του 360? Τελικά ποιό ξύστικε περισσότερο? Μήπως να πάρω την Speedex να μάθω? :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
Τελικά τι συνέβη με το ματς ξυσίματος 360 VS. Gears Of War? Δεν έλεγαν για το Gears ότι ίσα που έξυσε τις δυνατότητες Hardware του 360? Τελικά ποιό ξύστικε περισσότερο? Μήπως να πάρω την Speedex να μάθω? :crazy_3: :crazy_3: "happy_1" "happy_1"
Τι να σου κάνω που δεν έχεις 360 (αν και θα με παρακαλάς μια μέρα να μεσολαβήσω στον μπαμπά Bill για να πάρεις, γιατί δεν πουλάμε σε fanboys:happy_9:) και δεν μπορώ να σου ρίξω ένα πριονισματάκι στο Gears να στρώσεις.:cool_1:

PS: Η UPS μεταφέρει το Xbox μου ρε αστοιχείωτε:mad_3:

Reaction score
5
ρε ...εχει τόσα προβλήματα το XBOX 360? γιατί ψηνομουν να παρω το Elite με την HDMI...

Αν και έχω hddvd player ήθελα να το παρω να δω και απο εκει τι παιχνιδια παίζουν...

Reaction score
1
Μισώ την εμπιστοσύνη wall_1
προσεχε...

Δικαιολογημένα έγινε.... όταν αγοράζεις νέα TV και βιάζεσαι να την στήσεις βάζεις ότι σου κατέβει οπουδήποτε :crazy_3:.... Άσε Regunus δεν έπρεπε να το πω....δέχομαι απειλητικά P.M. από τον BANTAS. He will fill my butt with lead στο Resistance :crazy_1:
θα βρεις κανα LAARK up your butt!!!

Reaction score
7
Τι να σου κάνω που δεν έχεις 360
To έχω προγραμματίσει για το χειμώνα...τότε πιάνουν τα κρύα
PS: Η UPS μεταφέρει το Xbox μου ρε αστοιχείωτε:mad_3:
Δεν ξέρω μπορεί να έχει αναθέσει σε πολλές εταιρίες την ίδια δουλειά...όπως και τους κατασκευαστές των Drive της...φήμες λένε ότι τα επόμενα 360 θα έχουν Drive Bluesky και φυσικά την επέλεξε η microsoft γιατί δεν μπορεί να βάλει blu-ray.

Reaction score
0
ρε ...εχει τόσα προβλήματα το XBOX 360? γιατί ψηνομουν να παρω το Elite με την HDMI...

Αν και έχω hddvd player ήθελα να το παρω να δω και απο εκει τι παιχνιδια παίζουν...
Ορισμένα samsung drives έχουν πρόβλημα ναι. Τα elite είναι με hitachi και benq νομίζω. Μόλις έρθει Ελλάδα (τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη) θα το δούμε:happy_9:

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, I hate samsung:happy_9:

To έχω προγραμματίσει για το χειμώνα...τότε πιάνουν τα κρύα
Δεν σου πουλάμε ΡΕ! Πάω να το πώ στον Μπαμπά Bill

Δεν ξέρω μπορεί να έχει αναθέσει σε πολλές εταιρίες την ίδια δουλειά...όπως και τους κατασκευαστές των Drive της...φήμες λένε ότι τα επόμενα 360 θα έχουν Drive Bluesky και φυσικά την επέλεξε η microsoft γιατί δεν μπορεί να βάλει blu-ray.
Μμμμμμ κρυάδες... Εσύ δεν θές 360, P4 Prescott θές:happy_9:

Reaction score
1

γιατι? το pc σου το αχρηστο δεν εχει hdmi? AXAXAXAXAXA!!!!
το elite δεν εχει ενσωματωμενο HD-DVD εξυπνε...και τα παιχνιδια του δε παιζουν στο ps3!!!

Reaction score
0
γιατι? το pc σου το αχρηστο δεν εχει hdmi? AXAXAXAXAXA!!!!
το elite δεν εχει ενσωματωμενο HD-DVD εξυπνε...και τα παιχνιδια του δε παιζουν στο ps3!!!
Παίζουν, απλά πρέπει να τα βάψεις μπλέ (και να έχεις 5 master και 7 διδακτορικά στο reverse engineering:happy_9:)

@Reg: Πάρε ένα σκέτο HD-DVD και βάλτο στο PC. 170 Ευρώ. Έχουν βγει και (ανεπίσημοι) drivers (αλλά παίζει μια χαρά).

Reaction score
5
ρε εχω το Toshiba HD-XE1 για hddvd

το Elite το θέλω για κονσόλα.

το PC μου, κάνει τα πάντα 10 φορές καλύτερα απ'όλες τις κονσόλες εκτός απο το Wii :-D

Reaction score
0
ρε εχω το Toshiba HD-XE1 για hddvd

το Elite το θέλω για κονσόλα.

το PC μου, κάνει τα πάντα 10 φορές καλύτερα απ'όλες τις κονσόλες εκτός απο το Wii :-D
Καλά κόψε κάτι και άντε στήσε Roger Wilco και σέταρε το αν θές voice chat:smoking:

PS3 + Wii + Xbox360 Elite + PC = Μανιώδης Gamer:happy_9:

Reaction score
7
Μάλλον θα έβαλες Linux στο Wii για να το λες αυτό...:happy_9: Τελικά ποιός είναι καλύτερος υπολογιστής? To PS3 η το Wii? Γιατί αν περιμέναμε από τους "υπολογιστές" καήκαμε...μόνο για κονσόλες κάνουν wall_1

Reaction score
1
Το πεμπτο είναι ρεαλιστικός δονητής? Θυμίζει έντονα το "Wiimote" του Peter North...
λαθος τα τεσσερα πρωτα ειναι ρεαλιστικα χειριστηρια! θυμιζουν εντονα οπλα που χρησιμοποιουσαν πρωτογονοι σπηλαιοανθρωποι για να σκοτωνουν μικρα ζωακια.

Reaction score
7
Μισώ και το GS2 γιατί όλες οι κοπέλες τώρα τελευταία εξαιτίας του μένουν κλεισμένες στο σπίτι. Βέβαια το κακό θα παραγίνει όταν η Sony βγάλει και το PEOSP φωτογραφίες του οποίου αναμένονται στην Ε3...

Reaction score
1
ημαρτον!!! που εχουν παει ολοι οι gamers? δεν υπαρχουν πλεον ουτε αντρες ουτε gamers?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa