Τι εγινε στο Tango

Reaction score
1
ψάχνω να βρω 6000+ 64 Χ2 αλλα δεν βρίσκω γρήγορα και άμεσα και κοντα (βαριέμαι να τρέχω).

έως τότε υπομονη... τι να κανω ωρε παίδες; δεν εκω ντυνατότητα στο μαγκαζί...

ερώτηση προς Stelexos : το ένα το ρωσιδάκι μου ειπε οτι θα προσπαθούσε να αποκτήση άποψη για την ερώτηση που της έκανα... Τι έγινε;; Απέκτησε μωρή ή το άφησες νυστικό;;; :angel:
Ego kyrios den xerei tipota! Ime athoos!!!
O Darth ekane to home-delivery...

Reaction score
14
Και εσυ του preve βρηκες να ανεβασεις φωτογραφια?
Απο την μια εσυ που εκανες την επεξεργασια απο την αλλη το...θεμα, που να αντεξει ο επεξεργαστης?:happy_5:
Ας ανεβαζες καποιον με...χωριστρα!:prof:

Γιατί ρε; :twisted:

Έχεις δει....πλατύτερη; :happy_8: :happy_5: (Ο Ρέγκας είναι εκτός συναγωνισμού)

Reaction score
1
Ρε μπας και η άλλη που δεν μιλούσε αγγλικά ήταν η Λουντμίλα;;
Έβελυν λέμεεεεε.....
(Και μιλόυσε φαρσί το Γερμανικό.... καλά που δεν πήρε χαμπάρι ο σΚαφάτος για να κάνει practice... Βέβαια δε ρώτησε κιόλας, οπότε ας πρόσεχε!)

Reaction score
4.749
Αυτά που ξέρεις ομολόγατα...
Γι' αυτά που αναρρωτιέσαι εδώ είμαστε ΟΛΟΙ για απαντήσεις!!!

Θα παραμείνω κυρία παρά τις απειλές που δέχομαι...

Reaction score
4.749
Μόλις είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με γνωστό μέλος...

Reaction score
1
Νιαουυυυυυυυυυυυ!
Όλα καλά και όλα ωραία με μοναδικό μελανό σημείο ένα χαλασμένο GPS (ξέρεις εσύ!) και έναν μακρύ ύπνο (μπηχτή χαχα "happy_1" ). Λυπάμαι που δεν ήρθαν πολλά άτομα που μιλάμε συχνά αλλά από την άλλη βρέθηκα να κάνω πολύ καλή παρέα με άτομα που δεν τα γνώριζα και τόσο καλά από το site. Διαψεύδω κάθε αρνητικό σχολείο για τους συνάδελφους μου φυσικά (κατόπιν πληρωμής σε wish-cash και όχι Whiskas). Το κλίμα ήταν φοβερό, γνώρισα καλή παρέα (που ελπίζω να ξαναδώ σύντομα) και σε όσους δεν ήρθαν ένα έχω να πω. Ελάτε οπωσδήποτε την επόμενη φορά. 1000 καλοί χωράνε. Θα ήθελα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά αλλα δεν έχω καθόλου χρόνο γιατί η δουλειά που έκανα Αθήνα Σάββατο πρωί πήγε καταπληκτικά καλα και τρέχωωωωωωω.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές και πάλι (γλύφω καλά για να γίνω moderator ή θέλει κι άλλο;) για μια υπέροχη βραδιά.

Υ.Γ Ο Τσακ Νόρις μπορεί να πιει τα κέρατα του και να είναι καλά! (Συκοφαντικέ φίλε μου Dream_gr που χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!) :cool_4:

Reaction score
4.749
Εεεεεεεεε,δεν μπορώ να πω...

Δεν θίγουμε υπολήψεις ατόμων που έχουν επαγγελματική κάρτα...

Ουπς!

Reaction score
5
Παιδια ναστε καλα παντα τετοια.

Αντε και του χρονου πιστευω να σας δω ολους απο κοντα :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
14
λοιπόν να προσθέσω σε αυτούς που μας έλλειψαν απο την Γιορτή και τον Κουκουράκη και τον Exile. Ομως φήμες λένε ότι είχαν αναλάβει με φουσκωτό και με συντονιστή στεριάς τον HCM την φύλαξη της παραθαλάσσιας μεριάς του Τάνγκο... πρός ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων μελών...!!!

επίσης λέγεται οτι και οι συνομιλίες των κινητών μας μαγνητοφωνήθηκαν απο συναδέλφους του κυρίου Αρη... ο οποίος ευρίσκονταν είς τα πέριξ της BORA-BORA... (κοντά στα σύνορα Τατοίου!!)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.425
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos