Τι εγινε στο Tango

minas

Πισιά
Reaction score
4.320
Συγκρατήθηκα πολύ για να μην σχολιάσω μερικές φωτογραφίες... αλλά τώρα είναι όλες δικές σας :cool_4:

Reaction score
29
Δεν ξέρω γιατί το έχετε φάει το κορίτσι, αλλά σε οσες φωτό είδα, η Γιώτα μια χαρά Hi-Def είναι :) :)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ πάλι, εκτός από το ήσασταν όλοι/ες υπέροχοι και ζηλεύω που δεν ήμουν εκεί, έχω να σχολιάσω ότι βλέπω ότι κάποιοι και κάποιες, που δεν θα κατονομάσω, έχουν εξαιρετικά κινηματογραφικό φυζίκ! Όχι απαραίτητα ομορφιά μετρημένη με το μοιρογνωμόνιο, αλλά έντονο τύπο και χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες, που μένουν στο μυαλό και μπορούν να "ντύσουν" σεναριακές περσόνες με επιτυχία... Μήπως να το έψαχναν το θέμα?:-D

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

Εγώ πάλι, εκτός από το ήσασταν όλοι/ες υπέροχοι και ζηλεύω που δεν ήμουν εκεί, έχω να σχολιάσω ότι βλέπω ότι κάποιοι και κάποιες, που δεν θα κατονομάσω, έχουν εξαιρετικά κινηματογραφικό φυζίκ! Όχι απαραίτητα ομορφιά μετρημένη με το μοιρογνωμόνιο, αλλά έντονο τύπο και χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες, που μένουν στο μυαλό και μπορούν να "ντύσουν" σεναριακές περσόνες με επιτυχία... Μήπως να το έψαχναν το θέμα?:-D
Σ'ευχαριστω Μαρια μου

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Παντα τετοια παιδια!! Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ηθελα να ερθω! Την αλλη φορα, θα προσπαθησω να ειμαι εκει!

Χρονια μας πολλα!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.439
Members
38.559
Νεότερο μέλος