Τι εγινε στο Tango

Reaction score
1
Βλέπω ότι σημαντικά μέλη τηρούν "σιγή ασυρμάτου!" Πρέπει να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια και να αποκατασταθούν ΟΛΕΣ οι πληγωμένες υπολήψεις!

Ο STELEXOS ακόμα κοιμάται????? ΔΕΝ το αντέχει το ποτό! Αυτό είναι σίγουρο! Μήπως έγινε κάτι περίεργο κατά την διάρκεια του χορού Σάντουιτς???? Χμμμμμ.... Muble.....Muble....Muble.....

Only time will tell!!!!!! :prof:
Να 'μαι κι εγώωωω.....
Λοιπόν είναι να μην σας αφήσουνε μόνους σας... 12 σελίδες θέμα, κουράστηκα να διαβάζω!!!

Έχουμε τα ακόλουθα θέματα προς ενημέρωση των φίλων-μελών:

1) Δηλώνω εκ των προτέρων και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου πως ό,τι και να γραφτεί είναι ανυπόστατες φήμες και πως ό,τι και αν δείτε είναι φωτο-βίντεο μοντάζ των αηθών διοργανωτών της επαίσχυντου Σαββατιανής μαζώξεως. Εγώ ήμουν απολύτως σοβαρός και κύριος, καθισμένος ήσυχα σε μία γωνίτσα...ακριβώς όπως πρέπει να είναι ένας admin ;-) !!!
...Να φανταστείτε στο ρεπορτάζ συνεπώς και στην "παραγωγή" όσων θα δείτε ήταν Regunas με photo-camera και Dream με camera και ήχο... η χαρά του ρουφιάνου σας λέω και επιβεβαιωμένο :shock: !!!!!
(Γιάννη-dream περιμένω να δημοσιευθεί ως επιβεβαίωση, η σχετική visit-card που μοίραζες επισήμως το βράδυ του πάρτυ
(άσε που η Γιώτα έχει ήδη μία διαθέσιμη... :twisted: )

2) Διόρθωση: Τα αλλοδαπά ήταν 2, Άννα και Ελβύρα (ορθώς εκ Ρωσίας), τα άλλα 2 ήταν ημεδαπά Κάλλι και Κατερίνα- ΑΘήνα & Κύπρος (παπούτσι από τον τόπο σου...)!!!

3) Ο Γενικός και ο Dream υποθέτω ότι μιλόυσαν μετά της αλλοδαπής κυρίας εκ Ρωσίας για καράβια, πετρέλαια και άλλα συναφή... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που κοιτούσαν, λόγω ύψους εννοώ μην παρεξηγηθούμε κιόλας... (πέρνουμε και τα μέτρα μας μή τυχόν διαβάζει και καμία "γενική" σύζυγος...:roll: )

4) Ο Regunas φέρει αξίως τον τίτλο του ρουφιάνου... Ρωτάει τα πάντα, ασχέτως τόπου ή χρόνου, προκειμένου να αποκτήσει inside info και παράλληλα "ποτίζει" τον κόσμο ζεστά σφηνάκια προκειμένου να μην αντέξουν και να σπάσουν στην ανάκριση...
Επίσης φήμες ότι, εξ'αιτίας της παρουσίας του κου Reguna, υπήρχε γενικότερη "λάμψη" στα θεωρεία του Τango επιβεβαιώνονται ως ανακριβείς, μερικώς αληθείς ή τουλάχιστον ελλειπείς.
Η αλήθεια είναι ότι του είχα φέρει για υποστήριξη κολλητό μου ομοϊδεάτη με ίδιο χτένισμα και χωρίστρα...
Οπότε η "φωτεινότητα" του χώρου πραγματικά σκότωνε... :mrgreen:

5) Ο κύριος Dream ήταν πραγματικό δημοσιογραφικό υπόδειγμα επαγγελματισμού και σοβαρότητας... όλη την ώρα με μία κάμερα στο χέρι (σε καλοπιάνω βρε μήπως και "κόψεις" τίποτα "αχρείαστο" στο μονταζ) wall_1

6) Ο proprietor ήταν όντως "κύριος", λες και τον είχαν πάει βόλτα σε μουσείο... μόνο έβλεπε, δεν άγγιξε τίποτα, άλλο αν ήθελε...Δεν ξέρω βέβαια τί σκεφτότανε, αλλά αν θέλει ας τα ομολογήσει μόνος του... 8) !!!
(τί στο καλό ολόκληρη προαγωγή μας έδωσε να μην πούμε μία καλή κουβέντα... :mrgreen: Τόσα λεφτά θα πάρουμε!!! )

7) Χάρηκα που γνώρισα αρκετά φιλαράκια από κοντά και είπαμε και 2 κουβέντες... Ποιόν να πρωτοθυμηθώ... Βόρειους, Νότιους, Νησιωτες-Κρήτες, ήταν όλοι τους εκεί... παρώντες και άξιοι εκπρόσωποι...

Όσοι δεν είσασταν εκεί να ξέρετε μας λείψατε, αλλά το ποτηράκι (και όχι μόνο) στην υγειά σας το ήπιαμε...
Όσοι ήμασταν εκεί να 'μαστε καλά και του χρόνου!!! (ή και νωρίτερα... ;-) )

Αυτά προς το παρόν!!!
(Κάνω "review" το memory card και επιστρέφω...)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.212
Re: Γιορτάζουμε 3 χρόνια avsite.gr στο TANGO!!!

Ώστε οι ωραίες γυναίκες προτιμούν πλέον τους άσχημους; Τώρα εξηγούνται οι χυλόπιτες που έχω φάει τελευταία... Πρέπει να αλλάξω λουκ...

Reaction score
4.749
(Γιάννη-dream περιμένω να δημοσιευθεί ως επιβεβαίωση, η σχετική visit-card που μοίραζες επισήμως το βράδυ του πάρτυ

quote]

ΩΧ ΩΧ...

Αυτό τώρα τί σημαίνει...;:crazy_1:

Reaction score
1

quote]

ΩΧ ΩΧ...

Αυτό τώρα τί σημαίνει...;:crazy_1:
Σημαίνει Γιώτα μου, πώς αν κάνει το λάθος και δεν δημοσιεύσει την καρτούλα... μαύρο φίδι!!!
(ελπίζω να τη φύλαξες βέβαια την κάρτα... :shock: )

Reaction score
4.749
Φυσικά και την φύλαξα!

Θα μπει στο πορτοφόλι μαζί με άλλες...επαγγελματικές κάρτες μελών...

Reaction score
1
Φυσικά και την φύλαξα!

Θα μπει στο πορτοφόλι μαζί με άλλες...επαγγελματικές κάρτες μελών...

:-D :-D :-D
Μπράβο Γιωτούλα!!!
Αχρείαστη να 'ναι ποτέ δεν ξέρεις...
(καλού-κακού δεν τη scanάρεις να τη δημοσιεύσουμε, μπορεί να τη ζητήσει κανείς....:mrgreen: ;-) )

Reaction score
14
Τι έιδαμε συνέχεια νούμερο 2:

1) Ο Νικολάκης ο Ολύμπιος ήρθε λίγο πρίν την λήξη του αγώνα μπήκε αλλαγή στο 89' και σκόραρε το νικητήριο.....!!!!
2) Ο ΝταρθΒέιντερ να προσπαθεί μάταια να προστατέψει τις "χαμηλές λήψεις" των παπαράτσι που στον χορό του Ζαλόγγου (γύρω γύρω όλοι στην μέση ο Στεφανος) εβρισκαν σε ένα σκαμπώ που "ανέβαζε" τις λήψεις.
3) Κοντολέτας ή ήρεμη δύναμη... στην γωνία (οχι τιμωρία) είχε πέσει σαν τον "Γουίνι δε Πού" μέσα στο μέλι.... αλλά ήρεμος... όπως πάντα!!!
4) Πισω μας ακριβώς γινόταν δεξίωση γάμου... πολλές ματιές κλεφτές απο πολλούς θαμώνες του avsite... τι κοιτάτε βρέ ειδικά στην δεξίωση του γάμου όλα φαίνονται μέλι γάλα... μετά αρχίζει η γυναίκα να βγάζει τρίχες και νύχια....
5) Ο Οπποστόλης να προσπαθεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του απο μιά 17χρονη (αυτή με το άσπρο Hot σορτσάκι) και ο Μελίδης να προσπαθεί να αυξήσει την ισχύ απο το λέιζερ μπάς και φύγουν τα στράπς που κρατάγανε το μπουστάκι της... (τι τεχνικό φόρουμ που έιμαστε πάντως εεεε!!!!)
6) Η αδελφή Λαζάρου (Μαρία Λαζάρου...?) Σαν να έβλεπα την Μόνικα Μπελούτσι... απορώ ο Τσαρουχάς αν ήταν Αθήνα τι θα έκανε... (Μάριε ίδιοι έισαστε αν ξυρίσεις το μούσι θα είστε φτυστοί...!!!)
7) Ο Xfader χούφτωνε την SONY ERICSSON photocamera GSM super stealth concealed voyeur mobile phone, στο χέρι του που δεν έπαιρνες πρέφα πότε σε έχει βγάλει ΦΩΤΟ... πραγματικός και αληθινός παπαράτσι... επίσης το GSM SCANNER που είχε φέρει ο Καφάτος εντόπισε και τον παραλήπτη των SMS που έστελνε.... όμως σαν σωστοί ρουφιάνοι δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε!!!
8) Βαγγέλης Λάμπρου, με μεγάλο κέφι για χορό αλλά δεν βάλανε κανένα τραγούδι απο τα αγαπημένα του. Ετσι έμεινε να μήν χορέψει ο φουκαράς!! Πάντως νηστικός δεν έμεινε... κάτι αγγουράκια/καροτάκια έγιναν ανάρπαστα...
9) Ο Γενικός να προσπαθεί να προσελκύσει νέα μέλη στο avsite... για την ακρίβεια ήταν τόσο νέα που θα έπρεπε να γραφούν με την συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα...!!!! (Αλήθεια ποιά είναι η ελάχιστη ηλικία πυο μπορεί να γίνει κάποιος μέλος στο Avsite??
10) O pseiras όλη την ώρα επιανε το κεφάλι του να δει αν μάκρυνε το μαλλί του... ή κάτι άλλο εστω... καθώς η λαίδη του γνωριζόταν καλύτερα με τον Proprietor. Είναι απίστευτο πάντως πόσα ήξερε η λαίδη για όλους μας... οπότε δεν είναι και τυχαίο ότι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ήταν ο παππούλης μας!! Πάντως μίστερ pseiras εκανες την καλύτερη δουλειά... κράτηση σε ξενοδοχείο της περιοχής (ευχομαι να μην ήταν το AQUAMARINA... εκεί που έμειναν οι αθάνατοι στην Ολυμπιάδα...!!!) όπου και έκαναν τα μπάνια τους... το αραλίκι τους... και τον βραδυνό τους ύπνο In style!!! That's the way to do it!!! BRAVO!!
11) O Kαφατος με λινό πουκάμισο μάρκας Guayaberas φυσικά είχε φέρει και cotton πουλοβεράκι (μόδα απο την εποχή του σινεμα της Σαρωνίδας...) όπου αν τύχει και κρυώνει ένα πιπινάκι το βγάζει και το προσφέρει αφιδώς ώς true Gentleman... η αριστοκρατική καταγωγή δεν κρύβεται όυτε και ο βήχας άλλωστε...!!!
12) Ο Κρόκος που μου λέει ετσι τυχάια είμασταν σπίτι αραχτοί και ανοίγω τον υπολογιστή στις 01:50 και βλέπω ότι σήμερα είναι το γλέντι... εεε και πήρα την κοπελιά ντάξ ναούμ και ήρθαμε... ευτυχώς που ήρθε πρίν φύγουμε και δεν μας πρόλαβε στην πόρτα... πάντως εχω βίντεο που σε έχει πιάσει σε πολύ τρυφερή στιγμή!!!!!

Μεγάλες προσωπικές μου ελλείψεις: unforgiven, HCM, andrew, Δημητρόπουλος, ακ1ς, spylab, GTX, Διονυσάτος (ενα δικάμερο βρε Κώστα θα ήταν ότι έπρεπε!!!) Βογιατζάκης, Argi, και φυσικά ο ενας και μοναδικός Τσαρουχάς.

Reaction score
1
Μεγάλες προσωπικές μου ελλείψεις: unforgiven, HCM, andrew, Δημητρόπουλος, ακ1ς, spylab, GTX, Διονυσάτος (ενα δικάμερο βρε Κώστα θα ήταν ότι έπρεπε!!!) Βογιατζάκης, Argi, και φυσικά ο ενας και μοναδικός Τσαρουχάς.
+10000000000000000

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

124 ποστ και μια φωτογραφία μόνο;
του κυρίου Ιδρυτή έχουν βάλει 3-4... μόνο μία είδα της Γιώτας.. αυτήν εννοείς??

Μόλις ο Ρέγκουνας κάνει ρεκτιφιέ το πισί του ερχονται και οι άλλες... BTW εχει απόλυτο δίκιο ο Κωνστνατίνος ο Μηνάς που είναι, που έιχε και αυτός κάμερα και κλικάριζε παντου??? Ο Xfader?

Αντε ντέεεεεε!!!!!! Ρίχτε πραμμα να γίνει τζερτζελές!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

.....................................................
Κι εγώ θα ήθελα να έρθω, αλλά τόσο αργά είναι κομμάτι δύσκολο να αφήσω μόνη τη μητέρα (ειδικά μετά το πέσιμο).
Όσο για το δικάμερο καλό θα ήταν, αλλά μια και δεν υπήρχε 2η κάμερα, μπορούμε να αποζημιώσουμε τα μέλη με 6κάναλο ήχο στο βίντεο.
Πως;
Άμα φτιάξεις το τελικό βίντεο, μπορείς να μου στείλεις τον ήχο σε .wav, να στο μετατρέψω σε 5.1 και να το φτιάξεις σε .wmv (μια και αυτή η μορφή βίντεο συνυπάρχει με εξακάναλο ήχο).

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

του κυρίου Ιδρυτή έχουν βάλει 3-4... μόνο μία είδα της Γιώτας.. αυτήν εννοείς??

Μόλις ο Ρέγκουνας κάνει ρεκτιφιέ το πισί του ερχονται και οι άλλες... BTW εχει απόλυτο δίκιο ο Κωνστνατίνος ο Μηνάς που είναι, που έιχε και αυτός κάμερα και κλικάριζε παντου??? Ο Xfader?

Αντε ντέεεεεε!!!!!! Ρίχτε πραμμα να γίνει τζερτζελές!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:
Ακριβώς αυτή εννοώ, μαζί με τον Αρβανιτάκη.

Reaction score
10

5) Ο Οπποστόλης να προσπαθεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του απο μιά 17χρονη (αυτή με το άσπρο Hot σορτσάκι) και ο Μελίδης να προσπαθεί να αυξήσει την ισχύ απο το λέιζερ μπάς και φύγουν τα στράπς που κρατάγανε το μπουστάκι της... (τι τεχνικό φόρουμ που έιμαστε πάντως εεεε!!!!)
Ολα τα βλεπεις εσυ.....
Εγω Γιαννη μου απο τεχνικης αποψης κοιτουσα....να δω πως να της περασω........ καινουργιο firmware.......:happy_5::happy_5::happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

1) Ο Νικολάκης ο Ολύμπιος ήρθε λίγο πρίν την λήξη του αγώνα μπήκε αλλαγή στο 89' και σκόραρε το νικητήριο.....!!!!
.
Μα, τι ακριβως εννοεις?:roll:

Reaction score
10
ΑΑΑΑ το τι εγινε πριν το Tango, εκει στον Ελαιωνα....ασε που εχασα την εξοδο 18 και γυριζαμε πανω απο μιση ωρα μεσα στα σκοταδια.....εχει ενα μικρο δειγμα ο Μιχαλης.
Που ναι η φωτο ρε Μιχαλη να τους πεσουν τα σαλια στο πληκτρολογιο ?

Πες μου οτι χασατε και τη φωτ.μηχανη....αμα τη χασατε ελατε παλι κατω το Σαββατο να παμε παλι για επαναληψη.......

Reaction score
5
ψάχνω να βρω 6000+ 64 Χ2 αλλα δεν βρίσκω γρήγορα και άμεσα και κοντα (βαριέμαι να τρέχω).

έως τότε υπομονη... τι να κανω ωρε παίδες; δεν εκω ντυνατότητα στο μαγκαζί...

ερώτηση προς Stelexos : το ένα το ρωσιδάκι μου ειπε οτι θα προσπαθούσε να αποκτήση άποψη για την ερώτηση που της έκανα... Τι έγινε;; Απέκτησε μωρή ή το άφησες νυστικό;;; :angel:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η lady pseira που ειναι?
Δεν θα εκφερει αποψη?
Η μηπως εχει πεσει...απαγορευτικο?:happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.412
Members